Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

oyle ben normelde bu kadar yemem abur cubur cok tuketuyordum aslında bazen araları açıktıgım için degıl de yememk için yiyorum :)enerjım falan dusmuyor yanı

günaydın bu arada
dünkü menü

1 domates
1 salatalık
1 dilim k.ekmek
8 zeytın
11.30
türk kahvesi
1 kuru kayısı
13.00
5 kasık nesfit
1 kasse yoğurt
15.00
1 cay
16.15
limonlu sade soda +tuz
17.20
eti top kek 32 gr
18.30
1 kuru kayısı
20.00
40 gr bıtter cıkolata
limata 1 bardak şekersiz
10.30
3 kasık acı bıberli yoğurt
3,5lt su
veeee 40 dk tempolu yürüyüşş

bence de bir fırsat bulup gitmelisin önce kendi sağlığını düşünmelisin.. hastalar da anlayışla karşılamalı bence..
diycem ama baksana şu ülkenin haline canı isteyen adam dövüyor isteyen öldürüyor .yolda yürümeye korkar olduk..dün türkiye genelinde boykot vardı ama anlayana..
ersin arslanı hatırlar mısınız bilmem hasta yakını tarafından bıçaklanmıştı.. nedenini biliyor musunuz.. 90 yaşında akciğer kanseri bir hasta vefat ediyor.. torunu da aylık maaşını alamayınca doktoru bıçaklıyor .. eşi ve minicik yavrusu çekiyor onun acısını ..
önceki hali de güzelmiş bence
hey dostum süpppppeeerr olmuşşş

dünkü menüm
çok şükür patates gününü atlattım. azıcık minnacık kaçamaklar dışında çok iyi geçti...2 tane kiraz, 1 dilim elma, 2 ısırık peynirli ekmek , 1 kaşık da barbunya kaçamaklarım..bakalım bugün meyve günü yapıcam nasıl geçecek..
09:00 300 gr haşlanmış baharatlı patates, şekersiz çay
14:00 200 gr haşlanmış baharatlı patates, şekersiz sütsüz nescafe
16:30 200 gr haşlanmış baharatlı patates
19:00 300 haşlanmış baharatlı patates, 2 ısırık peynirli ekmek , 1 kaşık da barbunya
20:30 2 tane kiraz, 1 dilim elma
spor 1 saat yürüyüş, 1 saat ev temizliği
su 3.5 lt

ayy gercekmı bende cok oldu sımdı kızlar ayyy bu ne falan derlerr dıye çekiniyordum....

seninkide gayet ıyı aslında etkili bı diyet sonuç verıyor ama yapana senın gbı

seninkide gayet ıyı aslında etkili bı diyet sonuç verıyor ama yapana senın gbı
ben de sabah uyanınca yapmasam mı acaba dedim.. tartımın pili azalmış verip vermediğimi de bilmiyorum..bir sürü meyve var evde çürüyecek hepsi dedim bugün de meyve günü yapayım yarın bakarız duruma..

canım süper süperr

günaydın fıstıklar
tünaydın tatlımm

yazık yazık ! sebebe bak !... Allah'ım doğru,akıllı,vicdanlı kullarla karşılaştırsın hepimizi İnşallah

canımm çok güzel menü patatesede bayılırım , ohhh yine yapmışsın iyi gitmiş menü başarılar bugünde ...

ayy gercekmı bende cok oldu sımdı kızlar ayyy bu ne falan derlerr dıye çekiniyordum....
canım herseyden az az yemişsin nesi çok ki ? İyiye iyi deriz biz yani

haklısın canım, sen söyleyene kadar farkında da değildim. bundan sonra daha dikkatli yazarım yanlışım oldukça uyarın

dünün menüsü
sabah 8:30 yarım açma

öğle 13:00 biberli omlet,2 küçük domates, 2 salatalık
2 dilim ekmek
2 şekersiz çay

ara 15:00 az şekerli türk kahvesi

akşam 18:30 5 kaşık kıymalı taze fasulye
1 küçük tabak salata 1 dilim ekmek

21:30 2 kaşık bulgur pilavı
1 kase yoğurt

spor yok
2lt su/arttırmaya çalışıyorum

havalardan mı bilmiyorum ama çok halsizim, yataktan ağrılarla, uykusuz bir şekilde kalkıyorum. iş yerinde de çok verimsizim bu sebepten sizler ne durumdasınız

Tünaydıııın, kimsecikler yok mu

ayy keşke ben de ispanyol gibi 5te 5 diyetine başlasaydım :/ onun tecrübe ve yorumlarına göre gelecek haftaya öyle başlarım...

özellikle meyve günü ve yumurta günleri çok zor görünüyor
acaba 2. hafta zorluyor mu, yoksa zamanla mide küçülüyor da yapması daha mı kolay oluyor
doydugunu ne yedıgını anlamıyorsun sankı bısey yememıs gıbı hıssediyordum ben :::arada atıstır takviye yap olmssa kuru meyvelerle

özellikle meyve günü ve yumurta günleri çok zor görünüyor
acaba 2. hafta zorluyor mu, yoksa zamanla mide küçülüyor da yapması daha mı kolay oluyor
valla 2. haftayı yapmayabilirim kilo verip vermemee bağlı biraz.. şu haftayı atlatayım da..
.. yarın tavuk yiycem onu atlatırım da annemler gelecek yarın.. son 2 gün ne yaparım bilemiyorum
doydugunu ne yedıgını anlamıyorsun sankı bısey yememıs gıbı hıssediyordum ben :::arada atıstır takviye yap olmssa kuru meyvelerle
özellikle karpuz yiyorum şişirsin diye şişiriyor ama açlık hissediyorum nasıl bişeyse..

Selam kızlar

Sonunda evimdeyim tartıma kavuştum

Ama saçma yiyorum yine. Yarın alışverişe çıkıp kendi düzenime donucem inşallahhh

İnsan sevdiğini yemeyince doymuyor ispanyolcuum. Tam yapmiycaksan kendine eziyet etme bosver

Dünün menüsünü hatirlayamiyorum, bu seferlik mazur görün canlar.

Evim evim guzel evim bal evim diyor sun ......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…