Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

doydugunu ne yedıgını anlamıyorsun sankı bısey yememıs gıbı hıssediyordum ben :::arada atıstır takviye yap olmssa kuru meyvelerle

sizin bu yorumlarınızdan sonra vazgeçtim

çörek otu yağı deneyen oldu mu hiç? sabah aç karnına 1 çay kaşığı içmek yeterliymiş miş ...

Merhaba canlarrr
Dünkü menüm
sabah 9.30 kahvaltı
1 poğaça çay

12 de 3 tatlı bisküvi
7_8 adet tuzlu çubuk

16 da eve geldim bir nektari yedim

19 da karışık kızartma yapmıştım eşime ondan 3 yemek kaşığı aldım
bir dilim ekmek
kendime patates haşladım
bir orta boy patates yedim
2 litre su spor yok malesef

Kizlar nasilsiniz ben kacgundur kendimi zor tutuyorum istahim cok acildi cok korkuyorum berdigim kilolari geri almaktan persembe nasipse annemlere gidicem ustune bide ramaza neyapicam bilmiyorum dusundukce afakanlar basiyor

İyileşti canım çok şükür ateşi yok ama huysuz kesinlikle diş çıkaracak yoksa yapmazdı böyle...valla çok iyi gidiyodum ama bugün kaynım geldi kalacak 1-2 hafta inşallah bozmam yemek ve spor düzenimi

Kizlar nasilsiniz ben kacgundur kendimi zor tutuyorum istahim cok acildi cok korkuyorum berdigim kilolari geri almaktan persembe nasipse annemlere gidicem ustune bide ramaza neyapicam bilmiyorum dusundukce afakanlar basiyor

Ramazandan korkma bence. Gecen yıl diyetisyen bir Ramazan menüsü vermisti bana ve 2 kilo da Ramazan'da vermiştim. Düzenli yersek veririz merak etme.

Ramazandan korkma bence. Gecen yıl diyetisyen bir Ramazan menüsü vermisti bana ve 2 kilo da Ramazan'da vermiştim. Düzenli yersek veririz merak etme.
Liste hala duruyormu canim sende duruyorsa resmini eklermisin ins. Ya suan kalktim kendimi durdurmak icin yiruyus yapiyorum yoksa kendimi engelleyemiyorum

Bulunca eklerim merak etme
Belki regl oncesidir him?
Reglimde kafayi yedi pkosum ben duzensizdor ama 2 3 aydir duzene girmisti buay temizlendikten 1hafta sonra yine leke gordum ne bileyim vucutda dengesi i sasirdi bence ins. En kisa zamanda eski istikrarima donerim yoksa bu gidisim hayra alameylt degil

Selam kuşlar ancak geldim kina gecesi yaptık arkadaşa nasıl keşifler ben bu ara çok yiyorum yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…