doydugunu ne yedıgını anlamıyorsun sankı bısey yememıs gıbı hıssediyordum ben :::arada atıstır takviye yap olmssa kuru meyvelerle
valla 2. haftayı yapmayabilirim kilo verip vermemee bağlı biraz.. şu haftayı atlatayım da..
.. yarın tavuk yiycem onu atlatırım da annemler gelecek yarın.. son 2 gün ne yaparım bilemiyorum
özellikle karpuz yiyorum şişirsin diye şişiriyor ama açlık hissediyorum nasıl bişeyse..
İyileşti canım çok şükür ateşi yok ama huysuz kesinlikle diş çıkaracak yoksa yapmazdı böyle...valla çok iyi gidiyodum ama bugün kaynım geldi kalacak 1-2 hafta inşallah bozmam yemek ve spor düzenimicanım miktarlar önemli açıklayayıcı yazarmısın tiramusu yazmışsın ama ne kadar?su ve spor? yoksa yok yazın ok? sormasın arkadaşlar her defasında yormayalım sadece senin için geçerli değil herkes için geçerli yalnız menün iyi canım cıslarla dolu ama iyi diyelimde iyi olsun
tutiicimfazlalıklara hemen müdahale ok? biraz daha dengeli beslen kuzum
canımm çok geçmiş olsunİnşallah hemencecik iyileşir kuzucuk...
canım çok güzel menün . suda sporda harika
ahhh bu artılar olmasa ne güzel olurdu dimibende artıda çıktım yaaa hemen müdahale etmem lazım hemde +700 offf bende regl olamadım ama ben zaten hep gecikiyorum bundan sebep değildir benim ki
yapma canım herşey senin elindeküçülmesine gerek yok ki sen sadece sağlıklı beslen düzelecek
hadi bakalım takımın çalışkanı
düşmessen azalacakmı bakimyokkk öyle sabır göster ki karşılığını al canım yoksa biz bakarız bir çaresineeeee
Kizlar nasilsiniz ben kacgundur kendimi zor tutuyorum istahim cok acildi cok korkuyorum berdigim kilolari geri almaktan persembe nasipse annemlere gidicem ustune bide ramaza neyapicam bilmiyorum dusundukce afakanlar basiyor
Liste hala duruyormu canim sende duruyorsa resmini eklermisin ins. Ya suan kalktim kendimi durdurmak icin yiruyus yapiyorum yoksa kendimi engelleyemiyorumRamazandan korkma bence. Gecen yıl diyetisyen bir Ramazan menüsü vermisti bana ve 2 kilo da Ramazan'da vermiştim. Düzenli yersek veririz merak etme.
Liste hala duruyormu canim sende duruyorsa resmini eklermisin ins. Ya suan kalktim kendimi durdurmak icin yiruyus yapiyorum yoksa kendimi engelleyemiyorum
Reglimde kafayi yediBulunca eklerim merak etme
Belki regl oncesidir him?
cok koşmuş bu yakızlar bakın ne buldum
efendim canım buradayımapril burda mısınnnnnn
temem canm hallettimmmefendim canım buradayım
Ohhh yiyin bakalım yiyinSelam kuşlar ancak geldim kina gecesi yaptık arkadaşa nasıl keşifler ben bu ara çok yiyorum yaaa
şimdi yediğin herşeyi en az 3 gün eritmek için uğraşacaksın biliyorsun değil mi ?Biri bana kizsin dur falan desinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?