- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
3 gün müşimdi yediğin herşeyi en az 3 gün eritmek için uğraşacaksın biliyorsun değil mi ?
şimdi yediklerini 3 gün sporla az yiyerek eritmek mi daha iyi yoksa ; mevcut bünyendekileri 3 gün eritmek mi daha iyi ?
Kızmaz canımApril sosyetik bana kızmaz dimi kızarsa koru beni
ay göbüşüme totişime doğru vursun o zman erisin yağlar her fırsatı değerlendirmek lazım ahahaKızmaz canımsadece seni yakalarsa alır saçından sürür kafana kafana indirir
Ben en son 5.30 da yidim april şimdi de jilian yaptım3 gün müay yenmezki öyleyse!heleki bu saattede hiç olmaz yapmayın kızlar hani incecik olcaktınız pes etmekk yok
seni gidi çıkarcı seniay göbüşüme totişime doğru vursun o zman erisin yağlar her fırsatı değerlendirmek lazım ahaha
Yaa çalışkan diyetçi diye buna derler işteBen en son 5.30 da yidim april şimdi de jilian yaptım
kız sorayım o zman dondurma yasak mı bea.Yaa çalışkan diyetçi diye buna derler işteduyunnn bakim topiğin iştahlı kızları bend e eşimin getirdiği dondurmadan yemedim he hee içimin yağları eridi
Canım şimdi bana çok kilo yaptığı için yememem lazım ama tabiki bünye meselesikız sorayım o zman dondurma yasak mı bea.
bn en düşük kalorili olanı buldum a101 de 1 sütlü dondurma 85 kalori. yenmez mi kuzum ?
Erken yiyorum zaten ama hafta da 1 mi ???????????Canım şimdi bana çok kilo yaptığı için yememem lazım ama tabiki bünye meselesiyada diyelim ki yiceksin illaki ! Saat 17den önce olsun ve sAdece haftada bir kez ok ?
he heeErken yiyorum zaten ama hafta da 1 mi ???????????
bn 2 günde bir yerim dondurma yaa kalorrisi az olunca zararsz gbi geliyor bana kuzum.
1 ekmek 75
1 donduma 85 . hakkımı dondurmadan yana kullansam hergün olma mı
Tememdir msj alındı şimdilik haftada 2 ye düşüreyim sonra 1 ver elini anlaşalımhe heebence olmaz sonuçta sen kg vermek istiyorsun paketli gıdalardan uzak durman lazım çok masum gibi dursada dondurmalar bazen müthiş kg aldırır bunu bil
Tamam anlaştıkTememdir msj alındı şimdilik haftada 2 ye düşüreyim sonra 1 ver elini anlaşalım
hiç denemedim canım bilmiyorum ki..sizin bu yorumlarınızdan sonra vazgeçtim
çörek otu yağı deneyen oldu mu hiç? sabah aç karnına 1 çay kaşığı içmek yeterliymiş miş ...
sadece karbonhidrat almışsın hiç protein yokMerhaba canlarrr
Dünkü menüm
sabah 9.30 kahvaltı
1 poğaça çay
12 de 3 tatlı bisküvi
7_8 adet tuzlu çubuk
16 da eve geldim bir nektari yedim
19 da karışık kızartma yapmıştım eşime ondan 3 yemek kaşığı aldım
bir dilim ekmek
kendime patates haşladım
bir orta boy patates yedim
2 litre su spor yok malesef
aman burcum yapma kuzum sonra ağlıyoruz niye niye diye.. bak haftasonu azıcık kaçamak yaptım bana 1.3 kiloya maloldu hala onu vermeye uğraşıyorum açım açım..sakın yaoma bebeeemm.. amazanda da dikkatli olursan almazsın kuşumKizlar nasilsiniz ben kacgundur kendimi zor tutuyorum istahim cok acildi cok korkuyorum berdigim kilolari geri almaktan persembe nasipse annemlere gidicem ustune bide ramaza neyapicam bilmiyorum dusundukce afakanlar basiyor
duuuurrrrrr yapma kaptaaaa nnn sen böyle yaparsan biz de yaparız sonraaaa bize acı çektirmeeeeeBiri bana kizsin dur falan desinnn
günaydın bebekimgünaydınnnn canlaaaaaarrr
süpersin zor günü atlattın2. günümü de çok şükür kazasız belasız atlattım..
bütün gün karpuz kiraz 1-2 erik ve 7-8 dut yedim..
1 lokma ekemk ve peynir kaçamağım oldu..
su 3 lt
spor 2.5 saat pazar gezdim
Canummm güzelde menü aburcuburdan artık kurtulsan çok iyi olacakgünaydın kızlar
dünkü menü
8.00
1 fincan yeşil cay
1 domates
1 salatalık
1 dilim kepekli ekmek
8 zeytin
11.10
1 fincan sahlep suyla yapılmıs bol tarcınlı
13.00
5 kasık nesfit
1 kase yoğurt
1 kuru kayısı
14.10
türk kahvesi
2 kuru kayısı
15.00
1 nektari
17.00
topkek 32 gr
5 tane çizi
19.00
1 tabak közde patlıcan salata
20.30
topkek 32 gr
yatmaya yakında 1 muz yedim küçük 3,5 lt su spor yok
inşallah bende istiyorum ammma onlar benı bırakmıyor yeye bını dıyor:)))Canummm güzelde menü aburcuburdan artık kurtulsan çok iyi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?