Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

şimdi yediğin herşeyi en az 3 gün eritmek için uğraşacaksın biliyorsun değil mi ?
şimdi yediklerini 3 gün sporla az yiyerek eritmek mi daha iyi yoksa ; mevcut bünyendekileri 3 gün eritmek mi daha iyi ?
3 gün müay yenmezki öyleyse!heleki bu saattede hiç olmaz yapmayın kızlar hani incecik olcaktınız pes etmekk yok

Yaa çalışkan diyetçi diye buna derler işteduyunnn bakim topiğin iştahlı kızları bend e eşimin getirdiği dondurmadan yemedim he hee içimin yağları eridi
kız sorayım o zman dondurma yasak mı bea.
bn en düşük kalorili olanı buldum a101 de 1 sütlü dondurma 85 kalori. yenmez mi kuzum ?

kız sorayım o zman dondurma yasak mı bea.
bn en düşük kalorili olanı buldum a101 de 1 sütlü dondurma 85 kalori. yenmez mi kuzum ?
Canım şimdi bana çok kilo yaptığı için yememem lazım ama tabiki bünye meselesi yada diyelim ki yiceksin illaki ! Saat 17den önce olsun ve sAdece haftada bir kez ok ?

Canım şimdi bana çok kilo yaptığı için yememem lazım ama tabiki bünye meselesi yada diyelim ki yiceksin illaki ! Saat 17den önce olsun ve sAdece haftada bir kez ok ?
Erken yiyorum zaten ama hafta da 1 mi ???????????
bn 2 günde bir yerim dondurma yaa kalorrisi az olunca zararsz gbi geliyor bana kuzum.
1 ekmek 75
1 donduma 85 . hakkımı dondurmadan yana kullansam hergün olma mı

Erken yiyorum zaten ama hafta da 1 mi ???????????
bn 2 günde bir yerim dondurma yaa kalorrisi az olunca zararsz gbi geliyor bana kuzum.
1 ekmek 75
1 donduma 85 . hakkımı dondurmadan yana kullansam hergün olma mı
he hee bence olmaz sonuçta sen kg vermek istiyorsun paketli gıdalardan uzak durman lazım çok masum gibi dursada dondurmalar bazen müthiş kg aldırır bunu bil

he hee bence olmaz sonuçta sen kg vermek istiyorsun paketli gıdalardan uzak durman lazım çok masum gibi dursada dondurmalar bazen müthiş kg aldırır bunu bil
Tememdir msj alındı şimdilik haftada 2 ye düşüreyim sonra 1 ver elini anlaşalım

sizin bu yorumlarınızdan sonra vazgeçtim

çörek otu yağı deneyen oldu mu hiç? sabah aç karnına 1 çay kaşığı içmek yeterliymiş miş ...
hiç denemedim canım bilmiyorum ki..
sadece karbonhidrat almışsın hiç protein yok
Kizlar nasilsiniz ben kacgundur kendimi zor tutuyorum istahim cok acildi cok korkuyorum berdigim kilolari geri almaktan persembe nasipse annemlere gidicem ustune bide ramaza neyapicam bilmiyorum dusundukce afakanlar basiyor
aman burcum yapma kuzum sonra ağlıyoruz niye niye diye.. bak haftasonu azıcık kaçamak yaptım bana 1.3 kiloya maloldu hala onu vermeye uğraşıyorum açım açım..sakın yaoma bebeeemm.. amazanda da dikkatli olursan almazsın kuşum
Biri bana kizsin dur falan desinnn
duuuurrrrrr yapma kaptaaaa nnn sen böyle yaparsan biz de yaparız sonraaaa bize acı çektirmeeeee

2. günümü de çok şükür kazasız belasız atlattım..
bütün gün karpuz kiraz 1-2 erik ve 7-8 dut yedim..
1 lokma ekemk ve peynir kaçamağım oldu..
su 3 lt
spor 2.5 saat pazar gezdim

günaydın kızlar
dünkü menü
8.00
1 fincan yeşil cay
1 domates
1 salatalık
1 dilim kepekli ekmek
8 zeytin
11.10
1 fincan sahlep suyla yapılmıs bol tarcınlı
13.00
5 kasık nesfit
1 kase yoğurt
1 kuru kayısı
14.10
türk kahvesi
2 kuru kayısı
15.00
1 nektari
17.00
topkek 32 gr
5 tane çizi
19.00
1 tabak közde patlıcan salata
20.30
topkek 32 gr
yatmaya yakında 1 muz yedim küçük 3,5 lt su spor yok

Canummm güzelde menü aburcuburdan artık kurtulsan çok iyi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…