canım menü iyi de şu topkeki artık çıkar ahyatından bak bi de 2 tane yemişsin.. hem de akşam .. dayanamıyorum dersen yarıma düşür önce..geri kalan menün harikagünaydın kızlar
dünkü menü
8.00
1 fincan yeşil cay
1 domates
1 salatalık
1 dilim kepekli ekmek
8 zeytin
11.10
1 fincan sahlep suyla yapılmıs bol tarcınlı
13.00
5 kasık nesfit
1 kase yoğurt
1 kuru kayısı
14.10
türk kahvesi
2 kuru kayısı
15.00
1 nektari
17.00
topkek 32 gr
5 tane çizi
19.00
1 tabak közde patlıcan salata
20.30
topkek 32 gr
yatmaya yakında 1 muz yedim küçük 3,5 lt su spor yok
tavuk kavurdum onu yiycem hatta yiyorum şi,mdi..günaydın bebekim
süpersin zor günü atlattınbugün ne yapican??
Yemeinşallah bende istiyorum ammma onlar benı bırakmıyor yeye bını dıyor:)))
soz bugun yemicem işte kandıl dıye herkes kek dagıttı neyseki dun bıttı hepsiiiiiii
bitti bitti zaten kalmadı ki kek..............canım menü iyi de şu topkeki artık çıkar ahyatından bak bi de 2 tane yemişsin.. hem de akşam .. dayanamıyorum dersen yarıma düşür önce..geri kalan menün harika
tavuk kavurdum onu yiycem hatta yiyorum şi,mdi..
annemler aradaı yoldalar 1 saate kalmaz gelirler .. umarım onlarla bozmam diyetimi
tavuk daha tok tutar rahatsın bugun :)bitti bitti zaten kalmadı ki kek..............
Aaa İstanbul'danmı geliolar? Bozmazsın İnşallah hatta bozma!!! Yazık etme emeklerinecanım menü iyi de şu topkeki artık çıkar ahyatından bak bi de 2 tane yemişsin.. hem de akşam .. dayanamıyorum dersen yarıma düşür önce..geri kalan menün harika
tavuk kavurdum onu yiycem hatta yiyorum şi,mdi..
annemler aradaı yoldalar 1 saate kalmaz gelirler .. umarım onlarla bozmam diyetimi
evet yaa yedim doydum bileeetavuk daha tok tutar rahatsın bugun :)
evet canım .. umarım bozmam annem de diyette ona güveniyorumAaa İstanbul'danmı geliolar? Bozmazsın İnşallah hatta bozma!!! Yazık etme emeklerine
bitti bitti zaten kalmadı ki kek..............
Erken yiyorum zaten ama hafta da 1 mi ???????????
bn 2 günde bir yerim dondurma yaa kalorrisi az olunca zararsz gbi geliyor bana kuzum.
1 ekmek 75
1 donduma 85 . hakkımı dondurmadan yana kullansam hergün olma mı
daha öncede demistim 1000 kaloriyi gecmemeye calısıyorum hesaplıyorum 1000 olmuyor 1 kek yıyım dıyom ama yemecem :)senin menülerin çok başarılı, kekin de aradan çıkınca çok iyi sonuç alacağın kesin. ben de akşama kadar iyiyim akşam bi şekilde bozuyorum buna bir son vermeliyim pff
teşekkürler canm dondurmayı çok seviyorum kalorisi düşük diye ve birde sütlü yada kaymaklı seçiyorum diye zararsız diye düşünüyordum. ama illaki onlara şeker karışıyor. şimdilik haftada 2 ye düşüreyim bakalım :)Canım bana gecen yıl diyetisyenim ilk aydan donra(iyi kilo vermiştim) haftada uç gun 2 top dondurma vermisti. Ara ogun niyetine yani. Tabi paketlerden mümkün olduğunca uzak durmalısın. Güvendiğin bir pastaneden yiyebilirsin, kullanılan malZeme önemli çünkü.
Ben bizim akrabamızın pastanesinden alıp koyuyordum dolaba top top yiyordum . Sonra abarttım tabi o ayrı
bence menün çok güzel sadece çikolatayı yarıya indirseydin daha iyi olurdu..günaydııın (= yine muhabbeti kaçırmışım : ( bugün çok yoğunum ama arada kaçamak yapıp bakarım kim ne yemiş,ne içmiş, ne demiş görmek için *meraklı*
dünün menüsünü de yazayım gelmişken
9:30 yağsız beyaz peynirli, çavdar ekmekle yapılmış bir tost
bir ince dilim peynir,
1 domates
1 salatalık
şekersiz çay
15:00 az şekerli türk kahvesi
4 parça madlen çikolata
18:30 1 küçük karnıyarık
1 orta boy kase yoğurt
21:00 ortalama 1 kase kadar patlamış mısır
10 adet badem
02:30 yatmadan önce bir bardak süt
2lt su spor yok
acaba bu yediklerim kaç kalori ediyor
ben bebeğim 2.5 aylıkkeb diyetisyene gitmiştim haftada 1 kez ara öğün olarak sütlü tatlı veya dondurma demişti.. bence de haftada 2 ye düşür ..teşekkürler canm dondurmayı çok seviyorum kalorisi düşük diye ve birde sütlü yada kaymaklı seçiyorum diye zararsız diye düşünüyordum. ama illaki onlara şeker karışıyor. şimdilik haftada 2 ye düşüreyim bakalım :)
gittim ispanyol biraz hala hastayım ama ilaç yazmadı tekrar doktor iyileşmek üzeresin kendin atlatamazsan yazalım dedi boşa antibiyotik içmeyim diye daha iyi boğazım ama iyileşcem inşallahdeadline kuzum nasıl oldun gidebildin mi doktora..
evine hoşgeldin canımHu huu
İslerimi yaptım
Cocugu doyurdum uyuttum
Yemeğimi yedim
Elektrik kesildi
Kimse de yok
Balkon mü yıkasam acep
ben bu sulardan kullanmıyorumkızlar su içseniz yarıyormu bence iyi düşünün su içerken
müthiş değişim tek kelimeyle harika! Ahh o gelinliği bu vücutla giycektibir başarı hikayesi getirdim her anını fotoğraflamış özellikle soyunma kabinlerinde çekinmiş çünkü ilk kilo aldığını farkettiği yer soyunma kabini olmuş bir yılda 70 kilo vermiş kilo vermeye karar vermesi de gelinlik ararken çektiği zorluk ve aynadaki görüntüsü sanırım çünkü evlendikten sonra kilo vermeye karar veriyorhaber şu şekilde milliyet ekinden kopyaladım
Evlendiği günden itibaren hızla zayıflayarak bir senede yaklaşık 70 kilo veren genç kadın, bu serüvenini telefonuyla soyunma kabinlerinde çektiği fotoğraflarla kanıtladı.
"Yaşam tarzımı değiştirmek istedim, abur cubur yemeyi bıraktım, daha çok hareket ettim, kalorileri saydım. Kilo vermek için gerektiği söylenen her şeyi yaptım ve işe de yaradı."
Julia'nın fotoğraf günlüğünü soyunma odalarında yapmasının sebebi ise kıyafet bedenlerinin küçülmesi, aynadaki görüntünün değişmesinin verdiği heyecan ve artan kendine güven duygusu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?