Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

canım menü iyi de şu topkeki artık çıkar ahyatından bak bi de 2 tane yemişsin.. hem de akşam .. dayanamıyorum dersen yarıma düşür önce..geri kalan menün harika
günaydın bebekim

süpersin zor günü atlattın bugün ne yapican??
tavuk kavurdum onu yiycem hatta yiyorum şi,mdi..
annemler aradaı yoldalar 1 saate kalmaz gelirler .. umarım onlarla bozmam diyetimi

inşallah bende istiyorum ammma onlar benı bırakmıyor yeye bını dıyor:)))
soz bugun yemicem işte kandıl dıye herkes kek dagıttı neyseki dun bıttı hepsiiiiiii
Yemeonlar dağıtsın sen yeme ! Zorunda değilsin kuzum sık biraz dişini bihafta alışacaksın

bitti bitti zaten kalmadı ki kek..............

Aaa İstanbul'danmı geliolar? Bozmazsın İnşallah hatta bozma!!! Yazık etme emeklerine

Güzeller ben şimdilik çıkıyorum , yoğunlaştım yine yine sonra grsrz yaramazlık yapmayın özellikle burcu,sosyestetik siz akıllı olun bakim

günaydııın (= yine muhabbeti kaçırmışım : ( bugün çok yoğunum ama arada kaçamak yapıp bakarım kim ne yemiş,ne içmiş, ne demiş görmek için *meraklı*

dünün menüsünü de yazayım gelmişken
9:30 yağsız beyaz peynirli, çavdar ekmekle yapılmış bir tost
bir ince dilim peynir,
1 domates
1 salatalık
şekersiz çay

15:00 az şekerli türk kahvesi

4 parça madlen çikolata

18:30 1 küçük karnıyarık
1 orta boy kase yoğurt

21:00 ortalama 1 kase kadar patlamış mısır
10 adet badem

02:30 yatmadan önce bir bardak süt

2lt su spor yok

acaba bu yediklerim kaç kalori ediyor

Günaydın kuslaaar

Muhabbeti ben de kaçırdım sanırım ama vaktim de yok. Gecmisi okudum. İspanyolcum iyi dayanmissin aman bozma. Bak takım olarak sonucu merak ediyoruz.

Ben şimdi eve saldırıcam. Sagolsun gorumcem silmiş supurmus ama benim yerleşme ve ince temizliğim var tabii ki. İlk molada buradayım

Muck

Erken yiyorum zaten ama hafta da 1 mi ???????????
bn 2 günde bir yerim dondurma yaa kalorrisi az olunca zararsz gbi geliyor bana kuzum.
1 ekmek 75
1 donduma 85 . hakkımı dondurmadan yana kullansam hergün olma mı

Canım bana gecen yıl diyetisyenim ilk aydan donra(iyi kilo vermiştim) haftada uç gun 2 top dondurma vermisti. Ara ogun niyetine yani. Tabi paketlerden mümkün olduğunca uzak durmalısın. Güvendiğin bir pastaneden yiyebilirsin, kullanılan malZeme önemli çünkü.

Ben bizim akrabamızın pastanesinden alıp koyuyordum dolaba top top yiyordum . Sonra abarttım tabi o ayrı

senin menülerin çok başarılı, kekin de aradan çıkınca çok iyi sonuç alacağın kesin. ben de akşama kadar iyiyim akşam bi şekilde bozuyorum buna bir son vermeliyim pff
daha öncede demistim 1000 kaloriyi gecmemeye calısıyorum hesaplıyorum 1000 olmuyor 1 kek yıyım dıyom ama yemecem :)

teşekkürler canm dondurmayı çok seviyorum kalorisi düşük diye ve birde sütlü yada kaymaklı seçiyorum diye zararsız diye düşünüyordum. ama illaki onlara şeker karışıyor. şimdilik haftada 2 ye düşüreyim bakalım :)

bence menün çok güzel sadece çikolatayı yarıya indirseydin daha iyi olurdu..
ben bebeğim 2.5 aylıkkeb diyetisyene gitmiştim haftada 1 kez ara öğün olarak sütlü tatlı veya dondurma demişti.. bence de haftada 2 ye düşür ..

kızlar merhabaa dün hiç giremedim fırsatım olmadı bi türlü
dünkü menüm;
sabah 8 de 1 yumurta
öğlen 14:00 2 dolma
akşam 20:00 3 kaşık et kavurma yedim 3 parmak büyüklüğündede ekmek yedim
nescafe içmedim
2 lt su içtim yarım saat yürüdüm bu hafta sonu sporu telafi edicem sınavların bitmesinin şerefine kamp kurcaz grubumuzla kampa kadarda uzuuun bir yürüyüş olcak onun hayaliyle yaşıyorum şimdi son 2 sınavım kaldı sonra burdada daha fazla aktif olabilcem

deadline kuzum nasıl oldun gidebildin mi doktora..
gittim ispanyol biraz hala hastayım ama ilaç yazmadı tekrar doktor iyileşmek üzeresin kendin atlatamazsan yazalım dedi boşa antibiyotik içmeyim diye daha iyi boğazım ama iyileşcem inşallah dünde regl oldum birazda onun halsizliği var tüm hastalıklarım üst üste geldi ya toplu iyileşme olsun bende

bir başarı hikayesi getirdim her anını fotoğraflamış özellikle soyunma kabinlerinde çekinmiş çünkü ilk kilo aldığını farkettiği yer soyunma kabini olmuş bir yılda 70 kilo vermiş kilo vermeye karar vermesi de gelinlik ararken çektiği zorluk ve aynadaki görüntüsü sanırım çünkü evlendikten sonra kilo vermeye karar veriyor haber şu şekilde milliyet ekinden kopyaladım

Evlendiği günden itibaren hızla zayıflayarak bir senede yaklaşık 70 kilo veren genç kadın, bu serüvenini telefonuyla soyunma kabinlerinde çektiği fotoğraflarla kanıtladı.

"Yaşam tarzımı değiştirmek istedim, abur cubur yemeyi bıraktım, daha çok hareket ettim, kalorileri saydım. Kilo vermek için gerektiği söylenen her şeyi yaptım ve işe de yaradı."

Julia'nın fotoğraf günlüğünü soyunma odalarında yapmasının sebebi ise kıyafet bedenlerinin küçülmesi, aynadaki görüntünün değişmesinin verdiği heyecan ve artan kendine güven duygusu.

kızlar su içseniz yarıyormu bence iyi düşünün su içerken
ben bu sulardan kullanmıyorum canım da hiç çekmez hi hiii =))))))

müthiş değişim tek kelimeyle harika! Ahh o gelinliği bu vücutla giycekti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…