- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
yine dayanamadın dimi? bandır bakalım :) sporsuz takılmak yok onaaa göre heee ...Dünkü menüm
Kızı okula götürdüm. Dondüm ki oğlan babaanneyle bahçeye inmiş. Haliyle kahvaltım saat 10:20de birkaç dut 3-4 erik oldu.
11:30
Bir dilim beyaz peynir
Bir dilim kasar
3 zeytin
1 tatlı kasığı bal
14:30 öğle
1 kase domates çorbası
2 tavuk pirzola
Salata
16:00 ara
Nescafe
Yarım muz, 12 yaban Mersin'i, 7-8 fındık
19:30 aksam
1 tabak patates yemeği
Bir kase cacik
20lerde esim yerken 1 dilim tam bugday ekm. Etli barbunyaya bandım
2 Lt su
güzel menügünaydın kk güzel hanımları
dünkü menü
6.00
1 KAYISI
8.45
1 DOMATES
1 SALATALIK
9 ZEYTİN
1 DİLİM KEPEKLİ EKMEK
1 Ç.K BAL
YEŞİL ÇAY
10.40
TÜRK KAHVESİ +2 KURU KAYISI
13.00
1 KASE YOĞURT+5 KASIK NESFİT
13.20
YEŞİLÇAY
15.00
3 KUURU KAYISI
17.00
1 NEKTARİ KÜÇÜK
20.30
1 TABAK PATATES PÜRESİ+ ÇAY BARD.KADAR ŞEKERSİZ LİMONATA
22.00
1 MUZ KÜÇÜK
GECE BI ARADA 1 TANE KAYISI YEDIM 3,5 LT SU SPOR YOK
Kekler iptall oldu dunden sonra yerini kuru kayisiya biraktiiiyine dayanamadın dimi? bandır bakalım :) sporsuz takılmak yok onaaa göre heee ...
güzel menü
Sevdim bu tarzıKekler iptall oldu dunden sonra yerini kuru kayisiya biraktiii
BAKIM YARIN KAC CIKACAM HİÇ TARTILMADIM DAHASevdim bu tarzıdevammm
Slm biraz kendinden bahsedermisin ?slm gruba katılabilirmiyim
zaten tartılma cnmm yarın bakarızBAKIM YARIN KAC CIKACAM HİÇ TARTILMADIM DAHA
Eeee sonrasında ne oldu ? Takım listesine girmişmiydin ki orada?22 yasindayim evliyim dogumdan 1o kilometres kaldi 6o kiloyum 154 boyum istahimi kontrol etmeye basladim 've diyet icin uygun zaman olduguna karar verdim daha once 7.gruba katildim AmA 1 hafta paylasimda bulunamadim 've diyetten uzaklastim istah kontrol sorunum vardi
yine dayanamadın dimi? bandır bakalım :) sporsuz takılmak yok onaaa göre heee ...
güzel menü
Hava değişimi çarptı sanırım geçmiş olsunnn canımmİnsallahhh
Geldiğimden beri basım ağrıyo. Bı düzeleyim basliyciiiim
bayıldımmm bayıldımmmbir başarı hikayesi getirdim her anını fotoğraflamış özellikle soyunma kabinlerinde çekinmiş çünkü ilk kilo aldığını farkettiği yer soyunma kabini olmuş bir yılda 70 kilo vermiş kilo vermeye karar vermesi de gelinlik ararken çektiği zorluk ve aynadaki görüntüsü sanırım çünkü evlendikten sonra kilo vermeye karar veriyorhaber şu şekilde milliyet ekinden kopyaladım
Evlendiği günden itibaren hızla zayıflayarak bir senede yaklaşık 70 kilo veren genç kadın, bu serüvenini telefonuyla soyunma kabinlerinde çektiği fotoğraflarla kanıtladı.
"Yaşam tarzımı değiştirmek istedim, abur cubur yemeyi bıraktım, daha çok hareket ettim, kalorileri saydım. Kilo vermek için gerektiği söylenen her şeyi yaptım ve işe de yaradı."
Julia'nın fotoğraf günlüğünü soyunma odalarında yapmasının sebebi ise kıyafet bedenlerinin küçülmesi, aynadaki görüntünün değişmesinin verdiği heyecan ve artan kendine güven duygusu.
Ok o zaman hoşgeldin kurallarıda biliyorsun başla bakalım :) bol paylaşım ,iki hafta deneme süren var, hergün bir önceki günün menüsünü yazacaksın +su +spor ile...Yok girmemistim deneme deydim son haftamdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?