- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Merhaba ama katılımın çok az, nasıl olacak böyle canım kaç hafta önce geldin toplasan üç beş msjı geçmez yazdıklarıniyi gunler kizlar misafirim falan vardi gelemedim bugun basladim diyete cok sukur ins zayiflarim yaa hedefim 69 kg ve 9 kg vermem gerekk
kilo ve hedeflerimiz aynı..inşallah veririz beraberceiyi gunler kizlar misafirim falan vardi gelemedim bugun basladim diyete cok sukur ins zayiflarim yaa hedefim 69 kg ve 9 kg vermem gerekk
ben izinden geldim evet haklisin cnm daha bugun basladim yarin ins listeye girersem daha sik gelirim :)Merhaba ama katılımın çok az, nasıl olacak böyle canım kaç hafta önce geldin toplasan üç beş msjı geçmez yazdıkların
ayy insallah cnm dogum yaptim 74 e indim simdi geri 78 oldummkilo ve hedeflerimiz aynı..inşallah veririz beraberce
Tamam canımmmkızlar annemler burda sık giremiyorum kusura bakmayın.. 5te 5 diyetine devam ediyorum bozmadım.. bugün sebze günümdeyimm
Listeye girmenemi bağlı canım buraya gelmen ?ben izinden geldim evet haklisin cnm daha bugun basladim yarin ins listeye girersem daha sik gelirim :)
Tatlım evet birazcık bozmuşsun , ama devamı gelmezse sorun yok. Emeğine yazık etme . Bugün akşam hafif ye ok ? Yarın tartı günü unutma cnmmm...Merhaba kızlar yoğun bir hafta geçiriyorum dün hiç giremedim ve farkettim ki diyeti de çaktırmadan bozuyorumbu işe bi dur demek lazım daha sık girmeye çalışacağım
Dünkü menüm
11 de kahvaltı
1 kk beyaz peynir 3 zeytin
Yağda yumurta
5 tane patates kızartması
1 dilim ekmek yeşil Çay
14 te bir nekrari 3 kiraz bir yenidünya
17 de akşam yemeği
3 kaşık pilav
bir şiş tavuk(fırında)
3 kaşık taze fasulye patates
20 de mezun olan öğrencilerimin kınası vardı oraya gittim 1 dilim kek 2 bardak fanta içtim
1 litre su spor yok
yok canimda listede degilim ya daha rahat oluyo insan ama olunca daha cok motive olurumListeye girmenemi bağlı canım buraya gelmen ?
bence diyeti fantayla bozmussun......Tatlım evet birazcık bozmuşsun , ama devamı gelmezse sorun yok. Emeğine yazık etme . Bugün akşam hafif ye ok ? Yarın tartı günü unutma cnmmm...
Evet canım bende öyle düşünüyorum hatta hiç yemesem mi napsamTatlım evet birazcık bozmuşsun , ama devamı gelmezse sorun yok. Emeğine yazık etme . Bugün akşam hafif ye ok ? Yarın tartı günü unutma cnmmm...
he hee yanlış oldu galibabence diyeti fantayla bozmussun......
dayanabilirsen yeme canım ben de öyle yapacağım büyük ihtimalle . tartıda çok çıkmayalım dimi amaEvet canım bende öyle düşünüyorum hatta hiç yemesem mi napsamsanırım + dayım aprilcigim kuşlar kulağıma öyle fısıldadı
Canım ozaman hoşgeldin fakat lütfen öyle düşünme listede olmasan da takımdasın gel bir hafta daha tanıyalım birbirimizi . Çünkü çok önceden takımdaymışsın tanışamadık bir türlü gelmediğin için , adapte olmana bi bakalım haftaya alalım listeye seniyok canimda listede degilim ya daha rahat oluyo insan ama olunca daha cok motive olurum
survivor izliyorum benSelam yag orani dusmekte olan hanımlar!
Naaapiyonuz?
çok iyiymiş bu veremeyeceğim kiloları almamalıyım
survivor izliyorum bensenden naber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?