Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

iyi gunler kizlar misafirim falan vardi gelemedim bugun basladim diyete cok sukur ins zayiflarim yaa hedefim 69 kg ve 9 kg vermem gerekk
Merhaba ama katılımın çok az, nasıl olacak böyle canım kaç hafta önce geldin toplasan üç beş msjı geçmez yazdıkların

kızlar annemler burda sık giremiyorum kusura bakmayın.. 5te 5 diyetine devam ediyorum bozmadım.. bugün sebze günümdeyimm

Merhaba kızlar yoğun bir hafta geçiriyorum dün hiç giremedim ve farkettim ki diyeti de çaktırmadan bozuyorum bu işe bi dur demek lazım daha sık girmeye çalışacağım
Dünkü menüm
11 de kahvaltı
1 kk beyaz peynir 3 zeytin
Yağda yumurta
5 tane patates kızartması
1 dilim ekmek yeşil Çay

14 te bir nekrari 3 kiraz bir yenidünya

17 de akşam yemeği
3 kaşık pilav
bir şiş tavuk(fırında)
3 kaşık taze fasulye patates

20 de mezun olan öğrencilerimin kınası vardı oraya gittim 1 dilim kek 2 bardak fanta içtim
1 litre su spor yok

Tatlım evet birazcık bozmuşsun , ama devamı gelmezse sorun yok. Emeğine yazık etme . Bugün akşam hafif ye ok ? Yarın tartı günü unutma cnmmm...

Tatlım evet birazcık bozmuşsun , ama devamı gelmezse sorun yok. Emeğine yazık etme . Bugün akşam hafif ye ok ? Yarın tartı günü unutma cnmmm...
Evet canım bende öyle düşünüyorum hatta hiç yemesem mi napsam sanırım + dayım aprilcigim kuşlar kulağıma öyle fısıldadı

yok canimda listede degilim ya daha rahat oluyo insan ama olunca daha cok motive olurum
Canım ozaman hoşgeldin fakat lütfen öyle düşünme listede olmasan da takımdasın gel bir hafta daha tanıyalım birbirimizi . Çünkü çok önceden takımdaymışsın tanışamadık bir türlü gelmediğin için , adapte olmana bi bakalım haftaya alalım listeye seni sende beğenirsen kalırsın karşılıklı uyum önemli canımmmm ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…