Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Ben de aynen. Var mı favorin?
hasan finale gitsin istiyorum bir süredir birde doğukanı beğeniyordum son zamanlarda biraz garip davranıyor ama ondan emin değilim artık birde merve aydın bence bir bayan kazanacaksa o gitmeli finale gerçi sembol oyununu serenay alırsa şimdi serenay gidecek bakalım kim alacak sembol oyununu

dünkü menüm
sabah 06:30
1 kase corn flakes

ara
10
1 nescafe sade

öğle
1 tabak kabak yemeği
250 gr yoğurt

ara
1 yeşil cay

aksam
1 kase çorba
1 tabak sebzeli et yemeği

su 2 lt
spor 30 dk tempolu yürüyüs

iyi canım ben de hafiften üşütmüş gibiyim burnum tıkalı yaz gribi mi oluyorum nedir bilemedim. sen neler yapıyorsun feci bi üşengeçlik var bu ara bende yaa
bende de ya üşeniyorum herşeye salgın varmış kaptan havalarda ilginç zaten bir yaz gelmedi bu sene dikkat et daha kötü olma ben daha yeni yeni iyileşiyorum

***1.TAKIM 416.ETAP***

Sosyestetik (57/////%)
ApriL_2007 (77.5//////%)
Deadline (63.4 /////%)
ispanyol (69.5//////%)
michi (58.7//////%)
gunessel (82.4//////%)
Burcu_87 (68.5/////%)
TuTii (60.8//////%)

Otimoti (73//////%)
sevili6163 (91.7//////%)

1. Takım Ortalaması:%

bende de ya üşeniyorum herşeye salgın varmış kaptan havalarda ilginç zaten bir yaz gelmedi bu sene dikkat et daha kötü olma ben daha yeni yeni iyileşiyorum
uyuşukluk hat safhada yalnız her şeyi gönülsüz yapıyorum lginç bir moddayım yani, sen nasılsın canım diyet nasıl gidiyor?

uyuşukluk hat safhada yalnız her şeyi gönülsüz yapıyorum lginç bir moddayım yani, sen nasılsın canım diyet nasıl gidiyor?
idare ediyorum kaptan alışmaya çalışıyorum bu aralar izin alınca zor oluyormuş adapte olmak anlıyorum seni şimdi

işte bir yok canım dedirtecek foto daha Eki Görüntüle 1549269
kaptan alttan küçülmüş üstten büyümüş estetik yaptırmış galiba amasonuçta kilo vermiş baya iyi olmuş helal olsun

evet adaptasyon uzun ve yorucu bir süreç olabiliyor kesinlikle alışırsın canım dert etme
bu arada hatun evet estetik yaptırmış muhtemelen göğüsleri sarkmıştır iyi olmuş ama

Ben de Hasan'dan yanayım. En düzgün karakter o. Kızları hic sevmiyorum

Ben de Hasan'dan yanayım. En düzgün karakter o. Kızları hic sevmiyorum
bende sevmiyorum aslında merveyede sinir oluyorum ama fziksel olarak güçlü olması hoşuma gidiyor geçen sezonda beğeniyordum ondan vazgeçemiyorum galiba ama favorim hasan zaten başka doğru dürüst biri yok bence

bende sevmiyorum aslında merveyede sinir oluyorum ama fziksel olarak güçlü olması hoşuma gidiyor geçen sezonda beğeniyordum ondan vazgeçemiyorum galiba ama favorim hasan zaten başka doğru dürüst biri yok bence

Peki sence hangisi daha güzel. Merve mı begüm mü serenay mı

Peki sence hangisi daha güzel. Merve mı begüm mü serenay mı
makyajlıyken hepsi güzel makyajsız hiç biri begümün bacakları çok güzel ya ama bak onda begüm derim merveyide beğeniyorum serenay biraz erkek gibi bende yatıyorum canım yarın erken kalkıcam görüşürüz sonra

***1.TAKIM 416.ETAP***

Sosyestetik (57/////%)
ApriL_2007 (77.5//////%)
Deadline (63.4 /////%)
ispanyol (69.5//////%)
michi (58.7//////%)
gunessel (82.4//////%)izne ayrılmak istiyor
Burcu_87 (68.5/////%)
TuTii (60.8//////%)

Otimoti (73//////%)
sevili6163 (91.7//////%)

Sevim_mrt (76.4////%)yeni üye 21 Mayıs başlangıç kilo :77.8 hedef kilo:60

1. Takım Ortalaması:%

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…