hasan finale gitsin istiyorum bir süredir birde doğukanı beğeniyordum son zamanlarda biraz garip davranıyor ama ondan emin değilim artık birde merve aydın bence bir bayan kazanacaksa o gitmeli finaleBen de aynen. Var mı favorin?
selam kaptan iyiyim takılıyorum sen nasılsınselam kuşlar keyifler nasıl?
iyi canım ben de hafiften üşütmüş gibiyim burnum tıkalı yaz gribi mi oluyorum nedir bilemedim. sen neler yapıyorsun feci bi üşengeçlik var bu ara bende yaaselam kaptan iyiyim takılıyorum sen nasılsın
bende de ya üşeniyorum herşeyeiyi canım ben de hafiften üşütmüş gibiyim burnum tıkalı yaz gribi mi oluyorum nedir bilemedim. sen neler yapıyorsun feci bi üşengeçlik var bu ara bende yaa
uyuşukluk hat safhada yalnız her şeyi gönülsüz yapıyorum lginç bir moddayım yani, sen nasılsın canım diyet nasıl gidiyor?bende de ya üşeniyorum herşeyesalgın varmış kaptan havalarda ilginç zaten bir yaz gelmedi bu sene dikkat et daha kötü olma ben daha yeni yeni iyileşiyorum
idare ediyorum kaptan alışmaya çalışıyorum bu aralar izin alınca zor oluyormuş adapte olmak anlıyorum seni şimdiuyuşukluk hat safhada yalnız her şeyi gönülsüz yapıyorum lginç bir moddayım yani, sen nasılsın canım diyet nasıl gidiyor?
kaptan alttan küçülmüş üstten büyümüş estetik yaptırmış galibaişte bir yok canım dedirtecek foto daha Eki Görüntüle 1549269
evet adaptasyon uzun ve yorucu bir süreç olabiliyor kesinlikle alışırsın canım dert etmeidare ediyorum kaptan alışmaya çalışıyorum bu aralar izin alınca zor oluyormuş adapte olmak anlıyorum seni şimdi
kaptan alttan küçülmüş üstten büyümüş estetik yaptırmış galibaamasonuçta kilo vermiş baya iyi olmuş helal olsun
evet adaptasyon uzun ve yorucu bir süreç olabiliyor kesinlikle alışırsın canım dert etme
bu arada hatun evet estetik yaptırmış muhtemelen göğüsleri sarkmıştır iyi olmuş ama
hasan finale gitsin istiyorum bir süredir birde doğukanı beğeniyordum son zamanlarda biraz garip davranıyor ama ondan emin değilim artık birde merve aydın bence bir bayan kazanacaksa o gitmeli finalegerçi sembol oyununu serenay alırsa şimdi serenay gidecek bakalım kim alacak sembol oyununu
bende sevmiyorum aslında merveyede sinir oluyorum ama fziksel olarak güçlü olması hoşuma gidiyor geçen sezonda beğeniyordum ondan vazgeçemiyorum galiba ama favorim hasan zaten başka doğru dürüst biri yok benceBen de Hasan'dan yanayım. En düzgün karakter o. Kızları hic sevmiyorum
bende sevmiyorum aslında merveyede sinir oluyorum ama fziksel olarak güçlü olması hoşuma gidiyor geçen sezonda beğeniyordum ondan vazgeçemiyorum galiba ama favorim hasan zaten başka doğru dürüst biri yok bence
benim uykum geldi cnım bi de survivor izlemiyorum anlamam o yüzden hadi öptm hepinizi görüsürüzzzGece magazinine buyruun
Peki sence hangisi daha güzel. Merve mı begüm mü serenay mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?