Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Günaydınlar bakayım kimler kaç kilo vermiş diye uğradım
Herkese bol eksili günler diliyorum , biraz daha sıkın dişinizi sakın bunca zamanki emeklerinize yazık etmeyin.
Hepimiz fit hatunlar olucaz yaz geldi yazzz Tempooo

Günaydın millet. Finallerim çok şükür bitti tekrar aranıza dönüyorum :) Nasıl gidiyor?
Ben bu sabah tartıldığımda 75.9 kiloydum ilk geldiğimde 77.7 ydim çok şükür kilo almamışım final döneminde tek bir sorunum var her gün tartılmayı bırakmalıyım artık ama yapamıyorum. Yavaş yavaş gidiyor ama en azından bir daha bu kilolara çıkmayacaksın diyorum kendime ne yapayım.

Sabah: 1 kk beyaz peynir 2 zeytin 1 ceviz 2 dilim ekmek ve süt
1 saat sonra 1 yumurta 1 dilim ekmek
Öğlen: Tavuklu Kabak + Yoğurt
Ara: 7 badem yarım elma çok küçük iki parça karpuz ve 4 kayısı ( Biraz fazla oldu sanki )
Ara 2: Cacık
Akşam: 2 yk mercimek 1 kaşık erişte, salata ve 1 parça tavuk bir lokma ekmek

Spor: 50 dk tempolu yürüyüş, 2 L Su

Boşver canım yapma geçmiş olsun leblebi ve muz ye bol su iç tatlım ama güzel vermişsin harikasın
bizim yarışmaya yansımadı ama olsun 1.3 artıdan kurtuldum hiç değilse
hoş geldin canım..
Günaydın kızlar

Bu hafta sabitim

Ama napiyoruz? moral bozmuyoruz, düzensizlikten kaynaklanmış olabilir diyoruz ve Pazartesi'ye kadaaaar çook dikkatli oluyoruz
tabii kiii artık yaz geldi kızlar diyet de moral de bozmak yooookkk
Ispanyol a yazacaktim 5 te 5 nasıl gidiyor diye
5. günü yapamadım maalesef .. dün sebze günümdü sabah , öğle bol salata ve yeşil fasulye yedim sonra bir karın ağrısı ölüyorum sandım üstüne de ishal.. kızımı da emziriyorum o da öyle oldu yavrucak.. akşam normal bişeyler yedim , bugün de 5. günü pas geçtim.. ama en az 3 veririm diye düşünüyordum sadece 1.7 verdim daha da yapmam
sağol canımmm.. senin nasıl gidiyor bakalım

merhaba canım hoşgeldiiinnnn..
sabah 3 dilim ekmek çok olmuş onun dışında çöok güzel menün

Kızlar çokkk mutlu oldum 1.2 vermişim geçen hafta sabit kalmam işe yaramış

Harikasın!
Darısı benim basıma

kızlar bu 5te 5 bana yaramadı.. 4 günde verdiğim kilo 1.7
aslında süper ama dün çok feci ishal oldum karın ağrsından ölüyordum ..son günü yapmıyorum artık

Cok iyi vermissin. Simdi merak ettigim acaba kalıcı olarak verilen bir kilo mu? İnşallah öyledir de çabana deger canım. Tebrikler

Bu arada kizlar ,

Ayın 4unde başlamıştım diyete. Bir ayım doldu 5 kilo vermisim diye cok zayıfladım sandim kendimi. Bu sabah yatağımin kenarında otururken kucağımda oturan göbeğimi, tombul kol ve bacaklarımı gördüm aynada ve daha cok yolum olduğunu farkettim.

Hayden yürüyün gardaslar ve dee giz garrrdaslarr

***1.TAKIM 416.ETAP***

Sosyestetik (57/57/0/%0)kilosu sabit
ApriL_2007 (77.5/76.3/1.2/%1.55)
Deadline (63.4 /////%)
ispanyol (69.5/69.1/0.4/%0.57)
michi (58.7//////%)
gunessel (82.4//////%)izne ayrılmak istiyor
Burcu_87 (68.5/////%)
TuTii (60.8/60.7/0.1/%0.16)

Otimoti (73/73/0/%0) kilosu sabit
sevili6163 (91.7//////%)

Sevim_mrt (76.4/74.6/1.8/%2.36)yeni üye 21 Mayıs başlangıç kilo :77.8 hedef kilo:60

1. Takım Ortalaması:%

ben de bazen süper verdim diyorum sonra fotoğraflara bakıyorum daha çok yolum var diyorum.. ama az kaldı vericeeeezz
aprilim çok güzel vermişsin tebrik ederim harikasıııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnn

Hoşgeldin bugün kayda alıyorum seni öncekini iptal ettim ok? Şimdi iki hafta deneme süresinden sonra takımdasın hafi kolay gelsin bugünkü kilonu başlangıç olarak kabul edelim hedefin kactı?

ayy tatlım yanlış olduuu sana değil hisanaya yazdım onu! Pardonnn

***1.TAKIM 416.ETAP***

Sosyestetik (57/57/0/%0)kilosu sabit
ApriL_2007 (77.5/76.3/1.2/%1.55)
Deadline (63.4 /////%)kilosu sabit
ispanyol (69.5/69.1/0.4/%0.57)
michi (58.7//////%)
gunessel (82.4//////%)izne ayrılmak istiyor
Burcu_87 (68.5/////%)
TuTii (60.8/60.7/0.1/%0.16)

Otimoti (73/73/0/%0) kilosu sabit
sevili6163 (91.7//////%)

Sevim_mrt (76.4/74.6/1.8/%2.36)yeni üye 21 Mayıs başlangıç kilo :77.8 hedef kilo:60

1. Takım Ortalaması:%

Hosbuldum cnm bende o diyeti yapamadı m o yüzden sordum bir gün içinde tek tip beslenmek zor geldi banada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…