- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Kıskançççapril bnde kilo bildirimi yapıcam bananneee
İyidir babyyy sen napıon ? Yeni dizi bulduk onu izliozApriL_2007 naber tatlısı
yaaa hangi diziii..İyidir babyyy sen napıon ? Yeni dizi bulduk onu izlioz
Hemlock groveyaaa hangi diziii..
ben de çocuklarla mutfakta abur cubur yiyomm
Hava atmasa olmazAyy sporumu da yapmisim soooyle ilişeyim şurayaa
Aaaa her cuma gel dedi haftanın 6 günü istenmiyoruz demek ki huhKıskançççtabiki yapabilirsin gel her cuma
Aaaaaaa ama kilo bildircem dedin bende cuma dedimAaaa her cuma gel dedi haftanın 6 günü istenmiyoruz demek ki huh
bu arada bu 2 oldu
oyy canm şaka yapıyorum ya ( bu kıza da hiç yapamadım yaww )Aaaaaaa ama kilo bildircem dedin bende cuma dedimayyy bu kıza da hiç yaranamadım ki ben kapı sonuna kadar açık hep gel dedik ,dedim ,diyorum herzaman bu da kaç oldu
Hiç ciddi sanarmıyım al benden de okadaroyy canm şaka yapıyorum ya ( bu kıza da hiç yapamadım yaww )
geliyorum zaten canm arada yazıyorum ama sana bahsetmiştim ya önceden düğün hazrlıkları başlıyorr benim taşınıcam galiba artık taş çatlasa 10 gün daha burlardayım sanırımneyse gidene kadar uğrarım elbet. al bak bu da benm bugünkü kilo bildirimim, şimdi ben kaçar jilian bacı ebemi ağlatmak için beni bekliyor ahah
edit : ay ben 85 leri kapattım gerçektenn
Eki Görüntüle 1550351
Günaydın en sevdiğim günümdendilerimki güZelll geçsin hepimizin.
Ben bugün arkadaşa davetliyim , arkadaşlarla buluşucaz ve neticesinde hızlı geçicek birgün oluyor. Erkenden kalktım eeee ancak hazırlanırım , hep geç kalan tip olduğum için
Hı hıı öyleeOooh neşen yerinde ne güzel
Benim de cok özlediğim arkadaslarım var. Yakında gorusucez inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?