ben bu kiloyatakildim ya 63 ten asagisini göremedim bir türlübiraz daha sabır diyorum pes etmek yok
Devam devam kuzum tabikiben bu kiloyatakildim ya 63 ten asagisini göremedim bir türlübiraz daha sabır diyorum pes etmek yok
canım çok tebriklerrr ne güzel gitmişSelam kızlar 600 gr vermişim yine şükrediyorum + da olmadığımadiyeti bozdum çünkü 3-4gündür spor da yapamıyorum neyse moral bozmak yok önümüzdeki cuma 89 u görmek istiyorum artık
Teşekkürler canım bugünün kahramanı sensin ama harikasinDevam devam kuzum tabiki
canım çok tebriklerrr ne güzel gitmiş89 ' a doğru yola devammm bakalım kolay gelsin
Bakalım başka kahramanlar varmı hu huuu kızlar hani bildirimler ?
Tamam tatlımmm iiyiii yolculuklarAprilcigim sabah yola viktik simdi istanbul yollarindayim bildirim yapnayi unuttum 69um 500gram artidayim maalesefins. Daha almadan sabit kalsam bir muddet sukredicem
SAOL CANIM HEPİMİZİN ZAFERİ BENCE TAKIM RUHU BU OLSA GEREK.....
3 . OLDUK GALİBA TAKIMLARDAKızlar listeyi gönderdim hayırlı olsun ama yüzde zaten düşükyinede kötünün iyisi napalım...
tamam cnm soz 1 kg vericemCanım bi sonraki hafta listeye eklerim seni ok ? Bi bakalım gidişata
Canım yine söylüyorum, bidahakine kiloyu özelden değilde topikten paylaşırsan daha iyi olur. Kurallar gereği bunu böyle yapmamız şartApril ben sana ozelden atmistim sabah 11 de gormedin mi anlamadim ki ya da mesaj mi gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?