Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

SANKI BEN BU HAFTA HIC VERMEDIM HATTA + ÇIKIYOR REGL İM YAKIN ONDAN KAYNAKLI OLABILIRMI YOKSA SOKM BI DIYETEMI IHTIYACIM VAR

Günaydın bayanlarrrr
Dünkü menüm
11 de kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1kk beyaz peynir
6 zeytin 1 domates
2 etimek yeşil çay

13 te 7 kiraz 1 kayısı

15 te bir avuç fındık -ceviz karışık

17 de5 kaşık yağsız makarna
5 küçük dilim karpuz

20 de 2 kaşık pilav 3 kaşık taze fasulye
4 dilim karpuz

2 lt su 1 saat tempolu yürüyüş

gunaydin kizlar nasilsiniz??

dunku menulerim:
sabah 10: 1 yumurta
3-4 kasik tereyagli patates
1 kk peynir
sekersiz cay
3 dilim ekmek

ara: 1 kucuk pogaca

oglen 15:
1 kase yogurt corbasi

ara: 2 ceviz
4-5 cagla
1 avuc kiraz

aksam 20:
1 kizarmis tavuk kanat
4-5 kasik kasarli patates
3 dilim ekmek

30 dk plates
2 lt su

Süper süper

Çok moralim bozuk ya kendi evimde tartıldığımda 75.3tüm diyetisyende 76.6 çıktım Bir de çok az yiyormuşum ondan veremiyormuşum sanırım. Reglim aynı zamanda ama bu kadar da fazla çıkmamalıydı yine de

menün güzel afiyet olsun, sadece pilav 4 kaşık fazla gibi ..
SANKI BEN BU HAFTA HIC VERMEDIM HATTA + ÇIKIYOR REGL İM YAKIN ONDAN KAYNAKLI OLABILIRMI YOKSA SOKM BI DIYETEMI IHTIYACIM VAR
şok diyet yapma bekle biraz.. muhtemelen regldendir ..
güzel menü.. hem 17 hem 20 de karbonhidrat fazla almışsın gibi geldi..sanırım 17 de doymadın ..
ekmek ve patates çok yemişsin kuzum ... en azından patates yemeseymişsin güzel olurmuş
moral bozmak yoooookkkk .. bak ne güzel diyetisyene gitmişsin demekki artık vereceksin kilolarınııı

benim bozduğum diyetim de şöyle gelişti
10:00 40 gr tam buğd ekmeği, 1 haşlanmış yumurta, yarım domates, yarım salatalık, 1 kk peynir, 4 zeytin
13:00 1 yeşil elma
16:00 1 yeşil elma
18:00 yeşil elmanın çeyreği (midem bulandııı)
19:00 çeyrek kase kadar şehriye çorbası , 1 tatlı kaşığı da nutella, 20 gr ekmek , 1 kk peynir, sütlü nescafe

derin bir ohhhhh çektim yiyince,
su 3 lt
spor 40 dk yürüyüş

elma diyetinın sonucuna gelince daha önce de 3. gün bozmuştum geçmiş yıllarda.. yine öyle oldu
1.8 artım vardı(yazmayacaktım ama yazdım) 1.2 si gitti .. inşallah bugün de kalanı veririm en azından sabit çıkarım yarına..

O kadar uçurum bir fark yok tartılar arasında olabilir boyle farklar. Ayrıca gunluk degisimler de olabilir. Önemli olan tartıda kac çıktığın degil, aynı tartıda azalıp azalmadigin. İnan rakamların önemi yok. Ve adım atıp diyetisyene girmişsin tebrikler. Diyetine tam uyarsan günden güne azalacağından emin ol canım. Muck

Ay kizlar. Kizimin kresinin yil sonu gosterisi var. Kac gundur beyaz elbise ariyorum karar veremiyirum alip geri veriyorum filan. Simdi de aldim nihayet ve eve donüyorum. Benim bu kararsizligim ne olacak ya. Hayır evlendirmeye kalksam napicam onu düşünüyorum. İnsallah bedenler tutar

Amaaa Bugün 40 beden pantolonuma biraz daha rahat girdim canlar

elbise kızına mı sana mı aldın..

ben bugün düşük karbonhidrat diyetine tekrar başladımm..en iyi ve sağlıklı onunla vermiştim.. şok diyet yapmıycam bi daha.. haftasonu 1.8 kilo aldım dedim ya işte o 1.8 kilo 5 te 5 diyeti ile verdiğim kilo.. yani verdiğimi yeniden aldım..
en iyisi nrmal diyetle yavaş ama sağlıklı vermek

kızlar yaa niye kimse girmiyor eskisi gibiiii.. hadi canlanın azıcık..

YARIN TARTI BEN KESIN ARTIDA
ASLINDA AYNI RUTINDE GITTIM AMA
YINE PEK BISEY FARKETMEDI OFFF BAK SOK DIYET YAPACAKTIM SİMDİ VAZCAYDIM AMA SU HURMA DIYETI AKLIMDA KALDI BIDE CANLI KANLI YAPAN BIRINI GORDUM INAMADIMM YANI

selam topik sakini takım arkadaşlarım nasılsınız çok yorgunum ben ya bugün haftanın yorgunluğu şimdiden üstümde kolumda ağrıyor erkenden uyuyakaldığımdan uğrayamıyorum akşam bende şimdi gireyim dedim yarın tartı günü nasıl gidiyor bakalım

dünkü menüm
sabah 8.30 1 kk peynirle omlet 1 dilim tam tahıllı ekmek şekersiz çay 1 tk bal
öğle 12.00 1 kase yoğurtlu çorba 5 yk bezelye yemeği 5 yk pilav
akşam 17.00 1 kepçe kırmızı mercimek çorbası 5 ortaboy ızgara köfte salata 2 dilim karpuz 10 kiraz
ara 19.00 1 küçük kase tuzsuz az yağda patlamış mısır şekersiz çay
ara 22.00 1 küçük kase yoğurt

2.5 lt su 20 dk zumba
bu aralar kendimi meyveye verdim ya akşam meyve görünce dolapta gözüm dönüyor mısırda çok canım istiyordu azıcıktı gerçekten

heyyyyooo kimse yokmu bir ses verin kimsede yok napsam ki beni günaha sokmayın gidip mısır patlatasıım var yine biri gelsede beni vazgeçirse keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…