ne mutlu oluyor değil mi insan.. ben de 40 beden pantolon ve m beden tişört aldım..inşallah 38 leri 36 ları da görücez ..Koskanma ne olur calis seninde olur
Evet bende cogu zaman bakarim basariboykuleri motivemi yukseltmeye yariyor benimde
Ispanyol canim verdigin bilgiler icin saol tatlim
Kizlar bugun cok mutluyum gittim kendime ikitane 40 beden dar kalip pantalon aldim dunde 42 beden elbise aldim ve goguslerim buyuk oldugundan 42 aldim yoksa 40 beden oluyor super duygu icindeyim 40 beden
36 istemem ama 38 isterim super olur ayy ne guzelne mutlu oluyor değil mi insan.. ben de 40 beden pantolon ve m beden tişört aldım..inşallah 38 leri 36 ları da görücez ..
bu arada elma canıma tak ettirdi.. az önce bozdum niyeti de diyeti de..
bozdum dediysem çorba, 1 dilim ekmek ve peynir yedim
Sakin tika basa yeme canim şok diyetler uygula yada bekle zamanla yine vermeye baslarsin bende ilk 82.5dan 74e kadar herhafta 1er 1.5 gibi kilo veriyordum 75den sonra bir muddet durdu sonra 70de tikandim ve 69.9 gordum benden mutlusu olmadi sonra 68.3 en son gordugum kiloydu ama onu koruyamadan suan sabit 69dum gecen hafta yani birmuddet durabilir hatta gecen birine sordum 75den 55 dusmus hic durma evresi yasadinmi diye 1yil duraksamis sonra tekrar vermeye devam etmis anlayacagin bu isler zaman ve sabir isi suan balkonda burnuma mis gibi kokular geliyor ama ben ikinci hedefim olan 65 gorene kadar pes etmeyecegim ilk hedefimi basardim ikinciyide basaracagim beraber basaracagiz ins.Kızlar selam kilo verme durduğunda ne yapmam gerekiyor. İnternette tıka basa yiyin diyor ben de kaçamak yaptım işte birkaç gün ama 75.3üm kaç gündür gitmiyor
ohh be Burcu'nun yine azmi gelmiş36 istemem ama 38 isterim super olur ayy ne guzelbutun pantalonlarim 42 44 oldugundan buyuk geliyorlar artik bende kendimi idullendirdim aslinda 38 beden alsamiydim diye dusunmedim degil icine girmek icin hirs yapayim diye ama sinra vaz gectim
Bozman buysa iyiymis tartildinmi ben senin yerine merak ettim biliyorsan soylesen kiz basabasti kilocuklarimiz meraklandim
Sakin tika basa yeme canim şok diyetler uygula yada bekle zamanla yine vermeye baslarsin bende ilk 82.5dan 74e kadar herhafta 1er 1.5 gibi kilo veriyordum 75den sonra bir muddet durdu sonra 70de tikandim ve 69.9 gordum benden mutlusu olmadi sonra 68.3 en son gordugum kiloydu ama onu koruyamadan suan sabit 69dum gecen hafta yani birmuddet durabilir hatta gecen birine sordum 75den 55 dusmus hic durma evresi yasadinmi diye 1yil duraksamis sonra tekrar vermeye devam etmis anlayacagin bu isler zaman ve sabir isi suan balkonda burnuma mis gibi kokular geliyor ama ben ikinci hedefim olan 65 gorene kadar pes etmeyecegim ilk hedefimi basardim ikinciyide basaracagim beraber basaracagiz ins.bu smile yanlis oldu
Hosgorduk canimohh be Burcu'nun yine azmi gelmişhoşgelmişş hiç gitmesinmiş...
Hosgorduk canim
Geldi canim evet annemlere geldim her goren bana ne kilo vermissin diyince qlisverise gittigimde her istedigimi artik giyebildigimi gorunce dahada azmettim
Karin egzersizleri yap mekik cek canim tamamen yok etmesede etkisi olur yinedeBenim her istediğimi giyebilmek icin estetik operasyona ihtiyacım var sanırım. Zayiflayacagima inanıyorum da karnımin gidebilecegine inanmadim bi turlu. sanki baki kakacak ya
canım hayırdır ? Nereye istiosun ?selam kuşlar çok yogunumm tayin durumlarii varr dua edin bana nolur
artik yuvaya dönme zamani istannbulllcanım hayırdır ? Nereye istiosun ?
Hadi bakalım İnşallah canım,Rabbim öncelikle hayırlısını sonrasında gönlündekini versin sanaartik yuvaya dönme zamani istannbulll
Rabbim gonlundekini versin canimselam kuşlar çok yogunumm tayin durumlarii varr dua edin bana nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?