Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

ne mutlu oluyor değil mi insan.. ben de 40 beden pantolon ve m beden tişört aldım..inşallah 38 leri 36 ları da görücez ..

bu arada elma canıma tak ettirdi.. az önce bozdum niyeti de diyeti de..
bozdum dediysem çorba, 1 dilim ekmek ve peynir yedim

Kızlar selam kilo verme durduğunda ne yapmam gerekiyor. İnternette tıka basa yiyin diyor ben de kaçamak yaptım işte birkaç gün ama 75.3üm kaç gündür gitmiyor

ne mutlu oluyor değil mi insan.. ben de 40 beden pantolon ve m beden tişört aldım..inşallah 38 leri 36 ları da görücez ..
36 istemem ama 38 isterim super olur ayy ne guzel butun pantalonlarim 42 44 oldugundan buyuk geliyorlar artik bende kendimi idullendirdim aslinda 38 beden alsamiydim diye dusunmedim degil icine girmek icin hirs yapayim diye ama sinra vaz gectim
bu arada elma canıma tak ettirdi.. az önce bozdum niyeti de diyeti de..
bozdum dediysem çorba, 1 dilim ekmek ve peynir yedim
Bozman buysa iyiymis tartildinmi ben senin yerine merak ettim biliyorsan soylesen kiz basabasti kilocuklarimiz meraklandim
Kızlar selam kilo verme durduğunda ne yapmam gerekiyor. İnternette tıka basa yiyin diyor ben de kaçamak yaptım işte birkaç gün ama 75.3üm kaç gündür gitmiyor
Sakin tika basa yeme canim şok diyetler uygula yada bekle zamanla yine vermeye baslarsin bende ilk 82.5dan 74e kadar herhafta 1er 1.5 gibi kilo veriyordum 75den sonra bir muddet durdu sonra 70de tikandim ve 69.9 gordum benden mutlusu olmadi sonra 68.3 en son gordugum kiloydu ama onu koruyamadan suan sabit 69dum gecen hafta yani birmuddet durabilir hatta gecen birine sordum 75den 55 dusmus hic durma evresi yasadinmi diye 1yil duraksamis sonra tekrar vermeye devam etmis anlayacagin bu isler zaman ve sabir isi suan balkonda burnuma mis gibi kokular geliyor ama ben ikinci hedefim olan 65 gorene kadar pes etmeyecegim ilk hedefimi basardim ikinciyide basaracagim beraber basaracagiz ins.bu smile yanlis oldu

ohh be Burcu'nun yine azmi gelmiş hoşgelmişş hiç gitmesinmiş...

Cumaya da bir şey kalmadı
Bağırsakları daha iyi çalıştırmam lazım sanırım.
Yarın da bı alışveriş yapayım yaa aynı kuruyemislerden sıkıldım. Meyve de sevmiyorum.

Hosgorduk canim
Geldi canim evet annemlere geldim her goren bana ne kilo vermissin diyince qlisverise gittigimde her istedigimi artik giyebildigimi gorunce dahada azmettim

Benim her istediğimi giyebilmek icin estetik operasyona ihtiyacım var sanırım. Zayiflayacagima inanıyorum da karnımin gidebilecegine inanmadim bi turlu. sanki baki kakacak ya

dünkü menüm
sabah 6:30
1 haslanms yumurta

ara 10:00
1 kase yogrt

öğle 12
iki izgagra tavuk gögsu
yarim kase yogrt

ara 16
1 bardak kolahyu

akşam 18
2 tavk firin

su 3 lt
spor 1 saat yuruyus

Günaydın kuşlaaar

Dünkü menüm

Kahvaltı 11:30 (davetliydim)
2 parmak beyaz peynir
3 zeytin
Salatalık, domates
Yarım ev pogacasi
1 dilim peynirli fırınlanmis esmer ekmek

Ara 15:00 (baska yerde kahve)
Sade turk kahvesi
1 minik tuzlu kurabiye
Cok az cilekli bı pasta

Aksam 18
4 kasik taze fasulye
1 kofte
Ton balikli salata

19:30dan sonra bahçede
6-7 erik
5-6 yer fıstığı
Cay

2.5 Lt su
Spor yok

günaydın KK GÜZEL HATUNLARI:)
9.00
1 DOMATES
1 SALATALIK
8 ZEYTİN
1 DİLİM K.EKMEK
YEŞİLÇAY
11.00
TURK KAHVESİ+2 KURU KAYISI
12.30
2 TANE KÖMBE KURABİYESİ(MÜSTERİ GETİRDİ İLK YEDİM )
13.30
1 KASE YOĞURT NANE +PULBİBERLİ
16.00
YEŞİLÇAY
19.30
4 KASIK BARBUNYA
4 KASIK PİLAV
KAVUN KARPUZ 6 DILIM KÜÇÜK
3,5LT SU
60KERE İP ATLAMA :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…