- 21 Nisan 2014
- 4.315
- 1.745
- 448
bennn varimmm yemeeeeheyyyyooo kimse yokmu bir ses verinkimsede yok napsam ki beni günaha sokmayın gidip mısır patlatasıım var yine biri gelsede beni vazgeçirse keşke
kaptan kimse ses vermedi yabennn varimmm yemeeee
misirdan iyidirkaptan kimse ses vermedi yasana bir iyi bir kötü haberim var o zaman mısır patlattım kötü haber iyi haber o sırada yarın için yemek yapıyordum mısırları yaktım yiyemedim kiraz yedim yerine birazcık ama o daha masum sanki
iyilik kaptan işte bulaşık yıkadım falan şimdide yemek pişiyor onu bekliyorummisirdan iyidirnaber?
iyi tatlim yoğunum tayin durumları variyilik kaptan işte bulaşık yıkadım falan şimdide yemek pişiyor onu bekliyorumsen nasılsın bayadır yoksun yine buralarda
inşallah istediğin yer olur kaptan ya hayırlısı olsun diyelim ne zaman tercihler başladı mıiyi tatlim yoğunum tayin durumları var
evet bakiyorum işte 18nde belli olur herhaldeinşallah istediğin yer olur kaptan ya hayırlısı olsun diyelim ne zaman tercihler başladı mı
güzel haberlerini bekliyorum o zamanevet bakiyorum işte 18nde belli olur herhalde
öğleden sonra arkadaşn kizinin doğum gününe gidecegm gelirim hegrhalde yagüzel haberlerini bekliyorum o zamanburalarda çok sessiz bu aralar ya aprilde uğramıyor pek işleri var herhalde okullar tatil oluyor daha çok buralarda olur musun kaptan sence durumlar ne sende
april muhtemelen gelir yarın ya o kaçırmaz liste paylaşımını bende 6 dan önce gelirim ama işin varsa haberin olsun eğlen sen kaptan dinlenmeyi hakettinöğleden sonra arkadaşn kizinin doğum gününe gidecegm gelirim hegrhalde ya
bişeyi çok kafana takınca ve hep onu düşününce öyle oluyor genelde stres yapma canım artı çıkmazsın inşallah çıkarsanda canın sağolsun napalım haftaya daha çok dikkat edersinyarin ins ekside olurum yaa yediklerime cok dikkat etmediysemde suyu artirdim ve spor yaptim arti cikacagim diye cok korkuyorum yaa
zayiflarsin canim bebiş nasil? büyüyor muyarin ins ekside olurum yaa yediklerime cok dikkat etmediysemde suyu artirdim ve spor yaptim arti cikacagim diye cok korkuyorum yaa
yetişmeye çalişirim inşapril muhtemelen gelir yarın ya o kaçırmaz liste paylaşımını bende 6 dan önce gelirim ama işin varsa haberin olsun eğlen sen kaptan dinlenmeyi hakettin
aynenbişeyi çok kafana takınca ve hep onu düşününce öyle oluyor genelde stres yapma canım artı çıkmazsın inşallah çıkarsanda canın sağolsun napalım haftaya daha çok dikkat edersin
sagol canim oglumda buyuyor ablasi cok sukur iyi ama yaramaz yaa ben spor yapinca bana bakip guluyorzayiflarsin canim bebiş nasil? büyüyor mu
ne ya bu diyor olabilir maşallah büyür tabisagol canim oglumda buyuyor ablasi cok sukur iyi ama yaramaz yaa ben spor yapinca bana bakip guluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?