Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

misirdan iyidirnaber?

güzel haberlerini bekliyorum o zaman buralarda çok sessiz bu aralar ya aprilde uğramıyor pek işleri var herhalde okullar tatil oluyor daha çok buralarda olur musun kaptan sence durumlar ne sende
öğleden sonra arkadaşn kizinin doğum gününe gidecegm gelirim hegrhalde ya

yarin ins ekside olurum yaa yediklerime cok dikkat etmediysemde suyu artirdim ve spor yaptim arti cikacagim diye cok korkuyorum yaa

***1.TAKIM 417.ETAP***

Sosyestetik (57//////%)
ApriL_2007 (76.3///////%)
Deadline (63.4 //////%)
ispanyol (69.1///////%)

michi (58.7//////%) geçen hafta bildirimde bulunmadı
Burcu_87 (69.5///////%)

TuTii (60.7///////%)
Otimoti (73///////%)
sevili6163 (91.1///////%)

Sevim_mrt (74.6//////%)

1. Takım Ortalaması:%

yarin ins ekside olurum yaa yediklerime cok dikkat etmediysemde suyu artirdim ve spor yaptim arti cikacagim diye cok korkuyorum yaa
bişeyi çok kafana takınca ve hep onu düşününce öyle oluyor genelde stres yapma canım artı çıkmazsın inşallah çıkarsanda canın sağolsun napalım haftaya daha çok dikkat edersin

zayiflarsin canim bebiş nasil? büyüyor mu
april muhtemelen gelir yarın ya o kaçırmaz liste paylaşımını bende 6 dan önce gelirim ama işin varsa haberin olsun eğlen sen kaptan dinlenmeyi hakettin
yetişmeye çalişirim inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…