Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

yeni tartı mı yoksa tartı yer değiştirdiği için mi fazla çıkardı..
benim tartının belli yeri var .. banyo dışında nerde tartılırsam farklı çıkarıyor..belki seninki de öyledir.. 5 kilo artı olmaz zaten sen bir yerini değiştir de tartıl bakalım..60lara geçtik ki biiizzzzzz

Evet canim bukadar fark olmaz error vererek cikiyor orakam tarti bozuk anlayacagin ins. 6li rakamin baslarinida goruruz canim ben annemin tartisini baz alicam artik 600gram eksik cikariyor ona gore uzerine eklerim

günaydın kızlaarr
dükü menüm
sabah 9da küçük 1 tane poaça gibi olan pizzadan yedim
öğlen 2de 1 dondurma
akşam 6da 4 kaşık yağsız makarna 4 dal marul 1 salatalık 1 bardak ice tea içtim
akşam 9da 1 nescafe içtim
1,5 lt su içtim 1 saat yürüdüm

Kızlar nooldu bugün

Köpeğin biri geldi Isırdı beni yaa
Su an cok komik ama o an cok korktum yalan degil
ayy geçmiş olsun köpek sağlıklıydı ama dimi sahiplimiydi aşıları tammıydı bi fikrin varmı ısırdığı yer kanadımı bide?

işte konunun uzmanııııı.. kuzum sanırım sokak köpeği sadece kızarıklık var yazmıştı ben sağlık ocağına gitmesinden yanayım..

arkadaşlar ramazanda egzersiz yapılır mı bir bakalım
İftarda yemeği yer yemez hemen televizyon başına geçmeyin. İftardan iki saat sonra yapacağınız 30 dakikalık yürüyüş hem iyi hissettirir, hem de metabolizmanızın çalışmasını sağlar. Asla oruçluyken spor yapmayın çünkü aksi takdirde vücutta yıkım artar, kortisol yükselir, kaslar azalır, yağlar artar, kas gücünde yüzde 3-12 oranında azalma olur; yani spor yarardan çok zarar verir. En iyi spor zamanı teravih namazından sonraki saatlerdir. Çünkü spordan önce bir-iki öğün bir şeyler yiyip yeterli sıvı almaya yetecek kadar zaman vardır. Bu sürede kaslar artar ve yağlarda azalma olur. İftardan 1-1.5 saat sonra 30 dakikalık hızlı bir egzersiz yapılabilir. Ayrıca Ramazan'da şu besinleri tüketmeye özen gösterin:
Hurma: Potasyum içerir ve potasyum susuzluktan dolayı oluşan yorgunluğun giderilmesinde çok önemlidir. Hem kısa, hem de uzun dönemli tokluk sağlar.
Organik bal: Enerji verir. Doğal gıdalar içinde en iyi antioksidandır. Günde bir-iki tatlı kaşığı yenmelidir.
Balık: Beyin fonksiyonlarını geliştirir, kalp sağlığını korur.
İncir: Kalsiyum, demir, magnezyum ve potasyum içerir. Lif ve kan şekerini dengede tutar.
Zeytin yağı: Omega 9 içerir. HDL seviyesini yükseltirken, LDL seviyesini düşürür. Antioksidan özelliği vardır. Pişirilmeden tüketilmelidir.

ÖRNEK İFTAR MÖNÜSÜ
Orucunuzu 1-2 adet zeytin veya bir adet hurma ve bir su bardağı su ile açtıktan sonra birkaç dakika bekleyin.
Bir kepçe kadar, yağ oranı düşük, az baharatlı bir çorba ile yemeğe başladıktan sonra yine birkaç dakika bekleyin.

CACIKLA DOYUN Gün aşırı; bir gün et grubundan (200 gram et/tavuk/balık), bir diğer gün sebze grubundan (sekiz kaşık etsiz sebze yemekleri) yemeyi tercih edin.
Ana yemeklerin yanında pilav ve makarna çeşitleri tüketmeyin.
Yemekte soğuk cacık ve ayran tercih edin. Bu sayede midede doygunluk hissi artırılabilir, ayrıca gün boyunca kaybedilen elektrolitler yerine konabilir.
Yeşilliklerden oluşan salatalar tüketerek midede hafif şekilde doygunluk sağlayın; fakat salatalarda yağ kullanmayın.
Hazır meşrubatlardan, meyve sularından ve şerbetlerden uzak durun.
Tatlı ihtiyacınızı hamur işi ve şerbetli tatlılarla değil, sütlü soğuk tatlılarla giderin.
Tatlı ve meyveyi aynı gün içinde tüketmeyin, ayrıca bunları hemen yemekten sonra değil, en az 1.5 saat sonra yiyin.
Tüm akşam boyunca, uyku saatine kadar en azından 1.5 litre su içmeye özen gösterin.

ÖRNEK SAHUR MÖNÜSÜ
1-2 kibrit kutusu büyüklüğünde tam yağlı beyaz peynir
1 adet yumurta (haşlanmış olmalı)
Söğüş sebzeler (tuz ilave edilmemeli)
1 küçük boy meyve (Örneğin şeftali veya bir ince dilim karpuz gibi lif ve su oranı yüksek meyveler tercih edilmelidir)
1-2 ceviz içi veya 4-5 adet zeytin
1-2 fincan şekersiz, açık çay
1-2 dilim (50 gr.) tam tahıllı buğday veya çavdar ekmeği
Yarım su bardağı kadar tam yağlı süt veya bir su bardağı ayran
En az dört su bardağı su

Merhaba kızlarrrr
Dünkü menüm
Sabah 9 da bir simit çay
12 de bir dilim kek( ev yapımı hazır değil)
Çay
16 da bir dondurma
19 da fırında 1 tavuk but
21 de bir avuç findik

1,5 litre su 45 dk yürüyüş

Bugün evdeyim menülerim daha düzenli olacak inş...

Güzel menü mısır 1 olsaymış daha iyi olurmuş ama

güzel menü tatlım aynen devam spor da var daha ne olsun

Oyyyy elmalara bak canım maşallah valla gayet istikrarlisin cumaya senin bildirimini sabırsızlıkla bekliyorum

Ben artık yazık olmasın diye yemiyorum. Düşüncemi su yonde değiştirdim: bana yazık degil mı?

Evet canim bukadar fark olmaz error vererek cikiyor orakam tarti bozuk anlayacagin ins. 6li rakamin baslarinida goruruz canim ben annemin tartisini baz alicam artik 600gram eksik cikariyor ona gore uzerine eklerim

Ayy kıskandım sizii
işte konunun uzmanııııı.. kuzum sanırım sokak köpeği sadece kızarıklık var yazmıştı ben sağlık ocağına gitmesinden yanayım..

Yok yavrum acitmadi bile. Kıyafet üzerinden ısırdı zaten

Bilgiler icin teşekkür ederiz ispanyol

Kahvaltıya davetliydim bugün, anca girebildim

Dünkü menüm

9da 1 avuçtan az kuruyemis

12 de eşimle kahvaltıya çıktık. Pazar kahvaltısı kabul edin
Kasarli Menemen
1 zeytin
1 kk beyaz peynir
Çeyrek simit, 4 parmak incecik lavas
1 dilim cevizli esmer ekmek
1 tatlı kasığı bal
2 tatlı kasığı nutella

16da 1 bardak sut kucuk kase nesfit

17:30 6-7 çubuk kraker

19:40 görümcemler geldi bahçede mangala

Salata
6 köfte
1 dilim sucuk
3 kasik pilav

Bunu yazmaya utanıyorum:
1 bardak Kolaaa
az çekirdek

MEZUN OLUP TA BASARI OYKULERINI OKUDUM BUGUN VE DAHA COK HIRSLANDIM USTELIK NE OLURSA OLSUN SPOR YAPMAYA CALISACAM MUTLAKA HERKESE TAVSIYE EDERIM OKUYUN VE HIRSLANALIMMMM

Ayy kıskandım sizii

Yok yavrum acitmadi bile. Kıyafet üzerinden ısırdı zaten

Bilgiler icin teşekkür ederiz ispanyol
Koskanma ne olur calis seninde olur
MEZUN OLUP TA BASARI OYKULERINI OKUDUM BUGUN VE DAHA COK HIRSLANDIM USTELIK NE OLURSA OLSUN SPOR YAPMAYA CALISACAM MUTLAKA HERKESE TAVSIYE EDERIM OKUYUN VE HIRSLANALIMMMM
Evet bende cogu zaman bakarim basariboykuleri motivemi yukseltmeye yariyor benimde
Ispanyol canim verdigin bilgiler icin saol tatlim
Kizlar bugun cok mutluyum gittim kendime ikitane 40 beden dar kalip pantalon aldim dunde 42 beden elbise aldim ve goguslerim buyuk oldugundan 42 aldim yoksa 40 beden oluyor super duygu icindeyim 40 beden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…