yeni tartı mı yoksa tartı yer değiştirdiği için mi fazla çıkardı..Kizlar anneme tartilmak icin sirf gramli tarti aldim getirdim tarti gunlerinde gramajli bildireyim diye tarti kafayi yedi dun 69 olan beni 74 cukardi
Allahtan annemin eski tartisi varda onda bir degisiklik yok hatta sanki kilo vermisin gibi 3gundur super sekilde diyetimi uyguluyorum sadece spor yapamiyorum okadar artik annemin tartisiyla idare edicez kizlar yapacak bisey yok yoksa buhafta 5kilo arti cikar maazallahbirdaha 7li rakam gormek istemiyorum diyordum dun senmisin buyuk konusan tartiyi bozdu rabbim onume 7 degil 74 cikardi
Evet canim bukadar fark olmaz error vererek cikiyor orakam tarti bozuk anlayacagin ins. 6li rakamin baslarinida goruruz canim ben annemin tartisini baz alicam artik 600gram eksik cikariyor ona gore uzerine eklerimyeni tartı mı yoksa tartı yer değiştirdiği için mi fazla çıkardı..
benim tartının belli yeri var .. banyo dışında nerde tartılırsam farklı çıkarıyor..belki seninki de öyledir.. 5 kilo artı olmaz zaten sen bir yerini değiştir de tartıl bakalım..60lara geçtik ki biiizzzzzz
ayy geçmiş olsun köpek sağlıklıydı ama dimi sahiplimiydi aşıları tammıydı bi fikrin varmı ısırdığı yer kanadımı bide?Kızlar nooldu bugün
Köpeğin biri geldi Isırdı beni yaa
Su an cok komik ama o an cok korktum yalan degil
işte konunun uzmanııııı.. kuzum sanırım sokak köpeği sadece kızarıklık var yazmıştı ben sağlık ocağına gitmesinden yanayım..günaydın kızlaarr
dükü menüm
sabah 9da küçük 1 tane poaça gibi olan pizzadan yedim
öğlen 2de 1 dondurma
akşam 6da 4 kaşık yağsız makarna 4 dal marul 1 salatalık 1 bardak ice tea içtim
akşam 9da 1 nescafe içtim
1,5 lt su içtim 1 saat yürüdüm
ayy geçmiş olsun köpek sağlıklıydı ama dimi sahiplimiydi aşıları tammıydı bi fikrin varmı ısırdığı yer kanadımı bide?
Canım geçmiş olsun ucuz atlatmışsınKızlar nooldu bugün
Köpeğin biri geldi Isırdı beni yaa
Su an cok komik ama o an cok korktum yalan degil
Güzel menü mısır 1 olsaymış daha iyi olurmuş amagünaydın bu arada dunku menu
9.00
8 ÇERİ DOMATES
1 SALATALIK
8 ZEYTİN YEŞİL
1 DİLİM K.EKMEK
10.00
35 GR BITTER
11.00
TURK KAHVESİ
2 KURU KAYISI
18.00
3 KURU KAYISI
20.00
1 TABAK KABAK MÜCVER AZ YAGDA
YOGURT 3-4 KASIK
1 TANE PİNGUİ YEDIM OGLUS YEMIYORDU ZİYAN OLMASIN DEDIM İNDİRDIM MİDEYE
2 TANE HASLANMIŞ MISIR
3,5 LT SU
günaydın kızlaarr
dükü menüm
sabah 9da küçük 1 tane poaça gibi olan pizzadan yedim
öğlen 2de 1 dondurma
akşam 6da 4 kaşık yağsız makarna 4 dal marul 1 salatalık 1 bardak ice tea içtim
akşam 9da 1 nescafe içtim
1,5 lt su içtim 1 saat yürüdüm
ayy geçmiş olsun köpek sağlıklıydı ama dimi sahiplimiydi aşıları tammıydı bi fikrin varmı ısırdığı yer kanadımı bide?
Oyyyy elmalara bak canım maşallah valla gayet istikrarlisin cumaya senin bildirimini sabırsızlıkla bekliyorumdünkü menüm
08:00 40 gr tam buğd ekm, 1 haşl yumurta, yarım domates, yarım sLatalık, 5 zeytin
11:00 1 yeşil elma
12:00 şekersiz türk kahvesi
14: 00 1 yeşil elma
16:00 20 gr tam buğd ekm, 1 kk beyaz peynir, sütlü nescafe
18:00 1 yeşil elma
20:00 8 badem
su 3 lt
spor yok
günaydın bu arada dunku menu
9.00
8 ÇERİ DOMATES
1 SALATALIK
8 ZEYTİN YEŞİL
1 DİLİM K.EKMEK
10.00
35 GR BITTER
11.00
TURK KAHVESİ
2 KURU KAYISI
18.00
3 KURU KAYISI
20.00
1 TABAK KABAK MÜCVER AZ YAGDA
YOGURT 3-4 KASIK
1 TANE PİNGUİ YEDIM OGLUS YEMIYORDU ZİYAN OLMASIN DEDIM İNDİRDIM MİDEYE
2 TANE HASLANMIŞ MISIR
3,5 LT SU
yeni tartı mı yoksa tartı yer değiştirdiği için mi fazla çıkardı..
benim tartının belli yeri var .. banyo dışında nerde tartılırsam farklı çıkarıyor..belki seninki de öyledir.. 5 kilo artı olmaz zaten sen bir yerini değiştir de tartıl bakalım..60lara geçtik ki biiizzzzzz
Evet canim bukadar fark olmaz error vererek cikiyor orakam tarti bozuk anlayacagin ins. 6li rakamin baslarinida goruruz canim ben annemin tartisini baz alicam artik 600gram eksik cikariyor ona gore uzerine eklerim
işte konunun uzmanııııı.. kuzum sanırım sokak köpeği sadece kızarıklık var yazmıştı ben sağlık ocağına gitmesinden yanayım..
arkadaşlar ramazanda egzersiz yapılır mı bir bakalım
İftarda yemeği yer yemez hemen televizyon başına geçmeyin. İftardan iki saat sonra yapacağınız 30 dakikalık yürüyüş hem iyi hissettirir, hem de metabolizmanızın çalışmasını sağlar. Asla oruçluyken spor yapmayın çünkü aksi takdirde vücutta yıkım artar, kortisol yükselir, kaslar azalır, yağlar artar, kas gücünde yüzde 3-12 oranında azalma olur; yani spor yarardan çok zarar verir. En iyi spor zamanı teravih namazından sonraki saatlerdir. Çünkü spordan önce bir-iki öğün bir şeyler yiyip yeterli sıvı almaya yetecek kadar zaman vardır. Bu sürede kaslar artar ve yağlarda azalma olur. İftardan 1-1.5 saat sonra 30 dakikalık hızlı bir egzersiz yapılabilir. Ayrıca Ramazan'da şu besinleri tüketmeye özen gösterin:
Hurma: Potasyum içerir ve potasyum susuzluktan dolayı oluşan yorgunluğun giderilmesinde çok önemlidir. Hem kısa, hem de uzun dönemli tokluk sağlar.
Organik bal: Enerji verir. Doğal gıdalar içinde en iyi antioksidandır. Günde bir-iki tatlı kaşığı yenmelidir.
Balık: Beyin fonksiyonlarını geliştirir, kalp sağlığını korur.
İncir: Kalsiyum, demir, magnezyum ve potasyum içerir. Lif ve kan şekerini dengede tutar.
Zeytin yağı: Omega 9 içerir. HDL seviyesini yükseltirken, LDL seviyesini düşürür. Antioksidan özelliği vardır. Pişirilmeden tüketilmelidir.
MEZUN OLUP TA BASARI OYKULERINI OKUDUM BUGUN VE DAHA COK HIRSLANDIM USTELIK NE OLURSA OLSUN SPOR YAPMAYA CALISACAM MUTLAKA HERKESE TAVSIYE EDERIM OKUYUN VE HIRSLANALIMMMM
Koskanma ne olur calis seninde olurAyy kıskandım sizii
Yok yavrum acitmadi bile. Kıyafet üzerinden ısırdı zaten
Bilgiler icin teşekkür ederiz ispanyol
Evet bende cogu zaman bakarim basariboykuleri motivemi yukseltmeye yariyor benimdeMEZUN OLUP TA BASARI OYKULERINI OKUDUM BUGUN VE DAHA COK HIRSLANDIM USTELIK NE OLURSA OLSUN SPOR YAPMAYA CALISACAM MUTLAKA HERKESE TAVSIYE EDERIM OKUYUN VE HIRSLANALIMMMM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?