Kuşum iyiyim sen? Dün eve bir geldim başladık büyükmü büyük temizliğe bakalım İnşallah en kısa zamanda biter.eeee çalışan kesim olunca vakit buldukça yapılınca işler uzuyor. Yeni yatak od ve koltuk aldım . Bugün yatak od gelcek bide onun temizliği yerleşmesi falan da çıktı tabii. Koltuklar sonra gelcekheyyoo nasılsınız bugün brileri var ne güzel dün çok sıkılmıştım kaptan gelene kadaraprill nasılsın
hoşgeldin, iyiki gelmişsin ama ben kaçırmışımben geldimmmm :)
yine yakalayamadık! Seni akşamları buralarda görmek yazın nemli havasındaki soğuk limonata gibiben kaçıyorum kızlar öpüldünüz gıdınızdan
gellll komşu sen de gelaynen tatlım devir tasarruf devri :) gelicem gelicem bi dahaki yaza bomba gibi olmam lazım tatile gidicem pikini giyicem
uzun değilmiş daha ne olsun? 1.57 olan napsınnnnn? İyi boyun iyiiiBenimde ustum gogusler yuzunden 42 alt 40yokkiz uzun degilim 1.64 umsen kactin
GünaydınnnnnGunaydin bu arada canlarimmm
Dunku menu
9.00
1domates
1salatalık
8 yesil zeytin tuzsuz
1dilim çavdar ekmegi
Yesil cay
11.00
Turk kahvesi 1kuru kayisi
13.00
1kase soguk çorba yogurt icene dogme nohut
15.00
1dilim tatli malum kacamakkkkk
19.00
6tane tavuk kofte
Yine soguk corba 5kasik
21.00
Cay
Hindistan cevizi braz
4lt su spor yok
Bu arada bugun 73 gordum dayanamayıp tartildim
TAZE HINDISTAN CEVIZI ESIM SUTUNU ICTI BENDE KABUGUNU KUT KUT YEDIM BIRAZINI DUN YEMISTIM survivorA ÖZENDIK ......Günaydınnnnngüzel gidişat malum tatlı hariç tabi ! 4lt su çokkk iyi süper şu 21den sonraki hindistan cevizi ne demek ?
he heee alemsiniz! Evde tropik ortam ne hoşTAZE HINDISTAN CEVIZI ESIM SUTUNU ICTI BENDE KABUGUNU KUT KUT YEDIM BIRAZINI DUN YEMISTIM survivorA ÖZENDIK ......
Tatlım yani sen bütün gün sadece bir yumurta ve üç kasık mantıylamı durdun? Çok yanlış çok az kilo veremezsin ki böyle yalancı kilo verirsin ancak lütfen daha dikkat!günaydın kızlaar
dünkü menüm;
sabah 12 de 1 adet yumurta yedim
akşam 6 da 3 kaşık mantı yedim
2 lt su içtim 1 saat yürüdüm
kızlar kusura bakmayın uzun bi süre çok giremedim ama artık burdayım devamlı
ıspanaklı börek yapmak istiyorum ama internette bi sürü farklı tarif var sizin çok iyi dediğiniz bi tarifiniz varmıydı?
kaçak köçek giriyorum akşamları napıyımmm.. sen de iyi bak kuşummya buldum diye sevinmiştim seni neyse artık sonra konuşuruz ispanyol kendine iyi bak
waooaaww..
vay be 6. olmuşuz çok şaşırdım ..eline sağlık cnsımsonuç listeleri hazirdir kizlar gecikme için özür diliyorum biraz yogunum umarim hata yoktur
sevgiler
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ama-yarismasi-sonuc-listeleri.153328/page-108
tatlı dışında güzel omuş süpperGunaydin bu arada canlarimmm
Dunku menu
9.00
1domates
1salatalık
8 yesil zeytin tuzsuz
1dilim çavdar ekmegi
Yesil cay
11.00
Turk kahvesi 1kuru kayisi
13.00
1kase soguk çorba yogurt icene dogme nohut
15.00
1dilim tatli malum kacamakkkkk
19.00
6tane tavuk kofte
Yine soguk corba 5kasik
21.00
Cay
Hindistan cevizi braz
4lt su spor yok
Bu arada bugun 73 gordum dayanamayıp tartildim
hayırlı olsun yeni eşyaların sevgiyle huzurla kullan canımmm..Kuşum iyiyim sen? Dün eve bir geldim başladık büyükmü büyük temizliğe bakalım İnşallah en kısa zamanda biter.eeee çalışan kesim olunca vakit buldukça yapılınca işler uzuyor. Yeni yatak od ve koltuk aldım . Bugün yatak od gelcek bide onun temizliği yerleşmesi falan da çıktı tabii. Koltuklar sonra gelcekneyseki ona zaman var . Benden bu aralar durumlar bundan ibaret...
hoşgeldin, iyiki gelmişsin ama ben kaçırmışımpaşaa mı geliyormuş heytttt be Allah'ım sAğlıcakla kucağına almayı nasip etsin cnm. Hiç biseye lütfen canını sıkma Rabbim beterinden korusun senin ki ne ki? Sonuçta ilaçların var drun da sana ve bebeğine zarar verecek hiç bir ilacı vermez şüphesiz ! Gönlünü ferah tut kuzum sen bugünlerinin güzelliğini yaşa hep mutlu ol bebeğine de mutluluk gönder
yine yakalayamadık! Seni akşamları buralarda görmek yazın nemli havasındaki soğuk limonata gibi
gellll komşu sen de gelbiz daima burdayız beklerizz fıstık anne...
uzun değilmiş daha ne olsun? 1.57 olan napsınnnnn? İyi boyun iyiii
kolay gelsin yavyummmKızlarr ben yine kaldığım yerden temizliğe devam etmeye gidiyorum. Buralar boş kalmasın kızlar size emanet
Ben kaçıyorum bol bol kalori yakmaya haftaya birinci olucaz İnşallah
eneeeee kız hiç bişey yememişsin kiii...günaydın kızlaar
dünkü menüm;
ıspanaklı börek yapmak istiyorum ama internette bi sürü farklı tarif var sizin çok iyi dediğiniz bi tarifiniz varmıydı?
evde oturdum ama tüm gün sınavlarda bitince tıkıldım kaldım eve yarın izmire ailemin yanına gitcem annemle gezicem bol bol doğru düzgün bakar o banaTatlım yani sen bütün gün sadece bir yumurta ve üç kasık mantıylamı durdun? Çok yanlış çok az kilo veremezsin ki böyle yalancı kilo verirsin ancak lütfen daha dikkat!
Ispanaklı böreği napcan onuda yeme o da yanlış he hee yemeğini ye bakim
böreği deniyim diye yapıyorum erkek arkadaşıma vercem:) bide ne kadar maharetli gelin bulmuşum desineneeeee kız hiç bişey yememişsin kiii...
börek miiii.. misafirlere yapcan galiba.. valla bilmşyorum hiç yapmadım daha önce
kolay gelsin canoooSelam kuşlar
Geçmişi okudum. Kizimin gösterisi vardı bugün. Bir de misafirler filan. Şimdi cocukları uyuttum ve ev islerim car onları yapıcam. Dünden veri düzenli beslenemedim. O yüzden menüm yok kusura bakmayın. Ama kontrolluy yani sıkıntı yok.
Hepinizi öpüyorum aksama görüşürüz
kontrollü seniSelam kuşlar
Geçmişi okudum. Kizimin gösterisi vardı bugün. Bir de misafirler filan. Şimdi cocukları uyuttum ve ev islerim car onları yapıcam. Dünden veri düzenli beslenemedim. O yüzden menüm yok kusura bakmayın. Ama kontrolluy yani sıkıntı yok.
Hepinizi öpüyorum aksama görüşürüz
ispanyolcumm çok yoruldum daha yapacağım işlerimin %20'si bittikolay gelsin canooo
Boyum kisa demedimki kiz uzun degilim dedimKuşum iyiyim sen? Dün eve bir geldim başladık büyükmü büyük temizliğe bakalım İnşallah en kısa zamanda biter.eeee çalışan kesim olunca vakit buldukça yapılınca işler uzuyor. Yeni yatak od ve koltuk aldım . Bugün yatak od gelcek bide onun temizliği yerleşmesi falan da çıktı tabii. Koltuklar sonra gelcekneyseki ona zaman var . Benden bu aralar durumlar bundan ibaret...
hoşgeldin, iyiki gelmişsin ama ben kaçırmışımpaşaa mı geliyormuş heytttt be Allah'ım sAğlıcakla kucağına almayı nasip etsin cnm. Hiç biseye lütfen canını sıkma Rabbim beterinden korusun senin ki ne ki? Sonuçta ilaçların var drun da sana ve bebeğine zarar verecek hiç bir ilacı vermez şüphesiz ! Gönlünü ferah tut kuzum sen bugünlerinin güzelliğini yaşa hep mutlu ol bebeğine de mutluluk gönder
yine yakalayamadık! Seni akşamları buralarda görmek yazın nemli havasındaki soğuk limonata gibi
gellll komşu sen de gelbiz daima burdayız beklerizz fıstık anne...
uzun değilmiş daha ne olsun? 1.57 olan napsınnnnn? İyi boyun iyiii
Oyy temizlikmiKızlarr ben yine kaldığım yerden temizliğe devam etmeye gidiyorum. Buralar boş kalmasın kızlar size emanet
Ben kaçıyorum bol bol kalori yakmaya haftaya birinci olucaz İnşallah
bence başlamaBoyum kisa demedimki kiz uzun degilim dedim5kilo versem boyuma tam uyacak az kaldi az
Oyy temizlikmieylul ayinda hem dogalgaz icin petek takilacak duvar kagidi yapilacak ikna edilirse koca dusakabin degisecek veeee temizlik hemide kiz 1e baslayacak bide ufaklik cabasi
Simdi annemlerde bile 5dkka oturtmuyor hep arkasini toparlamaktan boyle oldum enson simdi kahveyi doktusana kolay gelsin diyecektim sozde benim temizlik afakanim basti birden
Bittiginde super olur ama bizde bitmis olucazbence başlamayanmışız ikimizde Allah'tan bende tadilat yok seninki bir tık daha zor ama sonrası çok süper sabırsızlıkla bittiği günü bekliyorum
ayy kıyamam ben sanaaaa..sonu güzel olacak dayan kuşummm..kontrollü seniayy benimde çok işim var bu temizlik ne zaman biter! Ayyy kolay gelsin hepimize...
ispanyolcumm çok yoruldum daha yapacağım işlerimin %20'si bittiama fırsat buldukça molalarımda buraya bakıyorum kaçak kaçak! Ayy hala da yatakod gelmedi İnşallah gelirler aradılar ama bakalım bugun gelceklerdi . Sen napıosun toktorcum ?
çok güzeeeell müthiş olmuuuuşşşMerhaba ablalarım :)
Dünkü menüm:
Sabah: 1 yumurta, 1 kk peynir, 3 zeytin, domates, salatalık
Ara: 7 Badem
Öğle: 125 gr yoğurt, yarım elma, 2 yk yulaf, 1 kayısı
Ara: 1 sb sütlü kahve, yarım paket form
Akşam: 1 kase yoğurt, taze fasulye, 1 dilim ekmek
Ara: yarım elma
günaydın kızlaar
dünkü menüm;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?