Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Gunaydin bu arada canlarimmm
Dunku menu
9.00
1domates
1salatalık
8 yesil zeytin tuzsuz
1dilim çavdar ekmegi
Yesil cay
11.00
Turk kahvesi 1kuru kayisi
13.00
1kase soguk çorba yogurt icene dogme nohut
15.00
1dilim tatli malum kacamakkkkk
19.00
6tane tavuk kofte
Yine soguk corba 5kasik
21.00
Cay
Hindistan cevizi braz
4lt su spor yok

Bu arada bugun 73 gordum dayanamayıp tartildim

heyyoo nasılsınız bugün brileri var ne güzel dün çok sıkılmıştım kaptan gelene kadaraprill nasılsın
Kuşum iyiyim sen? Dün eve bir geldim başladık büyükmü büyük temizliğe bakalım İnşallah en kısa zamanda biter.eeee çalışan kesim olunca vakit buldukça yapılınca işler uzuyor. Yeni yatak od ve koltuk aldım . Bugün yatak od gelcek bide onun temizliği yerleşmesi falan da çıktı tabii. Koltuklar sonra gelcek neyseki ona zaman var . Benden bu aralar durumlar bundan ibaret...
ben geldimmmm :)
hoşgeldin, iyiki gelmişsin ama ben kaçırmışım paşaa mı geliyormuş heytttt be Allah'ım sAğlıcakla kucağına almayı nasip etsin cnm. Hiç biseye lütfen canını sıkma Rabbim beterinden korusun senin ki ne ki? Sonuçta ilaçların var drun da sana ve bebeğine zarar verecek hiç bir ilacı vermez şüphesiz ! Gönlünü ferah tut kuzum sen bugünlerinin güzelliğini yaşa hep mutlu ol bebeğine de mutluluk gönder

ben kaçıyorum kızlar öpüldünüz gıdınızdan
yine yakalayamadık! Seni akşamları buralarda görmek yazın nemli havasındaki soğuk limonata gibi

aynen tatlım devir tasarruf devri :) gelicem gelicem bi dahaki yaza bomba gibi olmam lazım tatile gidicem pikini giyicem
gellll komşu sen de gel biz daima burdayız beklerizz fıstık anne...

Benimde ustum gogusler yuzunden 42 alt 40 yokkiz uzun degilim 1.64 umsen kactin
uzun değilmiş daha ne olsun? 1.57 olan napsınnnnn? İyi boyun iyiii

Günaydınnnnn güzel gidişat malum tatlı hariç tabi ! 4lt su çokkk iyi süper şu 21den sonraki hindistan cevizi ne demek ?

Kızlarr ben yine kaldığım yerden temizliğe devam etmeye gidiyorum. Buralar boş kalmasın kızlar size emanet
Ben kaçıyorum bol bol kalori yakmaya haftaya birinci olucaz İnşallah

günaydın kızlaar
dünkü menüm;
sabah 12 de 1 adet yumurta yedim
akşam 6 da 3 kaşık mantı yedim
2 lt su içtim 1 saat yürüdüm

kızlar kusura bakmayın uzun bi süre çok giremedim ama artık burdayım devamlı
ıspanaklı börek yapmak istiyorum ama internette bi sürü farklı tarif var sizin çok iyi dediğiniz bi tarifiniz varmıydı?

Tatlım yani sen bütün gün sadece bir yumurta ve üç kasık mantıylamı durdun? Çok yanlış çok az kilo veremezsin ki böyle yalancı kilo verirsin ancak lütfen daha dikkat!
Ispanaklı böreği napcan onuda yeme o da yanlış he hee yemeğini ye bakim

ya buldum diye sevinmiştim seni neyse artık sonra konuşuruz ispanyol kendine iyi bak
kaçak köçek giriyorum akşamları napıyımmm.. sen de iyi bak kuşumm
waooaaww..
sonuç listeleri hazirdir kizlar gecikme için özür diliyorum biraz yogunum umarim hata yoktur
sevgiler
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ama-yarismasi-sonuc-listeleri.153328/page-108
vay be 6. olmuşuz çok şaşırdım ..eline sağlık cnsım
tatlı dışında güzel omuş süpper
hayırlı olsun yeni eşyaların sevgiyle huzurla kullan canımmm..
Kızlarr ben yine kaldığım yerden temizliğe devam etmeye gidiyorum. Buralar boş kalmasın kızlar size emanet
kolay gelsin yavyummm
eneeeee kız hiç bişey yememişsin kiii...
börek miiii.. misafirlere yapcan galiba.. valla bilmşyorum hiç yapmadım daha önce

evde oturdum ama tüm gün sınavlarda bitince tıkıldım kaldım eve yarın izmire ailemin yanına gitcem annemle gezicem bol bol doğru düzgün bakar o bana
1-2 diş yerim bende ama canımda çekti baya tadımlık yani

eneeeee kız hiç bişey yememişsin kiii...
börek miiii.. misafirlere yapcan galiba.. valla bilmşyorum hiç yapmadım daha önce
böreği deniyim diye yapıyorum erkek arkadaşıma vercem:) bide ne kadar maharetli gelin bulmuşum desin

Selam kuşlar

Geçmişi okudum. Kizimin gösterisi vardı bugün. Bir de misafirler filan. Şimdi cocukları uyuttum ve ev islerim car onları yapıcam. Dünden veri düzenli beslenemedim. O yüzden menüm yok kusura bakmayın. Ama kontrolluy yani sıkıntı yok.

Hepinizi öpüyorum aksama görüşürüz

kolay gelsin canooo

kontrollü seni ayy benimde çok işim var bu temizlik ne zaman biter! Ayyy kolay gelsin hepimize...

kolay gelsin canooo
ispanyolcumm çok yoruldum daha yapacağım işlerimin %20'si bitti ama fırsat buldukça molalarımda buraya bakıyorum kaçak kaçak! Ayy hala da yatakod gelmedi İnşallah gelirler aradılar ama bakalım bugun gelceklerdi . Sen napıosun toktorcum ?

Boyum kisa demedimki kiz uzun degilim dedim5kilo versem boyuma tam uyacak az kaldi az
Oyy temizlikmi eylul ayinda hem dogalgaz icin petek takilacak duvar kagidi yapilacak ikna edilirse koca dusakabin degisecek veeee temizlik hemide kiz 1e baslayacak bide ufaklik cabasi
Simdi annemlerde bile 5dkka oturtmuyor hep arkasini toparlamaktan boyle oldum enson simdi kahveyi doktu sana kolay gelsin diyecektim sozde benim temizlik afakanim basti birden

bence başlamayanmışız ikimizde Allah'tan bende tadilat yok seninki bir tık daha zorama sonrası çok süper sabırsızlıkla bittiği günü bekliyorum

Merhaba ablalarım :)

Dünkü menüm:

Sabah: 1 yumurta, 1 kk peynir, 3 zeytin, domates, salatalık
Ara: 7 Badem
Öğle: 125 gr yoğurt, yarım elma, 2 yk yulaf, 1 kayısı
Ara: 1 sb sütlü kahve, yarım paket form
Akşam: 1 kase yoğurt, taze fasulye, 1 dilim ekmek
Ara: yarım elma

ayy kıyamam ben sanaaaa..sonu güzel olacak dayan kuşummm..
ben de ne yapayım işte çocuklarla evdeyiz, pişir doyur yıka uyut akşam oldu.. bulaşıkları halledeyim yürüyüşe çıkıcam biraz

çok güzeeeell müthiş olmuuuuşşş

Canım bütün gün nasıl dayandın valla hayret ettim :) Aman dikkat et az yiyorsun hastalanma. Süt,yogurt, peynir felan eklesen süper olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…