Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

of ya sabahtan beri temizlik yapıyorum falan çok yoruldum üstüne başım ağrıyor oda yetmezmiş gibi şimdi midemde ağrıyor camları kapıları açınca üşüttüm mü nedir yine

çok güzeeeell müthiş olmuuuuşşş
Malesef bugün güzel olmadı 5 tane köfte yedim yağsız pişirdi annem ama toplam 100 gr kadar geldi. sanırım 1 porsiyon 30 gr olmalıymış. Aman kilo alacaksam köfteden olsun dedim ben de Birazdan yürüyüş yapıcam

çok kafaya takma böyle şeyleri stres yaparsan kilo veremezsin bence öyle çok değil merak etme mesela daha kalorili bişey yeseydin olmamış derdim ama protein sonuçta öyle çokta yememişsin bence

çok kafaya takma böyle şeyleri stres yaparsan kilo veremezsin bence öyle çok değil merak etme mesela daha kalorili bişey yeseydin olmamış derdim ama protein sonuçta öyle çokta yememişsin bence
Haklısın annem de öyle söyledi. Allah korusun anoreksi olursun felan dedi hafif tırstım. Çok fazla takılmamak gerekiyor biraz oluruna bırakmalıyım :)

++ Sabah kahvaltıda 1 dilim ekmek yemiştim onu eklemeyi unutmuşum

Haklısın annem de öyle söyledi. Allah korusun anoreksi olursun felan dedi hafif tırstım. Çok fazla takılmamak gerekiyor biraz oluruna bırakmalıyım :)
evet zararlışeyler yemediğin sürece sıkıntı olmazbu kadar grlara takılma şimdiden birde çabuk sıkılırsın

bence başlamayanmışız ikimizde Allah'tan bende tadilat yok seninki bir tık daha zorama sonrası çok süper sabırsızlıkla bittiği günü bekliyorum

Hayırlı olsun canım. Yenilik herzaman iyidir. Bizim de cok ısımız var ama ne zaman olacaklar bilmiyorum.

Oğlum ateslendi
İlk ölçümde 38di, ilacın etkisi gecer geçmez 38.5 oldu. Ciddi bisi var demek ki.
Hep de haftasonuna rastlar ya deli olucam.

Canım Saolasın.
Hemen ilk müdahale yap canım. Islak bezle sar onu ateşi düşürmeye çalış geçmezse ılık duş aldır çok geçmiş olsun. dahada geçmezse dra gitmeniz lazım

geçmiş olsun canım eşinle acile götürün bir o zaman imkan varsa yüksek ateş çocuklarda daha tehlikeli allah korusun benimde göğsüm sıkışıyordu nefes alamıyordum az önce yalnız olmak çok kötüymüş ağladım resmen mide ağrımdan benide hep haftasonu bulur aksilik işte

april nasılsın ya özledim seni
Kuşum bende bende ayy iyi olmaya çalışıyorum. Napim? ? Çok çalışmam gerekiyor yoğunluktan tam gelemiyorum bu aralar. bitsin temizlik full burdayım disiplinler de gelecek hazır olun yaktım sizi ve tabii kendimide

kolay gelsin yeni eve mi taşınıyorsun tam anlamadım yada tadilat mı var april kaçırmışım o konuyu
ramazanda iyi olur disiplin ya bence aslında tam kilo verme zamanı disiplin iyidir april bende bugün temizlik yaptım baya yoruldum sonra nedense akşam mide ağrısı başladı benim baya arttı bu ağrılar ya nefes alamıyormuşum gibi oluyor ilaç içtim etki gösterene kadar ölüyorum sandım ya çok kötüydü

Gecmis olsun canım. Mide oldugundan emin mısın?

Canım Saolasın.
Hemen ilk müdahale yap canım. Islak bezle sar onu ateşi düşürmeye çalış geçmezse ılık duş aldır çok geçmiş olsun. dahada geçmezse dra gitmeniz lazım

Dr gidicez oyle görünüyor. Esim gece çalışıyor gelmesini bekliycem. Bı de yatiya Misafirim var en sevmediğim şey cocuk hastayken misafir ağırlamak. Bı de alakasız yani: eniştem ve bir arkadaşı. Gidin otelde kalın yaa. Haksız miyim amaa

Gecmis olsun canım. Mide oldugundan emin mısın?
evet canım üniversitedeyken de oluyordu final zamanları kalp doktoruna gittim test tahlil yaptı bişey yok dedi sonra bir göğüs hastalıkları uzmanına yolladı sonra ordada solunum testi falan yapıldı bişeyim çıkmadı onlarda dahiliyede mide ilacı vermişti ilacı içince azalıyor zaten bir süre sonrada geçiyor ama geçmezse endoskopi yapılsa iyi olur dediler sanırım bana endoskopi yolu görünüyor hiç istemiyorum ama boş vaktimde dr a gitsem tekrar fana olmayacak sana roman yazdım bak hayat hikayem bende ilk başta kalp krizi mi geçiriyorum ya dedim midemde ağrıyor ya işte tamda o sırada olan sınav kalp hastalıklrıyla ilgiliydi o konuyu çalışıyordum ya nasıl korkmuştum

evet ya bende pek sevmiyorum böyle birde eşinde yokmuş evde hani rahatsız edici bir durum oluyor eniştende olsa birde çok samimi olduğun birileri değilse eşin kaçta gelecek peki eniştene söylesen ne kadar samimisiniz bilmiyorum eniştenle gidebilir misin

Yok canım yeni eve değil , dip köşe her yer duvarlar kapılar camlar hersey temizlenecek hala elimde bez dolanıyorum durum vahim bir haftada bitirirsem ne mutlu bana. Birde yeni bikaç mobilya aldım onlar geldi bugün bi kısmıda önümüzdeki hafta gelecek durumlar boyabadana gibi karışık yaniii
Sanada geçmiş olsun kuzum ya çok çamaşır suyu falan mı kullandında miden ağrıdı acaba?

Sonuna kadar haklısın canım bide bu saatten sonra hiç olmamış
psikolojikmiş yani tabikide he hee bende bir aralar öyle kalpten gidicem sanıyordum da hep o evhammış nedeni . bir dizi test sonucunda anladım işin gerçeğini

yok april ya benim mide problemim var arada böyle canlanıyor sağolsun domates falan asitli yiyecekler arttırıyor bazen nohut kuru fasulye falan yiyince ne yiyeceğimi şaşırıyorum sabah canım çekmşti kırk yılda bir krep yaptım kendime o yaptı hamurlu şeyler yapıyor birde bana ceza oldu işte otur sağlıklı şeyler ye diyor vucudum
kolay gelsin bende mobilya gelcek falan yazmışsın geçmişte dedim ne oluyor hayırlı olsun yeni eşyaların boyalı badanalı evin güle güle kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…