Malesef bugün güzel olmadı 5 tane köfte yedimçok güzeeeell müthiş olmuuuuşşş
çok kafaya takma böyle şeyleri stres yaparsan kilo veremezsin bence öyle çok değil merak etme mesela daha kalorili bişey yeseydin olmamış derdim ama protein sonuçta öyle çokta yememişsin benceMalesef bugün güzel olmadı 5 tane köfte yedimyağsız pişirdi annem ama toplam 100 gr kadar geldi. sanırım 1 porsiyon 30 gr olmalıymış. Aman kilo alacaksam köfteden olsun dedim ben de Birazdan yürüyüş yapıcam
Haklısın annem de öyle söyledi. Allah korusun anoreksi olursun felan dedi hafif tırstım. Çok fazla takılmamak gerekiyor biraz oluruna bırakmalıyım :)çok kafaya takma böyle şeyleri stres yaparsan kilo veremezsin bence öyle çok değil merak etme mesela daha kalorili bişey yeseydin olmamış derdim ama protein sonuçta öyle çokta yememişsin bence
Merhaba ablalarım :)
Dünkü menüm:
Sabah: 1 yumurta, 1 kk peynir, 3 zeytin, domates, salatalık, 1 dilim ekmek
Ara: 7 Badem
Öğle: 125 gr yoğurt, yarım elma, 2 yk yulaf, 1 kayısı
Ara: 1 sb sütlü kahve, yarım paket form
Akşam: 1 kase yoğurt, taze fasulye, 1 dilim ekmek
Ara: yarım elma
evet zararlışeyler yemediğin sürece sıkıntı olmazbu kadar grlara takılma şimdiden birde çabuk sıkılırsınHaklısın annem de öyle söyledi. Allah korusun anoreksi olursun felan dedi hafif tırstım. Çok fazla takılmamak gerekiyor biraz oluruna bırakmalıyım :)
bence başlamayanmışız ikimizde Allah'tan bende tadilat yok seninki bir tık daha zor ama sonrası çok süper sabırsızlıkla bittiği günü bekliyorum
Canım Saolasın.Hayırlı olsun canım. Yenilik herzaman iyidir. Bizim de cok ısımız var ama ne zaman olacaklar bilmiyorum.
Oğlum ateslendi
İlk ölçümde 38di, ilacın etkisi gecer geçmez 38.5 oldu. Ciddi bisi var demek ki.
Hep de haftasonuna rastlar ya deli olucam.
geçmiş olsun canım eşinle acile götürün bir o zaman imkan varsa yüksek ateş çocuklarda daha tehlikeli allah korusunHayırlı olsun canım. Yenilik herzaman iyidir. Bizim de cok ısımız var ama ne zaman olacaklar bilmiyorum.
Oğlum ateslendi
İlk ölçümde 38di, ilacın etkisi gecer geçmez 38.5 oldu. Ciddi bisi var demek ki.
Hep de haftasonuna rastlar ya deli olucam.
april nasılsın ya özledim seniCanım Saolasın.
Hemen ilk müdahale yap canım. Islak bezle sar onu ateşi düşürmeye çalış geçmezse ılık duş aldır çok geçmiş olsun. dahada geçmezse dra gitmeniz lazım
Kuşum bende bendeapril nasılsın ya özledim seni
kolay gelsin yeni eve mi taşınıyorsun tam anlamadım yada tadilat mı var april kaçırmışım o konuyuKuşum bende bendeayy iyi olmaya çalışıyorum. Napim? ? Çok çalışmam gerekiyor yoğunluktan tam gelemiyorum bu aralar. bitsin temizlik full burdayım disiplinler de gelecek hazır olun yaktım sizi ve tabii kendimide
kolay gelsin yeni eve mi taşınıyorsun tam anlamadım yada tadilat mı var april kaçırmışım o konuyu
ramazanda iyi olur disiplin ya bence aslında tam kilo verme zamanıdisiplin iyidir april bende bugün temizlik yaptım baya yoruldum sonra nedense akşam mide ağrısı başladı benim baya arttı bu ağrılar ya nefes alamıyormuşum gibi oluyor ilaç içtim etki gösterene kadar ölüyorum sandım ya çok kötüydü
Canım Saolasın.
Hemen ilk müdahale yap canım. Islak bezle sar onu ateşi düşürmeye çalış geçmezse ılık duş aldır çok geçmiş olsun. dahada geçmezse dra gitmeniz lazım
evet canım üniversitedeyken de oluyordu final zamanları kalp doktoruna gittim test tahlil yaptı bişey yok dedi sonra bir göğüs hastalıkları uzmanına yolladı sonra ordada solunum testi falan yapıldı bişeyim çıkmadı onlarda dahiliyede mide ilacı vermişti ilacı içince azalıyor zaten bir süre sonrada geçiyor ama geçmezse endoskopi yapılsa iyi olur dediler sanırım bana endoskopi yolu görünüyor hiç istemiyorum ama boş vaktimde dr a gitsem tekrar fana olmayacakGecmis olsun canım. Mide oldugundan emin mısın?
evet ya bende pek sevmiyorum böyle birde eşinde yokmuş evde hani rahatsız edici bir durum oluyor eniştende olsa birde çok samimi olduğun birileri değilseDr gidicez oyle görünüyor. Esim gece çalışıyor gelmesini bekliycem. Bı de yatiya Misafirim var en sevmediğim şey cocuk hastayken misafir ağırlamak. Bı de alakasız yani: eniştem ve bir arkadaşı. Gidin otelde kalın yaa. Haksız miyim amaa
Yok canım yeni eve değil , dip köşe her yer duvarlar kapılar camlar hersey temizlenecek hala elimde bez dolanıyorum durum vahim bir haftada bitirirsem ne mutlu bana. Birde yeni bikaç mobilya aldım onlar geldi bugün bi kısmıda önümüzdeki hafta gelecekkolay gelsin yeni eve mi taşınıyorsun tam anlamadım yada tadilat mı var april kaçırmışım o konuyu
ramazanda iyi olur disiplin ya bence aslında tam kilo verme zamanıdisiplin iyidir april bende bugün temizlik yaptım baya yoruldum sonra nedense akşam mide ağrısı başladı benim baya arttı bu ağrılar ya nefes alamıyormuşum gibi oluyor ilaç içtim etki gösterene kadar ölüyorum sandım ya çok kötüydü
Sonuna kadar haklısın canım bide bu saatten sonra hiç olmamışDr gidicez oyle görünüyor. Esim gece çalışıyor gelmesini bekliycem. Bı de yatiya Misafirim var en sevmediğim şey cocuk hastayken misafir ağırlamak. Bı de alakasız yani: eniştem ve bir arkadaşı. Gidin otelde kalın yaa. Haksız miyim amaa
psikolojikmiş yani tabikideevet canım üniversitedeyken de oluyordu final zamanları kalp doktoruna gittim test tahlil yaptı bişey yok dedi sonra bir göğüs hastalıkları uzmanına yolladı sonra ordada solunum testi falan yapıldı bişeyim çıkmadı onlarda dahiliyede mide ilacı vermişti ilacı içince azalıyor zaten bir süre sonrada geçiyor ama geçmezse endoskopi yapılsa iyi olur dediler sanırım bana endoskopi yolu görünüyor hiç istemiyorum ama boş vaktimde dr a gitsem tekrar fana olmayacaksana roman yazdım bak hayat hikayem bende ilk başta kalp krizi mi geçiriyorum ya dedim midemde ağrıyor ya işte tamda o sırada olan sınav kalp hastalıklrıyla ilgiliydi o konuyu çalışıyordum ya nasıl korkmuştum
yok april ya benim mide problemim var arada böyle canlanıyor sağolsun domates falan asitli yiyecekler arttırıyor bazen nohut kuru fasulye falan yiyince ne yiyeceğimi şaşırıyorumYok canım yeni eve değil , dip köşe her yer duvarlar kapılar camlar hersey temizlenecek hala elimde bez dolanıyorum durum vahim bir haftada bitirirsem ne mutlu bana. Birde yeni bikaç mobilya aldım onlar geldi bugün bi kısmıda önümüzdeki hafta gelecekdurumlar boyabadana gibi karışık yaniii
Sanada geçmiş olsun kuzum ya çok çamaşır suyu falan mı kullandında miden ağrıdı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?