Sonuna kadar haklısın canım bide bu saatten sonra hiç olmamış
psikolojikmiş yani tabikidehe hee bende bir aralar öyle kalpten gidicem sanıyordum da hep o evhammış nedeni . bir dizi test sonucunda anladım işin gerçeğini
ayyy Allah korusun ne gerek var ! Hemde hicbiseyin yokken, ben ilaç icmeyi hic sevmemmm ve de çok memnunum kimyasal pek sokmadığın için vücuduma. En ennn en son çare ilaçlar bence...doktor en son şey dedi april benim kardeşimde de oluyor düşük dozda antidepresan kullanıyor dedi çok kötü oluyorsan yazayım dedi bende gerek yok idare ederim dedim birde onalrı kullanıp sarhoş sarhoş gezmeyim diye ama okuldan miras kaldı bu hastalıklar hep
bende öyle dedim zaten birde antidepresanı çok gerekli olmadıkça kullanmamk lazım duyguları karıştırıyor hissizleştiriyor falanayyy Allah korusun ne gerek var ! Hemde hicbiseyin yokken, ben ilaç icmeyi hic sevmemmm ve de çok memnunum kimyasal pek sokmadığın için vücuduma. En ennn en son çare ilaçlar bence...
canım midenin ağrıması demek hemen aklına hastalık getirmesin! Lütfen negatif düşünceleri çıkart hayatındanbende öyle dedim zaten birde antidepresanı çok gerekli olmadıkça kullanmamk lazım duyguları karıştırıyor hissizleştiriyor falanzaten mide problemimden dolayı diğer ilaçları hiç içemiyorum çok çok zorunlu olmadıkça o nedenle ama mide ilacı içmek mecburiyetinde kalıyorum işte dr a gideceğim bir ara artık allah korusun mide hastalıklarıda farklı farklı iyice kötü olmayım neyse boşver hastalıkları ev dekorasyonunu falan mı değiştiriyorsunuz yenilikler iyidir april
aman kuzum dikkat et daha yeni çıktın hastalıktan..of ya sabahtan beri temizlik yapıyorum falan çok yoruldum üstüne başım ağrıyor oda yetmezmiş gibi şimdi midemde ağrıyor camları kapıları açınca üşüttüm mü nedir yine
1 porsiyon 30 gram mı .. 1 porsiyon köfte ortalama 120-150 gramdır.. 4-5 köfte oldukça normal kuzum..Malesef bugün güzel olmadı 5 tane köfte yedimyağsız pişirdi annem ama toplam 100 gr kadar geldi. sanırım 1 porsiyon 30 gr olmalıymış. Aman kilo alacaksam köfteden olsun dedim ben de Birazdan yürüyüş yapıcam
canuuuummm iyiyimm bir türlü karşılaşamıyoruz senleee..ispanyoll nasılsın
ayy çok geçmiş olsun.. bu aralara boğaz enfekesiyonu salgın gibi herkeste var..Hayırlı olsun canım. Yenilik herzaman iyidir. Bizim de cok ısımız var ama ne zaman olacaklar bilmiyorum.
Oğlum ateslendi
İlk ölçümde 38di, ilacın etkisi gecer geçmez 38.5 oldu. Ciddi bisi var demek ki.
Hep de haftasonuna rastlar ya deli olucam.
muhtemelen gaz sıkışmasıdır canım.. insan kalp krizi geçiriyorum sanır , o kadar kötü bir göğüs ağrısı yapar..geçmiş olsun canım eşinle acile götürün bir o zaman imkan varsa yüksek ateş çocuklarda daha tehlikeli allah korusunbenimde göğsüm sıkışıyordu nefes alamıyordum az önce yalnız olmak çok kötüymüş ağladım resmen mide ağrımdan benide hep haftasonu bulur aksilik işte
haklısın kuşummm..Dr gidicez oyle görünüyor. Esim gece çalışıyor gelmesini bekliycem. Bı de yatiya Misafirim var en sevmediğim şey cocuk hastayken misafir ağırlamak. Bı de alakasız yani: eniştem ve bir arkadaşı. Gidin otelde kalın yaa. Haksız miyim amaa
bize de öğrenci ve genç hanımlar çok gelir göğüs ağrısı diye.. bir kısmının mide problemi büyük kısmının da stres kaynaklı olduğunu söyleyebilirm..ilaç aldın mı peki miden içinevet canım üniversitedeyken de oluyordu final zamanları kalp doktoruna gittim test tahlil yaptı bişey yok dedi sonra bir göğüs hastalıkları uzmanına yolladı sonra ordada solunum testi falan yapıldı bişeyim çıkmadı onlarda dahiliyede mide ilacı vermişti ilacı içince azalıyor zaten bir süre sonrada geçiyor ama geçmezse endoskopi yapılsa iyi olur dediler sanırım bana endoskopi yolu görünüyor hiç istemiyorum ama boş vaktimde dr a gitsem tekrar fana olmayacaksana roman yazdım bak hayat hikayem bende ilk başta kalp krizi mi geçiriyorum ya dedim midemde ağrıyor ya işte tamda o sırada olan sınav kalp hastalıklrıyla ilgiliydi o konuyu çalışıyordum ya nasıl korkmuştum
çok geçmiş olsun kuzucuğaaa.. inşallah çabucak iyileşir minnoşşDr gittiiiik geldiiik
Tipik bogaz enfeksiyonu. Al sana bir antibiyotik daha..
Eniştemler eşimle beraber gelip gidiyorlar zaten ama rahatsız edici iste. Eniştem ok de arkadasinın ne ısı var. Dün gece kaldılar. Neyse ki bu aksam esimi arayinca cocuk hasta gel filan, onlar da gelmediler.
Oglusa verdim ilaçlarını, uyudu şimdi. Huzuur birazcık huzuuuur
April ne diycem, madem koltuk gec gelecek onlar daha boyamamış olabilir. Arayıp değiştir bence. Ben cok sıkılırim da da boyle durumlardan..
Deadline evham yapma cay koy
çok güzel menün çok beğendim ama spor olsaymış çok daha iyiymişdünkü menüm
10:00 50şer gram beyaz peynir, lor peyniri, hellim peyniri, 2 dilim salam, 1 yumurta beyazı
14:00 1 avuç badem , sütlü nescafe, 1 minik kare (7 gr) bitter
16:00 2 cicibebe bisküvi
18:00 6 tane ızgara kanat, 1 kk peynir, salata
su 3 lt
spor yok
pazar pazar sabahın köründen kocamaaaannnn günaydııınn
Canım zaten şansımı denedim biz pazar almıştık perşembe günü aradım onları tabiki verilen cvp hanfendi değiştiremeyiz! Şimdi siparişinizi girdik değiştirmemiz mümkün değil! Bir sürü kafa ütüleyici laflar işte bende uğraşmak istemedim şuanlıkDr gittiiiik geldiiik
Tipik bogaz enfeksiyonu. Al sana bir antibiyotik daha..
Eniştemler eşimle beraber gelip gidiyorlar zaten ama rahatsız edici iste. Eniştem ok de arkadasinın ne ısı var. Dün gece kaldılar. Neyse ki bu aksam esimi arayinca cocuk hasta gel filan, onlar da gelmediler.
Oglusa verdim ilaçlarını, uyudu şimdi. Huzuur birazcık huzuuuur
April ne diycem, madem koltuk gec gelecek onlar daha boyamamış olabilir. Arayıp değiştir bence. Ben cok sıkılırim da da boyle durumlardan..
Deadline evham yapma cay koy
aynı ben çok gezerim ordan oraya alırım işte bu!derim. Sonra bir pişmanlıklar mideye bir taş oturması ama almışımdır bir kere yapacak bişeyy yok malesefAyyy dur hazir aklima gelmisken ben de bir itiraf yapayım burdan:
3 yıl once step halıdan hali beğenmiştim. Durup durup da kocamın basını sisirdim almadık diye. Hatta bi dogum günümde alacaktı tükenmişti. Neeyse bıkac ay once halıdan buldum, aldım. Ama aldıktan sonra pişman oldum. Bı sepet para verdik. İnanılmaz tüy döktüler, cocuklara yaramadı. Kaldırdım, yeni koltuklar alınca sereriz, dedim. Oooyle yatıyorlar boş odada ama sanki sırtımda taşıyorum onları.
İiiitiraaaaf ediiiyooorum onlardan cok daha güzel ve kullanışlı olanları almak isterdiiiim
günaydın fıstık hatun seniiiipazar pazar sabahın köründen kocamaaaannnn günaydııınn
ya bu kız yine çok az yemiş! Canım napıosun bakim sen yapma ama böyle , oyyy bide saatlerce yürümüş ahhh genç olmak vardı tabii enerji bol ne güzelllgünaydııınnnnn
dünkü menüm;
sabah 11de 1 yumurta
akşam 11de 100 gr kadar ıspanaklı börek yedim
yaklaşık 4 saat yürüdüm 1,5 lt su içtim
arkadaş köpeğini bana bıraktı eve sokmak istemediğimden o gelene kadar yürüyüş yaptık köpekle ondan o kadar çok yürüdüm
kızlar bugün izmire gidiyorum giremeyebilirim o yüzden
bu arada erkek arkadaşım yaptığım böreğe bayıldı çok kolay yemek beğenmez o ama bunu çok sevdi öyle mutlu oldumki
vayyy beGünaydın kusuuuum
Sesine ses olmaya geldim!
sen bugünde mi çalışıyosuuun ama bugün pazaarrHerkese günaydınnnn,mutlu pazarlar hadi ben yine gideyim işe devam
He heesen bugünde mi çalışıyosuuun ama bugün pazaarr
canım ya midem çok fena oldu acile gittim bende serum taktılar dün gece ilaçlı anca rahatladım ispanyol yaaman kuzum dikkat et daha yeni çıktın hastalıktan..
1 porsiyon 30 gram mı .. 1 porsiyon köfte ortalama 120-150 gramdır.. 4-5 köfte oldukça normal kuzum..
canuuuummm iyiyimm bir türlü karşılaşamıyoruz senleee..
ayy çok geçmiş olsun.. bu aralara boğaz enfekesiyonu salgın gibi herkeste var..
muhtemelen gaz sıkışmasıdır canım.. insan kalp krizi geçiriyorum sanır , o kadar kötü bir göğüs ağrısı yapar..
haklısın kuşummm..
bize de öğrenci ve genç hanımlar çok gelir göğüs ağrısı diye.. bir kısmının mide problemi büyük kısmının da stres kaynaklı olduğunu söyleyebilirm..ilaç aldın mı peki miden için
çok geçmiş olsun kuzucuğaaa.. inşallah çabucak iyileşir minnoşş
kolay gelsin aprilHe heeyok yok temizlik ev işi ( tabiii geçmişi okumayı alışkanlık haline getirmezseniz böyle kopuk kopuk oluruz tatlım)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?