Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

doktor en son şey dedi april benim kardeşimde de oluyor düşük dozda antidepresan kullanıyor dedi çok kötü oluyorsan yazayım dedi bende gerek yok idare ederim dedim birde onalrı kullanıp sarhoş sarhoş gezmeyim diye ama okuldan miras kaldı bu hastalıklar hep

ayyy Allah korusun ne gerek var ! Hemde hicbiseyin yokken, ben ilaç icmeyi hic sevmemmm ve de çok memnunum kimyasal pek sokmadığın için vücuduma. En ennn en son çare ilaçlar bence...

ayyy Allah korusun ne gerek var ! Hemde hicbiseyin yokken, ben ilaç icmeyi hic sevmemmm ve de çok memnunum kimyasal pek sokmadığın için vücuduma. En ennn en son çare ilaçlar bence...
bende öyle dedim zaten birde antidepresanı çok gerekli olmadıkça kullanmamk lazım duyguları karıştırıyor hissizleştiriyor falan zaten mide problemimden dolayı diğer ilaçları hiç içemiyorum çok çok zorunlu olmadıkça o nedenle ama mide ilacı içmek mecburiyetinde kalıyorum işte dr a gideceğim bir ara artık allah korusun mide hastalıklarıda farklı farklı iyice kötü olmayım neyse boşver hastalıkları ev dekorasyonunu falan mı değiştiriyorsunuz yenilikler iyidir april

canım midenin ağrıması demek hemen aklına hastalık getirmesin! Lütfen negatif düşünceleri çıkart hayatından senin hiç bişeyin yok yorgunluklar, yeni hayat , stres , değişik mutluluklar hepsi nedensiz ağrıtabilir
Evet biraz dekorasyon değişikliği cnm, yatak odam eskimişti yeni dolap ve başlık aldım diğerini çöpeee . Yeni yapacağım odam ufak olduğu için bütün parçalarını almadım. Ve birde köşe koltuk aldım eski yatak odası olarak kullandığım oda için tabiiii eve geldim ölçüsüne bi baktım büyükmüş o da ahh hep yanıltır mağazalar. Ve vazgeçtim sanırım salona koyacağım yeni köşe koltuğu salondakileride diğer odaya bi gelsinde koltuk bikaç hafta sonra gelcek ...

deadline tabii bu arada canımı sıkan bişey daha oldu tabi olmasa zaten şaşardım....
O aldığım koltuğu başka oda için niyetlendiğimden ayaklarını beyaz yaptırdım fakatttt şimdi salona koyacağım için ve ordaki masam ve tv ünitem de ceviz ve krem olduğu için biliyorum ki hiç uyumlu olmayacak ama napalım oldu bikere

Dr gittiiiik geldiiik
Tipik bogaz enfeksiyonu. Al sana bir antibiyotik daha..

Eniştemler eşimle beraber gelip gidiyorlar zaten ama rahatsız edici iste. Eniştem ok de arkadasinın ne ısı var. Dün gece kaldılar. Neyse ki bu aksam esimi arayinca cocuk hasta gel filan, onlar da gelmediler.

Oglusa verdim ilaçlarını, uyudu şimdi. Huzuur birazcık huzuuuur

April ne diycem, madem koltuk gec gelecek onlar daha boyamamış olabilir. Arayıp değiştir bence. Ben cok sıkılırim da da boyle durumlardan..

Deadline evham yapma cay koy

Ayyy dur hazir aklima gelmisken ben de bir itiraf yapayım burdan:

3 yıl once step halıdan hali beğenmiştim. Durup durup da kocamın basını sisirdim almadık diye. Hatta bi dogum günümde alacaktı tükenmişti. Neeyse bıkac ay once halıdan buldum, aldım. Ama aldıktan sonra pişman oldum. Bı sepet para verdik. İnanılmaz tüy döktüler, cocuklara yaramadı. Kaldırdım, yeni koltuklar alınca sereriz, dedim. Oooyle yatıyorlar boş odada ama sanki sırtımda taşıyorum onları.

İiiitiraaaaf ediiiyooorum onlardan cok daha güzel ve kullanışlı olanları almak isterdiiiim

pazar pazar sabahın köründen kocamaaaannnn günaydııınn

of ya sabahtan beri temizlik yapıyorum falan çok yoruldum üstüne başım ağrıyor oda yetmezmiş gibi şimdi midemde ağrıyor camları kapıları açınca üşüttüm mü nedir yine
aman kuzum dikkat et daha yeni çıktın hastalıktan..
1 porsiyon 30 gram mı .. 1 porsiyon köfte ortalama 120-150 gramdır.. 4-5 köfte oldukça normal kuzum..
ispanyoll nasılsın
canuuuummm iyiyimm bir türlü karşılaşamıyoruz senleee..
ayy çok geçmiş olsun.. bu aralara boğaz enfekesiyonu salgın gibi herkeste var..
muhtemelen gaz sıkışmasıdır canım.. insan kalp krizi geçiriyorum sanır , o kadar kötü bir göğüs ağrısı yapar..
haklısın kuşummm..
bize de öğrenci ve genç hanımlar çok gelir göğüs ağrısı diye.. bir kısmının mide problemi büyük kısmının da stres kaynaklı olduğunu söyleyebilirm..ilaç aldın mı peki miden için
çok geçmiş olsun kuzucuğaaa.. inşallah çabucak iyileşir minnoşş

dünkü menüm
10:00 50şer gram beyaz peynir, lor peyniri, hellim peyniri, 2 dilim salam, 1 yumurta beyazı
14:00 1 avuç badem , sütlü nescafe, 1 minik kare (7 gr) bitter
16:00 2 cicibebe bisküvi
18:00 6 tane ızgara kanat, 1 kk peynir, salata
su 3 lt
spor yok

günaydııınnnnn
dünkü menüm;
sabah 11de 1 yumurta
akşam 11de 100 gr kadar ıspanaklı börek yedim

yaklaşık 4 saat yürüdüm 1,5 lt su içtim
arkadaş köpeğini bana bıraktı eve sokmak istemediğimden o gelene kadar yürüyüş yaptık köpekle ondan o kadar çok yürüdüm

kızlar bugün izmire gidiyorum giremeyebilirim o yüzden

bu arada erkek arkadaşım yaptığım böreğe bayıldı çok kolay yemek beğenmez o ama bunu çok sevdi öyle mutlu oldumki

çok güzel menün çok beğendim ama spor olsaymış çok daha iyiymiş

Canım zaten şansımı denedim biz pazar almıştık perşembe günü aradım onları tabiki verilen cvp hanfendi değiştiremeyiz! Şimdi siparişinizi girdik değiştirmemiz mümkün değil! Bir sürü kafa ütüleyici laflar işte bende uğraşmak istemedim şuanlıkyok yani birde şu durumu var yani kumaşlarını seçtim onda zaten sorunum yok! ayaklarını seçtim iki tür ayak var biri kahve biri beyaz bu kadar mı zor değiştirmek ama işte ! Hepsi böyle satana kadar....
Canım çok geçmiş olsun kuzucuğa , dediğin gibi dıdısının dıdısını ne işi var?ama insanlar düşüncesiz işteeeee.....
aynı ben çok gezerim ordan oraya alırım işte bu!derim. Sonra bir pişmanlıklar mideye bir taş oturması ama almışımdır bir kere yapacak bişeyy yok malesef öyle zamanlarda kendime çok uyuz olurum eşimse beni ikna etmek için neler neler yapar
Olsun canım bigün mutlaka kullanacağın yer çıkar herşeyin bir sebebi vardır(eşim hep öyle der)

pazar pazar sabahın köründen kocamaaaannnn günaydııınn
günaydın fıstık hatun seniiii

ya bu kız yine çok az yemiş! Canım napıosun bakim sen yapma ama böyle , oyyy bide saatlerce yürümüş ahhh genç olmak vardı tabii enerji bol ne güzelll hadi yine sınavı geçtin gelin adayı

Günaydın kusuuuum
Sesine ses olmaya geldim!
vayyy be

canım ya midem çok fena oldu acile gittim bende serum taktılar dün gece ilaçlı anca rahatladım ispanyol ya anlamıyorum neden böyle oluyorum ki stres mi yaptım acaba bişeye onuda bilmiyorum hiç bukadar olmamıştı okuldayken bile

Gunaydin
Benim de oglusum hasta aynen bogaz enf.
Ara ara ateslenyor
Dunku menum
7.00 1 elma
9.00
2salatalık +8 zeytin+1dilim cavdar ekmek+yesil cay
11.0
Kahve
13.00
6hurma
18.00
1Balik büyük
Salata
21.00
3 hurma
4lt su
Yarim saat tempolu yuruyus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…