Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Günaydın hepinize güzel pazarlar diliyorum :)

Dünkü menüm:
Sabah( 09:00) çeyrek muz, 1 dilim elma, 20 gr yulaf, 1 probiyotik yoğurt
Ara( 11:00) 10 gr çiğ badem ( 7 adet yaklaşık)
Öğle(13:30) tavada az yağlı bir yumurta, 2 zeytin, 40 gr tahıllı ekmek, 1 kk beyaz peynir, domates,salatalık
Bir de çok çok çok az bir lokma kadar su böreği ve kek sadece tadına baktım
Ara(16:30): 1 sb sütlü kahve, yarım paket form
Ara(18:00) 100 gr karpuz
Akşam(19:00) yağsız tavada 5 köfte,bir kaşık pilav, taze fasulye ve salata.
Ara: 50 gr kiraz

Su 2 L, Spor Yok

çok geçmiş olsun acaba besin zehirlenmesi felan olabilir mi? Farklı bir şey yediniz mi son günlerde?

Böylelerine çirkef olacaksın da becerebilirsen tabi.
Ne güzel esın anlayisliymis. Benimkide öyledir ama bu itiraf icin henuz erken

Canım sana kolay gelsin. Evin ısı hic bitmiyor. Çalışınca hic bitmez zaten. Ben de en azından ütülerimi yaptım dün, onun rahatlığıyla kahvaltı sofrasindayim hala.

çok geçmiş olsun acaba besin zehirlenmesi felan olabilir mi? Farklı bir şey yediniz mi son günlerde?
bilmiyorum ki hiç iş yerinde yediğim yemekler cuma günü hiç güzel değildi bende zaten gastrit var ne yağ kullnıyorlarsa artık biraz midem ağrımıştı akşam dünde iyice kötü oldum işte
ya ütü dedin benimde ütü yapmam lazım çok üşeniyorum ya kim yapacak şimdihastayımda biri önlüğümü ütülese ya mecbur olmasa hiç uğraşmıycam da mecburum

Günaydın :)
Menünüz bence çok güzel ama kuru hurma 6 tane fazla olmuş sanki

gecmis olsun cokkkkk dinlen kuzum bol bol...

kolay gelsin april temizlik iyidir çabuk bitsin ya yeter artık
bir hafta sonra bitecek İnşallah....

dolu dolu menü afiyet olsun spor olsaydi iyiyidi

ApriL_2007 ben gidiyommm buraya uğramadan veda etmeden gitmiyim didim Kısacık bir süre de olsa bana destek oldunuz hepinize çok teşekkür ederim hakkınızı helal edin. Yavaş yavaş düğün hazırlıklarım başlıycak bu yüzden uzun süre foruma giremeyeceğim. Ama diyete devam tabi, sizlerde bırakmayın her emeğin bir karşılığı vardır unutmayın :)
Ve gitmeden son kilo bildirimi mi de yapayım , diyetimin 1.5 ayı oldu bugün 85.5 ile başladım vee 77.0 ile devam ediyorum :)

düğün ne zaman canım çok iyi kilo vermişsin ayrıca tebrik ederim çok güzel bir gelin olacaksın bence

kuzum nasıl ayakta duruyorsun sen yaaa.. çok az yemişsin 4 saat de yürümüşsün ..
iyi yolculuklar canım.. böreğinn beğenilmesi süper olmuş hem de sefkilin beğenmiş ohhhh ne güzeeeell..
çok güzel menün çok beğendim ama spor olsaymış çok daha iyiymiş
malum haftasonu eşim çocuklar evde olmuyor pek.. akşam yemeğinden sonra niyetlendim ama kızın uykusu vardı kaldı öyle..
ayy kıyamam ben sanaa.. dışardan yada yemekhaneden yediysen o da bozmuş olabilir mideni..
çok geçmiş olsun kuzucuğaaa..
menün çok güzeeelll..canım hurma çekti yaaa
harika olmuş tatlımmm
çok güzel kilo verdin ve devam edeceksin.. düğünüğnde fıstık gibi olacaksın .. şimdiden tebrik ederim hayırlı olsun

bişey olmaz yarın dikkat edip telafi edersen ama etmez aynı şekilde devam edersen sıkıntı olur birde yemişssin bitmiş zaten stres yapma olmuş bitmiş önüne bak derim

bişey olmaz yarın dikkat edip telafi edersen ama etmez aynı şekilde devam edersen sıkıntı olur birde yemişssin bitmiş zaten stres yapma olmuş bitmiş önüne bak derim

Ağzından bal damliyor yavruuum
Ama benim yüzümden de ter damliyor şimdi. Evin icinde yürüyüş yaptım yarım saat. Her 10 dksindan sonra 40 ip atladım ve en nihayetinde 25 mekik çektim. Tabi tam mekik degil yarım mekik

Tamam işte yediğin gitmiş ama gramlardan gidememişyinede üzme kendini şu dakikadan itibaren dikkat et tatlım

Canımmmm demek ki gidiyorsun ama güzel şeyler için bu gitmeler sana boll şans ve mutluluk dilerim gittiğin yerde herşeyy gönlünce olsun
Çok güzel vermişsin çok iyi ya 1.5 ayda azmin zaferi bakalım döndüğünde buralara kaçla geleceksin sabırsızlıkla bekliyorum Ervacım takipteyim seni
Görüşmek üzerehoşçakal bebeğim

Dünkü menüm
Sabah 10
İki dilim ekmek,1domates,1kk peynir,4 zeytin,bir yumurta
Öğle yok hep temizlik işiyle karnımı doyurdum
Akşam 21
4 çiğköfte,1sb ayran
3lt su spor yok
(Menüm biliyorum değişik ama ben iş yapınca böyle oluyorum geçici geçici )

Günaydınnnn kk'nin en güzel fıstıkları nabersiniz? Eeeee kendimi o kadar yorarsam tabiki de işe gitmem bugün de kendime tatil veririm dimi ya mutluyumkontrol tartımıda yapmış bulunmaktayım ve sonuç tabikide -'lerama çok açım ondan da olabilir yaneeeee-800 şaşkınım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…