çok geçmiş olsun acaba besin zehirlenmesi felan olabilir mi? Farklı bir şey yediniz mi son günlerde?canım ya midem çok fena oldu acile gittim bende serum taktılar dün gece ilaçlı anca rahatladım ispanyol yaanlamıyorum neden böyle oluyorum ki stres mi yaptım acaba bişeye onuda bilmiyorum hiç bukadar olmamıştı okuldayken bile
Canım zaten şansımı denedim biz pazar almıştık perşembe günü aradım onları tabiki verilen cvp hanfendi değiştiremeyiz! Şimdi siparişinizi girdik değiştirmemiz mümkün değil! Bir sürü kafa ütüleyici laflar işte bende uğraşmak istemedim şuanlıkyok yani birde şu durumu var yani kumaşlarını seçtim onda zaten sorunum yok! ayaklarını seçtim iki tür ayak var biri kahve biri beyaz bu kadar mı zor değiştirmek ama işte ! Hepsi böyle satana kadar....
Canım çok geçmiş olsun kuzucuğa , dediğin gibi dıdısının dıdısını ne işi var?ama insanlar düşüncesiz işteeeee.....
aynı ben çok gezerim ordan oraya alırım işte bu!derim. Sonra bir pişmanlıklar mideye bir taş oturması ama almışımdır bir kere yapacak bişeyy yok maleseföyle zamanlarda kendime çok uyuz olurum eşimse beni ikna etmek için neler neler yapar
Olsun canım bigün mutlaka kullanacağın yer çıkar herşeyin bir sebebi vardır(eşim hep öyle der)
günaydın fıstık hatun seniiii
ya bu kız yine çok az yemiş! Canım napıosun bakim sen yapma ama böyle , oyyy bide saatlerce yürümüş ahhh genç olmak vardı tabii enerji bol ne güzelllhadi yine sınavı geçtin gelin adayı
vayyy be
bilmiyorum ki hiç iş yerinde yediğim yemekler cuma günü hiç güzel değildi bende zaten gastrit var ne yağ kullnıyorlarsa artık biraz midem ağrımıştı akşam dünde iyice kötü oldum işteçok geçmiş olsun acaba besin zehirlenmesi felan olabilir mi? Farklı bir şey yediniz mi son günlerde?
ya ütü dedin benimde ütü yapmam lazım çok üşeniyorum ya kim yapacak şimdiBöylelerine çirkef olacaksın da becerebilirsen tabi.
Ne güzel esın anlayisliymis. Benimkide öyledir ama bu itiraf icin henuz erken
Canım sana kolay gelsin. Evin ısı hic bitmiyor. Çalışınca hic bitmez zaten. Ben de en azından ütülerimi yaptım dün, onun rahatlığıyla kahvaltı sofrasindayim hala.
Gunaydin
Benim de oglusum hasta aynen bogaz enf.
Ara ara ateslenyor
Dunku menum
7.00 1 elma
9.00
2salatalık +8 zeytin+1dilim cavdar ekmek+yesil cay
11.0
Kahve
13.00
6hurma
18.00
1Balik büyük
Salata
21.00
3 hurma
4lt su
Yarim saat tempolu yuruyus
gecmis olsun cokkkkk dinlen kuzum bol bol...canım ya midem çok fena oldu acile gittim bende serum taktılar dün gece ilaçlı anca rahatladım ispanyol yaanlamıyorum neden böyle oluyorum ki stres mi yaptım acaba bişeye onuda bilmiyorum hiç bukadar olmamıştı okuldayken bile
bir hafta sonra bitecek İnşallah....kolay gelsin apriltemizlik iyidir çabuk bitsin ya yeter artık
dolu dolu menü afiyet olsunGünaydın hepinize güzel pazarlar diliyorum :)
Dünkü menüm:
Sabah( 09:00) çeyrek muz, 1 dilim elma, 20 gr yulaf, 1 probiyotik yoğurt
Ara( 11:00) 10 gr çiğ badem ( 7 adet yaklaşık)
Öğle(13:30) tavada az yağlı bir yumurta, 2 zeytin, 40 gr tahıllı ekmek, 1 kk beyaz peynir, domates,salatalık
Bir de çok çok çok az bir lokma kadar su böreği ve kek sadece tadına baktım
Ara(16:30): 1 sb sütlü kahve, yarım paket form
Ara(18:00) 100 gr karpuz
Akşam(19:00) yağsız tavada 5 köfte,bir kaşık pilav, taze fasulye ve salata.
Ara: 50 gr kiraz
Su 2 L, Spor Yok
gecmis olsun cokkkkk dinlen kuzum bol bol...
bir hafta sonra bitecek İnşallah....
dolu dolu menü afiyet olsunspor olsaydi iyiyidi
düğün ne zaman canım çok iyi kilo vermişsin ayrıca tebrik ederim çok güzel bir gelin olacaksın benceApriL_2007 ben gidiyommm buraya uğramadan veda etmeden gitmiyim didim Kısacık bir süre de olsa bana destek oldunuz hepinize çok teşekkür ederim hakkınızı helal edin. Yavaş yavaş düğün hazırlıklarım başlıycak bu yüzden uzun süre foruma giremeyeceğim. Ama diyete devam tabi, sizlerde bırakmayın her emeğin bir karşılığı vardır unutmayın :)
Ve gitmeden son kilo bildirimi mi de yapayım , diyetimin 1.5 ayı oldu bugün 85.5 ile başladım vee 77.0 ile devam ediyorum :)
Eki Görüntüle 1557163
kuzum nasıl ayakta duruyorsun sen yaaa.. çok az yemişsin 4 saat de yürümüşsün ..günaydııınnnnn
dünkü menüm;
sabah 11de 1 yumurta
akşam 11de 100 gr kadar ıspanaklı börek yedim
yaklaşık 4 saat yürüdüm 1,5 lt su içtim
arkadaş köpeğini bana bıraktı eve sokmak istemediğimden o gelene kadar yürüyüş yaptık köpekle ondan o kadar çok yürüdüm
kızlar bugün izmire gidiyorum giremeyebilirim o yüzden
bu arada erkek arkadaşım yaptığım böreğe bayıldı çok kolay yemek beğenmez o ama bunu çok sevdi öyle mutlu oldumki
malum haftasonu eşim çocuklar evde olmuyor pek.. akşam yemeğinden sonra niyetlendim ama kızın uykusu vardı kaldı öyle..çok güzel menün çok beğendim ama spor olsaymış çok daha iyiymiş
ayy kıyamam ben sanaa.. dışardan yada yemekhaneden yediysen o da bozmuş olabilir mideni..canım ya midem çok fena oldu acile gittim bende serum taktılar dün gece ilaçlı anca rahatladım ispanyol yaanlamıyorum neden böyle oluyorum ki stres mi yaptım acaba bişeye onuda bilmiyorum hiç bukadar olmamıştı okuldayken bile
çok geçmiş olsun kuzucuğaaa..Gunaydin
Benim de oglusum hasta aynen bogaz enf.
Ara ara ateslenyor
Dunku menum
7.00 1 elma
9.00
2salatalık +8 zeytin+1dilim cavdar ekmek+yesil cay
11.0
Kahve
13.00
6hurma
18.00
1Balik büyük
Salata
21.00
3 hurma
4lt su
Yarim saat tempolu yuruyus
harika olmuş tatlımmmGünaydın hepinize güzel pazarlar diliyorum :)
Dünkü menüm:
Sabah( 09:00) çeyrek muz, 1 dilim elma, 20 gr yulaf, 1 probiyotik yoğurt
Ara( 11:00) 10 gr çiğ badem ( 7 adet yaklaşık)
Öğle(13:30) tavada az yağlı bir yumurta, 2 zeytin, 40 gr tahıllı ekmek, 1 kk beyaz peynir, domates,salatalık
Bir de çok çok çok az bir lokma kadar su böreği ve kek sadece tadına baktım
Ara(16:30): 1 sb sütlü kahve, yarım paket form
Ara(18:00) 100 gr karpuz
Akşam(19:00) yağsız tavada 5 köfte,bir kaşık pilav, taze fasulye ve salata.
Ara: 50 gr kiraz
Su 2 L, Spor Yok
çok güzel kilo verdin ve devam edeceksin.. düğünüğnde fıstık gibi olacaksın .. şimdiden tebrik ederim hayırlı olsunApriL_2007 ben gidiyommm buraya uğramadan veda etmeden gitmiyim didim Kısacık bir süre de olsa bana destek oldunuz hepinize çok teşekkür ederim hakkınızı helal edin. Yavaş yavaş düğün hazırlıklarım başlıycak bu yüzden uzun süre foruma giremeyeceğim. Ama diyete devam tabi, sizlerde bırakmayın her emeğin bir karşılığı vardır unutmayın :)
Ve gitmeden son kilo bildirimi mi de yapayım , diyetimin 1.5 ayı oldu bugün 85.5 ile başladım vee 77.0 ile devam ediyorum :)
Eki Görüntüle 1557163
bişey olmaz yarın dikkat edip telafi edersenama etmez aynı şekilde devam edersen sıkıntı olur birde yemişssin bitmiş zaten stres yapma olmuş bitmiş önüne bak derim
Tamam işte yediğin gitmiş ama gramlardan gidememişAğzından bal damliyor yavruuum
Ama benim yüzümden de ter damliyor şimdi. Evin icinde yürüyüş yaptım yarım saat. Her 10 dksindan sonra 40 ip atladım ve en nihayetinde 25 mekik çektim. Tabi tam mekik degil yarım mekik
Tamam işte yediğin gitmiş ama gramlardan gidememişyinede üzme kendini şu dakikadan itibaren dikkat et tatlım
CanımmmmApriL_2007 ben gidiyommm buraya uğramadan veda etmeden gitmiyim didim Kısacık bir süre de olsa bana destek oldunuz hepinize çok teşekkür ederim hakkınızı helal edin. Yavaş yavaş düğün hazırlıklarım başlıycak bu yüzden uzun süre foruma giremeyeceğim. Ama diyete devam tabi, sizlerde bırakmayın her emeğin bir karşılığı vardır unutmayın :)
Eki Görüntüle 1557163
Canım yeterli herşeyin fazlası zararEvet canım süreci uzattım. Olsun cocuklar uyuyunca biraz daha yürüyebilirim belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?