PEK GUZELLER MASALLAHHHHHHIns. En kisa zamanda toparlanip eski haline donersin canim
Saol canim tatli bir okadarda cadilar
Sağol canım iş çıkışı yürüyorum 12 - 13 arası açlık da bastırmamış oluyo henüz.Yarın okulda son gün sonra evdeyim sürekli ramazan boyunca yürüyüş bandını kullanabilecegimi sanmıyorumtatlım sağlıksız menün dikkat ok ?
güzel canım menün,sanırım çizi mecburiyetten oldu
menü güzelll su az kuzumspor yap bakim oruç yokken ...
çok cokkk güzel örnek ramazan menüsüya ben sporu yapamıom sen hangi ara yapıyorsun canım oruçluyken
süper süperr menü spor hareketler çok iyi
canım çok tatlı maşallah
HEPİMİZİNKİNİ TATLIM ALLAH OLMAYANA NASIP ETSIN ICINDE APRİLCİĞİMEcanım çok tatlı maşallahALLAH size bağışlasın
MENU GUZEL MI ANLAMADIM FAZLALIK VAR HELEDE KOLADünkü menüm
Sahur yok
İftarda
1 kase kremalı tavuk çorbası
4 kaşık nohutlu pilav
2 şiş kebap (ev yapımı)
1 tavuklu milföy
Salata,küçük bir dilim pide
Ve üzülerek söylüyorum 1 bardak kola
22 de bir gül tatlısı 1 yk dondurma
1,5 litre su 45 dk yürüyüş
Evet canım yaa iftarı fazla kaçırıyorum malesef sonra da sahurda yiyemiyorum bu gece de yemedim meselaMENU GUZEL MI ANLAMADIM FAZLALIK VAR HELEDE KOLA
VE MILFOY FAZLA GIBI NEYSEDE
KARAYAĞIZ PEK ŞİRİNMİ ŞİRİN
İki sırıtık yanyana olsun heeApriiiil
Sevimin oğlu aynı sana benziyor !
Önceki profil foton vardı ya koy yanyana ahah
canım çok tatlı bu şirin yahuu
Aminnnnnn ! Hayırlısı ile...HEPİMİZİNKİNİ TATLIM ALLAH OLMAYANA NASIP ETSIN ICINDE APRİLCİĞİME
ohhh canıma değsin bir cola içen daha çıktı! Nerdesiniz bakim bana çemkirenler çıkın bakim ortaya , tek bana yetti gücünüzDünkü menüm
Sahur yok
İftarda
1 kase kremalı tavuk çorbası
4 kaşık nohutlu pilav
2 şiş kebap (ev yapımı)
1 tavuklu milföy
Salata,küçük bir dilim pide
Ve üzülerek söylüyorum 1 bardak kola
22 de bir gül tatlısı 1 yk dondurma
1,5 litre su 45 dk yürüyüş
kim şirin ayy ben bişeymi kaçırdım meraktan çatlarım amaaaa!MENU GUZEL MI ANLAMADIM FAZLALIK VAR HELEDE KOLA
VE MILFOY FAZLA GIBI NEYSEDE
KARAYAĞIZ PEK ŞİRİNMİ ŞİRİN
canım iftarda fazla kaçırmak yok ok?Evet canım yaa iftarı fazla kaçırıyorum malesef sonra da sahurda yiyemiyorum bu gece de yemedim mesela
İki sırıtık yanyana olsun heealemsin! nereden de bulursun böyle esprileri çook gülümsettin beni cokkk tşkrlerrrr...
canım çok tatlı bu şirin yahuuMaşallah kırkbirkere delikanlıya...
Aminnnnnn ! Hayırlısı ile...
ohhh canıma değsin bir cola içen daha çıktı! Nerdesiniz bakim bana çemkirenler çıkın bakim ortaya , tek bana yetti gücünüz
Canım neyse ben işimize döneyim; iftarda yediklerinle var ya biz normalde gün içersinde bu kadar yemiyorduk kilo alacaksın ! Aman dikkat kuzumtamam sahur yok ama keşke sahur olsa da ordaki cıssssslar olmasaydı ....
kim şirin ayy ben bişeymi kaçırdım meraktan çatlarım amaaaa!
canım iftarda fazla kaçırmak yok ok?
Cumartesi merhaba dersin İnşaAllah canım, sen kilo verenlerden misin? Bende aksine Ramazanda hiç veremem öğünlerimin azalmasından metabolizmam durur aksine alırım da ayy! almamam lazımGörünüşe göre herkese bir iftar rehaveti çökmüş. Ben sanırım yarın da başlayamiycam oruca. Oysa ramazanla ilgili hayallerim vardı benim; kilo vericektim...
Yarın yine bir kara cuma mı olcek noolcek?
Motivasyonum düşüyor a dostlar!!
Sevil profiline esmer bi delikanli koydu hemende degistirdi ona dedim balim karayagiz diyeİki sırıtık yanyana olsun heealemsin! nereden de bulursun böyle esprileri çook gülümsettin beni cokkk tşkrlerrrr...
canım çok tatlı bu şirin yahuuMaşallah kırkbirkere delikanlıya...
Aminnnnnn ! Hayırlısı ile...
ohhh canıma değsin bir cola içen daha çıktı! Nerdesiniz bakim bana çemkirenler çıkın bakim ortaya , tek bana yetti gücünüz
Canım neyse ben işimize döneyim; iftarda yediklerinle var ya biz normalde gün içersinde bu kadar yemiyorduk kilo alacaksın ! Aman dikkat kuzumtamam sahur yok ama keşke sahur olsa da ordaki cıssssslar olmasaydı ....
kim şirin ayy ben bişeymi kaçırdım meraktan çatlarım amaaaa!
canım iftarda fazla kaçırmak yok ok?
Bak bak ! Ben de görmek istiyorum ama S sevili6163Se
Sevil profiline esmer bi delikanli koydu hemende degistirdi ona dedim balim karayagiz diye
ilk yazım barı 73,7Günaydın kızlar , hayırlı cumalar ve sabahlargüzel kilolar bizi bulsun İnşaAllah bugün ...
Bi bak bakalım nerelerde hataların olduilk yazım barı 73,7
sanırım reglden oyle cıktım yoksa yemeyıde abartmadımhiç
Cumartesi merhaba dersin İnşaAllah canım, sen kilo verenlerden misin? Bende aksine Ramazanda hiç veremem öğünlerimin azalmasından metabolizmam durur aksine alırım da ayy! almamam lazım
Yarın bakalım tartı nasıl gülecek bakalım bizlere ...
ilk yazım barı 73,7
sanırım reglden oyle cıktım yoksa yemeyıde abartmadımhiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?