Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

ama ama amaaa fanta olmasa elleşmeyecektim. tatlı ya da yemek olsa ses etmeyecektim hem siz ikiniz bir olup niye insanları fantaya tesvik ediyorsunuuuz
Yok yok ben yaptıklarımı çekicem galiba bizim kîzlar disipline olmuş , alışmazlar sen merak etme baksana dört yandan kuzu çevirme yaptılar beni! Korktum vallaa!

dagatesi canım ben o günü yazıyorum çarsamba 3:00 carsamba 21:00 gibi
hmm tmm anladım. ben de öyle yapayım. yani bugun dünün menüsünü yazarken önceki sahur. ok.

sahur
1 pogaca ( aslında pogaca değil / ekmek pogaca arası bişey. yag yok gibi bişey./ peynirli)
yarım kase vişne ( hani evde vişne suyu yaparsın ya onun vişneleri )
2-3 kayısı ( tam sayıyı hatırlayamadım )

iftar
1 kase börülce corbası
6 kasık mantar
1 dilim ekmek

22.00
10-12 tane leblebi
1 avuc kiraz

3 ltye yakın su

Kızlar incecik bu hatun çok da başarılı ben hatta görünce sen nerene kilo vermek istiyorsun ki dedim ? Ama tabii herkes mutlu olacağı kiloya inmeli mutlaka. Çabamız da bu hepimizin darısıda bizlereee incecik olacağız İnşaAllah...

menü çok güzell

zero olunca ne değişiyor ispanyol sigara gibi bişey bu kola. hiiç yakıstıramadım sana daaaa :)

çok süper olmuş
BEN KISKANDIM PRENSESLERİ GALİBA
ayy maaşallah çok tatlısın seeenn
seviiiimmm çok seker bu maaşallah çok yakışıklııı

bu hafta raporluyum ama hergün üniversiyedeyim kan verip duruyorum yarında vercem bakalım senin dedğinidediler ispanyol ama kontrol ediyorlarmış yinede

bu hafta raporluyum ama hergün üniversiyedeyim kan verip duruyorum yarında vercem bakalım senin dedğinidediler ispanyol ama kontrol ediyorlarmış yinede
ver canım sen işini sağlam tut .. inşallah yarın güzel çıkar sonuçlar

Yok yok ben yaptıklarımı çekicem galiba bizim kîzlar disipline olmuş , alışmazlar sen merak etme baksana dört yandan kuzu çevirme yaptılar beni! Korktum vallaa!

BEN KISKANDIM PRENSESLERİ GALİBA
Maasallah senin kuzuyada
inşallah ispanyol kan vere vere kanım kalmadı ya o değilde bakalım yarın sonuçalr ne çıkcak
Rabbim dermansiz hastalik vermesin hayirlisiyla kendine gelde sahalara don deadline ozledim eski seni

Maasallah senin kuzuyada

Rabbim dermansiz hastalik vermesin hayirlisiyla kendine gelde sahalara don deadline ozledim eski seni
gelmeye çalışıyorum hastalık çok zormuş ya ama hastalıktan yoruldum ay profil foton çok tatlı senin kızlar çok şekermiş maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…