ApriL_2007 simdi sahur iftar yazarken bir önceki sahuru yazıyoruz degil mi dünü değil ?
Yok yok ben yaptıklarımı çekicem galiba bizim kîzlar disipline olmuş , alışmazlar sen merak etmeama ama amaaafanta olmasa elleşmeyecektim. tatlı ya da yemek olsa ses etmeyecektim hem siz ikiniz bir olup niye insanları fantaya tesvik ediyorsunuuuz
hmm tmm anladım. ben de öyle yapayım. yani bugun dünün menüsünü yazarken önceki sahur. ok.
Kızlar incecik bu hatunsizin için kızlar İapril biliyor 3 sene falan önce 87-88 kiloydum simdi 63'üm. boyum 1.67. o kadar kiloyu verdim ve geri hiç almadım 3 senedir. tamamen yeme alıskanlıklarını düzenlemekle ilgili.yani bir süre kola cips vs yemeyi bırakınca kilo veriyorsun fakat sonra yeniden alıyorsun o al ver olayı da cok zararlı vucuda. o yüzden dayanamıyorum cünkü vermek için cok caba harcadım aldım verdim kötü oldu . ApriL_2007 kilolu gözüküyr muyum sen söyle
menü çok güzellhmm tmm anladım. ben de öyle yapayım. yani bugun dünün menüsünü yazarken önceki sahur. ok.
sahur
1 pogaca ( aslında pogaca değil / ekmek pogaca arası bişey. yag yok gibi bişey./ peynirli)
yarım kase vişne ( hani evde vişne suyu yaparsın ya onun vişneleri)
2-3 kayısı ( tam sayıyı hatırlayamadım )
iftar
1 kase börülce corbası
6 kasık mantar
1 dilim ekmek
22.00
10-12 tane leblebi
1 avuc kiraz
3 ltye yakın su
Oyyy teyzesi yer onu ! MaşallahBEN KISKANDIM PRENSESLERİ GALİBA
HUY EDINDI POZ VER DEDIMMI GOZLERİ KAPATIYOR DİŞLER ÇIKIYOR KİMDEN ÖGRENDİYSE :)Oyyy teyzesi yer onu ! Maşallahgözleri açık olandan da istiyom çok yakışıklıymış yahuuu
Oyyy teyzesi yer onu ! Maşallahgözleri açık olandan da istiyom çok yakışıklıymış yahuuu
zero olunca ne değişiyor ispanyolsigara gibi bişey bu kola. hiiç yakıstıramadım sana daaaa :)
Hele bak zero iciyomus kiz 3lektirik su olarak doner sana bu icmeyin bacilar yaziksiniz gunahsiniz tatlidan bari alin seker ihtiyacinizi sividan almayin
Aynen b3nde yakistiramadim su icin ayran icin mad3n suyu icin
Evet canim benim kizlar konu olan
çok süper olmuşhmm tmm anladım. ben de öyle yapayım. yani bugun dünün menüsünü yazarken önceki sahur. ok.
sahur
1 pogaca ( aslında pogaca değil / ekmek pogaca arası bişey. yag yok gibi bişey./ peynirli)
yarım kase vişne ( hani evde vişne suyu yaparsın ya onun vişneleri)
2-3 kayısı ( tam sayıyı hatırlayamadım )
iftar
1 kase börülce corbası
6 kasık mantar
1 dilim ekmek
22.00
10-12 tane leblebi
1 avuc kiraz
3 ltye yakın su
ayy maaşallah çok tatlısın seeennBEN KISKANDIM PRENSESLERİ GALİBA
seviiiimmm çok seker bu maaşallah çok yakışıklııı
bu hafta raporluyum ama hergün üniversiyedeyim kan verip duruyorum yarında vercem bakalım senin dedğinidediler ispanyol ama kontrol ediyorlarmış yinedeaaaaa elleşmeyin aprilimeeee... yılda bir kere uymuştur kocasına .. ben bu aralar hergün kola zero içiyorum ama yazmıyorum .. o yüzden şimşekleri aprilin üzerinden kendi üstüme alayımmm
ilaca bağlı toksik hepatite benziyor daha çok..umarım kısa sürede gerileyecek .. rapor aldın mı peki ..iyileş canım yaaa
hahhaaaa..
oyy maaşallah kuzulara çok güzeller .. yemelik bunlar yemelikkkk
ver canım sen işini sağlam tut .. inşallah yarın güzel çıkar sonuçlarbu hafta raporluyum ama hergün üniversiyedeyim kan verip duruyorum yarında vercem bakalım senin dedğinidediler ispanyol ama kontrol ediyorlarmış yinede
inşallah ispanyolver canım sen işini sağlam tut .. inşallah yarın güzel çıkar sonuçlar
TEŞEKKÜR EDRİM CANLARIM BABACI CIKTI SANKI BANA HIC BENZEMIYOR
çok süper olmuş
ayy maaşallah çok tatlısın seeenn
seviiiimmm çok seker bu maaşallah çok yakışıklııı
CANIM ALLAH SIFA VERSIN SANADA AYRI UZULDUMinşallah ispanyolkan vere vere kanım kalmadı ya o değilde bakalım yarın sonuçalr ne çıkcak
Yok yok ben yaptıklarımı çekicem galiba bizim kîzlar disipline olmuş , alışmazlar sen merak etmebaksana dört yandan kuzu çevirme yaptılar beni! Korktum vallaa!
Maasallah senin kuzuyadaBEN KISKANDIM PRENSESLERİ GALİBA
Rabbim dermansiz hastalik vermesin hayirlisiyla kendine gelde sahalara don deadline ozledim eski seniinşallah ispanyolkan vere vere kanım kalmadı ya o değilde bakalım yarın sonuçalr ne çıkcak
gelmeye çalışıyorum hastalık çok zormuş ya ama hastalıktan yoruldum
Maasallah senin kuzuyada
Rabbim dermansiz hastalik vermesin hayirlisiyla kendine gelde sahalara don deadline ozledim eski seni
Ins. En kisa zamanda toparlanip eski haline donersin canimgelmeye çalışıyorum hastalık çok zormuş ya ama hastalıktan yoruldumay profil foton çok tatlı senin kızlar çok şekermiş maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?