- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Onlar var yaa çok tatlılar evetBurcuu minik mavis mi? Cok tatlılar
Evet canim biri mavi biri yesilBurcuu minik mavis mi? Cok tatlılar
Saol canim o senin guzel bakisiOnlar var yaa çok tatlılar eveteeee anne güzel olunca
senin gözlerin ne renkti canım ? Çok güzeldiEvet canim biri mavi biri yesilbenimkiler
Saol canim o senin guzel bakisi
Dünkü menüm
Sahur
Yok malesef uyanamadık
İftar
Bir kase sehriyeli tavuk cr
4/5 nugget
Salata bol
İki ks mantı
Bir bardak fanta
Çeyrek pide
Saat 22:30
Bir koca dilim karpuz
2 lt su
(Bir önceki günün menüsüde aynıydı selamlar )
dunku menu
7.00 1 ELMA
14.00 KADAR HURMA YEDIM ARA ARA+SARI LEBLEBI
14.00 1 KASE YOGURT
SARI LEBLEBİ VE HURMA
20.00 500 GR MEYVELİ YOGURT+KAZANDIBI
3,5 LT SU YARIM SAAT YURUYUS
GECE DE 2 KEPÇE MERCIMEK ÇORBA 4 5 TANE KAVUN ESIME SAHURA ESLIK
KAÇ GUNDUR REGLDEN + GELİYORDUM BUGUN SONUNDA - OLMUSUM YARIN UMARIM DAHA DA -CIKARIM
günaydın minik kuşlaaaaarr
bilirubin normalmis ıspanyol ast alt ggt yüksek tam hatirlamiyorum ama ast alt 200 lerde normal değeri ast 35 mis üniversite hastanesine geldim 2 gündür sabah aksam kan veriyorum birde kan degerlerimde değişik lokositlerim düşük notrofillerim yüksekmis hematolojiye de gönderdiler 10 günde bir kan verip takip edicez bu sabah yine kan verdim birazdan yine dr a gidicem bakalım niye böyle olduysam
Eyvahdagatesi geldi! Hoşgeldi ama kızdı haklısın kuşumm da eşim hala vazgeçemedi benimde canım çekti napim? Bardak küçüktü küçük
Dagatesi ne dedi dr?
AYYYY AMANINNN PAPARAYI YEDIK ....benim esimde fanta kola içmez ama hala paket meyve suyu limonata fln içiyor cok kızıyorumsimdi biraz azalttı sanırım korkuttum
BEN BUGUN YEDIGIM SAHURU YAZIYORUM GENELDEApriL_2007 simdi sahur iftar yazarken bir önceki sahuru yazıyoruz degil mi dünü değil ?
AYYYY AMANINNN PAPARAYI YEDIK ....
Kiıiiiiiiiiz sen 87li kilolardanmi 63 dustun supersin idolumsunsizin için kızlar İapril biliyor 3 sene falan önce 87-88 kiloydum simdi 63'üm. boyum 1.67. o kadar kiloyu verdim ve geri hiç almadım 3 senedir. tamamen yeme alıskanlıklarını düzenlemekle ilgili.yani bir süre kola cips vs yemeyi bırakınca kilo veriyorsun fakat sonra yeniden alıyorsun o al ver olayı da cok zararlı vucuda. o yüzden dayanamıyorum cünkü vermek için cok caba harcadım aldım verdim kötü oldu . ApriL_2007 kilolu gözüküyr muyum sen söyle
aaaaa elleşmeyin aprilimeeee... yılda bir kere uymuştur kocasına .. ben bu aralar hergün kola zero içiyorum ama yazmıyorum .. o yüzden şimşekleri aprilin üzerinden kendi üstüme alayımmmYok yok bugün beni kurtaracak yok ! Ayy ne suçluymuşum bütün gün aç kalmış bu kız diyen yok hiç ama bak ağlarımm
ilaca bağlı toksik hepatite benziyor daha çok..umarım kısa sürede gerileyecek .. rapor aldın mı peki ..iyileş canım yaaabilirubin normalmis ıspanyol ast alt ggt yüksek tam hatirlamiyorum ama ast alt 200 lerde normal değeri ast 35 mis üniversite hastanesine geldim 2 gündür sabah aksam kan veriyorum birde kan degerlerimde değişik lokositlerim düşük notrofillerim yüksekmis hematolojiye de gönderdiler 10 günde bir kan verip takip edicez bu sabah yine kan verdim birazdan yine dr a gidicem bakalım niye böyle olduysam
hahhaaaa..Sen bana ne bakıyorsun? Ben iradesine hakim olamayan aciz bir kulum.. Sen ise iradeyi kendine düstur edinmiş sahane bir insansın!
oyy maaşallah kuzulara çok güzeller .. yemelik bunlar yemelikkkkEvet canim biri mavi biri yesilbenimkiler
Saol canim o senin guzel bakisi
canım sen simdi lütfen kiloyu düsünme ilkönce iyileş, alırsan beraberce veririz.fizik tedavi hareketi verdi. varis corabı giy dedi önceden de demişti ama ben giyememiştim su sıcaklarda. bandaj sarmıstım cünkü ameliyattan sonra bandaj da olur demişlerdi. hala yürümek yasak. inşallah kilo almam
Kiıiiiiiiiiz sen 87li kilolardanmi 63 dustun supersin idolumsun
Darisi basima azkaldi sana yetismeye ama zorlaniyorum artikin biraz
aaaaa elleşmeyin aprilimeeee... yılda bir kere uymuştur kocasına .. ben bu aralar hergün kola zero içiyorum ama yazmıyorum .. o yüzden şimşekleri aprilin üzerinden kendi üstüme alayımmm
ilaca bağlı toksik hepatite benziyor daha çok..umarım kısa sürede gerileyecek .. rapor aldın mı peki ..iyileş canım yaaa
hahhaaaa..
oyy maaşallah kuzulara çok güzeller .. yemelik bunlar yemelikkkk
canım sen simdi lütfen kiloyu düsünme ilkönce iyileş, alırsan beraberce veririz.
Ya işte kurtarıcım da geldi ! İşte beklenen anispanyol çok tşkrler. Valla senden sadece umudum vardı tam yazıcaktım ki sen önce yazdın dimi yaaa ayda yılda bir olur sen beni tanıyorsun ! Ramazanda elleşmeyin bana bakim kızlar yoksa Valla ben sizi yakarımmmm
Hele bak zero iciyomus kiz 3lektirik su olarak doner sana bu icmeyin bacilar yaziksiniz gunahsiniz tatlidan bari alin seker ihtiyacinizi sividan almayinaaaaa elleşmeyin aprilimeeee... yılda bir kere uymuştur kocasına .. ben bu aralar hergün kola zero içiyorum ama yazmıyorum .. o yüzden şimşekleri aprilin üzerinden kendi üstüme alayımmm
ilaca bağlı toksik hepatite benziyor daha çok..umarım kısa sürede gerileyecek .. rapor aldın mı peki ..iyileş canım yaaa
hahhaaaa..
oyy maaşallah kuzulara çok güzeller .. yemelik bunlar yemelikkkk
Aynen b3nde yakistiramadim su icin ayran icin mad3n suyu icinamiin. profil fotondakiler kendi kızların mı ? herkes ondan mı bahsediyor
zero olunca ne değişiyor ispanyolsigara gibi bişey bu kola. hiiç yakıstıramadım sana daaaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?