Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

o fanta nediiiiir apriiill!! sen hala gazlı içecek mi içiyorsun. hiç yakıştıramadım. diyet olsun ya da olmasın fanta ve kolayı tamamen hayatımızdan cıkarmamız lazım saglıklı olmak adına. 2 tabak yemek yiyeydin daha iyiydi. bir de karpuz cabuk acıktırır

zaten hurma yemişsin tatlı almıssın, bence kazandibi ile aynı gün olmamalıydı o hurmalar. dogru düzgün yemek yememişsin. cok saglıksız olmus bence. 7 den öglene kadar kendini ac bırakmıssın. cok büyük bir hata bence

günaydın minik kuşlaaaaarr

günaydııın.

sen annenin yanında mısın deadline yoksa annen mi senin yanında. deden nasıl oldu ? kan sonuclarından haberdar et. bugun ben de hastaneye gittim. cok yorucu yerler.

Eyvah dagatesi geldi! Hoşgeldi ama kızdı haklısın kuşumm da eşim hala vazgeçemedi benimde canım çekti napim? Bardak küçüktü küçük

AYYYY AMANINNN PAPARAYI YEDIK ....

sizin için kızlar İ april biliyor 3 sene falan önce 87-88 kiloydum simdi 63'üm. boyum 1.67. o kadar kiloyu verdim ve geri hiç almadım 3 senedir. tamamen yeme alıskanlıklarını düzenlemekle ilgili.yani bir süre kola cips vs yemeyi bırakınca kilo veriyorsun fakat sonra yeniden alıyorsun o al ver olayı da cok zararlı vucuda. o yüzden dayanamıyorum cünkü vermek için cok caba harcadım aldım verdim kötü oldu . ApriL_2007 kilolu gözüküyr muyum sen söyle

Kiıiiiiiiiiz sen 87li kilolardanmi 63 dustun supersin idolumsun
Darisi basima azkaldi sana yetismeye ama zorlaniyorum artikin biraz

Yok yok bugün beni kurtaracak yok ! Ayy ne suçluymuşum bütün gün aç kalmış bu kız diyen yok hiç ama bak ağlarımm
aaaaa elleşmeyin aprilimeeee... yılda bir kere uymuştur kocasına .. ben bu aralar hergün kola zero içiyorum ama yazmıyorum .. o yüzden şimşekleri aprilin üzerinden kendi üstüme alayımmm
ilaca bağlı toksik hepatite benziyor daha çok..umarım kısa sürede gerileyecek .. rapor aldın mı peki ..iyileş canım yaaa
Sen bana ne bakıyorsun? Ben iradesine hakim olamayan aciz bir kulum.. Sen ise iradeyi kendine düstur edinmiş sahane bir insansın!
hahhaaaa..
Evet canim biri mavi biri yesil benimkiler

Saol canim o senin guzel bakisi
oyy maaşallah kuzulara çok güzeller .. yemelik bunlar yemelikkkk

canım sen simdi lütfen kiloyu düsünme ilkönce iyileş, alırsan beraberce veririz.

Kiıiiiiiiiiz sen 87li kilolardanmi 63 dustun supersin idolumsun
Darisi basima azkaldi sana yetismeye ama zorlaniyorum artikin biraz

amiin. profil fotondakiler kendi kızların mı ? herkes ondan mı bahsediyor

zero olunca ne değişiyor ispanyol sigara gibi bişey bu kola. hiiç yakıstıramadım sana daaaa :)

Ya işte kurtarıcım da geldi ! İşte beklenen an ispanyol çok tşkrler. Valla senden sadece umudum vardı tam yazıcaktım ki sen önce yazdın dimi yaaa ayda yılda bir olur sen beni tanıyorsun ! Ramazanda elleşmeyin bana bakim kızlar yoksa Valla ben sizi yakarımmmm

ama ama amaaa fanta olmasa elleşmeyecektim. tatlı ya da yemek olsa ses etmeyecektim hem siz ikiniz bir olup niye insanları fantaya tesvik ediyorsunuuuz

Hele bak zero iciyomus kiz 3lektirik su olarak doner sana bu icmeyin bacilar yaziksiniz gunahsiniz tatlidan bari alin seker ihtiyacinizi sividan almayin
amiin. profil fotondakiler kendi kızların mı ? herkes ondan mı bahsediyor

zero olunca ne değişiyor ispanyol sigara gibi bişey bu kola. hiiç yakıstıramadım sana daaaa :)
Aynen b3nde yakistiramadim su icin ayran icin mad3n suyu icin
Evet canim benim kizlar konu olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…