- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
puding!bitter! Olmasın yeme canımDUNKU MENUM
7.00 1 ELMA
9.00 TÜRK KAHVESİ+3 KARE BİTTER
14.00 1 DİLİM EKMEK ÇAVDAR PEYNIRLE BERABER
2 YEŞİLÇAY
19.00 500 GR MEYVELİ YOGURT+PUDING YAPTIM DIBINI KAZIDIM
O PUDINGDENDE YARIM KASE YEDIM
GECEDE YINE MERCIMEK CORBA 2 KEPÇE
4 LT SU YARIM SAAT YURUMEK
AYY SORMA BEKARKEN 3 GUN YOĞUN OLUR TIK BITERDI 4.GÜNRegldendir o merak etme. Beni mahvetti hala bitmedi deli olucam.
Selamlarrrselamlar kızlarr.
iyidir kuşum.. ama biraz manyadım.. canım bişey yapmak istemiyor, ne spor ne gezme ne evişi.. dün biraz diyeti de bozdum ona da canım sıkıldı.. bozdum dediysem abartılı değildi ama canım sıkıldı yine de.. havadan mıdır nedir elimi koumu kaldırasım yok.. sabah 6 da uyanan ben 8 de zorla oğlum kaldırıyor..Selamlarrrnaber canım ?
Canım olur arada böyle keyifsizlikler . Enerji kaybın var sanırım . Geçerr bikaç güne canım.iyidir kuşum.. ama biraz manyadım.. canım bişey yapmak istemiyor, ne spor ne gezme ne evişi.. dün biraz diyeti de bozdum ona da canım sıkıldı.. bozdum dediysem abartılı değildi ama canım sıkıldı yine de.. havadan mıdır nedir elimi koumu kaldırasım yok.. sabah 6 da uyanan ben 8 de zorla oğlum kaldırıyor..
haftaya annemlerin yazlığına gidicez çocuklarla . 1-1.5 ay ordayız kısmetse..
orda henüz net yok babam alacak ama ne zaman biliyorum.. telefondan zor giriyorum izne de ayrılmak istemiyorum..
en azından kilo bildirimi yaparım ne dersiniz
Canım olur arada böyle keyifsizlikler . Enerji kaybın var sanırım . Geçerr bikaç güne canım.iyidir kuşum.. ama biraz manyadım.. canım bişey yapmak istemiyor, ne spor ne gezme ne evişi.. dün biraz diyeti de bozdum ona da canım sıkıldı.. bozdum dediysem abartılı değildi ama canım sıkıldı yine de.. havadan mıdır nedir elimi koumu kaldırasım yok.. sabah 6 da uyanan ben 8 de zorla oğlum kaldırıyor..
orda henüz net yok babam alacak ama ne zaman biliyorum.. telefondan zor giriyorum izne de ayrılmak istemiyorum..
Sorma april yaa iftarda fazla kaciyo arada cıslar da var nolcak boyle bilmiyorumİki sırıtık yanyana olsun heealemsin! nereden de bulursun böyle esprileri çook gülümsettin beni cokkk tşkrlerrrr...
canım çok tatlı bu şirin yahuuMaşallah kırkbirkere delikanlıya...
Aminnnnnn ! Hayırlısı ile...
ohhh canıma değsin bir cola içen daha çıktı! Nerdesiniz bakim bana çemkirenler çıkın bakim ortaya , tek bana yetti gücünüz
Canım neyse ben işimize döneyim; iftarda yediklerinle var ya biz normalde gün içersinde bu kadar yemiyorduk kilo alacaksın ! Aman dikkat kuzumtamam sahur yok ama keşke sahur olsa da ordaki cıssssslar olmasaydı ....
kim şirin ayy ben bişeymi kaçırdım meraktan çatlarım amaaaa!
canım iftarda fazla kaçırmak yok ok?
Selam canim nasilsinselamlar kızlarr.
Ufak kacamaklar moralini bozmasin ramazandayiz ve gec yiyoruz bol su icemiyoruz kilo vermemiz onemli degil canim onemli olan kilo alnadan ramazani kapatmak sonrasi yine eski tempomuza doneriz dert etme aprilde yanitlamis sakin ozne ayrilma bildirimde yapsan olur ben hep telden giriyorum ara ara tabletten giriyorum aslinda tel daha rahatima geliyor benim neyse sen yinede izne ayrilma canim ozletme kendini enazindan bildirimini yapip bi slm verirsiniyidir kuşum.. ama biraz manyadım.. canım bişey yapmak istemiyor, ne spor ne gezme ne evişi.. dün biraz diyeti de bozdum ona da canım sıkıldı.. bozdum dediysem abartılı değildi ama canım sıkıldı yine de.. havadan mıdır nedir elimi koumu kaldırasım yok.. sabah 6 da uyanan ben 8 de zorla oğlum kaldırıyor..
Oyy maasallah gulen yuzu hic solmasin pasanin insallah
oyyyyy maaşallah .. kurban olsunlar senin gülüşüneeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?