dayanamadımmmmmmmmCanın menün o kadar güzel ki ama sen bir tane ek yiyerek bozuyorsun herşeyi lütfen yemeyelim aburcubur ve tatlı!
Canın menün o kadar güzel ki ama sen bir tane ek yiyerek bozuyorsun herşeyi lütfen yemeyelim aburcubur ve tatlı!
neymıs kız o yaz bı bızedeOyyy april ! Ben hic yazmayayım menümü
Bu iftar davetleri beni mahvetti. Gündüz cok güzel gidiyorum aksam olan oluyor. Oruçlu gibi tatlıyı da kendime hak görüyorum cok fena. Ama Bayram sonrasi diyetisyenin bana verdigi farklı bir diyet vardı oba başlıcam. Gecen yıl kalan 5 kilom icin vermisti de uygulamamistim
Yaz yaz bakalım ! Neler yapmışsın ? Herşeyi istiyorum görelim çekinme güzelimOyyy april ! Ben hic yazmayayım menümü
Bu iftar davetleri beni mahvetti. Gündüz cok güzel gidiyorum aksam olan oluyor. Oruçlu gibi tatlıyı da kendime hak görüyorum cok fena. Ama Bayram sonrasi diyetisyenin bana verdigi farklı bir diyet vardı oba başlıcam. Gecen yıl kalan 5 kilom icin vermisti de uygulamamistim
durum onu gosterıyor galıba yaa sen 100 lerdeymıydın buyyuk basarıYaz yaz bakalım ! Neler yapmışsın ? Herşeyi istiyorum görelim çekinme güzelimhem niye bayram sonrasıymış bakim? Ne yapcan bayrama kadar yicenmi hep !
Evet tatlım hatta buraya başlamadan 108 den düşüp gelmiştim 102'le başladımdurum onu gosterıyor galıba yaa sen 100 lerdeymıydın buyyuk basarı
Hatta 108April 102 ile mı başladın kiz
bende istıyorum o dedıgınden satmıyorlarmı acaba
Evet tatlım hatta buraya başlamadan 108 den düşüp gelmiştim 102'le başladımdaha amacına çok var 60 olmak istiyorum tŞkrlerrrr kuzummm
Daha piyasaya çıkmamışbende istıyorum o dedıgınden satmıyorlarmı acaba
neymıs kız o yaz bı bızede
Yaz yaz bakalım ! Neler yapmışsın ? Herşeyi istiyorum görelim çekinme güzelimhem niye bayram sonrasıymış bakim? Ne yapcan bayrama kadar yicenmi hep !
İşte zaten hepimizin ortak sorunu bu ! Verince biraz kendimizi hemen kuğu gibi hissediyoruzBulunca yazarım canım
Bayram sonrasi çünkü; yarın oruca başlıcam zaten. Bayramda da zor olur. O dam sonra kararlı bı sekilde uygularım artık.
Bak gecen yıl da biyle olmuştu. 70 e düşüp üst bas bulabilmeye baslayinca rahatlamış, kalan kilomu önemsememiştim. Bu sefer vericem ama
İşte zaten hepimizin ortak sorunu bu ! Verince biraz kendimizi hemen kuğu gibi hissediyoruzo bendede var rahatlama geliyor ama işte aslında zayıflamadık ki daha heryerden et fışkırıyor hadi menünü bekliyorum yaz bakim korkma annemmmm bişey demicem az kalaylarım o kadar
Tode? Nedir!Bunu sen istedin
Dünkü menüm
Kahvaltı 9:30
Yarım tode
Salata
3 zeytin
2 parmak peynir
1 tatlı kasığı reçel
Ara 11:40
1 kutu activia orman meyveli
14:30
Salata
Yarım palamut tavada
17:00 hatırlamıyorum tipik ara ogunlerimden biriydi ama
Haa bı de 1 dilim tatlı
İftar davetlisi olarak yediklerim ise su sekilde:
Az mercimek çorbası
3 kasik pilav
3 kasik karisik kızartma
1 köfte üstüne de 1 kasik patates puresi
Bitmediiii
2 dilim çember mantisi( yufka öle yapılıp suda haslanandan)
Cay faslı:
1 dilim kadayıf üstüne 2 kasik dondurma ile
Devamı var:
Haslanmis Mısır buyuk yarım
Ohh beee
tabii yazyaz bitmez, menü zengin oluncaAnaaam menüyü yaz yaz bitiremedim düzenle derken sildim yaaa
Silinmemiş hehe
Su da 2 Lt üstü
Tode? Nedir!
İftardan önceki tatlı neydi? Tamam misafirlik yüzünden diyorsun ama sen zaten öncesinde açılışları yapmışsın !
Yemek iyiymişte , tatlılar olmamışş ortak sorunumuz nedense son günlerde hep tatlı!
Ben sevmem şerbetli tatlı zaten de sen bayağı sevmişsin belli, bak güzelim şekeri kendine yasak edersen daha da kolay olacak herşeymisafirliktede yok demeyi bir öğrensek herşeyyyy süper olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?