- 15 Şubat 2009
- 3.936
- 1.888
- 723
Canim yakin saatlerde olupta iftardan sonra gorursen kurtarabilirsin ama iftardan once bakarsan olmaz oyle yapabilirsinEvvet tatlım bu seferki bence regl olamadım yaklaşık 3 aydır buseferki bayağı uzunondan oldu yoksa az yiyorum yine aynıyım ben
Ama sanırım bugün olucam belirtiler geldi! Keşke iftardan sonra olsaydım da bugünü kurtarsaydın offf ama geçti
Hayır sadece bir gün olsun ozaman ! Ya sanki diyet yapmıoz kilo koruma programı yapıyoruz burada cık cık cıkkkkkk...
O cemaat peki neden iyi yönlerini alamamış hocanın ?? Sizi düzelteceğim diye çatlıyorum burada , görücezzz hanfendi sizleride görücez
Sen peki biliyormuydun ilk defa ben burda + çıktım bir senedir burdayım hadiiii bide bu açıdan ilişki kuralım cemaaat !!!
Yoooo gaz değil gidipte veren olmadı ! İlk olursun tarihe geçersin
Hadi ya hic olmadimi ee ozaman deniyeyim kadinlar kulubu diyet bolumunun rekorunu kirayim
Kizlaaar bugun benim dogum gunum dolu dolu 28boldum ama cokta sevinemiyorum artik yahu yaslaniyorum
Saol canim
Allah iyiliğinizi versin e mı?
Oyle mii? Dogum gunün kutlu olsun canım. Nice sağlıklı yasların olsun ailenle birarada inşallah
Hadi ciddimisinBu arada basarili takımlardan istihbarat edineyim dedim 7. Takım hastalıktan kırılıyor. Seker hastası var, 1-2 tane troid hastası var, uyurgezer var, var anam var. ..
Sisko ve sağlıklı mı kalsak acep Recep
Hadi ciddimisin
Niye kiz aprilim kizmaz bizeSus suss april kızacak bize yine
Diğer takımlarda değil kuzum onları nerden bileyim daha okadar süpermen olmadık , bizim takım için dedim şaşkınnnHadi ya hic olmadimi ee ozaman deniyeyim kadinlar kulubu diyet bolumunun rekorunu kirayim
Doğum günün kutlu olsun , nice muSmutlu yılların olsun İnşaAllah sağlıcakla ve hep fittKizlaaar bugun benim dogum gunum dolu dolu 28boldum ama cokta sevinemiyorum artik yahu yaslaniyorum
ahh maleseff oldum gitti bugünCanim yakin saatlerde olupta iftardan sonra gorursen kurtarabilirsin ama iftardan once bakarsan olmaz oyle yapabilirsin
işine gelmemiştir !Hocam o acıdan hiçbir iliski kuramadım
ajana bak ! severim seniBu arada basarili takımlardan istihbarat edineyim dedim 7. Takım hastalıktan kırılıyor. Seker hastası var, 1-2 tane troid hastası var, uyurgezer var, var anam var. ..
Sisko ve sağlıklı mı kalsak acep Recep
Diğer takımlarda değil kuzum onları nerden bileyim daha okadar süpermen olmadık , bizim takım için dedim şaşkınnn
Doğum günün kutlu olsun , nice muSmutlu yılların olsun İnşaAllah sağlıcakla ve hep fittcanımmmmm iyiki doğmuşsun ve bizim fıstığımız olmuşsun !
ahh maleseff oldum gitti bugünyok yani hiç olmasaydımda tam tutsaydım ya çok üzüldüm. Aksilik işte 2/3 ayda bir oluyorum oda denk geldi ama geçen sene denk gelmemişti ne güzeldi
işine gelmemiştir !
ajana bak ! severim senioyy neler varmış Allah şifa versin , ama bizde şişko kalmayalım
Yok canım dün hiç gelmedi, son durumundan haberim yok .Sabahtan beri sorucam baska laf giriyo araya. Deadline dan haberi olan var mı?
Saol canim tesekkurler bende iyiki sizi tanidimDiğer takımlarda değil kuzum onları nerden bileyim daha okadar süpermen olmadık , bizim takım için dedim şaşkınnn
Doğum günün kutlu olsun , nice muSmutlu yılların olsun İnşaAllah sağlıcakla ve hep fittcanımmmmm iyiki doğmuşsun ve bizim fıstığımız olmuşsun !
ahh maleseff oldum gitti bugünyok yani hiç olmasaydımda tam tutsaydım ya çok üzüldüm. Aksilik işte 2/3 ayda bir oluyorum oda denk geldi ama geçen sene denk gelmemişti ne güzeldi
işine gelmemiştir !
ajana bak ! severim senioyy neler varmış Allah şifa versin , ama bizde şişko kalmayalım
Kolay gelsin canimHu huuiftarımızı yaptık ( hernekadar ben tutamasamda eşim sayesinde ortama aynen devam ) Allah kabul etsin İnşaAllah oruçlarımızı.
Biraz yediklerim hazmetsin temizliğe kaldığım yerden devam edicem yatana kadar durmak yok! Şimdilik buralardayım gelenler nabersiniz? Keyifler nasıl?
Saoll bebemKolay gelsin canim
Bende abimlerde iftardayim canim pastami yemeyi bekliyorumSaoll bebemsen napıyosun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?