Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Canim yakin saatlerde olupta iftardan sonra gorursen kurtarabilirsin ama iftardan once bakarsan olmaz oyle yapabilirsin

Hocam o acıdan hiçbir iliski kuramadım

Yoooo gaz değil gidipte veren olmadı ! İlk olursun tarihe geçersin
Hadi ya hic olmadimi ee ozaman deniyeyim kadinlar kulubu diyet bolumunun rekorunu kirayim

Allah iyiliğinizi versin e mı?

Kizlaaar bugun benim dogum gunum dolu dolu 28boldum ama cokta sevinemiyorum artik yahu yaslaniyorum

Oyle mii? Dogum gunün kutlu olsun canım. Nice sağlıklı yasların olsun ailenle birarada inşallah

Bu arada basarili takımlardan istihbarat edineyim dedim 7. Takım hastalıktan kırılıyor. Seker hastası var, 1-2 tane troid hastası var, uyurgezer var, var anam var. ..

Sisko ve sağlıklı mı kalsak acep Recep

Hadi ya hic olmadimi ee ozaman deniyeyim kadinlar kulubu diyet bolumunun rekorunu kirayim
Diğer takımlarda değil kuzum onları nerden bileyim daha okadar süpermen olmadık , bizim takım için dedim şaşkınnn

Kizlaaar bugun benim dogum gunum dolu dolu 28boldum ama cokta sevinemiyorum artik yahu yaslaniyorum
Doğum günün kutlu olsun , nice muSmutlu yılların olsun İnşaAllah sağlıcakla ve hep fitt canımmmmm iyiki doğmuşsun ve bizim fıstığımız olmuşsun !

Canim yakin saatlerde olupta iftardan sonra gorursen kurtarabilirsin ama iftardan once bakarsan olmaz oyle yapabilirsin
ahh maleseff oldum gitti bugün yok yani hiç olmasaydımda tam tutsaydım ya çok üzüldüm. Aksilik işte 2/3 ayda bir oluyorum oda denk geldi ama geçen sene denk gelmemişti ne güzeldi

Hocam o acıdan hiçbir iliski kuramadım
işine gelmemiştir !

Bu arada basarili takımlardan istihbarat edineyim dedim 7. Takım hastalıktan kırılıyor. Seker hastası var, 1-2 tane troid hastası var, uyurgezer var, var anam var. ..

Sisko ve sağlıklı mı kalsak acep Recep
ajana bak ! severim seni oyy neler varmış Allah şifa versin , ama bizde şişko kalmayalım

Bir de 5. Takıma ugriycam vaktim olunca

Ben de bu yıl 10 gun borç yapmış oldum. Önceki borçlarla etti sana 35 uhuhuhuh

Saol canim tesekkurler bende iyiki sizi tanidim
Benimde onceden hep gec oldugim icin ramazanda borcumnolmazdi bekarken son hamileligimden 10gunum kaldi tutmadigim bu sene ilk3gun tutamadim bakalim sona dogru bozulmazsa 13 gun borcum var

Hu huu iftarımızı yaptık ( hernekadar ben tutamasamda eşim sayesinde ortama aynen devam ) Allah kabul etsin İnşaAllah oruçlarımızı.
Biraz yediklerim hazmetsin temizliğe kaldığım yerden devam edicem yatana kadar durmak yok! Şimdilik buralardayım gelenler nabersiniz? Keyifler nasıl?

Kolay gelsin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…