Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Kozlar bizim liste verilenlerde april ispanyol ben varik ilk 10da hatta bende7 . Olmusum aslinda 15 kilo verdim ben takima girmeye calisirken 2kilo daha vermistim 15 kilo verdim aslinda kiz april sen 100lerdemiydin super vermissin
Tebrikler kuzum hepimizeee !
Tabiki neredn nereyeee ama dahada güzel olacak herşeyy

Ayyy kuzum yapma bünyene zarar verme , içtiğin suya 1.5 lt ye bir çubuk tarçın at tatlı yeme isteğin azalsın

Ok april, sana soz bugün tatlı hic yemiycem. Yarın da oruca başlıyorum. Sahurda bı tatlı kasığı bal yiyebilirim. İftardan sonra da sadece 2 top dondurma ya da az sutlu tatlı izni veriyorum kendime.

Ok april, sana soz bugün tatlı hic yemiycem. Yarın da oruca başlıyorum. Sahurda bı tatlı kasığı bal yiyebilirim. İftardan sonra da sadece 2 top dondurma ya da az sutlu tatlı izni veriyorum kendime.
Sadece bugün değil ! Hergün için geçerli yemeyeceksin! Tamam bal 1 tk geçmemek kaydıyla serbest
Bak ! Yine anlaşamadıkkk iftardan sonra tatlı izni veriyormuş kendine yok yasak canım yok tatlı falan , bu nasıl diyet hergün iftardan sonra tatlı yada dondurma yenir mi ?
Bir iki dilim karpuz ye !

Kızlar lütfen herkes bu hafta dahada dikkat etsin bakın 9. Olmuşuz , pek başarılı değil ! Salmak yok

Ben şimdilik kaçıyorumm güzeller sonra yine gelirim biraz evişi yapmanın zamanı geldi de geçiyor. Hadi bana kolayyy gelsinn

Tebrikler kuzum hepimizeee !
Tabiki neredn nereyeee ama dahada güzel olacak herşeyy
Ins. Canim ya su aralar favorim kiralik asktaki basrol kiz hem sac hem fizik cok begeniyorum neguzel fitler ama biz onlardan eksikmi olacagiz bizde onlar gibi zayif olabiliriz ve yapacagiz ins. Ayy yine ben gaza geldim ramazandan dolayi spor yapamiyorum bu diyet hic icime sinmiyor sanki biraz etim saldi sporsuz kilo verince ne yapicam bilmiyorumda sporda yapamiyorum

Aynen canim ya gezenti oldum busene memlekette iki dugunumiz var dugun kiyafetleri kizlarin kiyafetleri benim gunluk kiyafetlerim tartida gotureyim deli desinler bana
Telefondan bildiririm oproblem degil canim neyse bi gidelim tarti belki aldirabilirim aldiramazsam mecburi izin kullanocam 1aylik artik yapacak bisey yok

Her gun degil yahu haftada 3 gun
Gel el sıkışalım

Yavrum al bir tartı. Düğün hediyesi aldım dersin. Verene kadar kullanırsın nihoh

bende spor yapamıyorum çalışıyorum zaten vakit de kalmıyor . Ramazandan sonra yapacağım acısını çıkartacağım!

orda tartı aldırana kadar burdan götür ! Neyse boşver izne çıkarsın kilo alıp dönersin sende hahahaaaaa

Alemsin

Aynen katiliyorum
katılıyormuş !

Hahah beni tanimaya basliyorsun bskiyorumds gaza getirip cikmami engelleyip kilo verdireceksin bana
Bakalim ozaman gelsinde belki izindeykende veririm olamazmi

Ben sana ne dedim? Hoca-cemaat iliskisi
O cemaat peki neden iyi yönlerini alamamış hocanın ?? Sizi düzelteceğim diye çatlıyorum burada , görücezzz hanfendi sizleride görücez
Sen peki biliyormuydun ilk defa ben burda + çıktım bir senedir burdayım hadiiii bide bu açıdan ilişki kuralım cemaaat !!!

Bak okunudada sen haklisin hic artida gkrmedim seni aprilim1smileleri bi oturtamadim oruc bugun vurdu basima karnim feci horon tepiyir bugun

Bak okunudada sen haklisin hic artida gkrmedim seni aprilim1
Evvet tatlım bu seferki bence regl olamadım yaklaşık 3 aydır buseferki bayağı uzun ondan oldu yoksa az yiyorum yine aynıyım ben
Ama sanırım bugün olucam belirtiler geldi! Keşke iftardan sonra olsaydım da bugünü kurtarsaydın offf ama geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…