- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Ayyy kuzum yapma bünyene zarar verme , içtiğin suya 1.5 lt ye bir çubuk tarçın at tatlı yeme isteğin azalsınTode tost
Ben tatlı deliyimdir. Son 20 gundur tekrar tadını aldım ya bırakamıyorum
Tebrikler kuzumKozlar bizim liste verilenlerde april ispanyol ben varik ilk 10da hatta bende7 . Olmusumaslinda 15 kilo verdim ben takima girmeye calisirken 2kilo daha vermistim 15 kilo verdim aslinda kiz april sen 100lerdemiydin super vermissin
Ayyy kuzum yapma bünyene zarar verme , içtiğin suya 1.5 lt ye bir çubuk tarçın at tatlı yeme isteğin azalsın
Sadece bugün değil ! Hergün için geçerli yemeyeceksin! Tamam bal 1 tk geçmemek kaydıyla serbestOk april, sana soz bugün tatlı hic yemiycem. Yarın da oruca başlıyorum. Sahurda bı tatlı kasığı bal yiyebilirim. İftardan sonra da sadece 2 top dondurma ya da az sutlu tatlı izni veriyorum kendime.
Ins. Canim ya su aralar favorim kiralik asktaki basrol kiz hem sac hem fizik cok begeniyorum neguzel fitler ama biz onlardan eksikmi olacagiz bizde onlar gibi zayif olabiliriz ve yapacagiz ins. Ayy yine ben gaza geldim ramazandan dolayi spor yapamiyorum bu diyet hic icime sinmiyor sanki biraz etim saldi sporsuz kilo verince ne yapicam bilmiyorumda sporda yapamiyorumTebrikler kuzumhepimizeee !
Tabiki neredn nereyeee ama dahada güzel olacak herşeyy
Aynen canim ya gezenti oldum busene memlekette iki dugunumiz var dugun kiyafetleri kizlarin kiyafetleri benim gunluk kiyafetlerim tartida gotureyim deli desinler banaSen ne gezenti çıktınhiç durmuyorsun durduğun yerde he heee
Eee tartını da götür yanında valiz valiz kıyafet götürmeyi biliyosun ama dimi? Fazla yer kaplamaz ki cnm, tel girersin forumada oldu bitti işteizin güzel değil kilo alırsın sonraaa benden söylemesi
Sadece bugün değil ! Hergün için geçerli yemeyeceksin! Tamam bal 1 tk geçmemek kaydıyla serbest
Bak ! Yine anlaşamadıkkk iftardan sonra tatlı izni veriyormuş kendine yok yasak canım yok tatlı falan , bu nasıl diyet hergün iftardan sonra tatlı yada dondurma yenir mi ?
Bir iki dilim karpuz ye !
Aynen canim ya gezenti oldum busene memlekette iki dugunumiz var dugun kiyafetleri kizlarin kiyafetleri benim gunluk kiyafetlerim tartida gotureyim deli desinler bana
Telefondan bildiririm oproblem degil canim neyse bi gidelim tarti belki aldirabilirim aldiramazsam mecburi izin kullanocam 1aylik artik yapacak bisey yok
Kızlar lütfen herkes bu hafta dahada dikkat etsin bakın 9. Olmuşuz , pek başarılı değil ! Salmak yok
Yavrum al bir tartı. Düğün hediyesi aldım dersin. Verene kadar kullanırsın nihoh
Aynen katiliyorumBen sana ne dedim? Hoca-cemaat iliskisi
bende spor yapamıyorum çalışıyorum zaten vakit de kalmıyor . Ramazandan sonra yapacağım acısını çıkartacağım!Ins. Canim ya su aralar favorim kiralik asktaki basrol kiz hem sac hem fizik cok begeniyorum neguzel fitler ama biz onlardan eksikmi olacagiz bizde onlar gibi zayif olabiliriz ve yapacagiz ins. Ayy yine ben gaza geldim ramazandan dolayi spor yapamiyorum bu diyet hic icime sinmiyor sanki biraz etim saldi sporsuz kilo verince ne yapicam bilmiyorumda sporda yapamiyorum
orda tartı aldırana kadar burdan götür ! Neyse boşver izne çıkarsın kilo alıp dönersin sendeAynen canim ya gezenti oldum busene memlekette iki dugunumiz var dugun kiyafetleri kizlarin kiyafetleri benim gunluk kiyafetlerim tartida gotureyim deli desinler bana
Telefondan bildiririm oproblem degil canim neyse bi gidelim tarti belki aldirabilirim aldiramazsam mecburi izin kullanocam 1aylik artik yapacak bisey yok
katılıyormuş !Alemsin
Aynen katiliyorum
Hayır sadece bir gün olsun ozaman ! Ya sanki diyet yapmıoz kilo koruma programı yapıyoruz burada cık cık cıkkkkkk...Her gun degil yahu haftada 3 gun
Gel el sıkışalım
Hahah beni tanimaya basliyorsun bskiyorumds gaza getirip cikmami engelleyip kilo verdireceksin banabende spor yapamıyorum çalışıyorum zaten vakit de kalmıyor . Ramazandan sonra yapacağım acısını çıkartacağım!
orda tartı aldırana kadar burdan götür ! Neyse boşver izne çıkarsın kilo alıp dönersin sendehahahaaaaa
katılıyormuş !
O cemaat peki neden iyi yönlerini alamamış hocanın ?? Sizi düzelteceğim diye çatlıyorum burada , görücezzz hanfendi sizleride görücezBen sana ne dedim? Hoca-cemaat iliskisi
Yoooo gaz değil gidipte veren olmadı ! İlk olursun tarihe geçersinHahah beni tanimaya basliyorsun bskiyorumds gaza getirip cikmami engelleyip kilo verdireceksin bana
Bakalim ozaman gelsinde belki izindeykende veririm olamazmi
Bak okunudada sen haklisin hic artida gkrmedim seni aprilim1O cemaat peki neden iyi yönlerini alamamış hocanın ?? Sizi düzelteceğim diye çatlıyorum burada , görücezzz hanfendi sizleride görücez
Sen peki biliyormuydun ilk defa ben burda + çıktım bir senedir burdayım hadiiii bide bu açıdan ilişki kuralım cemaaat !!!
Hadi ya hic olmadimi ee ozaman deniyeyim kadinlar kulubu diyet bolumunun rekorunu kirayimYoooo gaz değil gidipte veren olmadı ! İlk olursun tarihe geçersin
Evvet tatlım bu seferki bence regl olamadım yaklaşık 3 aydır buseferki bayağı uzunBak okunudada sen haklisin hic artida gkrmedim seni aprilim1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?