- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Afiyet olsunBende abimlerde iftardayim canim pastami yemeyi bekliyorum
Saol canim oldu pekde guzel olduAfiyet olsun
Ohh yarasınSaol canim oldu pekde guzel oldu
Ohh yarasınlöp löppp et olsun yağ olsun , bal olsun canımmmm
Saol canim oldu pekde guzel oldu
Şimdi pasta yiyene de öyle desem komik olmazmıyımDestur bismillah ne diyon kiz sen fitlik olsun saglik olup kilo olmasin der insan
Destur bismillah ne diyon kiz sen fitlik olsun saglik olup kilo olmasin der insan
Ayyy dimi yaaHaa ama dogum gunu pastasiydi o apriiil.
Metabolizmana kuvvet harıl harıl çalışsın hepsini yaksın inşallah. Tadı kalıcı olsun seni bir ay idare etsin insallahhh
Seni seniiiii
Şimdi pasta yiyene de öyle desem komik olmazmıyım
Oyyy yirim senin duaniHaa ama dogum gunu pastasiydi o apriiil.
Metabolizmana kuvvet harıl harıl çalışsın hepsini yaksın inşallah. Tadı kalıcı olsun seni bir ay idare etsin insallahhh
Ayyy dimi yaatemizlik arasında yazarsam böyle olur yanlış taşa bastık bakk şimdi blackbird87 kuzummm pardon çokkkk pardonnn...doğumgünü çocuuuu yesin tabiii
Olmaz dime oyle biz takimdasiz iyi dua et iyi olsun
Oyyy yirim senin duani
Tabi yiciiim ben dogum gunu cocuuuyum
Zati kocam uzagim diye daha kutlamadi dogum gunumu
Ama ben ona yapicagimi bilirim bugun 150 tl lik canta aldim kartla cirt diye gectim
Bu saat oldu hala hatirmaladi eminim unuttu bu ikinci oldu ilkinde burnundan getirmistim yanimda diye hadi simdi uzagim bide acisini cikardim nasilsa rahatimAhah iyi yapmışsın. Ben de oyle yaparım kendi hediyemi kendim alırım. Bir de ona kızdığım zamanlar kendine bir şey almayı cok severim
Bu saat oldu hala hatirmaladi eminim unuttu bu ikinci oldu ilkinde burnundan getirmistim yanimda diye hadi simdi uzagim bide acisini cikardim nasilsa rahatim
güle güle kullan tatlım
Olmaz dime oyle biz takimdasiz iyi dua et iyi olsun
Oyyy yirim senin duani
Tabi yiciiim ben dogum gunu cocuuuyum
Zati kocam uzagim diye daha kutlamadi dogum gunumu
Ama ben ona yapicagimi bilirim bugun 150 tl lik canta aldim kartla cirt diye gectim
Evet ya biz variz ama yine sayfayi ilerlettik yinedeBugün de üçümüzden başka kimse yok sanki sessiz buralar yeni üye alımına başlıyayım ben
Canım tabi vardı da istikrar önemliEvet ya biz variz ama yine sayfayi ilerlettik yinede
Dun benimde aklima geldi sayimiz az yeni yye alabilirsin bir ara birileri vardi yok oldu yine listeye girmeden yoksa benmi yanlis hatirliyorum
Bugün de üçümüzden başka kimse yok sanki sessiz buralar yeni üye alımına başlıyayım ben
Canım teli yok bende , nası yoksa bende şaşırdım bak birbirimizi atlamışız demekki alayım ben onudaEvet başla canım.
Ama deadline a fena aklım takıldı. İspanyol da görünmedi bugun hic
Canım teli yok bende , nası yoksa bende şaşırdım bak birbirimizi atlamışız demekki alayım ben onudaiyidir İnşaAllah ...
İspanyolcumda hsonu pek gelmez ya yine öyle günlerden biri sanırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?