Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Haa ama dogum gunu pastasiydi o apriiil.

Metabolizmana kuvvet harıl harıl çalışsın hepsini yaksın inşallah. Tadı kalıcı olsun seni bir ay idare etsin insallahhh
Ayyy dimi yaa temizlik arasında yazarsam böyle olur yanlış taşa bastık bakk şimdi blackbird87 kuzummm pardon çokkkk pardonnn...doğumgünü çocuuuu yesin tabiii

Şimdi pasta yiyene de öyle desem komik olmazmıyım
Olmaz dime oyle biz takimdasiz iyi dua et iyi olsun

Haa ama dogum gunu pastasiydi o apriiil.

Metabolizmana kuvvet harıl harıl çalışsın hepsini yaksın inşallah. Tadı kalıcı olsun seni bir ay idare etsin insallahhh
Oyyy yirim senin duani
Ayyy dimi yaa temizlik arasında yazarsam böyle olur yanlış taşa bastık bakk şimdi blackbird87 kuzummm pardon çokkkk pardonnn...doğumgünü çocuuuu yesin tabiii
Tabi yiciiim ben dogum gunu cocuuuyum
Zati kocam uzagim diye daha kutlamadi dogum gunumu
Ama ben ona yapicagimi bilirim bugun 150 tl lik canta aldim kartla cirt diye gectim

Ahah iyi yapmışsın. Ben de oyle yaparım kendi hediyemi kendim alırım. Bir de ona kızdığım zamanlar kendine bir şey almayı cok severim

Ahah iyi yapmışsın. Ben de oyle yaparım kendi hediyemi kendim alırım. Bir de ona kızdığım zamanlar kendine bir şey almayı cok severim
Bu saat oldu hala hatirmaladi eminim unuttu bu ikinci oldu ilkinde burnundan getirmistim yanimda diye hadi simdi uzagim bide acisini cikardim nasilsa rahatim

güle güle kullan tatlım ohh sefan olsun iyi yapmışsın...

Bugün de üçümüzden başka kimse yok sanki sessiz buralar yeni üye alımına başlıyayım ben
Evet ya biz variz ama yine sayfayi ilerlettik yinede
Dun benimde aklima geldi sayimiz az yeni yye alabilirsin bir ara birileri vardi yok oldu yine listeye girmeden yoksa benmi yanlis hatirliyorum

Evet ya biz variz ama yine sayfayi ilerlettik yinede
Dun benimde aklima geldi sayimiz az yeni yye alabilirsin bir ara birileri vardi yok oldu yine listeye girmeden yoksa benmi yanlis hatirliyorum
Canım tabi vardı da istikrar önemli öyle bir görünüp bir kaybolan üye zaten burda olmasın? Listeyi de boşuna meşgul etmesin

Evet başla canım.
Ama deadline a fena aklım takıldı. İspanyol da görünmedi bugun hic
Canım teli yok bende , nası yoksa bende şaşırdım bak birbirimizi atlamışız demekki alayım ben onuda iyidir İnşaAllah ...
İspanyolcumda hsonu pek gelmez ya yine öyle günlerden biri sanırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…