- 15 Şubat 2009
- 3.933
- 1.885
- 723
Hos geldin canim iyi fazla verecek kilon yokmus iyisin ins. Beraber basaracagizOncelikle hosbulduuuk ApriL_2007 . Hayir, bulunmadim, sitede de yeni sayilirim aslinda. Suanki kilom 66.3 hedefim 50 kg :)
Hosbulduk canim, cok değil 16 kilocukHos geldin canim iyi fazla verecek kilon yokmus iyisin ins. Beraber basaracagiz
Hosgeldiiinnn ben de yeniyim biliyo musunHerkese merhaba ben araniza yeni katildim ve mesajlara bakinca da iyi ki katilmisim dedim :) boyum 1.65 civari kilom 66 Izmir'den katiliyorum. umarim motivasyonunuz yerindedir ve iyisinizdir. güçlü kalın başaracağız~
Bu arada dünkü menüm:
Iftar:
2 adet izgara tavuk
Salata (yagsiz, domates ve salataliktan)
21.30
Yesil cay( sekersiz)
Sutsuz sekersiz kahve
Spor: 45 dakika Leslie Sansone 3 miles walk
Çok iyi olmuş çok da güzel olmuş ama çekirdek kardes yağlı olmuş sankimmmGünaydın kuşlaaar
Dünkü menüm
İftar
Bir kase mercimek çorbası
Bir kase cacık
Elim kadar et
22:30 bir avuç çekirdek
00 civarı bir kase yogurt 3 hurma
Sahur
1 haslanmis yumurta
2 parmak beyaz peynir
Yarım domates
El kadar pide
Bı dilim kek
İlk defa dün su içmedim 1-2 arası anca
Spor yok
Banada öyle geldi :)Hosgeldiiinnn ben de yeniyim biliyo musunmenün de güzelll basariliii
Çok iyi olmuş çok da güzel olmuş ama çekirdek kardes yağlı olmuş sankimmm
benimde nariz hane bir tavsiyem olacak meyve suyu yerine sodas limon sıkıp esmer şekerle biraz tatlandırarak icebilirsiniz aktif spor yaptığım zamanlarda ki 4 saat suruyordu spor çok iyi geliyordu banaKesinlikle meyve sularinda benimde toleransim yok seker yuklemesi gibi oluyor insanin vucuduna her ramazan gunde 1lt limonata meyva sulari icerdin clve hic farketmezdim 4aydir meyve sularindan uzagim ve ara ara iceyim diyorum bir yudum aldigimda resmen sekerli su ictigimi hissediyorum ve icmiyorum uzun zaman icmeyince farkediliyor kizlar sizde diyetinize ve kendinize yazik edip seker yuklemeyin vucudunuza
hoş geldın canımn sakıncası yok sanırım bazen arkadaslar kılo durma evrelerınde yapıyoruzTekrar Merhaba herkese bende maalesef yaşadığım kayıpla sonuçlanan gebelik sürecinde on kilo aldım ama ilk defa ömrümde kilo vermek yürümek vs. Hiç birşey yapmak istemeyen birine donusmusken bu formu gördüm ve inanıyorum hersey için güzel bir adım olacak suan kilo 61 eğer şok diyet sayılmaz Şeyda Coşkun'un 13 günlük programını uygulayacağım daha önce yaptığımda çok iyi sonuçlar almıştım şimdide bnm için uygun olduğunu düşünüyorum tabi dediğim gbi şok diyet olarak sayılmazsa suan tek dilegim herkesin Rabbim gönlüne göre versin önce sağlık sonra mutlu olacağımız fiziki görünüş
güzel bı tattıkmıs bende bazen hazır meyve suyu bır parmak kadar uzerıne soda eklıyorum seker ayaını kendım ayarlıyorum bı nevıbenimde nariz hane bir tavsiyem olacak meyve suyu yerine sodas limon sıkıp esmer şekerle biraz tatlandırarak icebilirsiniz aktif spor yaptığım zamanlarda ki 4 saat suruyordu spor çok iyi geliyordu bana
ÇOK ÜZÜLDÜM CANIM YENI ANLADIM ...İNŞALLAH EN KISA SUR4EDEYENI BEBEK MUJDEN OLURTekrar Merhaba herkese bende maalesef yaşadığım kayıpla sonuçlanan gebelik sürecinde on kilo aldım ama ilk defa ömrümde kilo vermek yürümek vs. Hiç birşey yapmak istemeyen birine donusmusken bu formu gördüm ve inanıyorum hersey için güzel bir adım olacak suan kilo 61 eğer şok diyet sayılmaz Şeyda Coşkun'un 13 günlük programını uygulayacağım daha önce yaptığımda çok iyi sonuçlar almıştım şimdide bnm için uygun olduğunu düşünüyorum tabi dediğim gbi şok diyet olarak sayılmazsa suan tek dilegim herkesin Rabbim gönlüne göre versin önce sağlık sonra mutlu olacağımız fiziki görünüş
DAVETTE
DAVETTEYDIK AYRAN ALMAMISLAR FAZLA SEKERLI DEĞİLDİ SANKİ
SPOR YARISMASI VAR ONA KATILACAKMIYIZ SIMDI İZLEDİM JILLIAN 1-2-3 İNDİRDİM TELEFONA RAMAZANDAN SONRA YAPMAYI PLANLIYORUM YAPANLAR BAYA INCELMİŞ BOLGESEL
April sen hamarata benziyorsun. Ben yemekte hala çömezim. Diyorum ki et pişireyim yanına mantar sote yapayım patates puresi filan daaaa soteyi erken yapsam güzel olmaz dımı? Orucluyken yapmak cok zor ya. Ya da sahurda yapsam da sonra isitip krema eklesem kurtarır mı? Gerçi daha once de hic krema kullanmadım ya kötü olursa
Ben de hic yapmam da kayınvalideden geçiniyorum sagolsun. Benim Plan'ım da su:
Corba (domates olabilir)
Bonfile
Patates puresi
Mantar sote
Pilav
Ortaya da
Yeşillikli salata
Meksika fasulyesi salatası
Bir de yoğurtlu bı şey planliyorum haydari gibi
Acaba börek gibi bı şey eklesem mı?
Ya da zeytinyagli fasulye?
Hic de tanımıyorum ne severler bilmem
Ağzından bal damliyor geçmiş olsunn vee hosgeldin canım :) Şeyda Coşkun programı nasıl bişeymis bakicam ilk defa duydum :)Tekrar Merhaba herkese bende maalesef yaşadığım kayıpla sonuçlanan gebelik sürecinde on kilo aldım ama ilk defa ömrümde kilo vermek yürümek vs. Hiç birşey yapmak istemeyen birine donusmusken bu formu gördüm ve inanıyorum hersey için güzel bir adım olacak suan kilo 61 eğer şok diyet sayılmaz Şeyda Coşkun'un 13 günlük programını uygulayacağım daha önce yaptığımda çok iyi sonuçlar almıştım şimdide bnm için uygun olduğunu düşünüyorum tabi dediğim gbi şok diyet olarak sayılmazsa suan tek dilegim herkesin Rabbim gönlüne göre versin önce sağlık sonra mutlu olacağımız fiziki görünüş
hoşbuldummkuralları okumustum ve kabul ediyorum :) 20 yaşındayım tıp öğrencisiyim ve sözlüyüm :) ağır kansızlık dışında sağlık sorunum yok ayın 13ünde kan tahlili yaptırcam artık o zaman çıkar insülin direnci falan varsa. sömestrda diyetisyenle başlamıştım 77 kilodan 70e düşmüştüm sonra kaza geçirdim kilo alıp vermedim korumaya çalıştım ve 1 hafta önce 71.5le tekrar başladım bugün de 69.9 kiloyum yani 60ları ucundan da olsa gördüm cuma günü sınavım var ondan sonra spora da başlicam inşallah bu arada elma diyeti yapıyorum bugün 3. günüm kahvaltı yapıyorum daha sonra meyve yiyorum ve tarçınlı süt içiyorum (aslında sadece elma yemem gerekiyor). biraz fazla konuştum kusura bakmayınnn sizden de tanıtımlarınızı bekliyorumm
Çok teşekkürler cnm bakalım uzun zamandır ilk defa bugün kendimden umutluyum iki haftaya biraz olsun daha huzurlu olmak istiyorum zaten diyet programini da birebir yapamıyorum ufak eklemeler hep olyor :) ama yinede azimliyimmmm :)))hoş geldın canımn sakıncası yok sanırım bazen arkadaslar kılo durma evrelerınde yapıyoruz
Hosgeldiiinnn ben de yeniyim biliyo musunmenün de güzelll basariliii
Çok iyi olmuş çok da güzel olmuş ama çekirdek kardes yağlı olmuş sankimmm
Banada öyle geldi :)
Tesekkur ederim hoşbuldummgecmiş olsun kaza için ve kansızlık için. önce kan degerin yükselse daha iyi. cünkü knsızlıkla kilo cok zor veriliyor. bu arada oyle abuk subuk saglıksız diyetleri yapıp vucudunu mahvetmeni tavsiye etmem. bir de hoşgeldiiiiin
O zaman tebrik etmek lazım seni Otimoticim motivasyonun düşmesinnnNe laf ettiniz çekirdeğime be uhuhuhuh
Ben ne soslu mısırlardan ne soyali fıstıklardan ne kajulardan dondüm de o çekirdeği yedim bilmiyorsunuz tabi
Tamam tamam haklısınız yemeyeyim bı daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?