Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Hosgeldiiinnn ben de yeniyim biliyo musun menün de güzelll basariliii
Çok iyi olmuş çok da güzel olmuş ama çekirdek kardes yağlı olmuş sankimmm

Tekrar Merhaba herkese bende maalesef yaşadığım kayıpla sonuçlanan gebelik sürecinde on kilo aldım ama ilk defa ömrümde kilo vermek yürümek vs. Hiç birşey yapmak istemeyen birine donusmusken bu formu gördüm ve inanıyorum hersey için güzel bir adım olacak suan kilo 61 eğer şok diyet sayılmaz Şeyda Coşkun'un 13 günlük programını uygulayacağım daha önce yaptığımda çok iyi sonuçlar almıştım şimdide bnm için uygun olduğunu düşünüyorum tabi dediğim gbi şok diyet olarak sayılmazsa suan tek dilegim herkesin Rabbim gönlüne göre versin önce sağlık sonra mutlu olacağımız fiziki görünüş

benimde nariz hane bir tavsiyem olacak meyve suyu yerine sodas limon sıkıp esmer şekerle biraz tatlandırarak icebilirsiniz aktif spor yaptığım zamanlarda ki 4 saat suruyordu spor çok iyi geliyordu bana

Bu arada tekrar sormak istedim Şeyda Coşkun'un programını uygulayabilir miyiz örnek menülerden çok daha ağır değil bence:)

hoş geldın canımn sakıncası yok sanırım bazen arkadaslar kılo durma evrelerınde yapıyoruz

benimde nariz hane bir tavsiyem olacak meyve suyu yerine sodas limon sıkıp esmer şekerle biraz tatlandırarak icebilirsiniz aktif spor yaptığım zamanlarda ki 4 saat suruyordu spor çok iyi geliyordu bana
güzel bı tattıkmıs bende bazen hazır meyve suyu bır parmak kadar uzerıne soda eklıyorum seker ayaını kendım ayarlıyorum bı nevı

ÇOK ÜZÜLDÜM CANIM YENI ANLADIM ...İNŞALLAH EN KISA SUR4EDEYENI BEBEK MUJDEN OLUR

günaydın herkese. bugün çok fazla aranızda olamayacağım lütfen mazur görün:)
dünkü menümü verip kaçıyorum
sahur
1 haşlanmış yumurta
bir dilim pide
2 burgu peynir
3 çatal beyaz peynir
bir tas müsli ve süt
ayrıca bir bardak süt

iftar
bir tas nektarin kompostosu
bir bardak ayran
bir tabak salata
bir tabak karpuz
5 çatal pilav
5 çatal yağsız döner

ara
1 bardak çay
1 bardak yeşil çay
bir avuç mısır kavurga
bir avuç çekirdek

2-2,5 lt su yarım saat yürüyüş :)

deadline ile jillianı yapmıstık biz. sahiden cok inceltiyor ama biraz istikrar gerekiyor. oldukca yorucu. yapabilirsen süper olur!

Krema ekleyip bosu bosuna yemeklerinin kalorisini yükseltmesene otimotiii :)

bu kadarı kim yiyecek? abartmayın yahu! birincisi bence pilav varsa patates püresi fazla. birinden biri fazla. ben püreyi pilav yoksa yapıyorum zeytinyaglı fasülye yap daha iyidir

Ağzından bal damliyor geçmiş olsunn vee hosgeldin canım :) Şeyda Coşkun programı nasıl bişeymis bakicam ilk defa duydum :)

gecmiş olsun kaza için ve kansızlık için. önce kan degerin yükselse daha iyi. cünkü knsızlıkla kilo cok zor veriliyor. bu arada oyle abuk subuk saglıksız diyetleri yapıp vucudunu mahvetmeni tavsiye etmem. bir de hoşgeldiiiiin

hoş geldın canımn sakıncası yok sanırım bazen arkadaslar kılo durma evrelerınde yapıyoruz
Çok teşekkürler cnm bakalım uzun zamandır ilk defa bugün kendimden umutluyum iki haftaya biraz olsun daha huzurlu olmak istiyorum zaten diyet programini da birebir yapamıyorum ufak eklemeler hep olyor :) ama yinede azimliyimmmm :)))

Hosgeldiiinnn ben de yeniyim biliyo musun menün de güzelll basariliii

Çok iyi olmuş çok da güzel olmuş ama çekirdek kardes yağlı olmuş sankimmm

Banada öyle geldi :)

Ne laf ettiniz çekirdeğime be uhuhuhuh
Ben ne soslu mısırlardan ne soyali fıstıklardan ne kajulardan dondüm de o çekirdeği yedim bilmiyorsunuz tabi

Tamam tamam haklısınız yemeyeyim bı daha

Tesekkur ederim hoşbuldumm cookk haklısın o yüzden elma diyetini kansızlık yüzünden bugün bıraktım artık dudaklarim bembeyaz olmuştu bugün yine az yeme duzenime geçtim istediğim her şeyden yicem ama az az tadimlik ve et yemeye de özen gostericem ne kadar sevmesem de cumartesi günü spora da başlıyorumm çok heycanlıyımmm

Ne laf ettiniz çekirdeğime be uhuhuhuh
Ben ne soslu mısırlardan ne soyali fıstıklardan ne kajulardan dondüm de o çekirdeği yedim bilmiyorsunuz tabi

Tamam tamam haklısınız yemeyeyim bı daha
O zaman tebrik etmek lazım seni Otimoticim motivasyonun düşmesinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…