- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Çok sağol umarım burda çaba sarf eden umut taşıyan herkes istediği kiloya sağlıkla kavuşur ben inanıyorum bi iki üç haftaya bile çok daha iyi olacak herşey:)cok gecmiş olsun. cabucak ve saglıkla geri dönersin istediğin kiloya inşallah.
Kızlar benim misafirler iptal oldu . Şimdi burdayım geldim geldim
hastalık sağlığın ne kadar önemli olduğunu bize öğreten maalesef çok kötü bir hal inş sende hemen iyileşir hayırlısıyla daha hızlı sağlıklı kilo verirsinNe zaman kalkabileceksin acaba ne diyorlar?
O yüzden kendi eklemelerimi yapıyorum cnm yoksa dediğin gbi geri almayi bırak iki hafta bile o şekilde beslenemezsin miktarlar çok az ama ben dediğim gbi kötü sonuçlanan bir hamilelik yaşadım yoksa bu şekilde hafif beslenerek 50 kilo halimi koruyabilmistim yıllarca
4 aylıkti ama o aylarda hep evde yada hastahanede yattım benim gbi günde 4 saat spor Yapan öğretmen olan allaha Şükür 4 yaşında kızıyla sürekli ilgilenen birisi için çok zordu bebek karnında ölünce birde doğum yapmak zorunda kadim kanamam bitmesine kürtaj aldılar yani kısaca suan sanki bir enkaz gibiyim 6 ayda bambaşka birisi oldum bedenen ve ruhen ama hep diyorum ya birbirimize verdigimiz destekle hepsi geçecek burda bedenen ve ruhen to parlayacagima inanıyorum çünkü her bunalıma soluğu mutfakta alıyorum şimdi burda aliyorum:)İnsanin basina ne gelecegini bilemiyoruz tabi. Her seyde bir hayır mutlaka vardır. Bayağı etkilenmişsin. Kac haftalıkti bebegin?
Ben yicemmmm hepsiniAnaaam onca hazırlık noolcek
Kiz biz gelelim sana bari
hoşgeldin canım takıma yeni kanlar yeni canlar geliyor ne guzelHerkese merhaba ben araniza yeni katildim ve mesajlara bakinca da iyi ki katilmisim dedim :) boyum 1.65 civari kilom 66 Izmir'den katiliyorum. umarim motivasyonunuz yerindedir ve iyisinizdir. güçlü kalın başaracağız~
Bu arada dünkü menüm:
Iftar:
2 adet izgara tavuk
Salata (yagsiz, domates ve salataliktan)
21.30
Yesil cay( sekersiz)
Sutsuz sekersiz kahve
Spor: 45 dakika Leslie Sansone 3 miles walk
selam canım menünü çok beğendim çekirdeğe takilanlar olmuş ama bence çekirdek gayet masum tatli değil sonuçta elleşmeyin otimotimeGünaydın kuşlaaar
Dünkü menüm
İftar
Bir kase mercimek çorbası
Bir kase cacık
Elim kadar et
22:30 bir avuç çekirdek
00 civarı bir kase yogurt 3 hurma
Sahur
1 haslanmis yumurta
2 parmak beyaz peynir
Yarım domates
El kadar pide
Bı dilim kek
İlk defa dün su içmedim 1-2 arası anca
Spor yok
canım hoşgeldin kaybin için çok üzüldüm ama Rabbim neylerse güzel eyler umarım en kısa zamanda toparlanır yeniden anne olmanın sevincini yasarsinTekrar Merhaba herkese bende maalesef yaşadığım kayıpla sonuçlanan gebelik sürecinde on kilo aldım ama ilk defa ömrümde kilo vermek yürümek vs. Hiç birşey yapmak istemeyen birine donusmusken bu formu gördüm ve inanıyorum hersey için güzel bir adım olacak suan kilo 61 eğer şok diyet sayılmaz Şeyda Coşkun'un 13 günlük programını uygulayacağım daha önce yaptığımda çok iyi sonuçlar almıştım şimdide bnm için uygun olduğunu düşünüyorum tabi dediğim gbi şok diyet olarak sayılmazsa suan tek dilegim herkesin Rabbim gönlüne göre versin önce sağlık sonra mutlu olacağımız fiziki görünüş
özletme kendini tatlımmm menü güzel de cislar var tabi onlar olmasa süpererrrgünaydın herkese. bugün çok fazla aranızda olamayacağım lütfen mazur görün:)
dünkü menümü verip kaçıyorum
sahur
1 haşlanmış yumurta
bir dilim pide
2 burgu peynir
3 çatal beyaz peynir
bir tas müsli ve süt
ayrıca bir bardak süt
iftar
bir tas nektarin kompostosu
bir bardak ayran
bir tabak salata
bir tabak karpuz
5 çatal pilav
5 çatal yağsız döner
ara
1 bardak çay
1 bardak yeşil çay
bir avuç mısır kavurga
bir avuç çekirdek
2-2,5 lt su yarım saat yürüyüş :)
teşekkürler canım çok alistik birbirimize zamanla sen de kopamayacaksinYaa ben bu takımdan çok fazla pozitif enerji alıyorum çok hoşuma gittiyalnız ben her gün ne yediysem onu paylaşmak istiyorum önceki gün yediklerimin yerine böyle bişe mümkün mü acaba?
Aaaaa misafirler iptal miBen yicemmmm hepsiniBuyrun gelin canım herzamannn
Aslında hepsinide yapmamıştım Allah'tan sadece barbunya , ve iki çeşit tatlı elimde kaldı, he bide tavuk salatası napalım iftara yemek hazır oldu bu vesileylee
Canım zor zamanlar atlatmışsın ama geçti gitti geriye bakma bak 4 yaşında bi prensesin varmış çok şükür ki rabbim annesini ona bağışlamış. Bizim de destegimizle toparlanacaksin inş4 aylıkti ama o aylarda hep evde yada hastahanede yattım benim gbi günde 4 saat spor Yapan öğretmen olan allaha Şükür 4 yaşında kızıyla sürekli ilgilenen birisi için çok zordu bebek karnında ölünce birde doğum yapmak zorunda kadim kanamam bitmesine kürtaj aldılar yani kısaca suan sanki bir enkaz gibiyim 6 ayda bambaşka birisi oldum bedenen ve ruhen ama hep diyorum ya birbirimize verdigimiz destekle hepsi geçecek burda bedenen ve ruhen to parlayacagima inanıyorum çünkü her bunalıma soluğu mutfakta alıyorum şimdi burda aliyorum:)
Cnm bnm çok sağol insCanım zor zamanlar atlatmışsın ama geçti gitti geriye bakma bak 4 yaşında bi prensesin varmış çok şükür ki rabbim annesini ona bağışlamış. Bizim de destegimizle toparlanacaksin inş
aminnnnn arkadaşımtatlım bende 8senelik evliyim fakat su gibi geçmiş zaman , ama inanırmısın hala aynı aşKla ! devam ediyoruz . İnşaAllah 'da hep böyle sürer. O özel günlere hep önem vermeliyiz , bir kere ipin ucu kaçarsa düzelmez o . Dimi yaaa eskiden seneler çok geliyordu ama biz şuanda yaşıyoruz ki aslında çok kısaymış yıllar. Allah hepimize ağız tadıyla bir ömür geçirmeyi nasip etsin İnaAllah ...
geçmiş olsun cnmiyiyim april midem ağrıyor sadece bir o kaldı o da giderse süper olacaktahlillerim iyi çıktı azkalmış normale dönmesine bakalım inşallah yükselmez birdaha
yemekler noldu pekiKızlar benim misafirler iptal oldu . Şimdi burdayım geldim geldim
amin arkadaşım çok geçmiş olsunÇok sağol inş ruhen ve bedenen tamam dediğimde Rabbim tekrar hayırlısıhayırlısıyla nasip eder
1 taabak karpuz mugünaydın herkese. bugün çok fazla aranızda olamayacağım lütfen mazur görün:)
dünkü menümü verip kaçıyorum
sahur
1 haşlanmış yumurta
bir dilim pide
2 burgu peynir
3 çatal beyaz peynir
bir tas müsli ve süt
ayrıca bir bardak süt
iftar
bir tas nektarin kompostosu
bir bardak ayran
bir tabak salata
bir tabak karpuz
5 çatal pilav
5 çatal yağsız döner
ara
1 bardak çay
1 bardak yeşil çay
bir avuç mısır kavurga
bir avuç çekirdek
2-2,5 lt su yarım saat yürüyüş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?