Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Kızlar benim misafirler iptal oldu . Şimdi burdayım geldim geldim

Bu arada okudukça hasta olan arkadaşları goru
Ne zaman kalkabileceksin acaba ne diyorlar?
hastalık sağlığın ne kadar önemli olduğunu bize öğreten maalesef çok kötü bir hal inş sende hemen iyileşir hayırlısıyla daha hızlı sağlıklı kilo verirsin

İnsanin basina ne gelecegini bilemiyoruz tabi. Her seyde bir hayır mutlaka vardır. Bayağı etkilenmişsin. Kac haftalıkti bebegin?

İnsanin basina ne gelecegini bilemiyoruz tabi. Her seyde bir hayır mutlaka vardır. Bayağı etkilenmişsin. Kac haftalıkti bebegin?
4 aylıkti ama o aylarda hep evde yada hastahanede yattım benim gbi günde 4 saat spor Yapan öğretmen olan allaha Şükür 4 yaşında kızıyla sürekli ilgilenen birisi için çok zordu bebek karnında ölünce birde doğum yapmak zorunda kadim kanamam bitmesine kürtaj aldılar yani kısaca suan sanki bir enkaz gibiyim 6 ayda bambaşka birisi oldum bedenen ve ruhen ama hep diyorum ya birbirimize verdigimiz destekle hepsi geçecek burda bedenen ve ruhen to parlayacagima inanıyorum çünkü her bunalıma soluğu mutfakta alıyorum şimdi burda aliyorum:)

Anaaam onca hazırlık noolcek

Kiz biz gelelim sana bari
Ben yicemmmm hepsini Buyrun gelin canım herzamannn
Aslında hepsinide yapmamıştım Allah'tan sadece barbunya , ve iki çeşit tatlı elimde kaldı, he bide tavuk salatası napalım iftara yemek hazır oldu bu vesileylee

hoşgeldin canım takıma yeni kanlar yeni canlar geliyor ne guzel
menun harika çok az yemişsin

selam canım menünü çok beğendim çekirdeğe takilanlar olmuş ama bence çekirdek gayet masum tatli değil sonuçta elleşmeyin otimotime

canım hoşgeldin kaybin için çok üzüldüm ama Rabbim neylerse güzel eyler umarım en kısa zamanda toparlanır yeniden anne olmanın sevincini yasarsin
Şeyda coşkunu merak ettim araştıracağım
Tekrardan hoşgeldin takima

özletme kendini tatlımmm menü güzel de cislar var tabi onlar olmasa süpererrr

Yaa ben bu takımdan çok fazla pozitif enerji alıyorum çok hoşuma gitti yalnız ben her gün ne yediysem onu paylaşmak istiyorum önceki gün yediklerimin yerine böyle bişe mümkün mü acaba?
teşekkürler canım çok alistik birbirimize zamanla sen de kopamayacaksin

Ben yicemmmm hepsini Buyrun gelin canım herzamannn
Aslında hepsinide yapmamıştım Allah'tan sadece barbunya , ve iki çeşit tatlı elimde kaldı, he bide tavuk salatası napalım iftara yemek hazır oldu bu vesileylee
Aaaaa misafirler iptal mi olsun canım hepsini yapmadığın iyi olmuş aksam yemeğin de hazır olmuş oldu böylece
Tatlıları da komşulara dağıt bence

Canım zor zamanlar atlatmışsın ama geçti gitti geriye bakma bak 4 yaşında bi prensesin varmış çok şükür ki rabbim annesini ona bağışlamış. Bizim de destegimizle toparlanacaksin inş

aminnnnn arkadaşım

1 taabak karpuz mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…