Estagfurullah canim tesekkurlerAaa evet görmedim kaçırmışım , hoşgeldin evinebakk ne güzel de sebeplerin varmış hadi gitsin kilolar !
Süpersin , çalışkansın , idolümsün
bence de şart kuzum ne çökmesi yaw güzel olacaksın güzel hedefinde
Evet tatlı canım , google yaz pratik ev yemekleri sitesindeki tarifi yapıyorum çok güzel ve hafif bir tatlı tavsiye ederim ama sen sadece bir dilim yeVisnezade nedir? Tatlıya benziyo bak hemen dikkatimi çekti
Ha hayyy ben mi hamaratımApril sen hamarata benziyorsun. Ben yemekte hala çömezim. Diyorum ki et pişireyim yanına mantar sote yapayım patates puresi filan daaaa soteyi erken yapsam güzel olmaz dımı? Orucluyken yapmak cok zor ya. Ya da sahurda yapsam da sonra isitip krema eklesem kurtarır mı? Gerçi daha once de hic krema kullanmadım ya kötü olursa
Estagfurullah canim tesekkurlerosenin guzel bakisin
Evet tatlı canım , google yaz pratik ev yemekleri sitesindeki tarifi yapıyorum çok güzel ve hafif bir tatlı tavsiye ederim ama sen sadece bir dilim ye
Ha hayyy ben mi hamaratımmecburiyet diyelim iş başa düşünce yapıyorum işteee tatlım et sote yapacaksan bir saat önce yapman lazım , erken yapıp ısıtabilirsinde hangisi daha kolayına geliyorsa onu yap . Ben yarın sabah zeytinyağlı barbunya yapıcam , vişnezadeyi yaptım , tavuk salatasıda hazır, fırında izmir köfte ve pilav yapıcam sonra da bir ezogelin çorbası ortayada çoban salata , karpuz , birde hazır tatlı koydummu tamam bitti işte
Kremayı bende hiç kullanmadım canım pek sevmem
ayyy keşke benimde geçinebileceğin yer olsaydı ne de güzel olurdu çok şanslısınBen de hic yapmam da kayınvalideden geçiniyorum sagolsun. Benim Plan'ım da su:
Corba (domates olabilir)
Bonfile
Patates puresi
Mantar sote
Pilav
Ortaya da
Yeşillikli salata
Meksika fasulyesi salatası
Bir de yoğurtlu bı şey planliyorum haydari gibi
Acaba börek gibi bı şey eklesem mı?
Ya da zeytinyagli fasulye?
Hic de tanımıyorum ne severler bilmem
bilirim zordur ben kaç haftada bitiremedim en sonunda bitti ! heryerden bişey çıkıyor çokkk kolay gelsinSeLAm kizlar yemek sohbetleri edilmis tarifler de verilmis masallah hamarat citirlar sizi, bizde de evde tadilat var ve ben bitik haldeyim surekli bi yeri topluyorum baska bi yer cikiyor isler bana kaldi maalesef, sizler nasilsiniz keyifler nasil ramazan kotu etkiledi beni ya spora vakit bulamiyorum bi kizalim mi birbirimize napalim ya da ben mi kizsam kendi jendime
günaydınnn sahuruna bayıldımGÜNAYDIN YENI GELEN ARKADASLAR HOSGELMİŞLER
DÜNKÜ MENÜ
SAHUR
1 KASE YOGURT 3 TANE SALATALIK
İFTAR
3 PARMAK LANZANYA
1TAVUK BUT
4KASIK NOHUT
SALATA
3 HURMA
1 KASE KURU KAYSI HOSAF
1 BARDAK DOGNAYIN CILEKLI İÇEÇEGİ
1 BARDAK ICE TEA
2 PARMAK KADAYIF TATLI ŞİRESİNİ SIKTIM
1,5 SU SPOR YOK
Evet ama şuana kadar çok güzel verdin , yine gidecek zamanla SevimcimBENDE TANITIM ARKADASLAR KENDIMI
2 YILLIK EVLIYIM 1,5 YASINDA OGLUM VAR 26 YASINDAYIM ADANAYIM
ÖZEL BI FİRMADA MUHASEBECIYIM 79 KUSURLE BASLADIM SIMDI 72 LRDEYIM
DAHA COK YOLUM VAR .......
Hoşbuldukkk bir ogretmenimiz daha varmiss memnun oldumCanım hoşgeldin takımınızda bir dr daha ne guzelisteyince kilo verebilmiş son bu çok iyi daha önce 7 kilo vermissin demekki yapılabiliyor birbirimize destek olarak hepimiz bu fazlalıklar dan kurtulacağız inş. Ben de kendini tanıtayim 28 yaşındayım 2,5 yildir evliyim 10 aylık bir oğlum var ve doğum kilolarımdan kurtulmaya çalışıyorum.resim öğretmeniyim çalışıyorum 90 kiloyum nisanda 99 ile başladım 9 kilodan kurtuldum ama ramazan başlayalı ne diyet ne de spor yapabiliyorum biri bana dur desiiiiiin
Hoşbulduk teşekkür ederimm :)Yeni gelen arkadaslar hepiniz hosgeldiniz zaten gerekli aciklamalari aprilim ve deadline im im yapmis sagolsun yardimci olmam gereken bir konu olursa seve aeve ben de olurum sevgiler sunuyorum
GÜNAYDIN YENI GELEN ARKADASLAR HOSGELMİŞLER
DÜNKÜ MENÜ
SAHUR
1 KASE YOGURT 3 TANE SALATALIK
İFTAR
3 PARMAK LANZANYA
1TAVUK BUT
4KASIK NOHUT
SALATA
3 HURMA
1 KASE KURU KAYSI HOSAF
1 BARDAK DOGNAYIN CILEKLI İÇEÇEGİ
1 BARDAK ICE TEA
2 PARMAK KADAYIF TATLI ŞİRESİNİ SIKTIM
1,5 SU SPOR YOK
Kilomuz yakınmışş ben de iki üç gün önce 71.5tum işte yaniBENDE TANITIM ARKADASLAR KENDIMI
2 YILLIK EVLIYIM 1,5 YASINDA OGLUM VAR 26 YASINDAYIM ADANAYIM
ÖZEL BI FİRMADA MUHASEBECIYIM 79 KUSURLE BASLADIM SIMDI 72 LRDEYIM
DAHA COK YOLUM VAR .......
menün çok güzelllDünkü menüm
Sahur
Üç ks menemen
Bir kk peynir
Bir tk labne
5zeytin
3dilim çavdar ekmeği
İki çay
İftar
7/8 kş taze fasulye
Çoban salata
Bir kase yoğurt
Bir kare pide
22:00
İki dilim karpuz
2.5 lt su
Spor 40 dk yürüyüş
hoşgeldinHerkese merhaba ben araniza yeni katildim ve mesajlara bakinca da iyi ki katilmisim dedim :) boyum 1.65 civari kilom 66 Izmir'den katiliyorum. umarim motivasyonunuz yerindedir ve iyisinizdir. güçlü kalın başaracağız~
Bu arada dünkü menüm:
Iftar:
2 adet izgara tavuk
Salata (yagsiz, domates ve salataliktan)
21.30
Yesil cay( sekersiz)
Sutsuz sekersiz kahve
Spor: 45 dakika Leslie Sansone 3 miles walk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?