Tekrar Merhaba herkese bende maalesef yaşadığım kayıpla sonuçlanan gebelik sürecinde on kilo aldım ama ilk defa ömrümde kilo vermek yürümek vs. Hiç birşey yapmak istemeyen birine donusmusken bu formu gördüm ve inanıyorum hersey için güzel bir adım olacak suan kilo 61 eğer şok diyet sayılmaz Şeyda Coşkun'un 13 günlük programını uygulayacağım daha önce yaptığımda çok iyi sonuçlar almıştım şimdide bnm için uygun olduğunu düşünüyorum tabi dediğim gbi şok diyet olarak sayılmazsa suan tek dilegim herkesin Rabbim gönlüne göre versin önce sağlık sonra mutlu olacağımız fiziki görünüş
Çok sağol inş ruhen ve bedenen tamam dediğimde Rabbim tekrar hayırlısıhayırlısıyla nasip ederÇOK ÜZÜLDÜM CANIM YENI ANLADIM ...İNŞALLAH EN KISA SUR4EDEYENI BEBEK MUJDEN OLUR
Yaa ben bu takımdan çok fazla pozitif enerji alıyorum çok hoşuma gittiyalnız ben her gün ne yediysem onu paylaşmak istiyorum önceki gün yediklerimin yerine böyle bişe mümkün mü acaba?
günaydın herkese. bugün çok fazla aranızda olamayacağım lütfen mazur görün:)
dünkü menümü verip kaçıyorum
sahur
1 haşlanmış yumurta
bir dilim pide
2 burgu peynir
3 çatal beyaz peynir
bir tas müsli ve süt
ayrıca bir bardak süt
iftar
bir tas nektarin kompostosu
bir bardak ayran
bir tabak salata
bir tabak karpuz
5 çatal pilav
5 çatal yağsız döner
ara
1 bardak çay
1 bardak yeşil çay
bir avuç mısır kavurga
bir avuç çekirdek
2-2,5 lt su yarım saat yürüyüş :)
kızlar merhaba.
yeni gelen arkadaslar hosgeldi. ay artık takip edemiyorum kim geldi kim gitti. kim kimdiO Otimoti yi bekar sanıyordum ama cocugu bile var sanırsam
@ApriL_2007 ve @ispanyol tatil nasıl gidiyor ? @deadline nasıl oldun ?
Yaa ben bu takımdan çok fazla pozitif enerji alıyorum çok hoşuma gittiyalnız ben her gün ne yediysem onu paylaşmak istiyorum önceki gün yediklerimin yerine böyle bişe mümkün mü acaba?
Çok sağol inş ruhen ve bedenen tamam dediğimde Rabbim tekrar hayırlısıhayırlısıyla nasip eder
Sahurun iyi canım ama iftar sofrasından çıkaralım artık karpuzu. Hem komposto da var. Bir de ben de çekirdek yedim ama bak burda topa tutarlar seni bir avuç da Mısır yemissiiiiin. Beeenden uyarmasiiiii
Evet canım bı kiz bı oğlum var. Cok ugrayamadin ya karıştırman cok normal. Düzeldin mı biraz nasılsın şimdi?
Biz de seni cok sevdik
Ben de baslarda cok sorguladım o kuralları da yokk dünün menüsünü paylaşıyoruz. Eğer kucuk bir defter edinirsen yediklerini not alabilirsin. Hem unutmuyorsun hem de daha kontrollü oluyor
kaptanımız ve yardımcısı ne der bilmiyorum ama gün bitmeden yediklerini paylasamıyorsun. yani atıyorum cok güzel yedin 23 de kacamak yaptın onu yazamamıs oluyorsun. o yüzden önceki günü paylasıyoruz
dedikleriniz mantıklı geldiii o zaman ben bugun not tutayim yarın ilk menumu paylasayim dün ne yedim belli değil annem aksama doğru hastalandı acil götürdüm derken dün baya bi karıştı hiç hatırlamıyorum o yüzden. Yarın bomba gibi karşınızda olcammmmSahurun iyi canım ama iftar sofrasından çıkaralım artık karpuzu. Hem komposto da var. Bir de ben de çekirdek yedim ama bak burda topa tutarlar seni bir avuç da Mısır yemissiiiiin. Beeenden uyarmasiiiii
Evet canım bı kiz bı oğlum var. Cok ugrayamadin ya karıştırman cok normal. Düzeldin mı biraz nasılsın şimdi?
Biz de seni cok sevdik
Ben de baslarda cok sorguladım o kuralları da yokk dünün menüsünü paylaşıyoruz. Eğer kucuk bir defter edinirsen yediklerini not alabilirsin. Hem unutmuyorsun hem de daha kontrollü oluyor
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine :/evet cok sükür daha iyiyim. en azından atesim normale döndü. ama hala yatışlardayım. bir ayaga kalkabilsem cok güzel olacak
sen kac kiilosun / boy / ve hedef kilon ? 20 yasında ve tıp ögrencisi ve sözlü olan sendin demi. kusura bakma cok düzenli ugrayamıyorum o yüzden kim kimdir hep karısıyor.Geçmiş olsun canım dikkat et kendine :/
Evet o benim canım ne kusuru :) 70 küsür kilodayim da 71 diyelim yuvarlak olsun :) boyum 160 hedefim ilk etapta 60 olmak. Senin boyun kilon nedir nasıl bi yöntem uyguluyosun :)sen kac kiilosun / boy / ve hedef kilon ? 20 yasında ve tıp ögrencisi ve sözlü olan sendin demi. kusura bakma cok düzenli ugrayamıyorum o yüzden kim kimdir hep karısıyor.
Evet o benim canım ne kusuru :) 70 küsür kilodayim da 71 diyelim yuvarlak olsun :) boyum 160 hedefim ilk etapta 60 olmak. Senin boyun kilon nedir nasıl bi yöntem uyguluyosun :)
Bencede doğrusu bu olur benim gibi 12 ye bir birkaptanımız ve yardımcısı ne der bilmiyorum ama gün bitmeden yediklerini paylasamıyorsun. yani atıyorum cok güzel yedin 23 de kacamak yaptın onu yazamamıs oluyorsun. o yüzden önceki günü paylasıyoruz
How bulduk cnm ben daha önce 13 gün yaptım eğer benim gbi kısa süre önce kilo alırsanız kesinlikle ufak tefek kaçamakları rağmen çok işe yariyorHosgeldin canım. Kaybın icin üzüldüm. Umarım kısa zamanda kilolarını da verip yeni bir bebek sahibi olursun.
Sok diyetleri kulo verme durduğunda filan 5-10 gunluk yapabiliyoruz. 10 güne çıkan olmadı henuzYapabilirsin yani. Zaten menüler paylasilirken gerekirse uyarıyoruz birbirimizi
Çok sağol cnm acikcasi ben İsveç dukan Karatay her diyeti yaptım ama en mantiklisi Şeyda çünkü çeşit çok ve gerçekten kilo verebiliyorsun ki kendisi de malum dal gibi 13 yada 14 günlük depois programları internette mevcut bakabilirsin hangisi sana uygunsa takip edebilirsinAğzından bal damliyor geçmiş olsunn vee hosgeldin canım :) Şeyda Coşkun programı nasıl bişeymis bakicam ilk defa duydum :)
bence böyle diyetlerde mesele vermek değil, geri alıp almadıgın mesele. sok diyetlerin kötü yanı o. hızlı veriyorsun ve vucut normal ritmine döndüğü an geri kilo alıyorsun. cok saglıksız bence sok diyetlerÇok sağol cnm acikcasi ben İsveç dukan Karatay her diyeti yaptım ama en mantiklisi Şeyda çünkü çeşit çok ve gerçekten kilo verebiliyorsun ki kendisi de malum dal gibi 13 yada 14 günlük depois programları internette mevcut bakabilirsin hangisi sana uygunsa takip edebilirsin
O yüzden kendi eklemelerimi yapıyorum cnm yoksa dediğin gbi geri almayi bırak iki hafta bile o şekilde beslenemezsin miktarlar çok az ama ben dediğim gbi kötü sonuçlanan bir hamilelik yaşadım yoksa bu şekilde hafif beslenerek 50 kilo halimi koruyabilmistim yıllarcabence böyle diyetlerde mesele vermek değil, geri alıp almadıgın mesele. sok diyetlerin kötü yanı o. hızlı veriyorsun ve vucut normal ritmine döndüğü an geri kilo alıyorsun. cok saglıksız bence sok diyetler
cok gecmiş olsun. cabucak ve saglıkla geri dönersin istediğin kiloya inşallah.O yüzden kendi eklemelerimi yapıyorum cnm yoksa dediğin gbi geri almayi bırak iki hafta bile o şekilde beslenemezsin miktarlar çok az ama ben dediğim gbi kötü sonuçlanan bir hamilelik yaşadım yoksa bu şekilde hafif beslenerek 50 kilo halimi koruyabilmistim yıllarca
evet cok sükür daha iyiyim. en azından atesim normale döndü. ama hala yatışlardayım. bir ayaga kalkabilsem cok güzel olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?