Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Hosgeldin canım. Kaybın icin üzüldüm. Umarım kısa zamanda kilolarını da verip yeni bir bebek sahibi olursun.

Sok diyetleri kulo verme durduğunda filan 5-10 gunluk yapabiliyoruz. 10 güne çıkan olmadı henuz Yapabilirsin yani. Zaten menüler paylasilirken gerekirse uyarıyoruz birbirimizi

Yaa ben bu takımdan çok fazla pozitif enerji alıyorum çok hoşuma gitti yalnız ben her gün ne yediysem onu paylaşmak istiyorum önceki gün yediklerimin yerine böyle bişe mümkün mü acaba?

Yaa ben bu takımdan çok fazla pozitif enerji alıyorum çok hoşuma gitti yalnız ben her gün ne yediysem onu paylaşmak istiyorum önceki gün yediklerimin yerine böyle bişe mümkün mü acaba?

kaptanımız ve yardımcısı ne der bilmiyorum ama gün bitmeden yediklerini paylasamıyorsun. yani atıyorum cok güzel yedin 23 de kacamak yaptın onu yazamamıs oluyorsun. o yüzden önceki günü paylasıyoruz

Sahurun iyi canım ama iftar sofrasından çıkaralım artık karpuzu. Hem komposto da var. Bir de ben de çekirdek yedim ama bak burda topa tutarlar seni bir avuç da Mısır yemissiiiiin. Beeenden uyarmasiiiii

Evet canım bı kiz bı oğlum var. Cok ugrayamadin ya karıştırman cok normal. Düzeldin mı biraz nasılsın şimdi?

Biz de seni cok sevdik

Ben de baslarda cok sorguladım o kuralları da yokk dünün menüsünü paylaşıyoruz. Eğer kucuk bir defter edinirsen yediklerini not alabilirsin. Hem unutmuyorsun hem de daha kontrollü oluyor

evet cok sükür daha iyiyim. en azından atesim normale döndü. ama hala yatışlardayım. bir ayaga kalkabilsem cok güzel olacak

kaptanımız ve yardımcısı ne der bilmiyorum ama gün bitmeden yediklerini paylasamıyorsun. yani atıyorum cok güzel yedin 23 de kacamak yaptın onu yazamamıs oluyorsun. o yüzden önceki günü paylasıyoruz

dedikleriniz mantıklı geldiii o zaman ben bugun not tutayim yarın ilk menumu paylasayim dün ne yedim belli değil annem aksama doğru hastalandı acil götürdüm derken dün baya bi karıştı hiç hatırlamıyorum o yüzden. Yarın bomba gibi karşınızda olcammmm

bu arada benim menüm de söyle

sahur
2 avuc içi büyüklüğünde ev yapımı pogaca
1 seftali
10-12 kiraz

iftar
1 kase corba
2 yemek kasıgı yaz türlüsü
10-12 kiraz

22.00
1 patates kadar fırın patates. ( ince ince kesilmiş, toplamda 2 tepsiye 2 yk yag konulmus.)

su 2.5 litre
spor malumunuz

sen kac kiilosun / boy / ve hedef kilon ? 20 yasında ve tıp ögrencisi ve sözlü olan sendin demi. kusura bakma cok düzenli ugrayamıyorum o yüzden kim kimdir hep karısıyor.
Evet o benim canım ne kusuru :) 70 küsür kilodayim da 71 diyelim yuvarlak olsun :) boyum 160 hedefim ilk etapta 60 olmak. Senin boyun kilon nedir nasıl bi yöntem uyguluyosun :)

Evet o benim canım ne kusuru :) 70 küsür kilodayim da 71 diyelim yuvarlak olsun :) boyum 160 hedefim ilk etapta 60 olmak. Senin boyun kilon nedir nasıl bi yöntem uyguluyosun :)

benim boyum 1.68 kilom 62,7 ydi enson. 3 haftadır tartılamadım. hedefim 58-55 ben saglıklı beslen spor yap yöntemini uyguluyordum. saglıklı beslen esittir paketli ürün yeme / asitli içecek içme/ fastfood yeme / z.yagı ve tereyagı kullan / ölcüye dikkat et vs vs. spor da haftada 5 gün yürüyüş ya da yüzme. epeydir yüzemedim. epeydir yürüyemedim de su an aslında takım listesinde izinliyim. evde oldugum için takılıyorum buralarda

Bencede doğrusu bu olur benim gibi 12 ye bir bir
How bulduk cnm ben daha önce 13 gün yaptım eğer benim gbi kısa süre önce kilo alırsanız kesinlikle ufak tefek kaçamakları rağmen çok işe yariyor

Ağzından bal damliyor geçmiş olsunn vee hosgeldin canım :) Şeyda Coşkun programı nasıl bişeymis bakicam ilk defa duydum :)
Çok sağol cnm acikcasi ben İsveç dukan Karatay her diyeti yaptım ama en mantiklisi Şeyda çünkü çeşit çok ve gerçekten kilo verebiliyorsun ki kendisi de malum dal gibi 13 yada 14 günlük depois programları internette mevcut bakabilirsin hangisi sana uygunsa takip edebilirsin

bence böyle diyetlerde mesele vermek değil, geri alıp almadıgın mesele. sok diyetlerin kötü yanı o. hızlı veriyorsun ve vucut normal ritmine döndüğü an geri kilo alıyorsun. cok saglıksız bence sok diyetler

O yüzden kendi eklemelerimi yapıyorum cnm yoksa dediğin gbi geri almayi bırak iki hafta bile o şekilde beslenemezsin miktarlar çok az ama ben dediğim gbi kötü sonuçlanan bir hamilelik yaşadım yoksa bu şekilde hafif beslenerek 50 kilo halimi koruyabilmistim yıllarca

cok gecmiş olsun. cabucak ve saglıkla geri dönersin istediğin kiloya inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…