Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

bugün bayram alişverişine çıktım.kendimden nefret ettim. beğendiğim şeyler dar geldi.çok kızdım kendime

selamlar
ancak girebildim, yoğun bi gündü.
ne yapmam gerekiyor şimdi?

yeni gelenler olmuş hoş geldiniz yakalayamıyorum kim geldi kim gitti bazen ya neler oluyor takımda

Canım öncelikle hoşgeldin , takıma devamlı paylaşım bekliyorum. Öncelikle iki hafta deneme süreniz var sonrasında takım listesine gireceksiniz.hergün dünkü menü paylaşılacak.zamanla burada işler nasıl yürür sende öğreneceksin zaten gördüğüm kadarıyla kaynaşmışsınız çok güzelllll....
Aklına takılan olunca sor çekinme ben kaptan yardımcıyım daima yardımcı oluruz.
Rabbim sana sabır versin canım zor günler yaşamışsın Beraberce toparlanıcaz İnşaAllah ...
Biraz daha kendinden bahsedermisin ?

tatil çokkk güzel gidiyor canımmm , iftar davetleri gezmeleri Şükür iyiyiz işte . Seninde biraz daha iyi olmana çokkkk sevindim , daha da iyi ol tabi koşalım zıplayalım en kısa zamanda ...

Yaşadıkların zormus gercekten ama toparlayacagindan eminim. Bak ne güzel bir kızın da varmış benimkiye yaşıt. Allah onlara gun versin. Biz de yanındayız

Ne öğretmeniydin? Bir de 4 saat ne sporu yapıyordun?

Saatler once yazdığım mesajım burada kalmış gönderilmemiş. Ahan da simdik yolluyoruuuum

Çok hoşsun ben bilgisayar öğretmeniyim normal hayatım da 2 3 saat yürüyüp üzerine havuz ya da fitness yapıyordum ama tamamen keyif için hayatımda çok zor zamanlarım olduğunda hep sporla atlattim sonrada y

Çok teşekkür ederim tekrar benim için buranın önemini anlatamam umarım listede de yer alırım. Ben 29 yaşında on yıldır da sporla hasır neşir bir hayat sürüp 50 kiloyu hiç aşmayan biriyim ama bahsettigim bu olay tüm dunyami değiştirdi şimdi bugünden itibaren herseye yeniden demek için sizlerleyim:)

Çok hoşsun ben bilgisayar öğretmeniyim normal hayatım da 2 3 saat yürüyüp üzerine havuz ya da fitness yapıyordum ama tamamen keyif için hayatımda çok zor zamanlarım olduğunda hep sporla atlattim sonrada y

Vayy
İlk defa spor seven insan görüyorum!
Gercekten var demek boyle insanlar

Sen süper toparlarsın o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…