He heebugün bayram alişverişine çıktım.kendimden nefret ettim. beğendiğim şeyler dar geldi.çok kızdım kendime
Canım neyseki hepsini yapmamıştım , olanlarıda bir yicez artıkk . Sen nasılsın ? Nasıl gidiyor diyet?yemekler noldu peki
Hoşgeldin biraz kendinden bahsedermisin?selamlar
ancak girebildim, yoğun bi gündü.
ne yapmam gerekiyor şimdi?
Bu aralar böyle yeni arkadaşlarımız var canım , canlansın dimi buralar ? He heee biraz kaybolunca ortalıktan kaçırıyor dimi insan neymiş ne olmuşyeni gelenler olmuş hoş geldinizyakalayamıyorum kim geldi kim gitti bazen ya neler oluyor takımda
Canım öncelikle hoşgeldin , takıma4 aylıkti ama o aylarda hep evde yada hastahanede yattım benim gbi günde 4 saat spor Yapan öğretmen olan allaha Şükür 4 yaşında kızıyla sürekli ilgilenen birisi için çok zordu bebek karnında ölünce birde doğum yapmak zorunda kadim kanamam bitmesine kürtaj aldılar yani kısaca suan sanki bir enkaz gibiyim 6 ayda bambaşka birisi oldum bedenen ve ruhen ama hep diyorum ya birbirimize verdigimiz destekle hepsi geçecek burda bedenen ve ruhen to parlayacagima inanıyorum çünkü her bunalıma soluğu mutfakta alıyorum şimdi burda aliyorum:)
dün akşam bıraktığımdan beri değişiyor april yakalayamıyorum bazen diyorumki başka yere mi geldim yanlışlıklaBu aralar böyle yeni arkadaşlarımız var canım , canlansın dimi buralar ? He heee biraz kaybolunca ortalıktan kaçırıyor dimi insan neymiş ne olmuş
Yok yok tam yerindesindün akşam bıraktığımdan beri değişiyor april yakalayamıyorum bazen diyorumki başka yere mi geldim yanlışlıkla
tatil çokkk güzel gidiyor canımmm , iftar davetleri gezmeleri Şükür iyiyiz işte . Seninde biraz daha iyi olmana çokkkk sevindim , daha da iyi ol tabi koşalım zıplayalım en kısa zamanda ...kızlar merhaba.
yeni gelen arkadaslar hosgeldi. ay artık takip edemiyorum kim geldi kim gitti. kim kimdiO Otimoti yi bekar sanıyordum ama cocugu bile var sanırsam
ApriL_2007 ve @ispanyol tatil nasıl gidiyor ? deadline nasıl oldun ?
evet bakalım kimler bizimle olacakYok yok tam yerindesintanışacağız zamanla kuzum , istikrarlı olanlarla ...
4 aylıkti ama o aylarda hep evde yada hastahanede yattım benim gbi günde 4 saat spor Yapan öğretmen olan allaha Şükür 4 yaşında kızıyla sürekli ilgilenen birisi için çok zordu bebek karnında ölünce birde doğum yapmak zorunda kadim kanamam bitmesine kürtaj aldılar yani kısaca suan sanki bir enkaz gibiyim 6 ayda bambaşka birisi oldum bedenen ve ruhen ama hep diyorum ya birbirimize verdigimiz destekle hepsi geçecek burda bedenen ve ruhen to parlayacagima inanıyorum çünkü her bunalıma soluğu mutfakta alıyorum şimdi burda aliyorum:)
Çok hoşsunYaşadıkların zormus gercekten ama toparlayacagindan eminim. Bak ne güzel bir kızın da varmış benimkiye yaşıt. Allah onlara gun versin. Biz de yanındayız
Ne öğretmeniydin? Bir de 4 saat ne sporu yapıyordun?
Saatler once yazdığım mesajım burada kalmış gönderilmemiş. Ahan da simdik yolluyoruuuum
Çok teşekkür ederim tekrar benim için buranın önemini anlatamam umarım listede de yer alırım. Ben 29 yaşında on yıldır da sporla hasır neşir bir hayat sürüp 50 kiloyu hiç aşmayan biriyim ama bahsettigim bu olay tüm dunyami değiştirdi şimdi bugünden itibaren herseye yeniden demek için sizlerleyim:)Canım öncelikle hoşgeldin , takımadevamlı paylaşım bekliyorum. Öncelikle iki hafta deneme süreniz var sonrasında takım listesine gireceksiniz.hergün dünkü menü paylaşılacak.zamanla burada işler nasıl yürür sende öğreneceksin zaten gördüğüm kadarıyla kaynaşmışsınız çok güzelllll....
Aklına takılan olunca sor çekinme ben kaptan yardımcıyım daima yardımcı oluruz.
Rabbim sana sabır versin canım zor günler yaşamışsınBeraberce toparlanıcaz İnşaAllah ...
Biraz daha kendinden bahsedermisin ?
Çok hoşsunben bilgisayar öğretmeniyim normal hayatım da 2 3 saat yürüyüp üzerine havuz ya da fitness yapıyordum ama tamamen keyif için hayatımda çok zor zamanlarım olduğunda hep sporla atlattim sonrada y
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?