Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

hoş geldin canım kötü zamanlar geride kalmış üzme kendini çok daha güzel günler seni bekliyordur inan sadece bu arada spor sevmen çok güzel bende seviyorum insan spor yapınca tüm stres sıkıntısı gidiyor spor sağlık demek çok çabuk toparlanacağına eminim kendi olan inancını kaybetme

sizlerle inş şimdiden çok mutluyum umarım hepimiz ilerleyen zamanlarda daha zayıf ve daha mutlu oluruz sağlıkla tabiii:)

Kuşuuum

Sen sporu uzaktan mı seviyon? Hic caktirmiyorsun haa

sizlerle inş şimdiden çok mutluyum umarım hepimiz ilerleyen zamanlarda daha zayıf ve daha mutlu oluruz sağlıkla tabiii:)
inşallah canım sağlık çok öenmli bende son zamalarda sağlık problemlerimden spora bir türlü başlayamadım en yakın zamanda başlamak istiyorum inşallah yani allah sağlığımızı bozmasın herşey yoluna giriyor

Kuşuuum

ya otimoti sen bilmiyorsun yoktun tabi o zamanlar ben 6 ay olmuştu düzenli spor yapıyordum haftada 1 gün tatil hergün 1 saat yada bazen 1 buçuk saat april kızıyordu çok yapma diye bazen bana ah ah o zamanlarımı görecektin sen ay sonra bir hastalık yakaladı beni ne gripmiş kendime gelemedim 2 aydır o hastalıktan öbürüne canımçıktı sporda yalan oldu

Hoşgeldin biraz kendinden bahsedermisin?

29 yaşındayım
Boy 1,64
86,7 kg

Aile hekimliği uzmanıyım
4,5 Yıldır Evliyim
2,5 yaşında bi kızım var

107kg ile doğum yaptım
Emzirme dönemi sonunda yine 105,5 i görüp diyetisyen eşliğinde 6 ay diyet sonrası şu anki kiloma ulaştım.

Ama sanırsam biraz sıkılmanın etkisi ile biraz da Vücudumun direnciyle son birkaç aydır yerimde sayıyorum
Ramazan da pek yaramadı bana

Ramazan sonrası Karatay yapmayı düşünüyorum.
Böyle işte

bir doktorumuz daha geldi galiba hoşgeldin sağlık ve sanat topiği olduk takım olarak
allah bağışlasın canım çocuğunu bu arada çok güzel vermişsin umarım vermeyede devam edersin bizimle karatayla güzel sonuçlar elde edenler var ama ben tam olarak uyamadım ama temel olarak karatay kuralları olarak beslenme düzeni belirledim öyle idare ediyorum

Eheh
Bugün bı bahsin gecti, jillian yaptığın rivayeti dolaştı ama.. Doğrudur canım biliyorum cok hasta olduğunu. Su ramazanı da atlatalim da bana da vesile olun

Herkese merhabalar
O Otimoti deadline ...

K Kelebek678 gerçekten zor günler yaşamışsın. Çok çok geçmiş olsun.
Her şeyde muhakkak ki bi hayır vardır.
Allah evlatlarımızı bize bağışlasın...

Sıcak bi gruba benziyorsunuz, ısındım bile...
Umarım ben de veremediğim kilolarımı burada verir, yapamadığım sporuma burada geri dönerim...

Hosgeldin canım.
Karatay yapabilirsen en güzeli aslında. Evde sürekli ögundu ara ogundu cocukları yedireyim derken mutfaktan çıkamaz oldum. Aklım hep bı sonraki ogünde hehe

ember: 521675"]inşallah canım sağlık çok öenmli bende son zamalarda sağlık problemlerimden spora bir türlü başlayamadım en yakın zamanda başlamak istiyorum inşallah yani allah sağlığımızı bozmasın herşey yoluna giriyor

ya otimoti sen bilmiyorsun yoktun tabi o zamanlar ben 6 ay olmuştu düzenli spor yapıyordum haftada 1 gün tatil hergün 1 saat yada bazen 1 buçuk saat april kızıyordu çok yapma diye bazen bana ah ah o zamanlarımı görecektin sen ay sonra bir hastalık yakaladı beni ne gripmiş kendime gelemedim 2 aydır o hastalıktan öbürüne canımçıktı sporda yalan oldu[/QUOTE]

Eheh
Bugün bı bahsin gecti, jillian yaptığın rivayeti dolaştı ama.. Doğrudur canım biliyorum cok hasta olduğunu. Su ramazanı da atlatalim da bana da vesile olun
Hoşgeldin bende yeniyim inş hep beraber vericez kiloları:)

Eheh
jillian benim canım bak jillianın değişik programlarını denemişliğim var hatta 30 day shred yapmıştık dagatesiyle spor topiğnde hep beraber sonra ben rippedprogramına geçmiştim yarım kaldı bir ara leslie yaptık falan sıkıldıkça değişti sporlar çok iyidi o zamanlar hey gidi günler olur canım yapacağın zaman haber ver

Öyle mi ne güzel...
Diğer meslektaşım kim?

Canım ben de çok cesaret edemiyordum yapamam diye ama... Artık iyice ikna oldum karatayın doğruluğuna...
Ben de elimden geldiğince karatayımsı bişey yapmaya çalışcam bakalım
Menülerini takip etcem canım

Hosgeldin canım.
Karatay yapabilirsen en güzeli aslında. Evde sürekli ögundu ara ogundu cocukları yedireyim derken mutfaktan çıkamaz oldum. Aklım hep bı sonraki ogünde hehe

Ben de sürekli yemek düşünüyodum

Hakkını yiyemem 19 kiloyu ara öğünlü sistemle verdim çok şükür, ama artık sıkıldım sanırsam.
Hiç ekmek ve abur cubur yememeyi hayal bile edemiyorum ama elimden geleni yapcam artık...
Sağol K Kelebek678 , inşallah canım...

O Otimoti çok hoşsun ya takımın enlerini seçsek en eğlenceli yorumlar yapan olarak seni seçerim
kesinlikle!!! Nerden bulduk biz bunu ya! Hazır cvp , bilmiş hatunnn ama çok seviyorum orasıda ayrı

doğru yerdesin canım, bizde seninleyiz

Vayy
İlk defa spor seven insan görüyorum!
Gercekten var demek boyle insanlar

Sen süper toparlarsın o zaman.
gör gör, sen de git hep uyu ! Sanada sevdircezzz sen meraklanma kuşum

Kuşuuum

bak! Çok ayıpp direkt söylemiş , hiç gözünden kaçmasın bisi emi ?

Eheh
yanii! Zaten olacak bitsin Ramazan yine yakandayımmm ...

ispanyol vardı şu an tatilde takımdada izinli kendisi gelince tanışırsın göğüs hastalıkları uzmanı yeni üyelerimizden var dün geldi takıma cleo oda doktor adayımız 2. sınıf daha birde ben varım sayılırım diş hekimiyim
bu aralardaki menülerimi takip etmeni önermem pek doğru dürüst yiyemiyorum zaten çokta yazmıyorum hastayım bir aydır doğru dürüst bir menüm yok ya mecburi yemek yiyorum gibi bişey şimdilik iyileşeyimde menülerimizi inceleriz o zaman ama aprilimin menüleri takip et derim çok istikrarlı ve güzel menüleri vardır

canım sükret ve yola devam et ben de eskiden haftada 5 gün yürüyüş + fitness + 3 gün yüzen biriydim. sonra trafik kazası gecirdim. şimdi yürüyecegim günü bekliyorum. demem o ki hepimizin hayatında kötü anlar ve dönemler oluyor. Seninki tabi ki cok cok zor Allah kalbine ferahlık versin. ama bence bunları geride bırakıp ileriye dogru bakmalı ve yürümeliyiz. cabucak toparlanıp cabucak mezun olacagına inanıyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…