- 3 Temmuz 2015
- 241
- 164
- 18
- 45
hoş geldin canım kötü zamanlar geride kalmış üzme kendini çok daha güzel günler seni bekliyordur inan sadeceÇok teşekkür ederim tekrar benim için buranın önemini anlatamam umarım listede de yer alırım. Ben 29 yaşında on yıldır da sporla hasır neşir bir hayat sürüp 50 kiloyu hiç aşmayan biriyim ama bahsettigim bu olay tüm dunyami değiştirdi şimdi bugünden itibaren herseye yeniden demek için sizlerleyim:)
sizlerle inş şimdiden çok mutluyum umarım hepimiz ilerleyen zamanlarda daha zayıf ve daha mutlu oluruz sağlıkla tabiii:)hoş geldin canım kötü zamanlar geride kalmış üzme kendini çok daha güzel günler seni bekliyordur inan sadecebu arada spor sevmen çok güzel bende seviyorum insan spor yapınca tüm stres sıkıntısı gidiyor spor sağlık demek çok çabuk toparlanacağına eminim kendi olan inancını kaybetme
hoş geldin canım kötü zamanlar geride kalmış üzme kendini çok daha güzel günler seni bekliyordur inan sadecebu arada spor sevmen çok güzel bende seviyorum insan spor yapınca tüm stres sıkıntısı gidiyor spor sağlık demek çok çabuk toparlanacağına eminim kendi olan inancını kaybetme
inşallah canım sağlık çok öenmli bende son zamalarda sağlık problemlerimden spora bir türlü başlayamadım en yakın zamanda başlamak istiyorum inşallah yani allah sağlığımızı bozmasın herşey yoluna giriyorsizlerle inş şimdiden çok mutluyum umarım hepimiz ilerleyen zamanlarda daha zayıf ve daha mutlu oluruz sağlıkla tabiii:)
Kuşuuum
Sen sporu uzaktan mı seviyon? Hic caktirmiyorsun haa
Hoşgeldin biraz kendinden bahsedermisin?
bir doktorumuz daha geldi galiba hoşgeldin29 yaşındayım
Boy 1,64
86,7 kg
Aile hekimliği uzmanıyım
4,5 Yıldır Evliyim
2,5 yaşında bi kızım var
107kg ile doğum yaptım
Emzirme dönemi sonunda yine 105,5 i görüp diyetisyen eşliğinde 6 ay diyet sonrası şu anki kiloma ulaştım.
Ama sanırsam biraz sıkılmanın etkisi ile biraz da Vücudumun direnciyle son birkaç aydır yerimde sayıyorum
Ramazan da pek yaramadı bana
Ramazan sonrası Karatay yapmayı düşünüyorum.
Böyle işte
inşallah canım sağlık çok öenmli bende son zamalarda sağlık problemlerimden spora bir türlü başlayamadım en yakın zamanda başlamak istiyorum inşallah yani allah sağlığımızı bozmasın herşey yoluna giriyor
ya otimoti sen bilmiyorsun yoktun tabi o zamanlar ben 6 ay olmuştu düzenli spor yapıyordum haftada 1 gün tatil hergün 1 saat yada bazen 1 buçuk saat april kızıyordu çok yapma diye bazen bana ah ah o zamanlarımı görecektin senay sonra bir hastalık yakaladı beni ne gripmiş kendime gelemedim 2 aydır o hastalıktan öbürüne canımçıktı sporda yalan oldu
29 yaşındayım
Boy 1,64
86,7 kg
Aile hekimliği uzmanıyım
4,5 Yıldır Evliyim
2,5 yaşında bi kızım var
107kg ile doğum yaptım
Emzirme dönemi sonunda yine 105,5 i görüp diyetisyen eşliğinde 6 ay diyet sonrası şu anki kiloma ulaştım.
Ama sanırsam biraz sıkılmanın etkisi ile biraz da Vücudumun direnciyle son birkaç aydır yerimde sayıyorum
Böyle işte
inşallah canım sağlık çok öenmli bende son zamalarda sağlık problemlerimden spora bir türlü başlayamadım en yakın zamanda başlamak istiyorum inşallah yani allah sağlığımızı bozmasın herşey yoluna giriyor
ya otimoti sen bilmiyorsun yoktun tabi o zamanlar ben 6 ay olmuştu düzenli spor yapıyordum haftada 1 gün tatil hergün 1 saat yada bazen 1 buçuk saat april kızıyordu çok yapma diye bazen bana ah ah o zamanlarımı görecektin senay sonra bir hastalık yakaladı beni ne gripmiş kendime gelemedim 2 aydır o hastalıktan öbürüne canımçıktı sporda yalan oldu
Eheh
Bugün bı bahsin gecti, jillian yaptığın rivayeti dolaştı ama.. Doğrudur canım biliyorum cok hasta olduğunu. Su ramazanı da atlatalim da bana da vesile olun
Hoşgeldin bende yeniyim inş hep beraber vericez kiloları:)29 yaşındayım
Boy 1,64
86,7 kg
Aile hekimliği uzmanıyım
4,5 Yıldır Evliyim
2,5 yaşında bi kızım var
107kg ile doğum yaptım
Böyle işte
Eheh
Bugün bı bahsin gecti, jillian yaptığın rivayeti dolaştı ama.. Doğrudur canım biliyorum cok hasta olduğunu. Su ramazanı da atlatalim da bana da vesile olun
bir doktorumuz daha geldi galiba hoşgeldinsağlık ve sanat topiği olduk takım olarak
allah bağışlasın canım çocuğunu bu arada çok güzel vermişsin umarım vermeyede devam edersin bizimlekaratayla güzel sonuçlar elde edenler var ama ben tam olarak uyamadım ama temel olarak karatay kuralları olarak beslenme düzeni belirledim öyle idare ediyorum
Ne zaman kalkabileceksin acaba ne diyorlar?
Hosgeldin canım.
Karatay yapabilirsen en güzeli aslında. Evde sürekli ögundu ara ogundu cocukları yedireyim derken mutfaktan çıkamaz oldum. Aklım hep bı sonraki ogünde hehe
kesinlikle!!! Nerden bulduk biz bunu ya! Hazır cvp , bilmiş hatunnn ama çok seviyorum orasıda ayrı
doğru yerdesin canım, bizde seninleyizÇok teşekkür ederim tekrar benim için buranın önemini anlatamam umarım listede de yer alırım. Ben 29 yaşında on yıldır da sporla hasır neşir bir hayat sürüp 50 kiloyu hiç aşmayan biriyim ama bahsettigim bu olay tüm dunyami değiştirdi şimdi bugünden itibaren herseye yeniden demek için sizlerleyim:)
gör gör, sen de git hep uyu ! Sanada sevdircezzz sen meraklanma kuşumVayy
İlk defa spor seven insan görüyorum!
Gercekten var demek boyle insanlar
Sen süper toparlarsın o zaman.
bak! Çok ayıpp direkt söylemiş , hiç gözünden kaçmasın bisi emi ?Kuşuuum
Sen sporu uzaktan mı seviyon? Hic caktirmiyorsun haa
yanii! Zaten olacak bitsin Ramazan yine yakandayımmm ...Eheh
ispanyol vardı şu an tatilde takımdada izinli kendisi gelince tanışırsın göğüs hastalıkları uzmanıÖyle mi ne güzel...
Diğer meslektaşım kim?
Canım ben de çok cesaret edemiyordum yapamam diye ama... Artık iyice ikna oldum karatayın doğruluğuna...
Ben de elimden geldiğince karatayımsı bişey yapmaya çalışcam bakalım
Menülerini takip etcem canım
Çok güzel ! Sabırsızlıkla beklioz canımmm gelliyi tahminle 4-5 hafta sonra
Çok teşekkür ederim tekrar benim için buranın önemini anlatamam umarım listede de yer alırım. Ben 29 yaşında on yıldır da sporla hasır neşir bir hayat sürüp 50 kiloyu hiç aşmayan biriyim ama bahsettigim bu olay tüm dunyami değiştirdi şimdi bugünden itibaren herseye yeniden demek için sizlerleyim:)
Çok güzel ! Sabırsızlıkla beklioz canımmm gell
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?