herkescikler yemek yiyor olabilir kaptanKimse yok mu hu huu
Küçük kacamaklarla gidiyo.işte. daha da iyi olcm insCanım neyseki hepsini yapmamıştım , olanlarıda bir yicez artıkk . Sen nasılsın ? Nasıl gidiyor diyet?
İyiyim canim the 100 izliyorum sen naslsin duzelebildn mi?herkescikler yemek yiyor olabilir kaptanben bir uğramıştım nasilsin
Selam canim nasilsin?Küçük kacamaklarla gidiyo.işte. daha da iyi olcm ins
İnanılır gibi degilEki Görüntüle 1576437 before after gelsin di mi
Kesinlikleeİnanılır gibi degil
Süperrr !Eki Görüntüle 1576437 before after gelsin di mi
Saolasın canım , ayağını kırmıştı birkaç ay öncedeApril annen için çok geçmiş olsun Allah annelere uzun sağlıklı ömürler nasip etsin onlarda çocuklarının başından eksik olmasın anne bu hiç birşeye benzemez
yaz yaz severim ben okumayıDestan yazmışım resmen kızlar siz de o kadar muhabbet etmissiniz ki yani oku oku bir hal oldum
canım iyiyim senden naber bittimi temizlik ?Selamlar kuslar naberrr
iyi tahminle 4-5 hafta sonra
Ben de sürekli yemek düşünüyodum
Hakkını yiyemem 19 kiloyu ara öğünlü sistemle verdim çok şükür, ama artık sıkıldım sanırsam.
Hiç ekmek ve abur cubur yememeyi hayal bile edemiyorum ama elimden geleni yapcam artık...
Sağol K Kelebek678 , inşallah canım...
Tarçın kefir deneyebilirsin.özellikle kefir yok tutuyoben de bekliyorum sabırla! yeniden dogmak dedikleri böyle bir şey olabilir
yattıgım yerden acıkıyorum var mı böyle bişey...
Canımmm çok saol ya ! Takip ettiğim diziyi unutmuştum 10 da kalmıştım şimdi izleyeceğim bende yaşasın!İyiyim canim the 100 izliyorum sen naslsin duzelebildn mi?
Bilmiyorum canim nrtten buldum gercek oldugunu umit ediuorumGerçek mi bu fotoğraf:) büyük basarii
Yorgunnnn kızlarım beni biraz yoruyorlar.ama ne olursa olsun çok zevkli onların peşinden koşturmakSelam canim nasilsin?
Kimse yok mu hu huu
Merhabalar gerçi bu kadar mı bilmiyorum ama abimin eşi 105 den 58 kiloya 8 ayda düştü olur mu olur yani :)Bilmiyorum canim nrtten buldum gercek oldugunu umit ediuorum
Hayir canim tam anlamiyla degil tekrsr gecmis olsun annen icin canimSaolasın canım , ayağını kırmıştı birkaç ay öncedeŞükür iyi şimdi ufak ufak basmaya başladı, tabiki onlar bitaneeee . Aile çok önemli ne kadar evlensende onlar en başta ! Rabbim hep sağlık versin İnşaAllah hepsine...
yaz yaz severim ben okumayı
canım iyiyim senden naber bittimi temizlik ?
Evet canim ama 2sezon 3 e daha baslamamislar sanirim, netten mi izliyorsun canim? Uye olursan daha rahat takip edersin kaldigin dk ble oyle kaliyor dizibox dizipub falsn deneyebilirsinCanımmm çok saol ya ! Takip ettiğim diziyi unutmuştum 10 da kalmıştım şimdi izleyeceğim bende yaşasın!ara vermişti ya başlayalım bakalım ...
Ben de geldimmmHerkes gidince geliyosun saatleri bı tutturmadin
Olabilir bence deMerhabalar gerçi bu kadar mı bilmiyorum ama abimin eşi 105 den 58 kiloya 8 ayda düştü olur mu olur yani :)
Tatlım biliyorum takip ediyorduk , o site kapandı bizde işgüç dalınca kontrol etmemiştik başladımı diye. Çünkü bide çok dizi takip ediyoruz ya fırsat kalmıyor şimdi izleyelim bari tatilkenHayir canim tam anlamiyla degil tekrsr gecmis olsun annen icin canim
Evet canim ama 2sezon 3 e daha baslamamislar sanirim, netten mi izliyorsun canim? Uye olursan daha rahat takip edersin kaldigin dk ble oyle kaliyor dizibox dizipub falsn deneyebilirsin
Ben de geldimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?