Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

April annen için çok geçmiş olsun Allah annelere uzun sağlıklı ömürler nasip etsin onlarda çocuklarının başından eksik olmasın anne bu hiç birşeye benzemez
Saolasın canım , ayağını kırmıştı birkaç ay öncede Şükür iyi şimdi ufak ufak basmaya başladı, tabiki onlar bitaneeee . Aile çok önemli ne kadar evlensende onlar en başta ! Rabbim hep sağlık versin İnşaAllah hepsine...

Destan yazmışım resmen kızlar siz de o kadar muhabbet etmissiniz ki yani oku oku bir hal oldum
yaz yaz severim ben okumayı

Selamlar kuslar naberrr
canım iyiyim senden naber bittimi temizlik ?

iyi tahminle 4-5 hafta sonra

Hadi inşallah

Evet sıkılıyor insan. Ben devam edicem Ara öğüne ama sıkılırsam baska bir programa gecerim

Hayir canim tam anlamiyla degil tekrsr gecmis olsun annen icin canim

Canımmm çok saol ya ! Takip ettiğim diziyi unutmuştum 10 da kalmıştım şimdi izleyeceğim bende yaşasın! ara vermişti ya başlayalım bakalım ...
Evet canim ama 2sezon 3 e daha baslamamislar sanirim, netten mi izliyorsun canim? Uye olursan daha rahat takip edersin kaldigin dk ble oyle kaliyor dizibox dizipub falsn deneyebilirsin

Herkes gidince geliyosun saatleri bı tutturmadin
Ben de geldimmm

Tatlım biliyorum takip ediyorduk , o site kapandı bizde işgüç dalınca kontrol etmemiştik başladımı diye. Çünkü bide çok dizi takip ediyoruz ya fırsat kalmıyor şimdi izleyelim bari tatilken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…