- 21 Nisan 2014
- 4.315
- 1.745
- 448
Evet kesinlikle ust uste izliyorum bende cok heyecanliiTatlım biliyorum takip ediyorduk , o site kapandı bizde işgüç dalınca kontrol etmemiştik başladımı diye. Çünkü bide çok dizi takip ediyoruz ya fırsat kalmıyor şimdi izleyelim bari tatilken
canım bende yaklaşık bir senede burada 102'den 72 küsüre düştüm , olur yani yeter ki istekli olunnnMerhabalar gerçi bu kadar mı bilmiyorum ama abimin eşi 105 den 58 kiloya 8 ayda düştü olur mu olur yani :)
onların ki evlilik mi ki! Öylesine iştee ...Ece erkende bosaniyormus daha yeni evlenmisti arkadas
evvettt ...Evet kesinlikle ust uste izliyorum bende cok heyecanlii
Ben de anlayamadim evlilik nasil biseyse unlulerde. Sen ne yapiyorsun canim tatile gidecek misin?canım bende yaklaşık bir senede burada 102'den 72 küsüre düştüm , olur yani yeter ki istekli olunnn
onların ki evlilik mi ki! Öylesine iştee ...
evvettt ...
Yok canım evdeyiz malum Ramazan'a denk geldi bu sene böyleBen de anlayamadim evlilik nasil biseyse unlulerde. Sen ne yapiyorsun canim tatile gidecek misin?
İzne ne zaman ayrilacaksin canim?Yok canım evdeyiz malum Ramazan'a denk geldi bu sene böyle
Gorusurz canm iyi gecelerIyi geceler kizlarr yarın erken kalkıcam o yuzden erkenden yatıyorum görüşürüzzz
kesinlikle!!! Nerden bulduk biz bunu ya! Hazır cvp , bilmiş hatunnn ama çok seviyorum orasıda ayrı
doğru yerdesin canım, bizde seninleyiz
gör gör, sen de git hep uyu ! Sanada sevdircezzz sen meraklanma kuşum
bak! Çok ayıpp direkt söylemiş , hiç gözünden kaçmasın bisi emi ?
yanii! Zaten olacak bitsin Ramazan yine yakandayımmm ...
Ben de alinanlari cekemiyorum kesinlikle katiliyorum sana canimBen sizi buldum beeen.
Dedim april olmadan ben kilo veremem :)
Yorumlarınızı iltifat olarak kabul ediyorum. Benim en sevdiğim insan tipi şakadan espriden anlayan insan tipi valla. Alinganlik yapanla hic anlaşamam cok sıkılırım. Hepiniz Sagolun
Cok tatlisiniz
YemeeeeAyy gecmisi okurken cok heycanlaniyorum konuşanlar kaçacak diye hızlı hızlı okuyorum. Birkaç gundur aktifiz ne güzel!
Ben bahcedeydim yeni geldim. Fıstık yedim cayın yanında, yine kizcaksiniz bana yarın hehe
afferinArtık cok gec
iyi geceler tatlı rüyalarIyi geceler kizlarr yarın erken kalkıcam o yuzden erkenden yatıyorum görüşürüzzz
şuanda izindeyim bebemİzne ne zaman ayrilacaksin canim?
Gorusurz canm iyi geceler
dimi sen geldinBen sizi buldum beeen.
Dedim april olmadan ben kilo veremem :)
Yorumlarınızı iltifat olarak kabul ediyorum. Benim en sevdiğim insan tipi şakadan espriden anlayan insan tipi valla. Alinganlik yapanla hic anlaşamam cok sıkılırım. Hepiniz Sagolun
Cok tatlisiniz
evvvet bende seviyorum hareketlenmesini,listede olup konuşmayanlar olunca sessizlik hakim oluyorAyy gecmisi okurken cok heycanlaniyorum konuşanlar kaçacak diye hızlı hızlı okuyorum. Birkaç gundur aktifiz ne güzel!
Ben bahcedeydim yeni geldim. Fıstık yedim cayın yanında, yine kizcaksiniz bana yarın hehe
iyi geceler tatlı rüyalar
şuanda izindeyim bebem
dimi sen geldinne iyi ettin ama
kesinlikle baymamalı insanespride olmazsa çekilmez ki hiçbirşey dediğim gibi senden bi 5 tane daha olsa burda ne güzel olurdu yatardık burda valla
evvvet bende seviyorum hareketlenmesini,listede olup konuşmayanlar olunca sessizlik hakim oluyorşimdi güzel yada ben evde olunca mı oldu acaba
Neyse artkArtık cok gec
Ayneennafferin
Sen evdesin diye canimiyi geceler tatlı rüyalar
şuanda izindeyim bebem
dimi sen geldinne iyi ettin ama
kesinlikle baymamalı insanespride olmazsa çekilmez ki hiçbirşey dediğim gibi senden bi 5 tane daha olsa burda ne güzel olurdu yatardık burda valla
evvvet bende seviyorum hareketlenmesini,listede olup konuşmayanlar olunca sessizlik hakim oluyorşimdi güzel yada ben evde olunca mı oldu acaba
Evet canim gun icinde paylasiyoruzApriL_2007 canım ne kadar güzel kilo vermişsin, bravo valla...
Annene de çok geçmiş olsun canım...
Cleo tabii ki meslektaşız, bu yola girdin bi kere di mi ama
Menüleri gün içinde mi paylaşıyoruz arkadaşlar?
Ben bugünkü iftarda kaçırdım sanırsam
darısı sanaaaApriL_2007 canım ne kadar güzel kilo vermişsin, bravo valla...
Annene de çok geçmiş olsun canım...
Cleo tabii ki meslektaşız, bu yola girdin bi kere di mi ama
Menüleri gün içinde mi paylaşıyoruz arkadaşlar?
Ben bugünkü iftarda kaçırdım sanırsam
çok isterimSagol caniiiim
Elbette ki senin etkin cok. Ne iyi oldu izne çıktığın. Bence sen istifa et hehe
Yok canim ne istifasi sen duramazsn evde benceçok isterimama bigün oda olacak hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?