- 21 Nisan 2014
- 4.315
- 1.745
- 448
Bende sevmiyorum bahari seviyorum onu da gormedk hic bu yil sankihava bugün çok sıcakkknem çıktı yine sanki ıyyy hiç sevmiyorum onu
dururumYok canim ne istifasi sen duramazsn evde bence
bu sene öyle oldu evet hava buz gibi gitti,sonra hemen yaz geldi aslında bugüne kadar buralar iyiydide bugün ben çok sıcak hissetttim yeni başlıyor geliyor gümbür gümbür nemBende sevmiyorum bahari seviyorum onu da gormedk hic bu yil sanki
Orasi oyle canm bende bazen hic insanla muhatap olmayacagim bir isim olsaydi keske diyorumdururumne güzel biraz burda ,birazda dışarda takılırım hiçde sıkılmam bazen dışarı hayatı beni çok yoruyor
Oh yanalm cayir cayirbu sene öyle oldu evet hava buz gibi gitti,sonra hemen yaz geldi aslında bugüne kadar buralar iyiydide bugün ben çok sıcak hissetttim yeni başlıyor geliyor gümbür gümbür nem
Orasi oyle canm bende bazen hic insanla muhatap olmayacagim bir isim olsaydi keske diyorum
ahh o keşkeler yok mu?Oh yanalm cayir cayir
tabikiiiHosbulduk canim, cok değil 16 kilocukama basaririiz birlikte inanıyorum buna ^–^
hosgeldin canım kendinden bahseder misinprofil fotografin da güzelmiş o filmi bende sevmiştim fanaa ydi galiba adı
hoşgeldin tekrardanhoşbuldum evet fanaa adı canım hayatımdaki en begenip etkilendiğim filmlerin başında geliyor :) amir ve kajol hayranıyım :)
24 yaşındayım 4 yıllık evliyim bebişim yok 2 düşüğüm oldu gaziantepte yaşıyorum ismim cansu kilo 69 boyum 164 kilo olarak tartıda agır çıkarım ama tartıdaki kilodan hep daha az görünürüm oldu bitti öyleyim 53 55 kilo görünürken en az 61 kilo çıkıyorum tartıda :) bayramda tatile gideceğiz az göbek bölgem ve iç bacaktan kilo versem daha hoş bir görüntü olacak bakalım çabalıyorum yemegi azaltım ekmek tüketmiyorum bol su içiyorm günde 2 kez limonlu su içiyorum evde kendimce spor yapıyorum azda olsa bakalım 10 günde ne verebilirsem buradaki sistem nasıl biraz bahsedermisinz bana yani hangi günler kilomuzu yazıyoruz cumadan cumayamı birde ac karnına 69 tok karnına 70 çıkıyorum tartıda
tabikide hayır hedefim 60 kilo 60 altı bana yakışmıyor yüzüm gidiyo kemiklerim çıkıyor çocuk gibi oluyorm ama 10 güne ne verirsem kar benim için ondan bayrama kadar dedim :)hoşgeldin tekrardansadece 10 gün için mi buralarda olacaksın peki ?
hayır daha önce hiç katılmadım aktif derken napıcam pek anlamdım deneme süresi nedirHoş geldinbiraz kendinden bahsedermisin ? Ben kaptan yardımcısıyım , öncelikle iki hafta deneme süren olacak daha sonra takım listesine gireceksin tabiki bu zaman zarfında da takımda aktif olmalısın canım o sadece bir prosedür . Peki daha önce cuma yarışmalarına katılmışlığın varmı ?
tabikide hayır hedefim 60 kilo 60 altı bana yakışmıyor yüzüm gidiyo kemiklerim çıkıyor çocuk gibi oluyorm ama 10 güne ne verirsem kar benim için ondan bayrama kadar dedim :)
tamam canım anladım. disipline olursan zaten 10 güne kadar 3/4 kg verirsin en az herşey senin elindehayır daha önce hiç katılmadım aktif derken napıcam pek anlamdım deneme süresi nedir
anladım cnaım inşallah veririm ama birden verincede yüzüm çöküyor ondanda korkuyorum aslında günde yarım saat spor yapıyorum en fazla menü olarakta özel bişey yapmıyorum aslında eşime pişirdiğim yemeklerden azıcıkta ben yiyorum günde 2 litre su içiyorum birde limonlu su işte böyletamam canım anladım. disipline olursan zaten 10 güne kadar 3/4 kg verirsin en az herşey senin elindeaktif derken topiğimize uğraman lazım sadece günde bir kere ceee eee demekle olmaz motive olmak için mümkün olduğunca buralarda olman şart deneme süresi tanışma süresi diyelim canım listeye dahil olmak için sadece geldiğin günden itibaren 3.cuma listeye girmeye hak kazanıyorsun karşılıklı uyumumuz olduğu sürece....
he tabi aslında şuanda da takımımızın üyesisin o sadece bir prosedür, hergün düzenli menünü paylaş dünün menüsü olacak su ve spor miktarınıda ekleyerek sadece bu , ve sohbet zamanla zaten öğreneceksin canım burda işler nasıl yürür
tabiki zaten hemen verilen kilonun pek kıymeti olmaz, hemen geri almak gibi de dezavantajı da var. güzel bir yol izliyorsun ,sen yarından itibaren hergün menülerini paylaş bakalım doğrular ve yanlışlar neler hepberaber konuşuruz...anladım cnaım inşallah veririm ama birden verincede yüzüm çöküyor ondanda korkuyorum aslında günde yarım saat spor yapıyorum en fazla menü olarakta özel bişey yapmıyorum aslında eşime pişirdiğim yemeklerden azıcıkta ben yiyorum günde 2 litre su içiyorum birde limonlu su işte böyle
tamam canım paylaşırım mesela norml bir menüden nekadar yediğimimi yazıcam meselatabiki zaten hemen verilen kilonun pek kıymeti olmaz, hemen geri almak gibi de dezavantajı da var. güzel bir yol izliyorsun ,sen yarından itibaren hergün menülerini paylaş bakalım doğrular ve yanlışlar neler hepberaber konuşuruz...
Simdi tatildeyim canim eylul gibi tam anlamiyla insallah yerlescmahh o keşkeler yok mu?ama herşey nasip kısmet .Sen İstanbul'a yerleştin dimi şimdi tayin işi oldu ya
Hosgeldin canim umarim beraber zayiflarizhoşbuldum evet fanaa adı canım hayatımdaki en begenip etkilendiğim filmlerin başında geliyor :) amir ve kajol hayranıyım :)
24 yaşındayım 4 yıllık evliyim bebişim yok 2 düşüğüm oldu gaziantepte yaşıyorum ismim cansu kilo 69 boyum 164 kilo olarak tartıda agır çıkarım ama tartıdaki kilodan hep daha az görünürüm oldu bitti öyleyim 53 55 kilo görünürken en az 61 kilo çıkıyorum tartıda :) bayramda tatile gideceğiz az göbek bölgem ve iç bacaktan kilo versem daha hoş bir görüntü olacak bakalım çabalıyorum yemegi azaltım ekmek tüketmiyorum bol su içiyorm günde 2 kez limonlu su içiyorum evde kendimce spor yapıyorum azda olsa bakalım 10 günde ne verebilirsem buradaki sistem nasıl biraz bahsedermisinz bana yani hangi günler kilomuzu yazıyoruz cumadan cumayamı birde ac karnına 69 tok karnına 70 çıkıyorum tartıda
şöyle örneklendireyim ben sana;tamam canım paylaşırım mesela norml bir menüden nekadar yediğimimi yazıcam mesela
şöyle örneklendireyim ben sana;
Dünkü menüm
Sahur
Üç ks menemen
Bir kk peynir
Bir tk labne
5zeytin
3dilim çavdar ekmeği
İki çay
İftar
7/8 kş taze fasulye
Çoban salata
Bir kase yoğurt
Bir kare pide
22:00
İki dilim karpuz
2.5 lt su
Spor 40 dk yürüyüş ( bunun gibi mesela)
her cuma saat 18'e kadar buraya yazacaksın canım,tabii sen uyandığında sabah aç karnına tartıl bu şekilde baz alıyoruzanlaşıldı tamam yazarım kilo ölçümünü nezmanalr yazacagız
hoşbuldum canım inşallah sen kaç kilosun hedefin nedirSimdi tatildeyim canim eylul gibi tam anlamiyla insallah yerlescm
Hosgeldin canim umarim beraber zayiflariz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?