Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

çalışıyormusun neler yapıyorsun canım?
çalışmıyorum canım bekarken çalışdım bir dönem şimdilik ev hanımıyım aöf de okuyorum ama dondurmuştum geçen yıl buyılda bebek tedavisine başlamazsam devam edeceğim okula
şehir merkezine uzak küçük biryerde yaşıyorum biraz sıkıcı sosyal alan sıfır bütüngün evtemizliği yemek yapmak kk ve sosyal medya takılmak dzenli olmasada kendi çapımda spor yapmak film izlemekle geçiyor arada ders çalıştıgımda oluyr :) şimdilik buşekilde sende bahsedermisin kendinden biraz canım

34 yaşındayım ,8senelik evliyim,çocuk yok,çalışıyorum bir ihracat firmasında üretim planlama bölümünde yaklaşık 13 senedir.Fırsat buldukça burdayım , başka fırsatlarda gezmelerdeyim.Bu şekilde geçiyor günlerim şu sıralar izne çıktım dinleniyorum

çok güzel hangi bölüm mezunusn peki
cevap vermek istmezsen anlarım çocuğu planlı olarakmı yapmadınızcocugu olmayan birisi olarak bu durumdan muzdarip birisi olarak soruyorum 4 yıldır evladım olsun diye çırpınıp duruyorum hayırlısı olsun

tatlım lise mezunuyumyaklaşık 5 sene evet istemedik korunduk ama sonrasındaki 3 senede istedik daha olmadı, yalnız 2 sene önce 4 /5 haftalık bebeğimi düşürdüm sadece o doktorada gitmedik henüz ama gitmeyi düşünüyoruzcanım sakın sıkma canını elbet olur RAbbim hayırlısını versin.sadece sabır sabır sabır.....

hoşbuldum canım inşallah sen kaç kilosun hedefin nedir
Hedefim 53 bi turlu de ulasamiyorum biraz rahat davraniyorum canim. Bebek icin de hayirlisi olur insallah yasin genc daha cook zamanin var bende 28 yasinda bekarim

Sevsinlerr

Hedefim 53 bi turlu de ulasamiyorum biraz rahat davraniyorum canim. Bebek icin de hayirlisi olur insallah yasin genc daha cook zamanin var bende 28 yasinda bekarim

Sevsinlerr

şuan kaç kilosun peki boyun kaç canım bebek için acele etmem aslında eşimin yaşı 37 erken yaşta baba olsun istiyorum ondan cok istiyorum

anladım canım hayırlısıyla olur inşalalh bekletmeden verir rabbim bende 2 düşük yaptım kese görmeden düştü 2sde brisi asılamyala diğeri normal yolla oldu 6 ay içinde 2 düşük yaptım gecen agustos ve kasım aylarında pcos var bende

benimde adetlerim düzensiz ama doktora en son gittiğimde bir sıkıntın yok dedi hormonlara bağlı olarak , geçmiş olsun canım herşeyin hayırlısı olsun...

Gecmis olsun canim

benimde adetlerim düzensiz ama doktora en son gittiğimde bir sıkıntın yok dedi hormonlara bağlı olarak , geçmiş olsun canım herşeyin hayırlısı olsun...
Hayirlisi olsun canim insaallah teyze olurum artik bende

benm adetleirm ilçasız çok nadir olur yani yumurtlama çok nadir oluyor kendiliğinden hayırlısı olsun vakti zamanı gelince oluyor herşey canım

bende cıktım arkadaşlar hepinize iyigeceler tanıştıgıma menmun oldum artık buralarayım bir sıkıntı olmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…