tamm canım yazarımher cuma saat 18'e kadar buraya yazacaksın canım,tabii sen uyandığında sabah aç karnına tartıl bu şekilde baz alıyoruz
çalışıyormusun neler yapıyorsun canım?tamm canım yazarım
çalışmıyorum canım bekarken çalışdım bir dönem şimdilik ev hanımıyım aöf de okuyorum ama dondurmuştum geçen yıl buyılda bebek tedavisine başlamazsam devam edeceğim okulaçalışıyormusun neler yapıyorsun canım?
34 yaşındayım ,8senelik evliyim,çocuk yok,çalışıyorum bir ihracat firmasında üretim planlama bölümünde yaklaşık 13 senedir.Fırsat buldukça burdayım , başka fırsatlarda gezmelerdeyim.Bu şekilde geçiyor günlerim şu sıralar izne çıktım dinleniyorumçalışmıyorum canım bekarken çalışdım bir dönem şimdilik ev hanımıyım aöf de okuyorum ama dondurmuştum geçen yıl buyılda bebek tedavisine başlamazsam devam edeceğim okula
şehir merkezine uzak küçük biryerde yaşıyorum biraz sıkıcı sosyal alan sıfır bütüngün evtemizliği yemek yapmak kk ve sosyal medya takılmak dzenli olmasada kendi çapımda spor yapmak film izlemekle geçiyor arada ders çalıştıgımda oluyr :) şimdilik buşekilde sende bahsedermisin kendinden biraz canım
34 yaşındayım ,8senelik evliyim,çocuk yok,çalışıyorum bir ihracat firmasında üretim planlama bölümünde yaklaşık 13 senedir.Fırsat buldukça burdayım , başka fırsatlarda gezmelerdeyim.Bu şekilde geçiyor günlerim şu sıralar izne çıktım dinleniyorum
tatlım lise mezunuyumçok güzel hangi bölüm mezunusn peki
cevap vermek istmezsen anlarım çocuğu planlı olarakmı yapmadınızcocugu olmayan birisi olarak bu durumdan muzdarip birisi olarak soruyorum 4 yıldır evladım olsun diye çırpınıp duruyorum hayırlısı olsun
Hedefim 53 bi turlu de ulasamiyorum biraz rahat davraniyorum canim. Bebek icin de hayirlisi olur insallah yasin genc daha cook zamanin var bende 28 yasinda bekarimhoşbuldum canım inşallah sen kaç kilosun hedefin nedir
Sevsinlerr34 yaşındayım ,8senelik evliyim,çocuk yok,çalışıyorum bir ihracat firmasında üretim planlama bölümünde yaklaşık 13 senedir.Fırsat buldukça burdayım , başka fırsatlarda gezmelerdeyim.Bu şekilde geçiyor günlerim şu sıralar izne çıktım dinleniyorum
Hedefim 53 bi turlu de ulasamiyorum biraz rahat davraniyorum canim. Bebek icin de hayirlisi olur insallah yasin genc daha cook zamanin var bende 28 yasinda bekarim
Sevsinlerr
anladım canım hayırlısıyla olur inşalalh bekletmeden verir rabbim bende 2 düşük yaptım kese görmeden düştü 2sde brisi asılamyala diğeri normal yolla oldu 6 ay içinde 2 düşük yaptım gecen agustos ve kasım aylarında pcos var bendetatlım lise mezunuyumyaklaşık 5 sene evet istemedik korunduk ama sonrasındaki 3 senede istedik daha olmadı, yalnız 2 sene önce 4 /5 haftalık bebeğimi düşürdüm sadece o doktorada gitmedik henüz ama gitmeyi düşünüyoruz canım sakın sıkma canını elbet olur RAbbim hayırlısını versin.sadece sabır sabır sabır.....
56-57 falan o aralarda geziniyorum hayirlisi olsun canimşuan kaç kilosun peki boyun kaç canım bebek için acele etmem aslında eşimin yaşı 37 erken yaşta baba olsun istiyorum ondan cok istiyorum
gayet iyi kilodasın bence56-57 falan o aralarda geziniyorum hayirlisi olsun canim
benimde adetlerim düzensiz ama doktora en son gittiğimde bir sıkıntın yok dedi hormonlara bağlı olarak , geçmiş olsun canım herşeyin hayırlısı olsun...anladım canım hayırlısıyla olur inşalalh bekletmeden verir rabbim bende 2 düşük yaptım kese görmeden düştü 2sde brisi asılamyala diğeri normal yolla oldu 6 ay içinde 2 düşük yaptım gecen agustos ve kasım aylarında pcos var bende
Gecmis olsun canimanladım canım hayırlısıyla olur inşalalh bekletmeden verir rabbim bende 2 düşük yaptım kese görmeden düştü 2sde brisi asılamyala diğeri normal yolla oldu 6 ay içinde 2 düşük yaptım gecen agustos ve kasım aylarında pcos var bende
Hayirlisi olsun canim insaallah teyze olurum artik bendebenimde adetlerim düzensiz ama doktora en son gittiğimde bir sıkıntın yok dedi hormonlara bağlı olarak , geçmiş olsun canım herşeyin hayırlısı olsun...
İnşaAllah!!! bendee anne olurum Rabbim isteyen herkese versin , tüm diledikleriniGecmis olsun canim
Hayirlisi olsun canim insaallah teyze olurum artik bende
benm adetleirm ilçasız çok nadir olur yani yumurtlama çok nadir oluyor kendiliğinden hayırlısı olsun vakti zamanı gelince oluyor herşey canımbenimde adetlerim düzensiz ama doktora en son gittiğimde bir sıkıntın yok dedi hormonlara bağlı olarak , geçmiş olsun canım herşeyin hayırlısı olsun...
sağol canımGecmis olsun canim
Hayirlisi olsun canim insaallah teyze olurum artik bende
Aminn canimmİnşaAllah!!! bendee anne olurum Rabbim isteyen herkese versin , tüm dilediklerini
Gorusurz tatlm iyi gecelerrkızlar ben yatıyorum, yarın grsrzz. iyi geceler tatlı rüyalar , öptümmm
amin inşalah allah evlat diye el açmış dua eden tüm kullarına hayırlısından evlat nasip etsin inşallahİnşaAllah!!! bendee anne olurum Rabbim isteyen herkese versin , tüm dilediklerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?