- 21 Nisan 2014
- 4.315
- 1.745
- 448
Gez tabi gezz nerelere gideceksn bakimm???Tabii bazen benim eşimde kızıyor yeter ama canım hadi film izleyelim diyo hatta bazen teli alıyor elimdenama genel itibariyle memnun
iyiyim ben de izin güzel evdeyim genelde çok özlemişim Evimiböyle geçiyor ama yarından itibaren gezmelerde olabilirim
Ha hayyyyy
Anladım canım
sağol canım şükür mutluyum oyüzden skntı olmuyor yaş eşim benden 13 yaş büyük mesela ama yaşını göstermez hiç iyi anlaşıyorz ama cok kıskanç tek kötü huyusosyestetik hos buldum kaptancigim
sualp27 hay masallah. Hos benimde dugun ile nisan arasinda 1.5 ay fln var. istemede ondan 1 ay once. Ama biz 10 yili askindir tanisiyoruz. Ben gec evlendigim icin ve 20lerin basinda ay evlilik mi derdime ney dedigim icin degisik geliyor boyle erkenden evlenenler. Allah mutlu etsin.
Hayır ne kaynaması? Dönücem ben ona telden biraz zor bebem hızlısı sabır kuşumHaydi afiyet olsun kizlar. Guzel uykular ardindan. Bu arada menumu paylastim kaynadi arada habrriniz olsn.
Ben varm kizz deadline dan once 28 im ben
Herkes nereye kayboldu birdennn
Erkekler genel olarak kiskanc herhalde olmayanini ya da az olanini ariyorum ben blamadm henzsağol canım şükür mutluyum oyüzden skntı olmuyor yaş eşim benden 13 yaş büyük mesela ama yaşını göstermez hiç iyi anlaşıyorz ama cok kıskanç tek kötü huyu
Kriterim yok artik hahaha. Yok canm ya sanirim cok fazla obnsdan boyle ama daha erken yaaPuuu
Hemen kriterleri yazzz
Saka..:)
Ben de yemek yapayım yarın icin. Bakarım belki arada. Öpüyorum hepinizi
çok zor kıskanç olmayan erkek ama benmki biraz abrtılı kıskanç sen kaç yaşındasın canımErkekler genel olarak kiskanc herhalde olmayanini ya da az olanini ariyorum ben blamadm henz
son zamanlardaki en doyurucu menün oldu buHwmen dunku ya da bugun de diyebiliriz menumu yazayim yarin hastane gunu giremeyebilirim.
sahur
melemen (miktara bakmadim ama 1 yumurtalik kadar yemisimdir)
3 dilim ekmek
aksam
1 kase corba
1 yemek kasigi et sote
3 yemek kasigi zeytinyagli fasulye
2 yemek kasigi pilav
ara
2 catal tatli ( tadina bakmis olmak icin yedim sutlu tatli)
1 nektari
10 12 kraz
2 kayisi
su simdilik 1.5 ictim ama o sahura kadar 2 yi kesin gecer
28 yasindaym tatlmçok zor kıskanç olmayan erkek ama benmki biraz abrtılı kıskanç sen kaç yaşındasın canım
çalışıyormsun28 yasindaym tatlm
Evet canm ing ogretmeniymçalışıyormsun
Canım sen çok güzelmissin o kaslar, gözlerçalışıyormsun
eminm sizler daha güzelsinz çok sagol canımCanım sen çok güzelmissin o kaslar, gözlertabii kıskanır adam
ay ne güzel bende çok istiyorum ingilizce öğrenmek çok mereklıyım dil öğrenmeye ve yetengmde var ama sağolsun eşim kursa göndermedi buyıl bakalm belki kışın giderim kursaEvet canm ing ogretmeniym
yarın kuzenimin bebeği oldu onu görmeye gitcez sonra annem. Cuma Sultanahmet ctsi pazar iftara davetliyiz şimdilik bu aksilik olmazsaGez tabi gezz nerelere gideceksn bakimm???
Bende seni çok öpüyorum seviliyorsun . ...Puuu
Hemen kriterleri yazzz
Saka..:)
Ben de yemek yapayım yarın icin. Bakarım belki arada. Öpüyorum hepinizi
Hayirlisi olsn tatlm yardmci olmam gereken bi nokta olursa seve seve siz nasl tanistiniz esinle ya is arkadasn falsn miydi?ay ne güzel bende çok istiyorum ingilizce öğrenmek çok mereklıyım dil öğrenmeye ve yetengmde var ama sağolsun eşim kursa göndermedi buyıl bakalm belki kışın giderim kursa
Ohh hayirli olsn bebis.gez tabi hakettin, Planlar da yapilmis kacna kadar iznin canmyarın kuzenimin bebeği oldu onu görmeye gitcez sonra annem. Cuma Sultanahmet ctsi pazar iftara davetliyiz şimdilik bu aksilik olmazsa
Bende seni çok öpüyorum seviliyorsun . ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?