Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Gez tabi gezz nerelere gideceksn bakimm???

sosyestetik hos buldum kaptancigim

sualp27 hay masallah. Hos benimde dugun ile nisan arasinda 1.5 ay fln var. istemede ondan 1 ay once. Ama biz 10 yili askindir tanisiyoruz. Ben gec evlendigim icin ve 20lerin basinda ay evlilik mi derdime ney dedigim icin degisik geliyor boyle erkenden evlenenler. Allah mutlu etsin.

Haydi afiyet olsun kizlar. Guzel uykular ardindan. Bu arada menumu paylastim kaynadi arada habrriniz olsn.

sağol canım şükür mutluyum oyüzden skntı olmuyor yaş eşim benden 13 yaş büyük mesela ama yaşını göstermez hiç iyi anlaşıyorz ama cok kıskanç tek kötü huyu

sağol canım şükür mutluyum oyüzden skntı olmuyor yaş eşim benden 13 yaş büyük mesela ama yaşını göstermez hiç iyi anlaşıyorz ama cok kıskanç tek kötü huyu
Erkekler genel olarak kiskanc herhalde olmayanini ya da az olanini ariyorum ben blamadm henz

son zamanlardaki en doyurucu menün oldu bu afiyet olsun. ama tabiki güzel

Gez tabi gezz nerelere gideceksn bakimm???
yarın kuzenimin bebeği oldu onu görmeye gitcez sonra annem. Cuma Sultanahmet ctsi pazar iftara davetliyiz şimdilik bu aksilik olmazsa

Puuu
Hemen kriterleri yazzz

Saka..:)

Ben de yemek yapayım yarın icin. Bakarım belki arada. Öpüyorum hepinizi
Bende seni çok öpüyorum seviliyorsun . ...

ay ne güzel bende çok istiyorum ingilizce öğrenmek çok mereklıyım dil öğrenmeye ve yetengmde var ama sağolsun eşim kursa göndermedi buyıl bakalm belki kışın giderim kursa
Hayirlisi olsn tatlm yardmci olmam gereken bi nokta olursa seve seve siz nasl tanistiniz esinle ya is arkadasn falsn miydi?
yarın kuzenimin bebeği oldu onu görmeye gitcez sonra annem. Cuma Sultanahmet ctsi pazar iftara davetliyiz şimdilik bu aksilik olmazsa

Bende seni çok öpüyorum seviliyorsun . ...
Ohh hayirli olsn bebis.gez tabi hakettin, Planlar da yapilmis kacna kadar iznin canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…