Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Hayirlisi olsn tatlm yardmci olmam gereken bi nokta olursa seve seve siz nasl tanistiniz esinle ya is arkadasn falsn miydi?

Ohh hayirli olsn bebis.gez tabi hakettin, Planlar da yapilmis kacna kadar iznin canm
sağol canım kursa gidersem soracak çok sorum olacak sana
ben eşimle hastanede kalp bölümünde tanıştım (kardiyoloji ) eşim annesini getirmişti bende yengemi hastalara radyasyon bulaştıgı için yakınlarını biryere aldılar hastaları bir yere
odada eşim ben bir yaşlı amca birde küçük bir kız kaldık ben amcayla sohbet ediyordum eşimde dahil oldu hoş beş aramızda sıcaklık olustu zaten o koridorda beni görr görmez begnmiş bende begendim bakışma falan oldu armzda

ben çay içmeye cıktım eşimde arkamdan geldi sigara bahanesiyle adımı sordu falan konustuk bana iltifatlar etti cebinde annesinn kendine verdiği nazar boncugu vardı onu bana uzattı çok güzelsin nazar değmesin sana falan filan sonra telefonumu istedi şarjım yokta annemi arayayım işi bittimi dedi bende saf verdim teli numarasını yazdı kaydet lütfen dedi bende kaydettim ama armaya cesaret edemzdm sanırım sonra yengen amcamın hanımımı diye sordu bende evet dedim bir kaç evrak vardıonaylatılacak bende ona verdim yengemin soyadı ve benm adımdan facemi buldu ben aramadım onu facede ekleştik yazıstık 1 ay sonra telde görüştük 2 ay sonra görüştk ve cıkmaya başladık tanıştıgım günde 14 şubattı :)

Vay be ne asklar var allah bozmasn canm masallah ne guzel uzun uzun da anlatmssn supersnnn

Hayirlisi olsn tatlm yardmci olmam gereken bi nokta olursa seve seve siz nasl tanistiniz esinle ya is arkadasn falsn miydi?

Ohh hayirli olsn bebis.gez tabi hakettin, Planlar da yapilmis kacna kadar iznin canm
22 Temmuz işbaşı canım

vay be ! Ne de güzel başlamış hepp aŞkla kalmanız dileğiyle

Erkekler genel olarak kiskanc herhalde olmayanini ya da az olanini ariyorum ben blamadm henz

Tatlım sen en basta hata yapmışsın, o turde oyle bir seçenek yok. Araman gereken özellik 'kıskançlığını çaktırmayan' olacak

yarın kuzenimin bebeği oldu onu görmeye gitcez sonra annem. Cuma Sultanahmet ctsi pazar iftara davetliyiz şimdilik bu aksilik olmazsa

Bende seni çok öpüyorum seviliyorsun . ...

Gözünüz Aydın canım saglikla büyüsün minnak. Gez tabi sen gezzz ve tabi sevgi karşılıklı

daha özet geçtim ki sağol canım allah herkese nasip etsin gerçek aşkıyla evlenmeyi

Neyyy ozet miydi bu? Cok tatlisin.
Bak ben benim eşimle tanışma hikayemi anlatayım sana. Özet degil ama..

Şimdi kardesi abimle evleniyor. Ben acayip kılım kendisine. Sıfır muhabbet. Sonra faceden ekleyip ilk muhabbette evlenme teklifi ediyor. Arada 1500km. Ne oldu ne bitti anlamadım pek ama evlenmis bulunduk. Cok romantik diiiiiimiiiii

Tartinla beraber gezeceksin yok baska yolu !!! Boyle laubali ciddiyetsiz takim arkadasi gormedim ya
.
.
.

.
saka saka april ciddi cevap verince gulelim az dedim. Komik olmadiysa ozur..
Ben öyleyim ya.gittiğim yerdeki herkes bana guluyo ama napim.mesela cuma günü tatile çıkıyoruz.memleket ziyaretleri.valizime ilk önce tartimi koyuyom.ben ve tartim çok bütünleşik

Ooooooo süper

Ben kendimi biliyorum.tatlı abur cubur asigiyim.1 oturusta orta boy kunefeyi bitirebilirim.büyük boy pizzayi hiç söylemeyeyim.10 tane fıstıklı dondurmali baklava çabası
Bunları yaptim ben bazen daha fazlasını da.
Bu nedenle yemin ediyom

Geçmişi tam okuyamadim :/ ben en iyisi dünkü menümü yazıp kacayim kızlar
sabah
1 buçuk dilim tam buğday ekmek
3 kasik muhlama
20 gr peynir
Öğlen
yarım tabak kabak yemeği
1 dilim ekmek
3 kasik yogurt
ara
1 bardak süt
1 tane minnak kurabiye
akşam
7 kaşık kabak yemeği
yarım dilim ekmek
yarım lahmacun
Gece açlıktan ölerek uyudum
Su 1.5 lt
Spor yok ama olacakkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…