sağol canım kursa gidersem soracak çok sorum olacak sanaHayirlisi olsn tatlm yardmci olmam gereken bi nokta olursa seve seve siz nasl tanistiniz esinle ya is arkadasn falsn miydi?
Ohh hayirli olsn bebis.gez tabi hakettin, Planlar da yapilmis kacna kadar iznin canm
iyigeceler canımBende kaçıyorum saat gelmiş de geçiyor sonra yine grsrz güzellersahurculara afiyet olsun
daha özet geçtim kiVay be ne asklar var allah bozmasn canm masallah ne guzel uzun uzun da anlatmssn supersnnn
22 Temmuz işbaşı canımHayirlisi olsn tatlm yardmci olmam gereken bi nokta olursa seve seve siz nasl tanistiniz esinle ya is arkadasn falsn miydi?
Ohh hayirli olsn bebis.gez tabi hakettin, Planlar da yapilmis kacna kadar iznin canm
vay be ! Ne de güzel başlamış hepp aŞkla kalmanız dileğiylesağol canım kursa gidersem soracak çok sorum olacak sana
ben eşimle hastanede kalp bölümünde tanıştım (kardiyoloji ) eşim annesini getirmişti bende yengemi hastalara radyasyon bulaştıgı için yakınlarını biryere aldılar hastaları bir yere
odada eşim ben bir yaşlı amca birde küçük bir kız kaldık ben amcayla sohbet ediyordum eşimde dahil oldu hoş beş aramızda sıcaklık olustu zaten o koridorda beni görr görmez begnmiş bende begendim bakışma falan oldu armzda
ben çay içmeye cıktım eşimde arkamdan geldi sigara bahanesiyle adımı sordu falan konustuk bana iltifatlar etti cebinde annesinn kendine verdiği nazar boncugu vardı onu bana uzattı çok güzelsin nazar değmesin sana falan filan sonra telefonumu istedi şarjım yokta annemi arayayım işi bittimi dedi bende saf verdim teli numarasını yazdı kaydet lütfen dedi bende kaydettim ama armaya cesaret edemzdm sanırım sonra yengen amcamın hanımımı diye sordu bende evet dedim bir kaç evrak vardıonaylatılacak bende ona verdim yengemin soyadı ve benm adımdan facemi buldu ben aramadım onu facede ekleştik yazıstık 1 ay sonra telde görüştük 2 ay sonra görüştk ve cıkmaya başladık tanıştıgım günde 14 şubattı :)
Erkekler genel olarak kiskanc herhalde olmayanini ya da az olanini ariyorum ben blamadm henz
yarın kuzenimin bebeği oldu onu görmeye gitcez sonra annem. Cuma Sultanahmet ctsi pazar iftara davetliyiz şimdilik bu aksilik olmazsa
Bende seni çok öpüyorum seviliyorsun . ...
daha özet geçtim kisağol canım allah herkese nasip etsin gerçek aşkıyla evlenmeyi
Gerçekten harikasin 2 çeşit tatlı var ve sen görmezden geliyosun.@sevili6163 bizim evde şuanda iki çeşit tatlı var inan tadına bile bakmadım iki gündür ! Ne gerek var ki diyorum ? Simdi yicem kilo alcam istemiyorum umarım sizlerde birgün böyle davranırsınız
Nice yıllara arkadasimbugün an itibariyle 24 yaşına girmiş bulunmaktayım 9 temmuzda gece 1 30 da dogmusum da
Neeeeeeee mısır mi yağlı yağli....zaten mısır yediğim için vicdan azabım ama azıcık çok canım çekti aslında ayda yılda bir yerim film olunca dayanamadım bidaha yemem uzun süre
Ben öyleyim ya.gittiğim yerdeki herkes bana guluyo ama napim.mesela cuma günü tatile çıkıyoruz.memleket ziyaretleri.valizime ilk önce tartimi koyuyom.ben ve tartim çok bütünleşikTartinla beraber gezeceksin yok baska yolu !!! Boyle laubali ciddiyetsiz takim arkadasi gormedim ya
.
.
.
.
saka saka april ciddi cevap verince gulelim az dedim. Komik olmadiysa ozur..
Ooooooo süperHwmen dunku ya da bugun de diyebiliriz menumu yazayim yarin hastane gunu giremeyebilirim.
sahur
melemen (miktara bakmadim ama 1 yumurtalik kadar yemisimdir)
3 dilim ekmek
aksam
1 kase corba
1 yemek kasigi et sote
3 yemek kasigi zeytinyagli fasulye
2 yemek kasigi pilav
ara
2 catal tatli ( tadina bakmis olmak icin yedim sutlu tatli)
1 nektari
10 12 kraz
2 kayisi
su simdilik 1.5 ictim ama o sahura kadar 2 yi kesin gecer
Helal olsun tüm tarihler aklinda20 yaşında evlendim canım eşime çok aşıktım hemn evlendik :) 14 şubatta tanıştık 18 nisanda çıkmaya başladık 11 şubatta istedi 18 martta nişanlandım ve 14 temmuzda evlendim çok hızlıyız demi :)
April sadece bugün ve yarin menu paylaşımı yapabilicem geçmişi okumaya vs belki zamanım olur belki olmaz emin değilimKaç gün?
Tebrikler cnmBugün sabah kendime yemin ettim.bugün asla aburcubur yemicem.sınırımi asmicm diye. Kesinlikle tavsiye ederim.ışe yaradı. Hiç yemedim kaçamak
Denicem bak bunu arkadaşım çok sağol:)Tarcinli yarım yağlı 1cy brdgi süt iç arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?