- 21 Nisan 2014
- 4.315
- 1.745
- 448
Kizzz sen de iyice kontes yaptin beni nabersinnOo dagatesi ve sosyestetik hanımlar hosgeldiniz
canım inan bende tatile çıktım ya yorulmuyorum ,çok uyuyabiliyorum ya , uykunun tadını almıyorum. Demek ki çok yatmak hic iyi degil alışmışım ben bana az zaman kalmasına o yatak için sabırsızlanmaya ...ApriL_2007 cevaplayamadim bir turlu sinir oldum. Bende iyiyim. Bu ilaclar duzenimi iyice bozdu. Guzel uyudugum zamanlari ozledim.
sualp27 aslinda yapmam pek yenilere boyle mesajlar fln ama nedense sen anlarsin gibi geldi.
Asil siz hos geldiniz oti hanimcim.
nickinden dolayi zihnimde hep citi piti bir lise ogrencisisin. Nedense kabullenemedim evli barkli cocuklu bir hatun oldugunu
Kizzz sen de iyice kontes yaptin beni nabersinn
canım inan bende tatile çıktım ya yorulmuyorum ,çok uyuyabiliyorum ya , uykunun tadını almıyorum. Demek ki çok yatmak hic iyi degil alışmışım ben bana az zaman kalmasına o yatak için sabırsızlanmaya ...
Tabii seninkide biraz bundan olabilir .
canım ben bugün menümü yamzıştım ya hani aynısını yazmama gerek varmı diğer gün normla şekilde devam etsemcanım inan bende tatile çıktım ya yorulmuyorum ,çok uyuyabiliyorum ya , uykunun tadını almıyorum. Demek ki çok yatmak hic iyi degil alışmışım ben bana az zaman kalmasına o yatak için sabırsızlanmaya ...
Tabii seninkide biraz bundan olabilir .
Ahhhh keskeeeee
Benim de kabullenmem uzun sürdü zaten
Baslarda esime dert Yanıyordum ben böleydim soyleydim oyle yapardım. Cok net dedi ki 'dediğin gibi gecmiste kaldi'.
canım ben bugün menümü yamzıştım ya hani aynısını yazmama gerek varmı diğer gün normla şekilde devam etsem
Yok canım yazma gerek yok. Sonrakini yazarsın; )canım ben bugün menümü yamzıştım ya hani aynısını yazmama gerek varmı diğer gün normla şekilde devam etsem
teşekkür ederim o senin güzelliğin canım :)Oo gözler kaslar pek bir güzeliz
20 yaşında evlendim canım eşime çok aşıktım hemn evlendik :) 14 şubatta tanıştık 18 nisanda çıkmaya başladık 11 şubatta istedi 18 martta nişanlandım ve 14 temmuzda evlendim çok hızlıyız demi :)Bi dakka bi dakka ben yeni uyandim. Sen 24 yasindasin ve evli misinsualp27
yahu neden erkenden erkenden evlendiniz
Ay esin de pat diye. Denmez yahu oyle! Hos erkekler iste benim esimde neler diyor boyle. Kemcük agzina kurekle vurasim geliyor:d
Bi dakka bi dakka ben yeni uyandim. Sen 24 yasindasin ve evli misinsualp27
yahu neden erkenden erkenden evlendiniz
Ben bi izne ayrildm devreler yandi benm bence yaa yok kiz whatsappdan ulasan ulasiyor. Ama haklisin canim ozur diliyorum bazen aksilikler olabiliyorYavrum sen daha bir ulaşılmaz duruyorsun. Kaptan ama arada uğruyor. Nick de boyle sosyetik mı deseeem estetikli burjuva mı deseeem
Gecmis olsun canmm tekrar hosgeldn aramizaCanim ya ben ilk zamanlar cok agrim oluyordu. Agridan sabah 6 7 ye kadar uyuyamiyordum sonra siziyordm. Oglene kadar 12 ye fln. Hele gecen hafta ay felaketti Allah dusmanima yasatmasin. O yuzden de cok bozuldu. Simdi istesem de uyuyamiyorum. Ama bir kac gun normal saatinde kalksam uyurum geri galiba
Ben bi izne ayrildm devreler yandi benm bence yaa yok kiz whatsappdan ulasan ulasiyor. Ama haklisin canim ozur diliyorum bazen aksilikler olabiliyor
Ben varm kizz deadline dan once 28 im benBenimki efsanedir o konuda
Deadline duymasın
Tabii bazen benim eşimde kızıyor yeter ama canım hadi film izleyelim diyo hatta bazen teli alıyor elimdenHahah april benim esomde biliyor. Kkya baksana az ben de twit okuyum diyor :)) bazen de tam tersi birak su kkyi diyebiliyor.
iyiyim ben de izin güzel evdeyim genelde çok özlemişim Evimiİyiyim bende ancak gelebildim. Tabletten giriyorum telden yazamiyorum ben ya. Sen naslsn canm? İzin nasl gidiyor??
Ha hayyyyyBenimki de birak diyo değişik düşünceli feminist kadınları gel. Bı kere okumuslugu yok, sitenin adından bunu çıkarmış hehe
Anladım canımtamam canım bildirirm mutlaka benm eşim kk girdiğimi biliyoda ayrıntısını bilmiyor birde ailevi konularda acmıştım ben ondan ceknyorm biraz
He kazen gibi takiliyorumYok yok boyle gizemli iyisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?