Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Ay kizlar ne guzel bir suru konusmussunuz. Uyku tutmayinca bakayim bi dedim ama cevaplar yarina telefondan coklu alinti yapmak tam bir eziyet. Neyse ki mesaj atmak eskisi gibi sorunlu degil.

sualp27 ay ay ne guzel ne tatli yaslar. Allah sevdiklerinle beraber saglikli zayif fit gupguzel bir omur nasip etsiiin. Cok mutlu bir omur geciresinnn

canım haftaya cuma çok zor ya yolda olurum yada otelde eğer otelde wifi varsa yaparım diyecem ama tartılamamki orada ebn yola çıkmadan yazsam kilomu 1 gün yada 2 gün önce
Olur eğerki haftaya olan kilonu yazarsan süper olur canım internet bulamazsan normal tel nomu verebilirim sana ordan msj atarsın yada dediğin gibi bikaç önce tartılıp yazarsın ...

Olur eğerki haftaya olan kilonu yazarsan süper olur canım internet bulamazsan normal tel nomu verebilirim sana ordan msj atarsın yada dediğin gibi bikaç önce tartılıp yazarsın ...
canım orada tartılmam zor olur tartıyı nerdne bulcamki ben arefe günündn 1 gün önce kilomu sana özel msj olarak atarım yada buraya yazarım yani 2 gün önce yazmış olurum eşim kk üyeliğimi bilmiyor tel belki benm açımdan problem olabilir canım tel nonu bana güvendiğin için teşekkür ederim

Selam kizlar super sohbetler edilmis oku oku bitmiyorrr naber keyifler nasil???
he hee bir kaçak daha geldi tabi oku oku bitmezz kuşum iyiyiz sen nasılsın ? Sahuru bekliyorum yiyip yatacağımmm ...

Ay kizlar ne guzel bir suru konusmussunuz. Uyku tutmayinca bakayim bi dedim ama cevaplar yarina telefondan coklu alinti yapmak tam bir eziyet. Neyse ki mesaj atmak eskisi gibi sorunlu degil.
ayyy bende bugün tele kaldım aslında hep telden yazıyorum ama wifi gitti aveaya kaldım idare edioz işteee ...

canım haftaya cuma çok zor ya yolda olurum yada otelde eğer otelde wifi varsa yaparım diyecem ama tartılamamki orada ebn yola çıkmadan yazsam kilomu 1 gün yada 2 gün önce

Tartinla beraber gezeceksin yok baska yolu !!! Boyle laubali ciddiyetsiz takim arkadasi gormedim ya
.
.
.

.
saka saka april ciddi cevap verince gulelim az dedim. Komik olmadiysa ozur..

Tartinla beraber gezeceksin yok baska yolu !!! Boyle laubali ciddiyetsiz takim arkadasi gormedim ya
.
.
.

.
saka saka april ciddi cevap verince gulelim az dedim. Komik olmadiysa ozur..

yazıyı okdugum an bendeki yüz ifadelerii

yok canım önemli değil şakadan anlamayan biri değilim

Tamam canım sen bikaç gün önceden kilonu bildirirsin yine konuşuruz
Güvenirim niye güvenmiyeceğim ki ? Hem teknoloji artık çok ilerledi diyelim ki rahatsız edildim tek ok bakar engellemek o noyu benim eşim biliyor o konuda rahatım hatta bazen maçlarda ben konuşup rahatsız edince gitsene sen kızlarla konuş bile diyo

ApriL_2007 cevaplayamadim bir turlu sinir oldum. Bende iyiyim. Bu ilaclar duzenimi iyice bozdu. Guzel uyudugum zamanlari ozledim.

sualp27 aslinda yapmam pek yenilere boyle mesajlar fln ama nedense sen anlarsin gibi geldi.

Hahah april benim esomde biliyor. Kkya baksana az ben de twit okuyum diyor :)) bazen de tam tersi birak su kkyi diyebiliyor.

İyiyim bende ancak gelebildim. Tabletten giriyorum telden yazamiyorum ben ya. Sen naslsn canm? İzin nasl gidiyor??

Benimki de birak diyo değişik düşünceli feminist kadınları gel. Bı kere okumuslugu yok, sitenin adından bunu çıkarmış hehe

tamam canım bildirirm mutlaka benm eşim kk girdiğimi biliyoda ayrıntısını bilmiyor birde ailevi konularda acmıştım ben ondan ceknyorm biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…