sağol canım amin inşallah teşekkür ederimCanımmm iyiki doğmuşsunDoğum günün kutlu olsun, nice muSmutlu yıllara dilediğin şeyler yeni yaşında seni bulsun İnşaAllah
Olur eğerki haftaya olan kilonu yazarsan süper olurcanım haftaya cuma çok zor ya yolda olurum yada otelde eğer otelde wifi varsa yaparım diyecem ama tartılamamki orada ebn yola çıkmadan yazsam kilomu 1 gün yada 2 gün önce
canım orada tartılmam zor olur tartıyı nerdne bulcamki ben arefe günündn 1 gün önce kilomu sana özel msj olarak atarım yada buraya yazarım yani 2 gün önce yazmış olurum eşim kk üyeliğimi bilmiyor tel belki benm açımdan problem olabilir canım tel nonu bana güvendiğin için teşekkür ederimOlur eğerki haftaya olan kilonu yazarsan süper olurcanım internet bulamazsan normal tel nomu verebilirim sana ordan msj atarsın yada dediğin gibi bikaç önce tartılıp yazarsın ...
he hee bir kaçak daha geldi tabi oku oku bitmezz kuşumSelam kizlar super sohbetler edilmis oku oku bitmiyorrr naber keyifler nasil???
ayyy bende bugün tele kaldım aslında hep telden yazıyorum ama wifi gitti aveaya kaldımAy kizlar ne guzel bir suru konusmussunuz. Uyku tutmayinca bakayim bi dedim ama cevaplar yarina telefondan coklu alinti yapmak tam bir eziyet. Neyse ki mesaj atmak eskisi gibi sorunlu degil.
sağol canım allah razıolsun aminn inşallahsualp27 ay ay ne guzel ne tatli yaslar. Allah sevdiklerinle beraber saglikli zayif fit gupguzel bir omur nasip etsiiin. Cok mutlu bir omur geciresinnn
canım haftaya cuma çok zor ya yolda olurum yada otelde eğer otelde wifi varsa yaparım diyecem ama tartılamamki orada ebn yola çıkmadan yazsam kilomu 1 gün yada 2 gün önce
Tartinla beraber gezeceksin yok baska yolu !!! Boyle laubali ciddiyetsiz takim arkadasi gormedim ya
.
.
.
.
saka saka april ciddi cevap verince gulelim az dedim. Komik olmadiysa ozur..
Dogum gunun kutlu olsn canmmm nice yaslaraacanım haftaya cuma çok zor ya yolda olurum yada otelde eğer otelde wifi varsa yaparım diyecem ama tartılamamki orada ebn yola çıkmadan yazsam kilomu 1 gün yada 2 gün önce
sağol canımDogum gunun kutlu olsn canmmm nice yaslaraa
Tamam canım sen bikaç gün önceden kilonu bildirirsin yine konuşuruzcanım orada tartılmam zor olur tartıyı nerdne bulcamki ben arefe günündn 1 gün önce kilomu sana özel msj olarak atarım yada buraya yazarım yani 2 gün önce yazmış olurum eşim kk üyeliğimi bilmiyor tel belki benm açımdan problem olabilir canım tel nonu bana güvendiğin için teşekkür ederim
Tamam canım sen bikaç gün önceden kilonu bildirirsin yine konuşuruz
Güvenirim niye güvenmiyeceğim ki ? Hem teknoloji artık çok ilerledi diyelim ki rahatsız edildim tek ok bakar engellemek o noyubenim eşim biliyor o konuda rahatım hatta bazen maçlarda ben konuşup rahatsız edince gitsene sen kızlarla konuş bile diyo
no problem insan kendini belli ediyor canım yenide olsa yazışmalarındanApriL_2007 cevaplayamadim bir turlu sinir oldum. Bende iyiyim. Bu ilaclar duzenimi iyice bozdu. Guzel uyudugum zamanlari ozledim.
sualp27 aslinda yapmam pek yenilere boyle mesajlar fln ama nedense sen anlarsin gibi geldi.
İyiyim bende ancak gelebildim. Tabletten giriyorum telden yazamiyorum ben ya. Sen naslsn canm? İzin nasl gidiyor??he hee bir kaçak daha geldi tabi oku oku bitmezz kuşumiyiyiz sen nasılsın ? Sahuru bekliyorum yiyip yatacağımmm ...
ayyy bende bugün tele kaldım aslında hep telden yazıyorum ama wifi gitti aveaya kaldımidare edioz işteee ...
Asil siz hos geldiniz oti hanimcim.Oo dagatesi ve sosyestetik hanımlar hosgeldiniz
Tamam canım sen bikaç gün önceden kilonu bildirirsin yine konuşuruz
Güvenirim niye güvenmiyeceğim ki ? Hem teknoloji artık çok ilerledi diyelim ki rahatsız edildim tek ok bakar engellemek o noyubenim eşim biliyor o konuda rahatım hatta bazen maçlarda ben konuşup rahatsız edince gitsene sen kızlarla konuş bile diyo
tamam canım bildirirm mutlaka benm eşim kk girdiğimi biliyoda ayrıntısını bilmiyor birde ailevi konularda acmıştım ben ondan ceknyorm birazTamam canım sen bikaç gün önceden kilonu bildirirsin yine konuşuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?