- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Cnm bence davetliler değil asıl davete gittiğinde sorun klasik cümleler
tatlım yok o eski kural sadece cuma yapıyoruz , orayıda bir değiştiremedik gittiBugün bir kilo bilgisi paylaşıyoruz ama değil mi sanki kurallarda perşembe 18 e kadar kilo bilgisi verilecek diyordu da?
kıskanççç kadınlar işte, bende o yüzden pek çaktırmam misafirlikte diyet yaptığımı sohbet ederken zaten içmem yemem , eşim saolsun yardımcı olur çaktırmadan onun midesine gönderirim he heee :)))Cnm bence davetliler değil asıl davete gittiğinde sorun klasik cümleler
ben herseyi yerim ama zayıfim sende öyle yap
aaa bugunluk bnm için diyeti Boz
sen zaten hep diyettesin black blaaa
Ki konuşanlar maalesef hep kadınlarr
Çok mantıklı cnm :) eşe havale etmektatlım yok o eski kural sadece cuma yapıyoruz , orayıda bir değiştiremedik gitti
kıskanççç kadınlar işte, bende o yüzden pek çaktırmam misafirlikte diyet yaptığımı sohbet ederken zaten içmem yemem , eşim saolsun yardımcı olur çaktırmadan onun midesine gönderirim he heee :)))
Kesinlikle deneyin asla pişman olmazsınızÇok mantıklı cnm :) eşe havale etmek
Çok güzel menün canım . Hani su ve spor ?evettt dünkü menümü yazayım,
fırçalarımı alayımmm...
08 TEMMUZ
SAHUR
çeyrek bazlamaya domates-peynirli tost
1 sahanda yumurta
İFTAR
1,5 kepçe şehriye çorbası
yarım pors. karnıyarık
2-3 yk pirinç pilavı
4-5 kare dilim karpuz
1 dilim ekmek
bol salata
ARA
1 küçük pors. güllaç
Çok güzel menün canım . Hani su ve spor ?
aldım mesajı kaptanCleo canım tamam elinden geleni yapabileceğini biliyorum , yarın tartı günümüz bide kilonu bildirirsen süper olur. Sonrasında keyfine bakabilirsin tatlım iyi gezmeler
sevim_mrt kızartma yassak canım ! yemeyelim
K Kelebek678 canım menün çok iyi ya9 km kaç saat sürüyor?
Alıntılama yapmıştım bisürü ama hepsi uçtuuuuu! Aklımda kalanlardan bir demet size
Canım çokkk güzel devam devammgünaydınn :) dünkü menüm
sahur
bir hurma
bir meyveli yoğurt
iftar
bir fırında but
5 çatal julyen salata
bir karnıyarık
bir tas komposto
bir bardak ayran
yarım saat yürüyüş .2-2,5 lt su
hoşçakall inşallah :))Kızlar ben şimdilik çıkıyorum kuzenime gitcez , hazırlanmam lazım . Sonra gelirim yine grsrzzz , boş kalmasın buralar he hee
9 km 1 saat 40 dakika sürüyor aprilCleo canım tamam elinden geleni yapabileceğini biliyorum , yarın tartı günümüz bide kilonu bildirirsen süper olur. Sonrasında keyfine bakabilirsin tatlım iyi gezmeler
sevim_mrt kızartma yassak canım ! yemeyelim
K Kelebek678 canım menün çok iyi ya9 km kaç saat sürüyor?
Alıntılama yapmıştım bisürü ama hepsi uçtuuuuu! Aklımda kalanlardan bir demet size
Tamamdır kaptan :)Kızlar ben şimdilik çıkıyorum kuzenime gitcez , hazırlanmam lazım . Sonra gelirim yine grsrzzz , boş kalmasın buralar he hee
Canım mutlu yıllarrrrrbugün an itibariyle 24 yaşına girmiş bulunmaktayım 9 temmuzda gece 1 30 da dogmusum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?