Sevindim sende bendensinYok yok buralardayım telefondan takipteyim kilo tartilma işide yarın evdeyim zaten haftaya cumada orda tartilir I'm umarım büyük bir tartı farkı yoktur yani hep destek tam destek ayrılmak yok yola devammm
Hosbuldum cnmm.adım ahsen.sevilay yakın arkadaşımın adı.seviyorum bu ismi@gulsayszey canım hoşgeldin seninle tanıştık mıbu aralar yeni gelen çok karıştırmadım inş
sevilay80 Canım sen de hoşgeldin
Benim adim aslında sevilay senin bildirimlerini gördükçe ben yazdım sanıyorum
Siz 3 gün sonra beni görün kayinvaldemle ne mücadeleye gireceğiz ama altı yıldır o on kere ben bir kere galip gelmiştim şimdi sizlerle kendimi Amerika'yı Feth edecek suriye gibi hissediyorum inş ilk defa kayinvakdemin yanında kiloları verip onu sinir edip döneceğim
Saol cnm sizlerle Hayır demek artık kolay zatenYaparsın arkadaşım sen yeterki duruşunu bozma ha bi de sakin taviz verme.accik ye derler.gidince diyete baslarsin derler sana çok yakisiyo bu halin ne gereği var deyip senin kiskananlar olck.hepsi başıma geldi biliyom.sen yeter ki hayır demeyi bil
Bnmki 55 kiloAyy ne uyuz kaynanalar vaaar
Benimki 130 kilo, o yüzden kankayiz
Yaparsın arkadaşım sen yeterki duruşunu bozma ha bi de sakin taviz verme.accik ye derler.gidince diyete baslarsin derler sana çok yakisiyo bu halin ne gereği var deyip senin kiskananlar olck.hepsi başıma geldi biliyom.sen yeter ki hayır demeyi bil
Sen o kilolari verirsin otiiii
severim böyle fit kaynanalarıAyy ne uyuz kaynanalar vaaar
Benimki 130 kilo, o yüzden kankayiz
Benimkinide sevsene benden önce 65 di benden sonra 55 anlatamam rekabetimizi yani ayıptır söylemesi benden fazla yedigine kanaat getirirse çıkartıyor deyim siz anlayın ama benimleyken sanki survivor yarışmasında gibiyiz yaziflayan kazanıyorseverim böyle fit kaynanaları
Seninkini sevmem ayy ne gıcık bir tip ! 55kg kaynana mı olur yaw senin işin zor kuzumBenimkinide sevsene benden önce 65 di benden sonra 55 anlatamam rekabetimizi yani ayıptır söylemesi benden fazla yedigine kanaat getirirse çıkartıyor deyim siz anlayın ama benimleyken sanki survivor yarışmasında gibiyiz yaziflayan kazanıyor
Firdevs hanim mübarekSeninkini sevmem ayy ne gıcık bir tip ! 55kg kaynana mı olur yaw senin işin zor kuzum
Kıyamam sana kuzumFirdevs hanim mübarek
Ömür boyu ne hallerde kalacam bir bilseniz bu neki hihiiiiiii:)Kıyamam sana kuzumama tek artısı sende ömür boyuuu fit kalmak zorunda olacaksınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?