Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Yok yok buralardayım telefondan takipteyim kilo tartilma işide yarın evdeyim zaten haftaya cumada orda tartilir I'm umarım büyük bir tartı farkı yoktur yani hep destek tam destek ayrılmak yok yola devammm
Sevindim sende bendensin

Ayy ne uyuz kaynanalar vaaar

Benimki 130 kilo, o yüzden kankayiz

Saol cnm sizlerle Hayır demek artık kolay zaten

Dün de görümcemin kaynanası oyle diyo. Cok zayıfladın ye. Evlendiğinde bu kadar zayıf degildin dur yeter. Daha dur dedim ayselcigim verecek kilolarım vaar

Cocukları uyuttum. Kalkıp hazırlıklara devam edicim.
Menümü de paylaşmamısim dur yazayım.

Dünkü menüm

Kucuk kase domates çorbası
1 dilim tulbent mantisi
4-5 dilim fırınlanmis patates
4-5 kasik et sote
Sebzeli yoğurtlu salata yarım kase filan

Arada 2-3 dilim karpuz

Cay ile bir dilim gullac
2 kayısı

Sahur
1 haslanmis yumurta
2 parmak beyaz peynir
4 zeytin
Domates salatalık
Kucuk dilim kek
2 hurma

2-5 Lt su

severim böyle fit kaynanaları
Benimkinide sevsene benden önce 65 di benden sonra 55 anlatamam rekabetimizi yani ayıptır söylemesi benden fazla yedigine kanaat getirirse çıkartıyor deyim siz anlayın ama benimleyken sanki survivor yarışmasında gibiyiz yaziflayan kazanıyor

Seninkini sevmem ayy ne gıcık bir tip ! 55kg kaynana mı olur yaw senin işin zor kuzum

Iyi akşamlarrr yarın sınavım var kızlar dua edin :/ bugün baktım burdaki tartımin pili bitmiş garanti olsun diye bu sabah istanbulda tartilmistim. Kilo bildirimimi yapiyoruuum 70.2 olmuşum yani 800 gr gitmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…