- 3 Temmuz 2015
- 241
- 164
- 18
- 45
Bana iftar biraz çok geldi bir anda :)Dünkü menüm
Sahur bir dilim pide
Bir dilim kaşar
Domates
3 tavuk kanat
İftar
Bir kase mercimek çorba
3 kaşık güveç
4 kaşık fellah köftesi
5 yaprak sarma
3 kaşık yoğurtlu köz biber salatası
Bir dilim pide
Ara 2 bardak cay
bir küçük dilim köstebek pasta
1,5 litre su spor yok malesef ama 9 kişi misafir ağırladım akşama kadar atom karınca gibi dolaştım
Zaten öyleBana iftar biraz çok geldi bir anda :)
Amann boşver o kadar değil orası da pis kalsınMerhabaaa
Temizlik yapıyorum. Klimanın kumandası kayıp naapacoook??
Balkonda serinleyeyim dedim ki o da nesi?! Balkon korkuluklarindaki Kuş pisliklerinin üstünü de boyamam gerek, çıkmıyo lekesi. Evlerin ısı niye hic bitmez ki? Daha yemeklerim de tam degil
Cileeeee.
Aaaaaa aaah aaaahh
Aaaaah
Çile bülbülüm!
Bülbül dedim de cok sevdiğim buyuk kuş biblomu kırdı oğlum
Amann boşver o kadar değil orası da pis kalsınkuş bu canım s.... Onadamı engel olcazzz.
Yemeklerin olur İnşaAllah canım bir çırpıda , ben iftar misafirinin ezana 10 dk kalanını severim umarım seninkide öyle olur
Paşadır yapar
Ama ya napsam beğenmiyorsunuz kuşlar ramazan bu ancak bu kadar oluyoZaten öylenasıl azaltsak acaba Sevilcimin menülerini ? Dur bakalım belki rüyanın etkisi olur
@gulsay canım hoşgeldin seninle tanıştık mıbu aralar yeni gelen çok karıştırmadım inş
sevilay80 Canım sen de hoşgeldin
Benim adim aslında sevilay senin bildirimlerini gördükçe ben yazdım sanıyorum
Çok kötü bir rüyaymış neyseki rüyaGünaydın canlarrrr
Ayyy rüyamda kayınvalidem göbeğine laf ediyordukabusssssss
Hiç hoş görünmüyor bu ne falan diyodu
Uyanır uyanmaz söz verdim kendime eylül 15 e kadar 10 kilo vereceğim
canım menülerinde biraz daha hafiflik olsa süperrr olacak iyi gidiyosun amaDünkü menüm
Sahur bir dilim pide
Bir dilim kaşar
Domates
3 tavuk kanat
İftar
Bir kase mercimek çorba
3 kaşık güveç
4 kaşık fellah köftesi
5 yaprak sarma
3 kaşık yoğurtlu köz biber salatası
Bir dilim pide
Ara 2 bardak cay
bir küçük dilim köstebek pasta
1,5 litre su spor yok malesef ama 9 kişi misafir ağırladım akşama kadar atom karınca gibi dolaştım
Günaydın canlarrrr
Ayyy rüyamda kayınvalidem göbeğine laf ediyordukabusssssss
Hiç hoş görünmüyor bu ne falan diyodu
Uyanır uyanmaz söz verdim kendime eylül 15 e kadar 10 kilo vereceğim
Beni kaynanam yaptı boyle sanırım
Aslında cok rahatimdir ama zamanım kalırsa boyiim ben yine
Yemeklerim de hazır sayılır da son anda pişecek seyre filan var. Sagolsun gorumceme yükledim 2 seyi
Haticend karniyarik biraz tehlikeli geldi bana
hiç beğenmemek olurmu? ah keşke yiyebilsek de yedirtsekAma ya napsam beğenmiyorsunuz kuşlar ramazan bu ancak bu kadar oluyoramazandan sonra bomba gibi geliciiiim evet rüyanın etkisi mutlaka olacak aprilim çok etkilendim
evet senin devreler biraz yanmışAa ben de nickini hep sevgili diye okuyorum. Sonra aprilin sevil dediğini görüyorum Allah Allah diyorum sevime niye sebil diyo. Bayağı bı karışmış benim kafa
Ama ya napsam beğenmiyorsunuz kuşlar ramazan bu ancak bu kadar oluyoramazandan sonra bomba gibi geliciiiim evet rüyanın etkisi mutlaka olacak aprilim çok etkilendim
Aa ben de nickini hep sevgili diye okuyorum. Sonra aprilin sevil dediğini görüyorum Allah Allah diyorum sevime niye sebil diyo. Bayağı bı karışmış benim kafa
Siz 3 gün sonra beni görün kayinvaldemle ne mücadeleye gireceğiz ama altı yıldır o on kere ben bir kere galip gelmiştim şimdi sizlerle kendimi Amerika'yı Feth edecek suriye gibi hissediyorum inş ilk defa kayinvakdemin yanında kiloları verip onu sinir edip döneceğim
Tamamdır o zamanCumartesi gidip haftaya pazar döneceğim ama spordur diyettir tam gaz devam bayramda bile ; ) sıkıntı yok kaptan :) savaştan sağ salim döneceğim inş : D
Yok yok buralardayım telefondan takipteyim kilo tartilma işide yarın evdeyim zaten haftaya cumada orda tartilir I'm umarım büyük bir tartı farkı yoktur yani hep destek tam destek ayrılmak yok yola devammmTamamdır o zamanpeki bu süre zarfında burda olmuyacaksın dimi ? Cuma günleri kilo bildirimlerini kaçırmaman gerekiyor biliyorsun dimi canım ?
Yaparsın arkadaşım sen yeterki duruşunu bozma ha bi de sakin taviz verme.accik ye derler.gidince diyete baslarsin derler sana çok yakisiyo bu halin ne gereği var deyip senin kiskananlar olck.hepsi başıma geldi biliyom.sen yeter ki hayır demeyi bilSiz 3 gün sonra beni görün kayinvaldemle ne mücadeleye gireceğiz ama altı yıldır o on kere ben bir kere galip gelmiştim şimdi sizlerle kendimi Amerika'yı Feth edecek suriye gibi hissediyorum inş ilk defa kayinvakdemin yanında kiloları verip onu sinir edip döneceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?