Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Bana iftar biraz çok geldi bir anda :)

Merhabaaa

Temizlik yapıyorum. Klimanın kumandası kayıp naapacoook??
Balkonda serinleyeyim dedim ki o da nesi?! Balkon korkuluklarindaki Kuş pisliklerinin üstünü de boyamam gerek, çıkmıyo lekesi. Evlerin ısı niye hic bitmez ki? Daha yemeklerim de tam degil

Cileeeee.
Aaaaaa aaah aaaahh
Aaaaah
Çile bülbülüm!

Bülbül dedim de cok sevdiğim buyuk kuş biblomu kırdı oğlum

Amann boşver o kadar değil orası da pis kalsın kuş bu canım s.... Onadamı engel olcazzz.
Yemeklerin olur İnşaAllah canım bir çırpıda , ben iftar misafirinin ezana 10 dk kalanını severim umarım seninkide öyle olur
Paşadır yapar

Beni kaynanam yaptı boyle sanırım
Aslında cok rahatimdir ama zamanım kalırsa boyiim ben yine

Yemeklerim de hazır sayılır da son anda pişecek seyre filan var. Sagolsun gorumceme yükledim 2 seyi

Aa ben de nickini hep sevgili diye okuyorum. Sonra aprilin sevil dediğini görüyorum Allah Allah diyorum sevime niye sebil diyo. Bayağı bı karışmış benim kafa

Günaydın canlarrrr
Ayyy rüyamda kayınvalidem göbeğine laf ediyordu kabusssssss
Hiç hoş görünmüyor bu ne falan diyodu
Uyanır uyanmaz söz verdim kendime eylül 15 e kadar 10 kilo vereceğim
Çok kötü bir rüyaymış neyseki rüya canım sende napıyorsun kiloları veriyosun sonra sen onun kabusu oluyorsun yaşasın kötülük!! He heee :))))

canım menülerinde biraz daha hafiflik olsa süperrr olacak iyi gidiyosun ama mesela köfte sarma fazla , aklında bulunsun...

Günaydın canlarrrr
Ayyy rüyamda kayınvalidem göbeğine laf ediyordu kabusssssss
Hiç hoş görünmüyor bu ne falan diyodu
Uyanır uyanmaz söz verdim kendime eylül 15 e kadar 10 kilo vereceğim

Beni kaynanam yaptı boyle sanırım
Aslında cok rahatimdir ama zamanım kalırsa boyiim ben yine

Yemeklerim de hazır sayılır da son anda pişecek seyre filan var. Sagolsun gorumceme yükledim 2 seyi

Ahh bu kayınvalideler yok mu ikinizinde gözünü korkutmuş

Haticend karniyarik biraz tehlikeli geldi bana

Haklısın galiba

Ama ya napsam beğenmiyorsunuz kuşlar ramazan bu ancak bu kadar oluyo ramazandan sonra bomba gibi geliciiiim evet rüyanın etkisi mutlaka olacak aprilim çok etkilendim
hiç beğenmemek olurmu? ah keşke yiyebilsek de yedirtsek sadece senin iyiliğin için kuzum biliyorum ki sende çok istiyorsun zayıflamayı sadece yardımcı olmak amaçhadi bakalım Ramazandan sonrayı bekliyorum hepimiz öyleee olacağız

Aa ben de nickini hep sevgili diye okuyorum. Sonra aprilin sevil dediğini görüyorum Allah Allah diyorum sevime niye sebil diyo. Bayağı bı karışmış benim kafa
evet senin devreler biraz yanmış kaç ay oldu ? ama biz de doğru okuyormuşuz ama bakkk yanlışmış aslında Sevilay

Siz 3 gün sonra beni görün kayinvaldemle ne mücadeleye gireceğiz ama altı yıldır o on kere ben bir kere galip gelmiştim şimdi sizlerle kendimi Amerika'yı Feth edecek suriye gibi hissediyorum inş ilk defa kayinvakdemin yanında kiloları verip onu sinir edip döneceğim

Ama ya napsam beğenmiyorsunuz kuşlar ramazan bu ancak bu kadar oluyo ramazandan sonra bomba gibi geliciiiim evet rüyanın etkisi mutlaka olacak aprilim çok etkilendim

ya bence de ramazanda güzel iftar sofralarında az yemek büyük irade istiyo.
tamam yapan yapıyo da... alışkanlıklar da hemen kalkmıyo.
ben de bayramdan sonra çok çok sıkı tutcam.
tabi ki bayrama kadar da dizginleri bırakmam

Sen orada ne kadar kalacaksın ? Ne zaman gidiyordun ?

Cumartesi gidip haftaya pazar döneceğim ama spordur diyettir tam gaz devam bayramda bile ; ) sıkıntı yok kaptan :) savaştan sağ salim döneceğim inş : D

Cumartesi gidip haftaya pazar döneceğim ama spordur diyettir tam gaz devam bayramda bile ; ) sıkıntı yok kaptan :) savaştan sağ salim döneceğim inş : D
Tamamdır o zaman peki bu süre zarfında burda olmuyacaksın dimi ? Cuma günleri kilo bildirimlerini kaçırmaman gerekiyor biliyorsun dimi canım ?

Tamamdır o zaman peki bu süre zarfında burda olmuyacaksın dimi ? Cuma günleri kilo bildirimlerini kaçırmaman gerekiyor biliyorsun dimi canım ?
Yok yok buralardayım telefondan takipteyim kilo tartilma işide yarın evdeyim zaten haftaya cumada orda tartilir I'm umarım büyük bir tartı farkı yoktur yani hep destek tam destek ayrılmak yok yola devammm

Yaparsın arkadaşım sen yeterki duruşunu bozma ha bi de sakin taviz verme.accik ye derler.gidince diyete baslarsin derler sana çok yakisiyo bu halin ne gereği var deyip senin kiskananlar olck.hepsi başıma geldi biliyom.sen yeter ki hayır demeyi bil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…