Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Iyi akşamlarrr yarın sınavım var kızlar dua edin :/ bugün baktım burdaki tartımin pili bitmiş garanti olsun diye bu sabah istanbulda tartilmistim. Kilo bildirimimi yapiyoruuum 70.2 olmuşum yani 800 gr gitmiş

Allah yardımcın olsun canım.
Yarını unuttum ben 5 dk once gelsen o tatlıyı yemiycektim

Iyi akşamlarrr yarın sınavım var kızlar dua edin :/ bugün baktım burdaki tartımin pili bitmiş garanti olsun diye bu sabah istanbulda tartilmistim. Kilo bildirimimi yapiyoruuum 70.2 olmuşum yani 800 gr gitmiş
Basarilar diliyorum canim

Ahah Sagol canım
Dillere destan..
Naaptin bügün
Ne yapayim canm ya elimi yaraladm elektrk supurgesi cekmiyordu altinda da donen kismi var ya dovucu ismi parmagimi kapti derisini yuzdu biraz. Ben o kapali saniyordum agladm bi suru cok canim yandiii

***1.TAKIM 421.ETAP***

sosyestetik (56.9////%)

ApriL_2007 (72.6//////%)
deadline (62.8///////%)
Burcu_87 (66.6///////%)

TuTii (61.7/////%)
Otimoti (70.5/////%)
sevili6163 (90//////%)
Sevim_mrt (72.6//////%)

1. Takım Ortalaması: %

Ne yapayim canm ya elimi yaraladm elektrk supurgesi cekmiyordu altinda da donen kismi var ya dovucu ismi parmagimi kapti derisini yuzdu biraz. Ben o kapali saniyordum agladm bi suru cok canim yandiii

Oyy gecmis olsun kuzuuum.
Bayağı bayağı süpürgeden dayak yedin yani.

İstanbulun neresinde Yeni okulun?

Ayy ben bunu kaçırmışım ! Oldu bittiye getirmek bu olsa gerek , seni gidi çarpmışsın delikanlıyı
Pek bi hareketli ya ortalik ondan dedim yine kuru kalabalik anlasilan
tatlım herkes daha yeni geldi bu hafta deneme süresindeler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…