Seninkini sevmem ayy ne gıcık bir tip ! 55kg kaynana mı olur yaw senin işin zor kuzum
Ömür boyu ne hallerde kalacam bir bilseniz bu neki hihiiiiiii:)
Iyi akşamlarrryarın sınavım var kızlar dua edin :/ bugün baktım burdaki tartımin pili bitmiş garanti olsun diye bu sabah istanbulda tartilmistim. Kilo bildirimimi yapiyoruuum 70.2 olmuşum yani 800 gr gitmiş
Basarilar diliyorum canimIyi akşamlarrryarın sınavım var kızlar dua edin :/ bugün baktım burdaki tartımin pili bitmiş garanti olsun diye bu sabah istanbulda tartilmistim. Kilo bildirimimi yapiyoruuum 70.2 olmuşum yani 800 gr gitmiş
Kimse yok ku hu huu oti nerelerdesin tanisma hikayene bayildim tatlim
Ne yapayim canm ya elimi yaraladm elektrk supurgesi cekmiyordu altinda da donen kismi var ya dovucu ismi parmagimi kapti derisini yuzdu biraz. Ben o kapali saniyordum agladm bi suru cok canim yandiiiAhah Sagol canım
Dillere destan..
Naaptin bügün
Ne yapayim canm ya elimi yaraladm elektrk supurgesi cekmiyordu altinda da donen kismi var ya dovucu ismi parmagimi kapti derisini yuzdu biraz. Ben o kapali saniyordum agladm bi suru cok canim yandiii
Aynen supurge beni dovduuuuOyy gecmis olsun kuzuuum.
Bayağı bayağı süpürgeden dayak yedin yani.
İstanbulun neresinde Yeni okulun?
Geçmiş olsun canım , nazara geldin sen ...Aynen supurge beni dovduuuu
YokAprilim bu hafta listeye eklenecek olan var mi?
Hep bu otinin yuzundennnn sosyetik dedi parmak gittiGeçmiş olsun canım , nazara geldin sen ...
Pek bi hareketli ya ortalik ondan dedim yine kuru kalabalik anlasilan
teşekkürler canım sağolCanım mutlu yıllarrrrr
sağol canımmutlu yıllar...
teşekkür ederim canımNice yıllara arkadasim
Ayy ben bunu kaçırmışım ! Oldu bittiye getirmek bu olsa gerek , seni gidi çarpmışsın delikanlıyıTatlım sen en basta hata yapmışsın, o turde oyle bir seçenek yok. Araman gereken özellik 'kıskançlığını çaktırmayan' olacak
Gözünüz Aydın canım saglikla büyüsün minnak. Gez tabi sen gezzz ve tabi sevgi karşılıklı
Neyyy ozet miydi bu? Cok tatlisin.
Bak ben benim eşimle tanışma hikayemi anlatayım sana. Özet degil ama..
Şimdi kardesi abimle evleniyor. Ben acayip kılım kendisine. Sıfır muhabbet. Sonra faceden ekleyip ilk muhabbette evlenme teklifi ediyor. Arada 1500km. Ne oldu ne bitti anlamadım pek ama evlenmis bulunduk. Cok romantik diiiiiimiiiii
tatlım herkes daha yeni geldi bu haftaPek bi hareketli ya ortalik ondan dedim yine kuru kalabalik anlasilan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?