Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Börekle tatlı biraz miktar olarak fazla mi ne :)

Aynen nasıl mutlu hissediyorsan ve sagligini bozmuyorsan ideal kilo odur

Vala Sevim ve otii ikinizinde kacamagini April görmesin börek ne tatlı ne max ne :) ( size söyleyip bugün ben patlatirmisim ki bir günde 2 3 kilo alacak kadar da güzel patlatirim ayıptır soylemesi)

Bak yine acmış capsi cık cık cık
Max yediği yetmiyo
Hep sucluuu hem gucluuu
ayy bız hep iş yazısmalarında caps kullanıyoruz ondan acık kalmıs tamam yaa yemıyecem bayramdan sonra sporada baslayacam kıs gelmeden 60 olmam lazım kısında 50duserım belkım

Vala Sevim ve otii ikinizinde kacamagini April görmesin börek ne tatlı ne max ne :) ( size söyleyip bugün ben patlatirmisim ki bir günde 2 3 kilo alacak kadar da güzel patlatirim ayıptır soylemesi)

Biz ettik sen etme.
Tatlı miktarı cok da ben miktardan cok Suna takıldım; yarım dilim tatlı yemiştim sonra misafirler gitti oturdum kızın tabaginda bıraktığı tatlıyı yedim. Tamam kızı cok sevdim ama ne alaka yaaa

aaaaa max 160 cal.en az o dıye onu aldım varsa daha düşük dondurma onu alım

ahhahaaa sen bıttın bacımmm ikinci fiyaskodan sonra benım maxıma söz etmemen lazım

ayy bız hep iş yazısmalarında caps kullanıyoruz ondan acık kalmıs tamam yaa yemıyecem bayramdan sonra sporada baslayacam kıs gelmeden 60 olmam lazım kısında 50duserım belkım

Spora kesin başlamalıyız evet de ben bayramdan cok korkuyorum. Bize türbe ziyareti gibi Akın eder insanlar. E biz de tabi ikramlar falan filan ooh gelen orurur kalır bahçede. Olan bize oluyo.

buldum yenı dondurma kaçamagımı fruttare yada twısttır sadece 65 bırı 75 bırı esım o kadar dedı twısstır ye o daha az kalorili dıyede dınlemedım

Spora kesin başlamalıyız evet de ben bayramdan cok korkuyorum. Bize türbe ziyareti gibi Akın eder insanlar. E biz de tabi ikramlar falan filan ooh gelen orurur kalır bahçede. Olan bize oluyo.
bende kayınvalıdeme gıdecem ama bayramda 2 gun kayserıye kayınvalıdem degılde kayserıden korkuyorum annenem var bı evlere senlık yapar durur mantı su boregı kofteler offfffffffffff onun yaptıgına dayanamam kııı

Bence bayramda üç gün detoks yapalim yoksa bir çatal bir tutam işin ucu kaçar en iyisi hiç ama hiç yemeyelim bayramdan sonrada bayılır kalırız sadece havayla beslenir

Merhabalar, sabah nöbet çıkışıydım
Bayılmış kalmışım valla

09TEMMUZ
SAHUR
2-3 dilim börek
1 sahanda yumurta
1/2 pors karnıyarık

IFTAR
1,5 kepçe mercimek çorba
1 pors. Pilav üstü kuru
1 kase cacık

ARA
3-4 hoşbeş gofret
1 avuç kadar çekirdek
1 top dondurma
1-2 avuç kadar kiraz

Gece ayakta olunca son ara coşkulu oldu

Yok yok dayanirsin dayanirsin April birinci Gün kiloyu sorunca hepimiz dayanır hiiiiihiiiii

Bu
Diyet menu dimi :) azcık çok olmuş dizem ama herkese çok olmuş diyorum bende mi tuhaflık var diye düşünmeye başladım

En son 86,7 idim.
Şu an çok şaşkınım ama bugün 85,7
Sanırsam %1,1

Mutlu muyum?
Uykuluyummm...

Hayır tatlıyı o yüzden buyuk dilim diye yazdım. İki kere yemediiiim Ayrıca senden baska kaçamalı menü bulamadım. April karşısında yanıma birini bulup dikkati ona çekmem gerekiyordu
bak yaaa senın tatlı 240 kal. benım mınınınnacık 160 cal. taktıııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…