Bİ KERE HEPSİ SEKERSIZ MAX DISINDAHadi ben yedim! Senin o hosaflar, maxlar, limonatalar ne olacak? Demiyim demiyim dedim ama sen kaşındin yavrum. Şekerli icecek yok demedik mı cık cık cık
Börekle tatlı biraz miktar olarak fazla mi ne :)Dünkü menum
Misafirlerim vardı iftarda. Tanımıyordum ama cok sevdim. Muhabbet cok güzeldi ne yediğimi pek anlamadım ama hatırlamaya çalışicam
İftar
1 kâseden az domates çorbası
Avuç ici kadar Bonfile
2 kasik patates puresi
2 kasik pilav
2 çatal yoğurtlu salata
22 civarı 1 buyuk dilim fıstıkli kadayıf
2 top sade dondurma
23 civarı tek sekerli turk kahvesi
Sahur
3 tane kıymalı börek
1 bardak ayran
2-3 dilim karpuz
2.5 Lt su
Bİ KERE HEPSİ SEKERSIZ MAX DISINDA
Aynen nasıl mutlu hissediyorsan ve sagligini bozmuyorsan ideal kilo odurOh oh maşallah. Aramızda top model varmış da haberimiz yok. Önemli olan insanın kendini hangi kiloda rahat hissettiği tabi. Ben 1.66yim ama hedefim 65 mesela. Yüzüm cok küçülüyor yakışmıyor. Yani en son lisede 55-57 idim hoş degildi sanki. 65 i bir göreyim de duruma göre bakıciim
ayy bız hep iş yazısmalarında caps kullanıyoruz ondan acık kalmıs tamam yaa yemıyecem bayramdan sonra sporada baslayacam kıs gelmeden 60 olmam lazım kısında 50duserım belkımBak yine acmış capsi cık cık cık
Max yediği yetmiyo
Hep sucluuu hem gucluuu
Vala Sevim ve otii ikinizinde kacamagini April görmesin börek ne tatlı ne max ne :) ( size söyleyip bugün ben patlatirmisim ki bir günde 2 3 kilo alacak kadar da güzel patlatirim ayıptır soylemesi)
aaaaa max 160 cal.en az o dıye onu aldım varsa daha düşük dondurma onu alımVala Sevim ve otii ikinizinde kacamagini April görmesin börek ne tatlı ne max ne :) ( size söyleyip bugün ben patlatirmisim ki bir günde 2 3 kilo alacak kadar da güzel patlatirim ayıptır soylemesi)
ahhahaaa sen bıttın bacımmm ikinci fiyaskodan sonra benım maxıma söz etmemen lazımBiz ettik sen etme.
Tatlı miktarı cok da ben miktardan cok Suna takıldım; yarım dilim tatlı yemiştim sonra misafirler gitti oturdum kızın tabaginda bıraktığı tatlıyı yedim. Tamam kızı cok sevdim ama ne alaka yaaa
ayy bız hep iş yazısmalarında caps kullanıyoruz ondan acık kalmıs tamam yaa yemıyecem bayramdan sonra sporada baslayacam kıs gelmeden 60 olmam lazım kısında 50duserım belkım
Biz ettik sen etme.
Tatlı miktarı cok da ben miktardan cok Suna takıldım; yarım dilim tatlı yemiştim sonra misafirler gitti oturdum kızın tabaginda bıraktığı tatlıyı yedim. Tamam kızı cok sevdim ama ne alaka yaaa
Ay Süpersin yaaa hakikaten o ne alaka ben senin yerinde olsam bugün sebze Meyve takılırim ben Buharda brokoli hasladim aksama tavsiye ederim süper oluyo ( dermisim)
bende kayınvalıdeme gıdecem ama bayramda 2 gun kayserıye kayınvalıdem degılde kayserıden korkuyorum annenem var bı evlere senlık yapar durur mantı su boregı kofteler offfffffffffff onun yaptıgına dayanamam kıııSpora kesin başlamalıyız evet de ben bayramdan cok korkuyorum. Bize türbe ziyareti gibi Akın eder insanlar. E biz de tabi ikramlar falan filan ooh gelen orurur kalır bahçede. Olan bize oluyo.
Bence bayramda üç gün detoks yapalim yoksa bir çatal bir tutam işin ucu kaçar en iyisi hiç ama hiç yemeyelim bayramdan sonrada bayılır kalırız sadece havayla beslenirSpora kesin başlamalıyız evet de ben bayramdan cok korkuyorum. Bize türbe ziyareti gibi Akın eder insanlar. E biz de tabi ikramlar falan filan ooh gelen orurur kalır bahçede. Olan bize oluyo.
Yok yok dayanirsin dayanirsinbende kayınvalıdeme gıdecem ama bayramda 2 gun kayserıye kayınvalıdem degılde kayserıden korkuyorum annenem var bı evlere senlık yapar durur mantı su boregı kofteler offfffffffffff onun yaptıgına dayanamam kııı
ahhahaaa sen bıttın bacımmm ikinci fiyaskodan sonra benım maxıma söz etmemen lazım
Diyet menu dimi :) azcık çok olmuş dizem ama herkese çok olmuş diyorum bende mi tuhaflık var diye düşünmeye başladımMerhabalar, sabah nöbet çıkışıydım
Bayılmış kalmışım valla
09TEMMUZ
SAHUR
2-3 dilim börek
1 sahanda yumurta
1/2 pors karnıyarık
IFTAR
1,5 kepçe mercimek çorba
1 pors. Pilav üstü kuru
1 kase cacık
ARA
3-4 hoşbeş gofret
1 avuç kadar çekirdek
1 top dondurma
1-2 avuç kadar kiraz
Gece ayakta olunca son ara coşkulu oldu
bak yaaa senın tatlı 240 kal. benım mınınınnacık 160 cal. taktııııııHayır tatlıyı o yüzden buyuk dilim diye yazdım. İki kere yemediiiimAyrıca senden baska kaçamalı menü bulamadım. April karşısında yanıma birini bulup dikkati ona çekmem gerekiyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?