Yok canım ya sende tuhaflık yokBu
Diyet menu dimi :) azcık çok olmuş dizem ama herkese çok olmuş diyorum bende mi tuhaflık var diye düşünmeye başladım
burda olmanın avantajı dıyelım belkıde daha cok yerken durdun kendınıııYok canım ya sende tuhaflık yok
Benim bu Ramazan menüler hiç diyetlik olmadı...
Ben tartıda eksiyi nasıl gördüm onu hiç anlamadım
Kesinlikle dün yine canım sıkıldı ki ben kendimi kötü hissedince hastalık derecesinde yemek yiyorumburda olmanın avantajı dıyelım belkıde daha cok yerken durdun kendınııı
ramazandan sonra spora baslamak çin şimdi bıle jıllıan vıdeosunu izliyorumKesinlikle dün yine canım sıkıldı ki ben kendimi kötü hissedince hastalık derecesinde yemek yiyorumnese dün kesin yine bozardim ama sizlerin sözleri aklıma gelince durdum durabildim inş böylece devam eder hepimiz sağlıklı hoş fizikli hatunlar olarak hayatımıza devam ederiz:)
canım ev temızlıgı spor olmuyormus oyle dedılerdıKizlar suan tempolu bir sekilde ev temizliyorm hem spor hem temizlik ikisi bir arada iki dk ara vereym dedim nasilsiniz
simdi mesajlara baktım da yazmayalı sadece 1 gün olmus ama nedense 2 gün gibi gelmişti :)[/QUOTE
costuk cnm
burda olmanın avantajı dıyelım belkıde daha cok yerken durdun kendınııı
bak fruttare yada twıstır yee buldum ben en dusuklerini fruttare65 twıstır 75 kalOrası muhakkak canım
Bende gerçekten yeme eyleminin Sınırı yoktu.
Hani siz şu menülerime fazla diyorsunuz ya, inanın ben bu menülerin 2-3 katını yeme potansiyeline sahibim
Yani size fazla gelen menüler benim azaltılmış halim
Tabi ki bunlar geçerli menüler değil
Ramazan sonrası bomba olcam bomba!
Ama bugün çok sıcak ve ben öyle uyuşuk bi haldeyim ki...
Iftar da su ve dondurma istiyorummmmm
Nedenki sonucta haraket ediyrm dip bucak temizliyorm nasil terledim yoruldumcanım ev temızlıgı spor olmuyormus oyle dedılerdı
Orası muhakkak canım
Bende gerçekten yeme eyleminin Sınırı yoktu.
Hani siz şu menülerime fazla diyorsunuz ya, inanın ben bu menülerin 2-3 katını yeme potansiyeline sahibim
Yani size fazla gelen menüler benim azaltılmış halim
Tabi ki bunlar geçerli menüler değil
Ramazan sonrası bomba olcam bomba!
Ama bugün çok sıcak ve ben öyle uyuşuk bi haldeyim ki...
Iftar da su ve dondurma istiyorummmmm
bak fruttare yada twıstır yee buldum ben en dusuklerini fruttare65 twıstır 75 kal
ayy aprıl gormesın yoldan cıkarıyorum tesvike bakk
Bnmki 55 kilo
Dün de görümcemin kaynanası oyle diyo. Cok zayıfladın ye. Evlendiğinde bu kadar zayıf degildin dur yeter. Daha dur dedim ayselcigim verecek kilolarım vaar
Cocukları uyuttum. Kalkıp hazırlıklara devam edicim.
Menümü de paylaşmamısim dur yazayım.
su an farkettim ve ben seni cok tanımıyorum kısa özet gecer misin benim içinBen henüz tanışmadım kaynanamla bir kaynanam bile yokevde kalmış kız tribi :)
bilemiyorum tatlım oyle denmıstı aynen terden sıpırsıpır oluyom ama .....Nedenki sonucta haraket ediyrm dip bucak temizliyorm nasil terledim yoruldum
denemedım ama denemeyı dusunuyorum krema suzme yogurt ve ıstedıgın meyve seker yerıne pekmez yada bal konuyorduyanlıııs!!! en güzeli su ve meyve! az kalorili bile olsa katkı maddeli besinsimsi nesneler vucuda zzararlı. ayrıca cogunda msg var ki bu beyinde her seyi lezzetli algılatıyor ve bagımlılık yapıyor. bir cok biskuvi bir cok paket dondurma ve cips kola vs de var. saglık için yemeyin derim
gelelim illa yiyecekseniz dondurmayı pakete girmemiş ve sütten ve gercek meyveyle yapan pastanelerden tüketmek lazım. ya da evde kendimiz yapalım
muzdan dondurma yapıyorlar güzel oluyorrobotta cektirip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?