Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Bu

Diyet menu dimi :) azcık çok olmuş dizem ama herkese çok olmuş diyorum bende mi tuhaflık var diye düşünmeye başladım
Yok canım ya sende tuhaflık yok
Benim bu Ramazan menüler hiç diyetlik olmadı...

Ben tartıda eksiyi nasıl gördüm onu hiç anlamadım

burda olmanın avantajı dıyelım belkıde daha cok yerken durdun kendınııı
Kesinlikle dün yine canım sıkıldı ki ben kendimi kötü hissedince hastalık derecesinde yemek yiyorum nese dün kesin yine bozardim ama sizlerin sözleri aklıma gelince durdum durabildim inş böylece devam eder hepimiz sağlıklı hoş fizikli hatunlar olarak hayatımıza devam ederiz:)

ramazandan sonra spora baslamak çin şimdi bıle jıllıan vıdeosunu izliyorum
sırf daha zayıf olabılmek ve saglıklı omak için bu yoldayım

Kizlar suan tempolu bir sekilde ev temizliyorm hem spor hem temizlik ikisi bir arada iki dk ara vereym dedim nasilsiniz

selam kızlar nasılsınız ? bir kac gündür pek iyi değildim sürekli yattım ugrayamadım evde yatmaktan sıkıldım (

burda olmanın avantajı dıyelım belkıde daha cok yerken durdun kendınııı

Orası muhakkak canım

Bende gerçekten yeme eyleminin Sınırı yoktu.
Hani siz şu menülerime fazla diyorsunuz ya, inanın ben bu menülerin 2-3 katını yeme potansiyeline sahibim

Yani size fazla gelen menüler benim azaltılmış halim

Tabi ki bunlar geçerli menüler değil
Ramazan sonrası bomba olcam bomba!

Ama bugün çok sıcak ve ben öyle uyuşuk bi haldeyim ki...
Iftar da su ve dondurma istiyorummmmm

bak fruttare yada twıstır yee buldum ben en dusuklerini fruttare65 twıstır 75 kal
ayy aprıl gormesın yoldan cıkarıyorum tesvike bakk

K Kelebek678 haticend bir karnıyarık muhabbeti gecmiş. ona istinaden, karnıyarıgı ben söyle yapıyprum tavsiye ederim hem kolay hem saglıklı hem de diyete uygun. patlıcanları fırında fırın kagıdı üstünde 200 derecede közlüyorum. cevirerek 15 dk fln sürüyor 8-9 patlıcanın közlenmesi. sonra da soyup bir güzel karnını acıp içini koyuyorum. borcamda biraz su ekleyip 10-12 dk daha fırına veriyorum. hem yagsız hem inanılmaz leziz hem de saglıklı hem de etraf da cok temiz kalıyor. tavsiye ederim.

bak fruttare yada twıstır yee buldum ben en dusuklerini fruttare65 twıstır 75 kal
ayy aprıl gormesın yoldan cıkarıyorum tesvike bakk

yanlıııs!!! en güzeli su ve meyve! az kalorili bile olsa katkı maddeli besinsimsi nesneler vucuda zzararlı. ayrıca cogunda msg var ki bu beyinde her seyi lezzetli algılatıyor ve bagımlılık yapıyor. bir cok biskuvi bir cok paket dondurma ve cips kola vs de var. saglık için yemeyin derim

gelelim illa yiyecekseniz dondurmayı pakete girmemiş ve sütten ve gercek meyveyle yapan pastanelerden tüketmek lazım. ya da evde kendimiz yapalım

muzdan dondurma yapıyorlar güzel oluyor robotta cektirip

ay kaynanaya bak hos benimki de kilo verdi ve su an kilosu benden az : neyseki boyu benden azıcık kısa da benden zayıf durmuyor

catlasınlar ohhh ben bu dur diyenlere cok sinir oluyorum. kendim için saglıgım için psikolojim için yapıyorum sana ne

Selam kızlar bugün cuma değil mi yahu kilo bildirimi yok mu hani liste dolasmiyo ortalıkta ben bildirimini yapıp cikayim yine misafirim var 89.5 + çıkacağım diye ödüm kopuyordu çok şükür 500 gr gitmiş

denemedım ama denemeyı dusunuyorum krema suzme yogurt ve ıstedıgın meyve seker yerıne pekmez yada bal konuyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…