- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Yok yokkk siz güzelsiniz bize bişey düşmez. Rabbim mutluluk, huzur versin daima İnşaAllah :))))))evet biziz canım sağol cnaım osenn güzelliğin aynen ben çalışmadıgımdan rahat ama çalıssam yine yapmaz bizim beyfendi b ence fıtratında yok
iltifat ediyorsun canımYok yokkk siz güzelsiniz bize bişey düşmez. Rabbim mutluluk, huzur versin daima İnşaAllah :))))))
Kıyamazdı yapardı
iltifat ediyorsun canımamin cümlemize inşallah allah herkese huzur versin
Bnm de eriyip gitmemden o sorumlu :)Benimkinden kelebeğe 2 kaynana çıkar üstüne de 20 kg kiyma alır
Benimki dunya iyisidir. Ama cok yiyoruz ya. Kilolarimdan o sorumlu
daha ne olsun bız cıkarken esım çok romantıktı sımdı odunn oldu resmen ama yınede cok yardımcu bana seviyorum kocamı:)canım rejimde oldugum için pasta alma dedim eşime istediğim bir bluz vardı eşim onu almış hediye olarak akşamda çaybahcesine gittik eşim dondurma ısmarladı pasta yerine birde bana evde şarkı söyledi dans ettik öyle geçti yani burada pek çevrem yok ailemde telefonda kutladı
Çok geçmiş olsun cnm dikkat et kendineNe yapayim canm ya elimi yaraladm elektrk supurgesi cekmiyordu altinda da donen kismi var ya dovucu ismi parmagimi kapti derisini yuzdu biraz. Ben o kapali saniyordum agladm bi suru cok canim yandiii
aslında bence gayet iyi arada cikolata yemek iyidirGünaydın herkese dünkü menu Şeyda Coşkun'dan ibrahim Tatlises e döndü ama bugun daha iyisini yapacağım inş
iftar bir dilim somon
bir dilim ekmek
üç çatal salata
üç adet karpuz
ara portakal
sahur susuz nohut yemegi küçük bir kase
iki parça çikolata
Spor bir saat yürüyüş şu 2 litre
Ben pek beğenmedim ama bugün toplarim inşkilodaaa 58,1
çok iyi menükızlar günaydınnn uzun bi süredir doğru düzgün gelemedim çoook özledim sizii
dünkü menüm
oruçluydum
akşam iftarda fırında tavukla patates yedim 1 tabak
ayran içtim 1 kase yoğurt yedim
1 saat yürüdüm 2 lt su içtim
şimdi tartılcam gün içinde kilomuda bildiricem
Sahur yapmaman iyi olmuş boşver :) bu arada sende erkencisin bnm gbi galibadunku menum
sahur yapamadım
iftar
kozde patlıcan bıber bı tabak kadar
karpuz 4 kuçuk dılım
sekersiz limonata 2 bardak
iki kepçe yalancı mantı
1 tas hosaf
1 max
1,5 lt su
sabahları o kadar hızlı oluyoum kı tsort getiriyorum işe değişiyorum terden spor sayılırmı bılmm
kilomda 72,2
Sağol cnm ama bi on gün tutarım kendimi dedim olmadı niye acabaaslında bence gayet iyi arada cikolata yemek iyidir
ben hep araları bıtterden kullanna bırı olarak hıcte çok gemedi
Çok hoş ya azme bak ; )Tartı buldum kizlarr Eki Görüntüle 1579027
Baktım hocanın odasında tartı var hiç usenmedim çıkardım ayakkabıları tartıldım hoca da aynen senin gibi dediÇok hoş ya azme bak ; )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?