Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

günaydın dünkü menüm
Sahur
bir çilekli yoğurt
bir tas müsli ve süt
bir haşlanmış yumurta
bir dilim pide

iftar
bir tas ezogelin çorba
bir küçük dilim su böreği
bir tane kürdan kebabı

ara
2 bardak yeşil çay
2 bardak çay

2-2,5 lt su yarım saat egzersiz . :)

Hosgeldin canım. Menü cok iyi sen nasılsın?

Gayet iyi menün. Ben kebap filan bekledim sahurda ama İyiymis :)

Bugün benim kız çok huysuz sağolsun sabır taşıyla muhattap olmaktan yanlış hesap yapmışım 61,5
58,2
Yüzde ise 3,4 arkadaşlar :)
.

Süper vermissin
Boyun kacti ya? 58ler İyiymis

hafta sonu 80.3 idim şuan 79.3
tam 1 kilo gitmiş şükür

Ooh gitsin gitsin

Hosgeldin canım. Menü cok iyi sen nasılsın?

Gayet iyi menün. Ben kebap filan bekledim sahurda ama İyiymis :)

.

Süper vermissin
Boyun kacti ya? 58ler İyiymis

Ooh gitsin gitsin
Cnm ben 1 70 im diyeceksin eee sorun ne o zaman gerçekten yıllarca 50 olunca şimdi hiç bir giysim olmuyor 2 ay sonra okula eşofman ile değil hamilelik Öncesi halimle gitmek istiyorum ama tabiki o kadar takıntılı değilim artık bir beş kilo beni tekrar huzura kavusturur da artar bile tabiî önce sağlık :)

Sahur biraz karışık geldi bana

daha ne olsun bız cıkarken esım çok romantıktı sımdı odunn oldu resmen ama yınede cok yardımcu bana seviyorum kocamı:)
Allah bozmasin canim aynen benm esim bekarken cok daha romantikti Bende cokk seviyorum gıcıgımı

Baslangic: 69 Kg (1 hafta once )
Bugun : 68.1

(dun tam 68 ti ama dunden buyana 100 gram almisim herhalde)

Sonuc 900 grm vermisim bunada sukur

Kızlar benim birazcık işlerim var ama takipteyim , sizi yine gelcemmm ilerleyen saatlerde liste içinn

Dünkü menum

Misafirlerim vardı iftarda. Tanımıyordum ama cok sevdim. Muhabbet cok güzeldi ne yediğimi pek anlamadım ama hatırlamaya çalışicam

İftar

1 kâseden az domates çorbası
Avuç ici kadar Bonfile
2 kasik patates puresi
2 kasik pilav
2 çatal yoğurtlu salata

22 civarı 1 buyuk dilim fıstıkli kadayıf
2 top sade dondurma

23 civarı tek sekerli turk kahvesi

Sahur
3 tane kıymalı börek
1 bardak ayran
2-3 dilim karpuz

2.5 Lt su

Oh oh maşallah. Aramızda top model varmış da haberimiz yok. Önemli olan insanın kendini hangi kiloda rahat hissettiği tabi. Ben 1.66yim ama hedefim 65 mesela. Yüzüm cok küçülüyor yakışmıyor. Yani en son lisede 55-57 idim hoş degildi sanki. 65 i bir göreyim de duruma göre bakıciim

cosmussun canım april gormesin paparayı yedınn valla

Kimberly henderson haberi vardı gördünüz mü? 4 cocuktan sonra çatlak ve sarkik olan göbeğini göstermiş. Kendisi aslında cok fit. Benim takmış oldugum konu da buydu. Ama ne güzel demis: her sabah 4 guzel gülen surata uyanıyorum ve bunun sarkmış karna ve çatlaklara dediğine inanıyorum.

Hadi ben yedim! Senin o hosaflar, maxlar, limonatalar ne olacak? Demiyim demiyim dedim ama sen kaşındin yavrum. Şekerli icecek yok demedik mı cık cık cık

*1.TAKIM 421.ETAP***

sosyestetik (56.9/57/-0,10/%-0.017)
ApriL_2007 (72.6//////%)
deadline (62.8/62.8/0/%0)kilosu sabit

Burcu_87 (66.6///////%)

TuTii (61.7/////%)
Otimoti (70.5/////%)
sevili6163 (90//////%)
Sevim_mrt (72.6//////%)

1. Takım Ortalaması: %

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…