Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

canım deadline 'ım az daha sabit kal ki benden önce mezun olama ApriL_2007 canım ya masallah ne güzel verdin ben geldiğimde 96 lardaydın ne güzel oldun, masallah!!

canım deadline 'ım az daha sabit kal ki benden önce mezun olama ApriL_2007 canım ya masallah ne güzel verdin ben geldiğimde 96 lardaydın ne güzel oldun, masallah!!
ne sabit kalmasızaten aylardır sabit ben görüşeceğim onunla birrmezun olsun o yine buralarda olacak kibırakmayız hastasıyız...
evvet çok güzel vermişim iki haftada 3 kg verdim ama canım inan çok dikkat ediyorum ve evdeyim yaaa çok hareketliyim evde silinmedik yer kalmadı ve Ramazan'dan sanırım gitti buaraçok mutluyummmmyaaa tabii nerden nereye

ama hemen moralin bozulmasın. ben 5 kere fln anca cigneyebiliyordum ama sonra zamanla artıyor. yavas yavas yemek cidden işe yarıyor bir de gnel olarak yemek yerken baska işle ugrasma ki doyabil. yani film izlerken vs yemek yeme.

Doğru canım tv izlerken falan doymak bilmediğin gibi, artık her tv yi açışında ya da film izlerken aklına da hemen yemek geliyo...

Salatayı çok severim ben
Onla doyayım diye önce hep onu yiyorum ama yine de yemek de yediğim için midemi büyütüyorum gibi geliyo...
Gene de bol su bol salata Şart göz doymasa da En azından karın doyuyo...

Ben 10-15 kez çiğnesem bile kârdır
Normalde 1-2 kez çiğniyorum sanırsam

*1.TAKIM 421.ETAP***

sosyestetik (56.9/57/-0,1/%-0.18)
ApriL_2007 (72.6/71.8/0.8/%1.10)
deadline (62.8/62.8/0/%0)kilosu sabit

Burcu_87 (66.6/67,0/-0.4/%-0.60)

TuTii (61.7/61.6///%0,16)
Otimoti (70.5/70.5/0/%0)kilosu sabit
sevili6163 (90/89.5/0.5/%0.56)
Sevim_mrt (72.6/72.2/0.4/%0.55)

1. Takım Ortalaması: %

ay evet ramazanda uctun sen masallah benimde son 3.6 kilom var hedefimi 55 demiştim ama 58 ile de mezun olabiliyormusum. 58 olsam razı olup cekilecegim köseme

Darısı bana...
Ben de artık bi 70lere düşsemmm

tv izlerken illa yiyeceksen elma / marul / salata / dometes vs ye abur cubur almamak bundan güzel yoksa alıskanlıktan yiyor insan.

Darısı bana...
Ben de artık bi 70lere düşsemmm

istikrar sart. ben geldiğimden beri ApriL_2007 hiç sporunu bırakmadı. hep menüleri özenliydi. arada tabiki kacamakları oldu ama hemen ertesi gün az yedi ya da spor yaptı. iradeli masallah. iste deadline ile biz de bir ileri iki geri kaplumbaga misali

*1.TAKIM 421.ETAP***

sosyestetik (56.9/57/-0,1/%-0.18)
ApriL_2007 (72.6/71.8/0.8/%1.10)
deadline (62.8/62.8/0/%0)kilosu sabit

Burcu_87 (66.6/67.0/-0.4/%-0.60)

TuTii (61.7/61.6/0.1/%0.16)
Otimoti (70.5/70.5/0/%0)kilosu sabit
sevili6163 (90/89.5/0.5/%0.56)
Sevim_mrt (72.6/72.2/0.4/%0.55)

1. Takım Ortalaması: %0.30

tv izlerken illa yiyeceksen elma / marul / salata / dometes vs ye abur cubur almamak bundan güzel yoksa alıskanlıktan yiyor insan.
Evet ya en Güzeli onlar...
Ben domates hastasıyımdır
Hamileyken de aşermek değildi de, en çok canımın istediği şey domatesti
Alacaksın elma gibi ohhh

aynenbirkere geçen gün bir bardak şekerli içecek içtim aman dedim kafama kafama vurdular buradaben değilde siz bile izin vermediniz ki yahu

kızlar listemizi paylaşım alanına taşıyorum , lütfen sizde kontrol ediniz bir yanlışlık varsa belirtiniz

Iyi akşamlar 1. takımın güzel insanlarııı bugün üstümden yükü attım yarın asıl başlama günüm olcak sporda resmen coşucammm inşallah gecmisimdir de rahat rahat tüm planlarımı gerceklestiririm bu aradaa herkesi tebrik ediyorum ne güzel kilolar verilmiş öyle

he he evvet yeni gelen arkadaşlarımız çok güzel vermiş ama asıl liste pek iyi değil

he he evvet yeni gelen arkadaşlarımız çok güzel vermiş ama asıl liste pek iyi değil
Sabit olanlar çok galiba tam takip edemedim ama bi de benim kafam karıştı şimdi ben bugun 69.2 çıktım ama dün 70.2 çıkmıştım o kadar fark olmaz ki iki tartıdan biri yanlış bence :/ ben kendimi 70.2liğe göre degerlendiriyim en iyisi :/

genellikle hangi tartıda tartılacaksan onu baz alalım canım

canım sen kg bildirimi neden yapmadın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…