*1.TAKIM 421.ETAP***
sosyestetik (56.9/57/-0,1/%-0.18)
ApriL_2007 (72.6/71.8/0.8/%1.10)
deadline (62.8/62.8/0/%0)kilosu sabit
Burcu_87 (66.6/67,0/-0.4/%-0.60)
TuTii (61.7/////%)
Otimoti (70.5/70.5/0/%0)kilosu sabit
sevili6163 (90/89.5/0.5/%0.56)
Sevim_mrt (72.6/72.2/0.4/%0.55)
1. Takım Ortalaması: %
ne sabit kalmasıcanımdeadline 'ım az daha sabit kal ki benden önce mezun olama ApriL_2007 canım ya masallah ne güzel verdin ben geldiğimde 96 lardaydın ne güzel oldun, masallah!!
ama hemen moralin bozulmasın. ben 5 kere fln anca cigneyebiliyordum ama sonra zamanla artıyor. yavas yavas yemek cidden işe yarıyorbir de gnel olarak yemek yerken baska işle ugrasma ki doyabil. yani film izlerken vs yemek yeme.
ne sabit kalmasızaten aylardır sabit ben görüşeceğim onunla birr mezun olsun o yine buralarda olacak ki bırakmayız hastasıyız...
evvet çok güzel vermişim iki haftada 3 kg verdim ama canım inan çok dikkat ediyorum ve evdeyim yaaa çok hareketliyim evde silinmedik yer kalmadı ve Ramazan'dan sanırım gitti buaraçok mutluyummmm yaaa tabii nerden nereye
Darısı bana...ne sabit kalmasızaten aylardır sabit ben görüşeceğim onunla birr mezun olsun o yine buralarda olacak ki bırakmayız hastasıyız...
evvet çok güzel vermişim iki haftada 3 kg verdim ama canım inan çok dikkat ediyorum ve evdeyim yaaa çok hareketliyim evde silinmedik yer kalmadı ve Ramazan'dan sanırım gitti buaraçok mutluyummmm yaaa tabii nerden nereye
tv izlerken illa yiyeceksen elma / marul / salata / dometes vs yeDoğru canım tv izlerken falan doymak bilmediğin gibi, artık her tv yi açışında ya da film izlerken aklına da hemen yemek geliyo...
Salatayı çok severim ben
Onla doyayım diye önce hep onu yiyorum ama yine de yemek de yediğim için midemi büyütüyorum gibi geliyo...
Gene de bol su bol salata Şart göz doymasa da En azından karın doyuyo...
Ben 10-15 kez çiğnesem bile kârdır
Normalde 1-2 kez çiğniyorum sanırsam
Darısı bana...
Ben de artık bi 70lere düşsemmm
Evet ya en Güzeli onlar...tv izlerken illa yiyeceksen elma / marul / salata / dometes vs yeabur cubur almamak bundan güzel yoksa alıskanlıktan yiyor insan.
aynenistikrar sart. ben geldiğimden beriApriL_2007 hiç sporunu bırakmadı. hep menüleri özenliydi. arada tabiki kacamakları oldu ama hemen ertesi gün az yedi ya da spor yaptı. iradeli masallah. iste deadline ile biz de bir ileri iki geri kaplumbaga misali
hadi ben kactım kızlar, az egzersiz yapayım. size afiyet olsun
Valla helal olsun!!!istikrar sart. ben geldiğimden beriApriL_2007 hiç sporunu bırakmadı. hep menüleri özenliydi. arada tabiki kacamakları oldu ama hemen ertesi gün az yedi ya da spor yaptı. iradeli masallah. iste deadline ile biz de bir ileri iki geri kaplumbaga misali
he he evvet yeni gelen arkadaşlarımız çok güzel vermiş ama asıl liste pek iyi değilIyi akşamlar 1. takımın güzel insanlarıııbugün üstümden yükü attım yarın asıl başlama günüm olcak sporda resmen coşucammm inşallah gecmisimdir de rahat rahat tüm planlarımı gerceklestiririm bu aradaa herkesi tebrik ediyorum ne güzel kilolar verilmiş öyle
Sabit olanlar çok galiba tam takip edemedim amahe he evvet yeni gelen arkadaşlarımız çok güzel vermiş ama asıl liste pek iyi değil
genellikle hangi tartıda tartılacaksan onu baz alalım canımSabit olanlar çok galiba tam takip edemedim amabi de benim kafam karıştı şimdi ben bugun 69.2 çıktım ama dün 70.2 çıkmıştım o kadar fark olmaz ki iki tartıdan biri yanlış bence :/ ben kendimi 70.2liğe göre degerlendiriyim en iyisi :/
canım sen kg bildirimi neden yapmadıngünaydın dünkü menüm
Sahur
bir çilekli yoğurt
bir tas müsli ve süt
bir haşlanmış yumurta
bir dilim pide
iftar
bir tas ezogelin çorba
bir küçük dilim su böreği
bir tane kürdan kebabı
ara
2 bardak yeşil çay
2 bardak çay
2-2,5 lt su yarım saat egzersiz . :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?