- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
slm kilo bildirimi yapmadın,vazmıgeçtin acaba uğramıyosunda takıma?Hosbulduk canim, cok değil 16 kilocukama basaririiz birlikte inanıyorum buna ^–^
ben de ymiyorum. pastane olacak dondurma dondurma olacak ! :)
ay beklerim :)) ama evimi kir pas götürüyor. her yer toz yumagı
ne sabit kalmasızaten aylardır sabit ben görüşeceğim onunla birr mezun olsun o yine buralarda olacak ki bırakmayız hastasıyız...
evvet çok güzel vermişim iki haftada 3 kg verdim ama canım inan çok dikkat ediyorum ve evdeyim yaaa çok hareketliyim evde silinmedik yer kalmadı ve Ramazan'dan sanırım gitti buaraçok mutluyummmm yaaa tabii nerden nereye
Iyi akşamlar 1. takımın güzel insanlarıııbugün üstümden yükü attım yarın asıl başlama günüm olcak sporda resmen coşucammm inşallah gecmisimdir de rahat rahat tüm planlarımı gerceklestiririm bu aradaa herkesi tebrik ediyorum ne güzel kilolar verilmiş öyle
İnş cnm gecmissindirIyi akşamlar 1. takımın güzel insanlarıııbugün üstümden yükü attım yarın asıl başlama günüm olcak sporda resmen coşucammm inşallah gecmisimdir de rahat rahat tüm planlarımı gerceklestiririm bu aradaa herkesi tebrik ediyorum ne güzel kilolar verilmiş öyle
canımdeadline 'ım az daha sabit kal ki benden önce mezun olama ApriL_2007 canım ya masallah ne güzel verdin ben geldiğimde 96 lardaydın ne güzel oldun, masallah!!
evet evet gitmiyor april takıldım kaldım burayane sabit kalmasızaten aylardır sabit ben görüşeceğim onunla birr mezun olsun o yine buralarda olacak ki bırakmayız hastasıyız...
evvet çok güzel vermişim iki haftada 3 kg verdim ama canım inan çok dikkat ediyorum ve evdeyim yaaa çok hareketliyim evde silinmedik yer kalmadı ve Ramazan'dan sanırım gitti buaraçok mutluyummmm yaaa tabii nerden nereye
ben yaşlı kaplumbağayım gidemiyorum artıkistikrar sart. ben geldiğimden beriApriL_2007 hiç sporunu bırakmadı. hep menüleri özenliydi. arada tabiki kacamakları oldu ama hemen ertesi gün az yedi ya da spor yaptı. iradeli masallah. iste deadline ile biz de bir ileri iki geri kaplumbaga misali
ellerine sağlık gerçekten çok yağlı oluyor . Tarifin daha güzel :)K Kelebek678haticend bir karnıyarık muhabbeti gecmiş. ona istinaden, karnıyarıgı ben söyle yapıyprum tavsiye ederim hem kolay hem saglıklı hem de diyete uygun. patlıcanları fırında fırın kagıdı üstünde 200 derecede közlüyorum. cevirerek 15 dk fln sürüyor 8-9 patlıcanın közlenmesi. sonra da soyup bir güzel karnını acıp içini koyuyorum. borcamda biraz su ekleyip 10-12 dk daha fırına veriyorum. hem yagsız hem inanılmaz leziz hem de saglıklı hem de etraf da cok temiz kalıyor. tavsiye ederim.
canım sen kg bildirimi neden yapmadın
Evet evet yeniyim :)) yaş 19 İstanbulda psikolojik danışmanlık ve rehberlik okuyorum. 165 boy 80 kg :) Erzurum- İstanbul arası :)10 gündür buradayımsu an farkettim ve ben seni cok tanımıyorum kısa özet gecer misin benim içinkac yasındasın vs
Canım iftara yakın yaparım deyip yapmamışsın ama ? Ve zaten de süremiz saat 18:00'e kadarSabah kendimi çok tok hissediyordum dedim iftara yakın yapayım :) 80.00
10 gündür diyetteyim 10 günde 1 kilo gitmiş yavaş yavaş :)
Canım iftara yakın yaparım deyip yapmamışsın ama ? Ve zaten de süremiz saat 18:00'e kadar
İyidir canımmm senden ? Wifi yok yaa uyuz oldum üç gündür ! Çekilmiyor ev internetsiz ...aprill naber
aprill naber
ya bilirim öyle durumları bende çektim zamanında inşallah düzelir yakındaİyidir canımmm senden ? Wifi yok yaa uyuz oldum üç gündür ! Çekilmiyor ev internetsiz ...
Taze bitti yavrum, ben varım 70 bucuk kilo
ya çok sabitim april benim kadar sabiti yok
Alkışşş diyorum bir gram bile verememişsin ! İyi mi böyle kuzum ?Taze bitti yavrum, ben varım 70 bucuk kilo
bana özendi galibaAlkışşş diyorum bir gram bile verememişsin ! İyi mi böyle kuzum ?
Bu duruma bir çözüm bulmalıyız menü istiyorum dedim halaa yok kaç gündür ! Sözüm dinlenmiyor mu artık hıhhhhya çok sabitim april benim kadar sabiti yokbiraz kilo vermem lazım artık
Çünkü o da yaramaz kuzuuubana özendi galibasana özensin söyleyelimde ben uygun birörnek değilim
Bu duruma bir çözüm bulmalıyız menü istiyorum dedim halaa yok kaç gündür ! Sözüm dinlenmiyor mu artık hıhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?